Nem kell a fejedet a falba verni ami igaz az ettől még igaz... Az a baj, hogy a marketingesek átbaxák az embereket, és ráirkálnak ezekre a "vackokra" mindenféle olyan dolgot aminek semmi köze a valósághoz Hi-Fi, Hóm Theáter, HáDé, Giga Watt, stb. Közben marad ami marad egy olcsó gyenge minőségű, kis teljesítményű, műanyag vacak, ami torzít, színezi a hangot, xar minden paraméterében, és az esetek többségében csalódást okoz. Tudom mert nekem is volt... amint tudtam váltottam soha többet ilyet nem veszek...
A másik, hogy egy közepes Hi-Fi cuccot ha megveszel az évekig (10 évekig) jó lesz, egy ilyesmi kategória, meg szép lassan de biztosan, egyre szarabbul fog szólni, ergó kb 2-3 évente vehetsz egy újat és ha azt összeadod, ott vagy ahol a part szakad.
A másik meg a cikk címe, mi az, hogy ez nagyot fog szólni, mihez képest? Én se vagyok elvetemült hifista nem veszek 100K-ért kábel méterét stb, mert kár belém, de azért egy 100-200K-t megér egy olyan cucc amit már érdemes bekapcsolni... Ez az én véleményem.
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)