A Modu87+ -hoz is a Pro87+ képe van téve...
[ Szerkesztve ]
http://3dfxcollection.atw.hu
A Modu87+ -hoz is a Pro87+ képe van téve...
[ Szerkesztve ]
http://3dfxcollection.atw.hu
Már egy jó ideje várom, hogy valaki forgalmazza itthon. Vagy akár a SS Gold szériát....
Milyennapvan?

Huhh, finomak.
Viszont erdekes (szamomra legalabbis), hogy 500-700W ugyan ugy 3x25A a 12Voltos resz.
.::www.megadanceradio.hu::.
130 dollárért még ki is adnék egy 500W-osért, csak hát mennyi lesz mire ideér?
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
(#6) Mr.Csizmás
csak azok az aranyszínű rajventillátorok ne lennének
tiszta dolcsegabbana-guccsi-ármáni
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Az 500-as jónak tűnik nagyon árban is, csak a dizájn lett elég idióta...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Sorry.
Már cserélték is.
Ezt láttátok:
Nem egyszerű kitépni a betápot.
[ Szerkesztve ]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
Az 500W-osnak 41A, a 600W-osnak 50A, és a 700W-osnak 58A a kombinált terhelhetősége 12V-on. Nem tudom miért nem írták oda. 
Akkor emiatt kerülnek ezek ennyibe
.
Az élet kegyetlen .
Mi az a Peak Power?
Max. túlterhelhetősége?

Ha most vennék zsír üj konfigot akkor tuti ilyet, vagy valami 80+gold seasonicot vennék, de akinek van már egy jó tápja annak felesleges lenne lecserélni
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

"ami 100 000 órás MTBF üzemidőre van hitelesítve."
MTBF üzemidő? Ez olyan, mint amikor egy autónak 13 méter a fogyasztása 12 liter út megtétele után 12 kilós szobahőmérsékleten, kék ellenszélben? Mert akkor nagyon jó!
A vér nem válik VAZZE!™

A Peak Power (csúcs teljesítmény) tudtommal az amit a táp rövid időre ki tud ugyan adni de hosszútávon károsodás nélkül nem.... 
A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
Okos dolog 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
A Korszáj
tápomnak is annyi az üzemideje
Jó kis táp. Nekem bejön ez a arany feeling.
Mr. Csizmás: "tiszta dolcsegabbana-guccsi-ármáni" kifeküdtem rajta 
[ Szerkesztve ]
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

markecinges szemszögből mind1 mi, csak jó sok nulla legyen benne, oszt' ennyi. 
taníccsák nekik a főiskolán, meg megbeszélték a nagyonokos minősébiztosítási felelőssel is a mítingen.....ő még a főiskolán is taníccsa eztet 

Nem tom... jó pár éve használok PC-t de még 1x sem fordult elő hogy akár csak 1 kicsit is kihúzódott volna, nemám hogy kitépődjön... pedig lanpartykra is jártam sokat és ott mászkálástól kezdve minden volt, de ott sem fordult elő senki gépével...
[ Szerkesztve ]
Ez fel sem tűnt elsőre 
Amúgy a marketingesek jól rászálltak erre az MTBF-re... a vevők 99%-a azt is hiszi, hogy ennyi ideig akkor bírni fogja a cucc, és valamiért ezt a tévhitet nem is akarják eloszlatni, sőt még rá is játszanak...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Jók az Enermax tápok. Csak áruk is ott van. 
Én tavaly vettem meg a 525W MODU 82+ -os tápomat, de nem bántam meg kifizetni érte a 27000 Ft -ot.
És ez volt a első dobozos táp amit vettem. Addig csak oem fsp és chieftec tápokat kaptam. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Szimpi darabok. A csatlakozó kiosztás is tetszik, kezdenek számomra felhasználhatóbbak lenni.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Állati külsejük van. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

MODU87+ 500 W egy ilyen lesz a kovetkezo, csak nem biztos hogy enermax 
inkabb egy FSP
-=The digital artist of the darkside=-

ha ugyanolyan halk lesz mint a modu82...
király ez a táp nagyon. mókusmisivakítást hagyjuk, ha 4 évet segg halkan elduruzsol, már megérte.
erősen kéne kategória...
[ Szerkesztve ]

nézd meg anandtech tesztet... elég halk.
minél jobb a hatásfoka egy tápnak annál kevesebb hőt termel, így jobb hatásfokkal jó eséllyel halkabb tápok születnek.
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Ez a 80plusz minősítés is cak marketing
a 80+os teljesítményt 115V-on mérik...230V-on is van mérés csak ott általában nem hozzák azt a teljesítményt 
Bár nem vagyok fizikus de sztem nem lesz ugyanaz a hatásfok 230-on mint 115-n..ha van vki hozzáértő világosítson fel minket erről!
80plus.org
Itt meg lehet nézni hogy 230V-on hány Gold fokozat született és kik vannak köztük
[ Szerkesztve ]
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

Én is a Seasonic X650-re várok, de szerintem nem lesz egy darabig, főleg nem jó áron. Ez van. (illetve nincs
)
mod:
#27 DaveJr: 230V-on nagyobb a hatásfok. pl: [link]
[ Szerkesztve ]
FlexView & AFFS rulez!

A tápkábel biztosító azért van, hogy ha beakad valakinek a lába a zsinórba, akkor az egész gépet vigye. Az snassz, ha csak lekapcsol a cucc. 
Jó tápk ezek, csak nagyon drágák még simán átszámolva is. Ha meg ideérnek, akkor lesz vagy plusz 50% a dolláros árhoz képest. Sajnos.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

talán olvasd el, azt hogy miről beszélsz:
" 115V Internal - lists power supplies certified for desktop, workstation and non-redundant server applications.
230V Internal - lists power supplies certified for data center applications. "

A ventikezelés kár, hogy kimaradt a hírből.
Még a 82+ szériánál is halkabb lesz.
Ez sem hülyeség:
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
(#33) kételkedem válasza Mr.Csizmás (#6) üzenetére
Há mos mé baj, hogy csicsa a venti? 
(#8) 7Heads Drago tényleg nem egyszerű kitépni a csatlakozót, de most nem jut eszembe olyan élethelyzet, ahol ez hasznomra válna
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Nem hülyeség, de ilyen HeatGuard féleség már a sokéves ThermalTake tápomba is volt, szóval nem spanyolviasz. Azt a tápot még 140-es ventivel szerelték, nem 135-össel. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
A kocsink fényszórója is ilyennel van rögzítve. 
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Há' belül meg ki lássa?! 
2-3 hét masszív használat után úgyis jó poros lesz.
Az 500W-os modulárisért jó ár a $150, csak nem itthon 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Legalábbis amíg be nem krepál benne a csapágy...
(Legutóbbi Enermax ECO80+ tápomban, amiben az Enermax saját "forradalmi" Twister Bearing-ja volt alkalmazva -- mint talán ebben is? --, kb 7 napig bírta, aztán BRRRRR meg VÍÍÍÍÍ... mástól is hallottam efféle szépséget.)
A második képhez:
A venti tovább hűti a kondikat kikapcs után? Vagy csak jó a hőelvezetés?
kételkedem: Bezzeg anno ódákat zengtek a Sata-csatik megbízhatóságáról. Az nem sikerült ilyen jól. Nem győzöm cserélgetni a kábeleket, illetve láttam már törött alaplapi foglalatot is. Inkább arra találtak volna ki valami jobbat.
[ Szerkesztve ]
Nekem az egyik gépemben PRO82+ 525W van, az nagyon zsír... szerintem ezek ütnek. Az áruk meg olyan Enermaxos 
(#40) TESCO-Zsömle válasza 7Heads Drago (#38) üzenetére
A gép leállása után a venti x ideig tovább forog. Itt, ha jól látom ez 60mp, nálam ez hőmérséklet-függő volt. Ha játék után kapcsoltam ki a gépet, akkor tovább pörgött.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Aranyosak ezek a gold tápok, csak egy bajom van velük. A 80+ Plus minősítés értelmében 20%-tól érvényes ez a hatásfok. Ami a legkisebb 500W táp esetében is 100W-ot jelent. Mutassatok már nekem egy olyan fejlett energiagazdálkodással rendelkező gépet ami windows alatt (+)100W-ot fogyaszt. Én nagyon szeretnék összerakni egy keveset fogyasztó gépet, de cseszhetem, mert idle-ben 50W alatt lenne a fogyasztás, terhelve meg talán lenne 90W. Most akkor mégis mi a francot kezdjek az 500W-os 80Plus Gold táppal? Lehet el se indítaná a gépet...
Tudom, hogy 20% alatt is jó a hatásfoka még, de ha minden Watt számít, akkor nagyon nem mindegy a dolog. Talán 15%-ig még megvan neki a 80%-os hatásfok.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
ez van. Tényleg kéne még egy 400Ws darab a sorba.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Arra vagyok kíváncsi, hogy halkabb-e, mint az Arctic Cooling Fusion-ja, mert most azzal szemezek (ráadásul az olcsóbb is).
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

"We should see drops of up to 30€ within a few months since several other manufacturers will be introducing efficient 80 Plus Gold certified power supplies at CeBIT in March."
Ez az anand-os teszt végén volt, úgyhogy nem kell egyből a boltba rohanni érte - ha az ár is számít - másrészt sztem nem csak az Enermax és a Seasonic fogja alkalmazni ezt az "ő általuk kitalált", de végül is ugyanolyan technikát, amit sikerül mindig vmilyen hangzatos egyedi névvel eladni...
Nagyon szépek!
Én kíváncsian várom a Platinum osztályú tápokat! 
The Stars Were Mine!
(#46) kételkedem válasza 7Heads Drago (#38) üzenetére
A sata csatikkal én sem vagyok kibékülve. Van egy olyan kábelem, aminek a csatlakozóján kis fém lemezke van, az stabilan tart és hallom, ha a helyére pattant.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Ahhh... x650 amióta megnéztem a tesztjét a jonnygurun szerelmes vagyok belé. Talán az egyetlen táp amiért hajlandó lennék kiadni több mint 30 papírt. Mondjuk a hûtése picit fura hagyja jól felmelegedni a cuccot.
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

minősítés feltételében benne van hogy 115 és 230v-on mit kell tudnia. 1-2% az eltérés.
A vér nem válik VAZZE!™

a szomorú inkább az, hogy a PH!s cikkírók is ilyen félrevezető módon közlik le a cikkekben az MTBF értékeket.
A vér nem válik VAZZE!™