Hát nem spóroltak az anyaggal az már biztos 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Hát nem spóroltak az anyaggal az már biztos 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Fullos a csomag az biztos, a 4 ventis kép milyen durva már róla
Viszont kíváncsi lennék mit ér az a 4 venti így elhelyezve 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Túltolták...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Mit ajánlanátok, ami ilyen, csak kisebb?
"Az MK-13 a legforróbb pillanatokat is hideg bordával kezeli."

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ez már akkora mint egy komolyabb procihűtő 

Egy VGA fogyasztása bőven meghaladhatja egy CPU-ét. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Akár merről nézem, nem értem, hogyan megy rá 4 venti?!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
nagyon üdvözlöm a hasonló passzív megoldásokat!
nekem mondhatja bárki, hogy a vga hűtése zajtalan, ha nem gyári passzív megoldása van saját 12-es ventivel, akkor csak vízhűtés esetén hiszek neki.
kételkedem: nagyítható képen látszik, bár csak 2-t adnak hozzá + a sínt
[ Szerkesztve ]
mondjuk ez elég hülye megfogalmazás, mert ha így van akkor a hőközlés igen szar lehet
.
Aurea mediocritas

Annyira friss a hír, hogy még a Prolimát is megelőzték. Az oldalukon még nincs fennt a cucc...

Pedig a méreteire kíváncsi lennék! 
Alléz Olympique de Marseille!
205 x 99.87 x 43.5 mm, 555 g. (Techpowerup)
(#15) P00By: a francba, tenyleg...
Mivel a techpowerupon lattam tegnap, ott annyira mutyur volt akep hogy kinagyitva se volt nagyon olvashato. Itt meg nem vettem a faradtsagot...

Nagyon kellemes a cucc btw.
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

205x99,87x43,5 mm
Solten: A PH-s hír alsó képén is szerepel a specifikáció 
[ Szerkesztve ]
(#16) Translator válasza kételkedem (#10) üzenetére

Alsó kép közepe?
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

+ P00by: 
Köszi a segítséget! Azért én még egy régivágású jakuza vagyok, szeretek eredeti forrásból tájékozódni. Ez most nem jött össze, a "Prolibrigád" akkora tempót diktált magának, amibe már nem fért bele a website frissítés!

A hőcsövek számát leszámítva az AC S1 rev2 még mindig "izmosabb" (csak derékban szerényebb) 
frankie!: Milyen kártyához?
[ Szerkesztve ]

Csinos, foleg 4 ventivel.
.::www.megadanceradio.hu::.

A nyák jó, ha kevlárból van, hogy elbírja ezt a vasat. Én kiegészítő drótozással küszöböltem ki a kártyámra nehezedő erőket, pedig fele ennek a saját hűtőm....ronda, de nyugodtabb nagyok, mikor ide-oda tologatom a gépet. Szóval ezt a szörnyet csak körültekintéssel szereljétek rá szerencsétlen kártyára.
Az meg hagyjan, de hasonloan a Scythe Setsugen-nek nyoma sincs (jenki, japan, europai anyahonlap - pedig a termekrol, dobozrol, mindenrol vannak mar sajtofotok) furcsa dolog ez kerem szepen... 
alba gu brath
Durva jószág lett. 
Egy HD5870 ilyennel megspékelve és egy 12-s ventivel... ![;]](/dl/s/v1.gif)
PC-STYLE.hu

Csak egy magyarázata lehet. Ez nem is az eredeti példány, hanem a kínai "indigózás". Az eredeti megjelenésére még hónapokat kell várni.

öhöm.... itt kezdődik egy durva passzív hűtő... 4db noctua ventivel biztos hatás 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Jóféle. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
kell!!! mennyi lesz?
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Azt hittem én kis naiv, hogy a passzív hűtő az attól az, hogy nincs rajta venti...
!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Jó kis cucc, de szükség is van rá 

Mondtam már rég, hogy az OPEL hűtőjét kéne valahogy beleaplikálni a gépbe , de akkor kiröhögtek.
Már akkor is tudták hogy kevés lesz 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Hogyé lesz?
2db ventivel, ilyesmit kell tenni az 5850-re.
Milyennapvan?
(#31) kételkedem válasza Translator (#16) üzenetére
Tudom, én vagyok propeller, látom a képen a rajzot, de akkor sem értem, hogyan rögzíti a felső ventiket.
Persze vékony dróttal oda tudom fogatni, ha nagyon akarom 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

akkor a 2 árából inkább veszek 5870 et, nemde..
legalábbis én így tennék.
Most nézem a cuccaid.. neked előre szart a jézuska jó nagyot, vagy kiraboltad a Nemzeti Bank-ot?
Ja csak 4-es találatod volt az 5-ösön a francba 
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Tekintve, hogy 2db ventiről van szó, aligha jön ki az 5870 ára, még a hűtő itthoni árával sem.
Btw: Mi közöd az adatlapomhoz? 
Milyennapvan?

ezen is lehet húst sütni. Vga overclockerek perverziója lehet.
Happy challenge based learning to me!
HD3870X2-re mégis hogy a bélbe megy fel? ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Kettesével 
''Annyira sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb!''
először azt hittem csak viccelsz/extrém mod ötlete van kilátásban, aztán megnéztem a terméktámogatást... és tényleg
sőt, a 9800gx2 is támogatva van. viszont a 295ből egyik verzió sem...
még ha el is lehetne forgatni 90 fokkal (és felrakni kettőt), akkor se maradna hűtés a bridgere. illetve egy olyat tudtam volna még elképzelni, hogy ez az első chipre, a másodikra a tegnapi Thermalright, de még úgy sincs megoldva a bridgehűtés.
egyébként méretes egy jószág, ára is tetszetős.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

mármint úgy értettem az 5850+ ez a hűtő az pont egy 5870-es ... de legalább 
ezalatt azt értem ezt a hűtőt nem tenném 5850-esre ,mert ha széthúzod akkor kapod meg az 5870 teljesítményét talán és akkor inkább egy extra hűtő nélküli 5870.. nemde? 
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
álomíniomot veszeeek...
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
a mai videokártyahűtők miatt aki diszkrét hangkártyát használna az max a s....be tudja dugni
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Úgy, hogy csak 2 venti megy rá. A linkelt képen 2 VGA-n van a 4 venti...
Tekintve, hogy az 5850 olyan 55k-s ársávból indult, csak hiány van belőle és elszaladtak az árak, ezért nem. 55+15=/=95 Arról nem is beszélve, hogy vszínűleg jóval halkabb karit kapsz mint a referencia(ami egyébként nem túl hangos)
Milyennapvan?
de a poén, hogy 4870X2-re már nem jó 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Baba a cucc! 
az ára húzós ha azt veszem, hogya graf. kártyám 98 euróba fájt 
de elgondolkozunk rajta.... 
teszt jöhetne... 
[ Szerkesztve ]
-=The digital artist of the darkside=-
sztem lesz ennek olcsóbb változata is, mert ez így sok; 58xx-es ati alatt nem fog ez senkit érdekelni szvsz.

Igen nem valószínű, hogy pl 4850 tulajokat nagyon megmozgatná ilyen áron.
CSS (Hun)Bloodkiller

Januártól lesz kapható. Brutál cuccnak ígérkezik.

Látod a második képen azt a sínt? Szerintem az lessz a megoldás. Annyi hogy csak 2 csavar fogja majd a ventiket...
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
A HD3870X2-t hogy tuja 1 ilyen hűtő hűteni? 
Mert a támogatottak között ott van a listán... 
MOD: látom másnak is szemet szúrt. 
[ Szerkesztve ]
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23