Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"fekete színben pompázó" <- ez nagyon tetszik :)

nem értek annyira a hangcuccokhoz, de nem sok ez egy kicsit egyutas rendszerért? vagy sokkal jobban/szebben szól, mint mondjuk egy jóval olcsóbb logi x230?
amennyire hallottam, (hifit nem számítva) szépen szólnak a creative cuccok, de kis túlárazás-szagot érzek...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Hebry

Hebry
(senior tag)

Azért valaqmivel eltakarhatták volna a hangszórókat, mert ez így nagyon csúnya szerintem.

(#3) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon vártam mér a Creativ-tól egy kis vérfrissítést, kezd alakulni a dolog. :K

(#4) Stiky válasza mephi666 (#1) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah vajon miért?! Mert ez 'Image Focusing Plate' technikát használ. ;]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#5) -XadAnuX+ válasza mephi666 (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Akkor beszélnék arról, hogy megéri-e az árát, amikor gyakorlatban hallom, hogy hogyan szólnak. Amúgy kinézetre sem csúnyák, sőt...

(#6) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem akarok negatív lenni de ez még mindig egy műanyag vacak. Én még nem halottam olyan egybe 5.1 rendszert ami nekem megfelelően szólt volna, valahogy ezeknél mindig azt érzem, hogy komoly kompromisszumokat kell kötni. Már maguk az erősítők milyenek ezekben. Olcsó János alkatrészekből vannak összetákolva... Lehet filmre, játékra elmegy de zenehallgatásra egy ilyen és társai szvsz nevetségesek. Asszem maradok a kb 10 éves sztereó HK erősítőmnél, két jóféle hangfallal...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#7) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Creative a 30K alatti kategóriában még soha nem állt elő normális hangcuccal. Ez is egy vicc... 20W RMS-es mélynyomó... na ja...vicc kategória (nem, nem keverem a PMPO-s értékekkel)

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#8) CPT.Pirk válasza Horbal (#6) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teljesen igazad van, de egy jó HK erősítőt, és szép nagy hangfalakat nem is kapsz meg (bolti keretek közt) 136 dollárért. Meg az emberek nagy részének mindegy is.

Amúgy én a két erősítő, és 4 hangfalas dupla sztereó zenehallgatás híve vagyok.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#9) Johnny Cage válasza TomBoy1986 (#7) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"20W RMS-es mélynyomó... na ja...vicc kategória"

Az a 20W egy átlagos méretű szobába bőségesen elég. Márpedig ezeket nem diszkóba tervezik, hanem arra, hogy odaülsz az asztalodhoz és relatíve kis távolságból hallgatod a zenét / játékot / filmeket.

[ Szerkesztve ]

(#10) Horbal válasza CPT.Pirk (#8) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Használtan kell erősítőt venni. 20-30K környékén nagyon nagyon fasza sztereókat lehet zsákmányolni egy kis utánajárással. Persze ezek a legtöbb esetben igen fapadosak, nincs távkapocs stb, de egy erősítő minél 1xűbb annál jobb szerintem. Abban igazad van, hogy a hangfal az húzós és használtan igen bevállalós dolog hangfalat venni... újonnan meg darabja 30-60K között helyezkednek el a már tényleg minőségien (értsd viszonylag kompromisszum mentesen) szóló darabok... tehát igen kb 100-150-csillagos ég :D

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#11) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Image Focusing Plate LOL :C

válasz a logitech körhangzásos bullshit-jére :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) Horbal válasza Johnny Cage (#9) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a baj, hogy egy 20W cucc és egy 50-60W erősítő + 100W köröli hangfalpár ugyanazon a hangerőn hallgatva megdöbbentően máshogy szól. A 20W körüli ezen a ponton ami nem is a maximuma neki már a végét járja, sokszor hallható torzítással jelezve ezt míg a másik itt kezd el élni... Átlagos szobában ez kb a negyed felett kicsivel - max félig feltekert hangerőt jelenti a erősítő esetében, és akkor már nem csak hallod de érzed is a zenét.

(#13) shteer válasza TomBoy1986 (#7) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyetértek.. a T61xx névből én nem sok jóra következtetnék

volt nálam 1 hétig egy T6100 és azt a dobozhangzást nem tutam tovább elviselni, telt mélyet egyszerűen nem lehet kicsikarni belőle

ok, a jelenlegi X-540 is a pc 5.1 középkategória alja de mérföldekkel jobb

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#14) TomBoy1986 válasza Johnny Cage (#9) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ebben a kategóriában szoktam vásárolni, de mind a Genius, mind a Logitech jobb konstrukciókkal áll elő.

Pl.:
Z-2300-ast vettem 2 éve 27K-ért boltban (120W RMS a mély, össz: 200W RMS).
HT-3600-ast vettem 23.5K-ért, szintén boltban (45W RMS mély, össz: 120W RMS)

Ezekhez képest a Creative meg itt bohóckodik ezzel a 25W-os vacakkal.

shteer

Rokonomnak is van egy T3xxx... na azt sem kell félteni. Szintén az a dobozhangzás, amit említesz. Hiába, hogy jól néz ki, ha hallgatni nem lehet ill. kín.

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#15) shteer válasza CPT.Pirk (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

4 hangfalhoz mirt kell 2 erősítő?

(#16) Dassler válasza Horbal (#6) üzenetére

Dassler
(őstag)

Amire kitalálták, arra pont megfelelő - PC játék - a használat 3/4-ében -, általános PC használat közbeni (háttér)zene "zörögjön valami" stílusban, netrádió hallgatás stb.
Természetesen soha nem fognak úgy szólni, mint egy sztereó erősítő - főleg egy jobb féle, de még megfizethető NAD, CA, Arcam stb. a nem megfizethetőket hagyjuk :) - egy kcisit jobb féle hangfalakkal.
Amúgy miylen erősítő-hangfal kombód van? :)
Pc célra nekem van egy X-540 és teljesen jó a géphez, nálam gyakorlatilag csak játékra van használva a PC hangfal, maximálisan elégedett vagyok vele már 1,5 éve. Mozizni meg zenét hallgatni ott van az erre külön kialakított rendszer.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#17) Wannacoke válasza shteer (#15) üzenetére

Wannacoke
(kvázi-tag)

mert ha csak simán párhuzamba köti és egy erősitőről megynem biztos hogy jó az erősítőnek ha pl 8ohm a van tervezve és van 4 db 8 ohmos hang fala akkor az ugy nemjo. meg a 2 erősítővel és a 4 hangfallal azért már van egy féle hangzás.

windows picipuha xp

(#18) Ba cy lus válasza Wannacoke (#17) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Hogy, körberakva? Akkor a sztereó térnek annyi is... :U

(#19) shteer válasza Wannacoke (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kíváncsi voltam mikor ugrik rá vki az impedanciára hivatkozva ;]
nekem 4 kimenetes erősítőm van. szvsz fogyasztási szempontból is megfontolandó egy ilyen megoldás, nem beszélve az egységes hangerőállításról, persze ha az eltérő hangerő kell akkor több esetben bukta

[ Szerkesztve ]

(#20) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

Mondjuk az tény, hogy ezekből a rendszerekből mély, telt basszusokat nem nagyon lehet kicsiholni. Ilyen szempontból egy régi, használt sztereó cucc (nekem Technics erősítőm van Akai hangfalakkal) sokkal jobban szól, más kérdés, hogy az meg nem szól olyan tisztán.

(#21) Ba cy lus válasza TomBoy1986 (#14) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nem ér semmit a watt-szám. Egyrészt mert szeretnek sportot űzni belőle, hogy minél nagyobb értéket hazudnak oda, másrészt mert ha nincs megadva az érzékenysége a falnak, akkor mindez nem mond semmit hangerő szempontjából. Meghallgatás alapján érdemes ítélkezni. :)

(#22) I.P@trick

I.P@trick
(lelkes újonc)

Kinézetre még elmegy, árban sokat kérnek érte..... gondolom minőségről inkább ne beszéljünk :DD
Jó, mondom én ezt, aki egy Genius SW-N5.1 1000-res hangrendszerrel rendelkezik. A szatelit hangfalakkal nincs problémám, a mélynyomót gyengének éreztem, ezért itt van az asztal mellett +ba még egy magnat is :B

Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?

(#23) TomBoy1986 válasza Ba cy lus (#21) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor hasonlítsd nyugodtan össze meghallgatás alapján is. Ezzel a példánnyal nem tettem meg, de több másik Creative-val igen (segít a Saturn és az MM is ebben) és ég és föld a különbség, holott az ár meg közel azonos.

(#24) Wannacoke válasza shteer (#19) üzenetére

Wannacoke
(kvázi-tag)

Hát igen akinek van négykimenetes esőritője:D nah az nemrosz, de akinek nincs az igy tudja megoldani :B össze hangolni se egy nagy kunszt pl ha van külön előfok akkor gyerekjáték.

windows picipuha xp

(#25) Wannacoke válasza Ba cy lus (#18) üzenetére

Wannacoke
(kvázi-tag)

akkor nem sztereó lesz hanem ha jól tudom az már quad de ellehet játszani a hangzással pl: oldalakat felcserélni, magast, mély , közép hangokkal variálni, persze mind ezt nem gagyi erősítőkkel. amin van 2500w RMS közbe a trafó meg csak 70VA ;]

[ Szerkesztve ]

windows picipuha xp

(#26) FMate

FMate
(újonc)

Az igen... Igazi szakértők vannak itt, akik megállapítják hogy 100-150 ezerért jobb hangcuccot kapsz mint egy húszasért...Kösz az infót :Y Ez a hangfal azért a "zörögjön valami" kategóriánál vszleg sokkal kielégítőbb, ne keverjük a monitorba szereltekkel.
Sok ember használ ilyeneket, és igen , tisztában vannak azzal,hogy két háromszor annyi pénzért sokkal jobb cuccuk is lehetne. :W

(#27) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Semmi gond ezekkel a cuccokkal. Csak mindkettőt túlárazták úgy 10-15k HUF-al. Innentől kérdés, hogy ki választaná ezeket, amikor ezekben az árkategóriákban klasszisokkal jobb és erősebb cuccok találhatóak.

FMate: itt senki sem beszélt arról, hogy 2-3-szor annyiért jobbat lehet kapni, hanem hogy ugyanannyiért jobbat lehet kapni, ugyanis csúnyán túl vannak árazva.

[ Szerkesztve ]

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#28) shteer válasza Wannacoke (#24) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de csak 1 pár vidim van hozzá ;]
amúgy mindenki a maga igénye szerint alakítsa, aki szereti a 4 hangfalat az hallgassa úgy, aki szerint meg értelmetlen szétzúzni a stereo-t, az hagyja békén a másikat :) én az 5.1-en is szeretek zenét hallgatni mert tisztán szól, az erősítő-hangfal combo-n is, mert az meg egy élmény :)

ebbe az árkategóriába sajnos nem lehet jobb minőséget pozícionálni, bár van aki próbálkozik :)

[ Szerkesztve ]

(#29) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Szerintem, hogy netrádió zörögjön a háttérben arra még egy 5k-s hangszóró is megfelel. Mondjuk ennek még nem olyan vészes az ára, ha kell valakinek a mély is. Nagy csodára persze azért nem kell számítani.
Mindig előkerül a hifi téma, az én meglátásom, hogy 40-50k-s kategóriában már nem szabad ilyen X.1-es rendszert venni, akkor már tényleg érdemes gyűjteni egy erősítő+hangfal összeállításra. Persze elsőre drágának tűnnek, de az ember összehoz egy rendszert és 20 évig is lazán kiszolgálja. Megnézem én ezeket a creative/logitech cuccokat 20 év múlva;]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#30) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem annyira nem tetszenek és szerintem annyira nem is olcsók, főleg az 5.1-es. Geniusból a 6000-es nem sokkal drágább és teljesítményben meg odapakol+az fa teljesen.

(#31) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

40Hz :C

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#32) tdd587 válasza shteer (#28) üzenetére

tdd587
(őstag)

Az 5.1-el az a baj, hogy amikor lekeveri a két csatornát a centerre, akkor agyonvágja a dinamikát, élettelen lesz az egész, a hangzás leszűkül (tripla) monoba, eltűnik a tér, egyértelmű visszalépés. A surround csatornák (halk) zengetése még elmegy, de hogy egy centeren hallgassak zenét, +4 "effekt" hangfallal... Pedig nagyon durva DAC-al szórakoztam, rendes hangfalakkal. Vissza 2.0-ba, PCM direct és BANG, well done, ahogy annak szólnia kell.

A dupla sztereó (aminek semmi köze a quad-hoz) amúgy jól összezavarja a hangképet, szintén nem javasolt, kivéve ha házibuli van és az a cél, hogy senki ne maradjon le a hangzavarról és a nappali bármely pontjában egyenletes rezgésszámot produkáljon a vodka-narancs...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#33) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

"Ezek nagyot fognak szólni" cím megtévesztő is lehet....mert ez a 2 hangcucc mindent tud de nagyot szólni biztosan nem.

Nekem egy Creative Gigaworks S750-es 7.1-es hangcuccom van ami tényleg nagyot és szépen szól...

Az lenne az előrelépés Creative részéről ha ennek a cuccnak egy HD audio formátumokat is ismerő dekóderes változatát dobnának piacra.
Tehát nem csak egy forrást lehetne rákötni hanem a külső dekódernek köszönhetően akár DVD játékost vagy Blu-Ray lejátszót is rá lehetne biggyeszteni egyszerre.

Sajnos ezt még nem lépték meg.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#34) Wannacoke válasza FMate (#26) üzenetére

Wannacoke
(kvázi-tag)

a nagyon drága erősítők nél véleményem szerint azt kell megfüzetni hogy a tervezők nem összecsapták a végfokot hanem sok számolással teszteléssel és állogatással tették még tökéletesebbé a hangzást. pl aki hall egy csöves erősítőt azt nehezen fog visszaszokni a TDA-ra és társaira :DDD

szerk: persze a hang falon is sok múlik, de vannak olcsó és jó erősítők is :)

[ Szerkesztve ]

windows picipuha xp

(#35) Dassler válasza FMate (#26) üzenetére

Dassler
(őstag)

Inkább sztem oda próbáltak/próbáltunk kilyukadni, hogy ennyi pénzért van jobb hangú megoldás is, ill. nem lényegesen többért meg lényegesen jobb hangzás is elérhető.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#36) Ba cy lus válasza TomBoy1986 (#23) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Általánosságban értettem, amit írtam. ;)

Viszont én saturn-t, meg mm-et épp nem tartom alkalmasnak meghallgatásra, összehasonlításra; egyrészt túl nagy a környezeti zaj, másrészt túl nagy a tér. Rengeteget számít.

[ Szerkesztve ]

(#37) tdd587 válasza Wannacoke (#34) üzenetére

tdd587
(őstag)

Azért ne általánosítsunk, én pl. kifejezetten utálom a csöves erősítőket, pedig a "csillagos ég" árkategóriát is meghallgattam már, de köszönöm nem kérek belőle otthon.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#38) shteer válasza Borisz76 (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez a 2 hangcucc mindent tud de nagyot szólni biztosan nem

inkább:

ez a 2 hangcucc szinte semmit sem tud, de nagyot szólni végképp nem

:DDD

(#39) Horbal válasza FMate (#26) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kell a fejedet a falba verni ami igaz az ettől még igaz... Az a baj, hogy a marketingesek átbaxák az embereket, és ráirkálnak ezekre a "vackokra" mindenféle olyan dolgot aminek semmi köze a valósághoz Hi-Fi, Hóm Theáter, HáDé, Giga Watt, stb. Közben marad ami marad egy olcsó gyenge minőségű, kis teljesítményű, műanyag vacak, ami torzít, színezi a hangot, xar minden paraméterében, és az esetek többségében csalódást okoz. Tudom mert nekem is volt... amint tudtam váltottam soha többet ilyet nem veszek...

A másik, hogy egy közepes Hi-Fi cuccot ha megveszel az évekig (10 évekig) jó lesz, egy ilyesmi kategória, meg szép lassan de biztosan, egyre szarabbul fog szólni, ergó kb 2-3 évente vehetsz egy újat és ha azt összeadod, ott vagy ahol a part szakad.

A másik meg a cikk címe, mi az, hogy ez nagyot fog szólni, mihez képest? Én se vagyok elvetemült hifista nem veszek 100K-ért kábel méterét stb, mert kár belém, de azért egy 100-200K-t megér egy olyan cucc amit már érdemes bekapcsolni... Ez az én véleményem.

(#40) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

miért, miért, miért kell vezetékes távirányító? a leggagyibb hangerőszabályzó kis szart hányják bele, 2 hónap után már serceg, utána meg még rosszabb. frankó műanyag dobozok, csuhajja. szerintem egy kisméretű fadobozos hangfalpár, esetleg 2.1-es valami és bőven elég. miért kell az 5.1-es szutykokat erőltetni? műanyag kinézet, műanyag hang, kis teljesítmény és akinek csak arra kell, hogy szóljon, annak bőven jó a 2.1. aki meg annyira akar filmezni az ne egy ekkorka szutykot vegyen. eddig minden ismerősöm megbánta aki ilyen low budget 5.1es szettet vett.
aki már 5.1-et akar használni, annak egy ilyen lenne a minimum. ennek már van hangja és nem is rossz.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#41) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

"Ezek nagyot fognak szólni!" ----> termék mélysugárzója 15 wattos RMS teljesítményt kínál.

Hogy is van ez :U

(#42) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

15w melynyomo :C

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#43) -XadAnuX+ válasza Ősember (#42) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Fal szaggató erő! ;]

(#44) CPT.Pirk válasza Horbal (#10) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, minden cuccomat használtan vettem, 74-es Pio erősítő (quad405), meg egy Marantz erősítő, ezekhez van 1 gyári, meg 1 általam épített hangfalpár, valamint a TV-m két belső hangszórója, így van meg nálam az 5.1

Volt fadobozos geniusom is, de azt nem sírom vissza, elég tré volt...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#45) Ősember válasza -XadAnuX+ (#43) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

ja, biztos ra van irva, hogy "caution: for outdoor use only" :DD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#46) Wannacoke válasza tdd587 (#37) üzenetére

Wannacoke
(kvázi-tag)

nem akartam általánosítani, kinek mi tetszik:D
én is hülyeségnek a tartom az igen drága erősítőket, de a homemade épitett se szokott rossz lenni. pl quad405.

windows picipuha xp

(#47) shteer válasza waterman_ (#40) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

konkurens gyártó a vezetékes távot is meg tudja csinálni jól

inkább a bekapcsolós hangerőszabályzót kellene száműznie a creative-nak is. gyalázatos :K

(#48) Wannacoke válasza shteer (#47) üzenetére

Wannacoke
(kvázi-tag)

jah azokat ismerem:D de van egy olyan opció hogy + és - gombokkal lehet hangositani, ugy nincs sercegés.

windows picipuha xp

(#49) hunmyke válasza Wannacoke (#46) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Sokáig én is Quad 405-öst használtam, de 2x20watt Orion HS100-hoz nem volt az igazi.:)
Most két Magnat MIG Ribbon 5-öst használok + egy Denon PMA-280-ast. Ez kijött 35k-ból. Természetesen használtan, de az ember meggondolja, ilyenkor mégis megérné-e az ilyen 2.1-esek. Főleg ha zenéről van szó, de kibírható vele a film és a játék is.:)

Azért kíváncsi lennék ezekre a Creative megoldásokra mielőtt leszólnám...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#50) nyunyu válasza Wannacoke (#24) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Hát igen akinek van négykimenetes erősitője :D

A/V receiver er? :DDD

Mivel meg mindig nem lattam ertelmet centert+subot venni egy 8nm-es szobaba, igy "kenytelen" vagyok quadroban hallgatni a Pink Floyd Pulse DVD-jet.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.