Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Croissant

Croissant
(tag)

Nem semmi egy hűtés; azért én már fosnék ilyen súlyokat rakni rá, amit csak részben a hátlap, részben a pcie csatlakozó tart meg. De pont így lennék a cpu-hűtő monstrumokkal is :)
Ha pedig az a 29 fok valós, akkor nagy grat nekik, és nagy antigrat az nvidia mérnökeinek :)

(#2) Borisz76

Borisz76
(senior tag)

Brutál kinézet...és teljesítmény.
A hatásfoka is jó mert közel 30 fokot hűteni a gyárigoz képest.....az nem semi.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#3) divergens

divergens
(tag)
LOGOUT blog

Hát ez már annyira böszme, hogy jól néz ki.. :C :Y Nem tudom, hova vezet ez, pusztán csak növeljük méretet,tömeget..(a réznek meg az aluminiumnak ugyanakkor folyamatosan csak emelekedik a világpiaci ára..)

quake III arena

(#4) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom az iChill sorozat továbbra is porondon van, ennek örülök.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#5) vedini

vedini
(őstag)

nem tudom meddig akarják ezt fokozni, jobb lenne "okosabb" karit előállítani kisebb hődisszipációval
ha gyenge a ház szellőzése akkor tök mindegy hogy 2 kiló réz van-e a karin, meg 5 venti, az a 2xx watt istenesen befűt, főleg a nyári kánikulában

workworkwork...

(#6) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hehe, nem sz*rakodnak. Kérdés mi lesz ezekkel a hűtőkkel fél év múlva, amikor "kukázható" lesz a kártya. Tiszta anyagpocsékolás :B (és ezt nem csak erre a hűtésre értem)

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#7) Ribi válasza vedini (#5) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Akinek ilyenre van penze az nem egy szar házat vesz amiben nincs venti...
VAlamint aki ilyet vesz a karira az valszeg 18 ventit rak pluszban a hazba is.

(#8) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tuning nélkül elég a sima gyári cooler amugy nem.csak ezt sokan elfelejtik.

(#9) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez már fegyvernek minősül

(#10) danati

danati
(senior tag)

Na ez a nem semmi :DDD

(#11) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

elég brutál.. Ha megtámadnak hazafelé, csak előkapod és suhintasz vele... :U

Amúgy szerintem a medvedisznóember áll a dolog mögött...

[ Szerkesztve ]

(#12) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Heyles döntés volt ez az iChill buli, amit csinálnak az Innonál. :C

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#13) Füge007

Füge007
(senior tag)

Megveszi a csóka a kártyát majd ismét gyüjt hűtésre, csoda a boldog mostmár minden megvan, néhány teszt erejéig felhúzza. Majd telik az idő a csóka már mást szeretne, da szívja a fogát, mennyit gyüjtött erre a projektre, s lám 1/4 éri, ha egyáltalán el tudja adni.

Én azt mondom be kell ruházni egy normális házra, onnantól nics túlmelegedési probléma.
Szép ez a hűtő, de roppant nehéz, és más fórumtársak is aggodalmukat fejezték ki ezzel kapcsolatban. Ez nem CPU hűtő ahol azért adott egy felfogatási keret. Itt mi fogja meg, hm....... ennyi súlyt?!

Füge

(#14) djtoomi válasza Füge007 (#13) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

9800GX2-t mi fogja meg? :U

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#15) djtoomi válasza Füge007 (#13) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

dupla hogy a.......... :(((

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#16) Füge007 válasza djtoomi (#14) üzenetére

Füge007
(senior tag)

A súlya még mindíg nincs akkora mint ebben az esetben a hűtőnek!

A CPU-mon extrém hűtés van de nem a tunning, hanem a hangtalansága miatt. Biztos jó ez, de hatalmas, és a három vent szerintem hangos is.

[ Szerkesztve ]

Füge

(#17) czky

czky
(fanatikus tag)

Jó nagy, brutál meg minden, de a ramokat ki a fene fogja hűteni?

(#18) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Mikor megláttam ezt a batári méretet akkor le kellett mennem az asztal alá megkeresni az államat.. :Y Ez mi ez már ekkora hütöt csinálni úgy is pár hónapon belül nem top kari és felejtős lesz aztán meg mit csinál az ember vele? Ajtót támaszt majd vele? :)

Na az Inno... Kösz szépen elöbb is kitalálhatták volna ezt az i-Chill-es témát mert nekem a 6800GT-m azért sült szét mert a drágalátos hütése nyáron nem birta a menetet (nem egyszer 24 óránál tovább WoW-oztam, meg egy kis Oblivion is befigyelt) és a kicsike 90 fokra felment majd szépen rásült a memóriákra az a gipsz szerű valami ami a memória borda alatt volt és annyi volt a karinak... De most legalább van egy 7600GT Silent Pipe II-vel és jó hütés és nincs is hangja a ventik meg járatják a levegöt a gépben és no para :B

Kezd iPon szint lenni...

(#19) juliabrilke válasza djtoomi (#14) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Fogd fel pozitíval. Súlyzózni is lehet vele, amikor mondjuk nem játszol. :K

Egyébként biztonsági felfogatás nélkül nem mernék ilyet tenni a házamba. :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#20) Twinsen2

Twinsen2
(tag)

jól látom 3 slotot elfoglal ? vagy inkább 4-et hogy maradjon is mellette némi levegő.
Hogyan szerel az elber ebböl SLI-t ? De bármi más kari is alig fog elférni mellette.

(#21) czky válasza czky (#17) üzenetére

czky
(fanatikus tag)

Nem szóltam...

(#22) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Wow...hát ez igazán mutatós darab :K

Trolling in the deep

(#23) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Raklap tégla is jár hozzá :D.

Walter White is Bad*ss!!

(#24) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

LOL, ez kész, még rakhatnának rá vagy 3 ventit :(

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#25) quickboost válasza Croissant (#1) üzenetére

quickboost
(újonc)

Ez alá már tényleg valamilyen kitámasztót kell szerválni, úgy nem törik ki a deszkából :D ;]

[ Szerkesztve ]

(#26) cizoe válasza quickboost (#25) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Minek, hisz leér a ház aljáig... :DDD

(#27) Zolaash válasza czky (#17) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Ó, hát majd én! ;]

Puma K: Néha aludj, és akkor a kártyád sem döglik meg. ;)

[ Szerkesztve ]

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#28) ktg3 válasza czky (#17) üzenetére

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

memora is rálóg:U

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#29) Biomokus

Biomokus
(kvázi-tag)

Hát ez brutális! Kell az ilyen a népnek?

[ Szerkesztve ]

Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!

(#30) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amugy még nem láttatok ilyen hűtést mert elég kelendő.8000-9000ft magasságában van és a huzott forrófejű 2900XT-ket nem engedi 50fok fölé!!

(#31) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Plusz két venti, plusz két zajforrás :(

Soirée...

(#32) mokus1 válasza Loretto (#31) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem hangos!ezt álllitom nekd csak ha 100%on jár de ez simán elpöfög 40%akal tuning melett is ha nem ultra tuning.
de az a 100%se durva nekem a 1600rpm-es 8centis hangosabb

(#33) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát szomorú, hogy mostanában ilyen hűtések kellenek a videókártyákhoz. Remélem nemsokára észbekapnak és ott is kisfogyasztású cuccokat csinálnak, ahogy a CPUknál.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#34) mokus1 válasza WonderCSabo (#33) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak tuninghoz kell ilyen alapon viszi a gyári is (még ezt a kis tuningot is vinné simán a gyári)ez csak olyan vevőcsalógató dizájn

(#35) MaciG válasza Croissant (#1) üzenetére

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

nvidia mérnökei is tehetnének rá gyárilag nagyobb ,erősebb hűtőt; de nem fognak, mert akkor hol marad a biznisz? :DDD

Amúgy szép darab, bár szerintem ekkora nem kell rá. :U

BANZAII

(#36) mokus1 válasza MaciG (#35) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan!Ezzel foglalkoznak ők se hülyék pontosan tudják h elviseli a kártya a közel 100fokot ha kell csak senki se nézi jo szemmel ha annyi inkább megy a boltba jó hűtőért.
Azért kb én szerintem egy 15-20rászálnak a hűtőre árban.ami ugye sok.

(#37) vedini válasza Ribi (#7) üzenetére

vedini
(őstag)

öö nekem elég jó házam van, és egy árva venti sincs a házban sehol :DDD
passzív rulez

workworkwork...

(#38) luw2win válasza Puma K (#18) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Az én kis Chanitech 6800GT-mel is elértem a 90 fokos "álomhatárt",
Be is neveztem egy Fatalyti Zalman hütőre azóta szépen lenne van a höm

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#39) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi... :Y :Y :Y

(#40) kariad

kariad
(senior tag)

Kész turbinás erőmű..... Süvit majd szélmentes időben is az bíztos... :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#41) JanR

JanR
(őstag)

:D kemeny huto, sztem a lakasban klimanak is megfelelne, de majd ha meleg a helyzet idehaza, raszerelem az asszonyra:D

www.oaziscomputer.hu

(#42) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

végre egy örvendetes hír, hogy a kártyák nem csak baromi hosszúak, hanem már 3 slotot is elfoglalnak. Vagy az Atx méretes alaplapokat kellene hízókúrára fogni, hogy a Híres Tri-Sli is elférjen egy lapon és egy házban, vagy a hőtermelésüket kellene visszafogni

True Success is Blonde

(#43) zlin

zlin
(kvázi-tag)

Azok az órajelek mennek majd tovább is.. ;]

"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

(#44) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

3 Szlot ? Tyű !
Ha lenne alá kártyám, szerválnék is egyet. De az összesen egy havi fizum volna. Jó nekem a GTO ! :)

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#45) whiz válasza DuplaZso (#44) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hja, hát ez már szép darab. Nem is olyan régen volt, hogy a két slotot foglaló kártyáktól ájuldozott mindenki, erre itt van egy három helyet foglaló cucc... nem rossz. Ha a "fejlődés" így megy tovább, tíz év múlva egyetlen PCIe csati is elég lesz az alaplapra, mert az egész helyet a videokártya meg a hűtése fogja elfoglalni :))

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#46) MaciG válasza Ste (#42) üzenetére

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

egy normális alaplapon simán elfér még így is , és még a hangkártyának és esetleg a tv -tunner-nek is jut hely. :K

BANZAII

(#47) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

pfuh, komoly..
Fagypont alá Rlz

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#48) ronaldo válasza cizoe (#11) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Al Gore mondta? :D

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#49) Stevescareco

Stevescareco
(újonc)

Lassan külön ház kell a videókártyának.Nem lehetne megoldani,hogy a Pci-sín egy vezeték végén fityegjen és azt dugjuk a kártyára a kártyát pedig, rögzítsük valamihez?Ha van már ilyen találmány akkor sry ha nincs akkor levédetem az ötletem!

(#50) Ste válasza MaciG (#46) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

direkt odaírtam, hogy Tri-Sli és CF esetében már nem

True Success is Blonde

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.