Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) GAI

GAI
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Modu87+ -hoz is a Pro87+ képe van téve...

[ Szerkesztve ]

http://3dfxcollection.atw.hu

(#2) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már egy jó ideje várom, hogy valaki forgalmazza itthon. Vagy akár a SS Gold szériát....

Milyennapvan?

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, finomak.
Viszont erdekes (szamomra legalabbis), hogy 500-700W ugyan ugy 3x25A a 12Voltos resz.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért rakhattak volna már bele egy ki-be kapcsolható ledet is.
Amúgy szép és tetszik a hatásfok is.
Az alsó képet lehet hogy ki kéne cserélni erre:

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#5) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

130 dollárért még ki is adnék egy 500W-osért, csak hát mennyi lesz mire ideér?

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#6) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak azok az aranyszínű rajventillátorok ne lennének

tiszta dolcsegabbana-guccsi-ármáni

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#7) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 500-as jónak tűnik nagyon árban is, csak a dizájn lett elég idióta...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Sorry.
Már cserélték is.

Ezt láttátok:

Nem egyszerű kitépni a betápot.

[ Szerkesztve ]

(#9) Ari18 válasza Devid_81 (#3) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Az 500W-osnak 41A, a 600W-osnak 50A, és a 700W-osnak 58A a kombinált terhelhetősége 12V-on. Nem tudom miért nem írták oda. :U

(#10) lsc válasza 7Heads Drago (#8) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor emiatt kerülnek ezek ennyibe ;] .

Az élet kegyetlen .

(#11) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Mi az a Peak Power?
Max. túlterhelhetősége?

(#12) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Ha most vennék zsír üj konfigot akkor tuti ilyet, vagy valami 80+gold seasonicot vennék, de akinek van már egy jó tápja annak felesleges lenne lecserélni

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#13) WiZARD

WiZARD
(őstag)

alapos teszt mindegyikről...

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#14) orbano

orbano
(PH! félisten)

"ami 100 000 órás MTBF üzemidőre van hitelesítve."

MTBF üzemidő? Ez olyan, mint amikor egy autónak 13 méter a fogyasztása 12 liter út megtétele után 12 kilós szobahőmérsékleten, kék ellenszélben? Mert akkor nagyon jó!

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) @aMoRF válasza 7Heads Drago (#11) üzenetére

@aMoRF
(fanatikus tag)

A Peak Power (csúcs teljesítmény) tudtommal az amit a táp rövid időre ki tud ugyan adni de hosszútávon károsodás nélkül nem.... :)

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#16) luw2win válasza 7Heads Drago (#8) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Okos dolog :K

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) FRENK1988 válasza orbano (#14) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Korszáj:D tápomnak is annyi az üzemideje
Jó kis táp. Nekem bejön ez a arany feeling.
Mr. Csizmás: "tiszta dolcsegabbana-guccsi-ármáni" kifeküdtem rajta :DDD

[ Szerkesztve ]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#18) hibavissza válasza orbano (#14) üzenetére

hibavissza
(senior tag)

markecinges szemszögből mind1 mi, csak jó sok nulla legyen benne, oszt' ennyi. :DDD
taníccsák nekik a főiskolán, meg megbeszélték a nagyonokos minősébiztosítási felelőssel is a mítingen.....ő még a főiskolán is taníccsa eztet :DDD

(#19) Runo válasza luw2win (#16) üzenetére

Runo
(őstag)

Nem tom... jó pár éve használok PC-t de még 1x sem fordult elő hogy akár csak 1 kicsit is kihúzódott volna, nemám hogy kitépődjön... pedig lanpartykra is jártam sokat és ott mászkálástól kezdve minden volt, de ott sem fordult elő senki gépével...

[ Szerkesztve ]

(#20) Male válasza orbano (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez fel sem tűnt elsőre :DDD

Amúgy a marketingesek jól rászálltak erre az MTBF-re... a vevők 99%-a azt is hiszi, hogy ennyi ideig akkor bírni fogja a cucc, és valamiért ezt a tévhitet nem is akarják eloszlatni, sőt még rá is játszanak...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) Televan

Televan
(senior tag)

Jók az Enermax tápok. Csak áruk is ott van. :K
Én tavaly vettem meg a 525W MODU 82+ -os tápomat, de nem bántam meg kifizetni érte a 27000 Ft -ot.

És ez volt a első dobozos táp amit vettem. Addig csak oem fsp és chieftec tápokat kaptam. :O

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#22) Dassler

Dassler
(őstag)

Szimpi darabok. A csatlakozó kiosztás is tetszik, kezdenek számomra felhasználhatóbbak lenni.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#23) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Állati külsejük van. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#24) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

MODU87+ 500 W egy ilyen lesz a kovetkezo, csak nem biztos hogy enermax :)
inkabb egy FSP

-=The digital artist of the darkside=-

(#25) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ha ugyanolyan halk lesz mint a modu82...
király ez a táp nagyon. mókusmisivakítást hagyjuk, ha 4 évet segg halkan elduruzsol, már megérte.
erősen kéne kategória...

[ Szerkesztve ]

(#26) WiZARD válasza Integra (#25) üzenetére

WiZARD
(őstag)

nézd meg anandtech tesztet... elég halk.

minél jobb a hatásfoka egy tápnak annál kevesebb hőt termel, így jobb hatásfokkal jó eséllyel halkabb tápok születnek.

**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

(#27) DaveJr

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez a 80plusz minősítés is cak marketing:) a 80+os teljesítményt 115V-on mérik...230V-on is van mérés csak ott általában nem hozzák azt a teljesítményt :DDD
Bár nem vagyok fizikus de sztem nem lesz ugyanaz a hatásfok 230-on mint 115-n..ha van vki hozzáértő világosítson fel minket erről!:)

80plus.org
Itt meg lehet nézni hogy 230V-on hány Gold fokozat született és kik vannak köztük:D

[ Szerkesztve ]

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#28) ixtom válasza D1Rect (#2) üzenetére

ixtom
(tag)

Én is a Seasonic X650-re várok, de szerintem nem lesz egy darabig, főleg nem jó áron. Ez van. (illetve nincs :DD )

mod:
#27 DaveJr: 230V-on nagyobb a hatásfok. pl: [link]

[ Szerkesztve ]

FlexView & AFFS rulez!

(#29) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

A tápkábel biztosító azért van, hogy ha beakad valakinek a lába a zsinórba, akkor az egész gépet vigye. Az snassz, ha csak lekapcsol a cucc. :)

Jó tápk ezek, csak nagyon drágák még simán átszámolva is. Ha meg ideérnek, akkor lesz vagy plusz 50% a dolláros árhoz képest. Sajnos.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#30) lsc válasza DaveJr (#27) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kár hogy 230 V-on még jobbak a hatásfokok mint 115 V-on [link],[link].

Az élet kegyetlen .

(#31) WiZARD válasza DaveJr (#27) üzenetére

WiZARD
(őstag)

talán olvasd el, azt hogy miről beszélsz:
" 115V Internal - lists power supplies certified for desktop, workstation and non-redundant server applications.

230V Internal - lists power supplies certified for data center applications. "

(#32) KMT

KMT
(PH! addikt)

A ventikezelés kár, hogy kimaradt a hírből.

Még a 82+ szériánál is halkabb lesz.

Ez sem hülyeség:

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#33) kételkedem válasza Mr.Csizmás (#6) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Há mos mé baj, hogy csicsa a venti? :D

(#8) 7Heads Drago tényleg nem egyszerű kitépni a csatlakozót, de most nem jut eszembe olyan élethelyzet, ahol ez hasznomra válna

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#34) TESCO-Zsömle válasza KMT (#32) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem hülyeség, de ilyen HeatGuard féleség már a sokéves ThermalTake tápomba is volt, szóval nem spanyolviasz. Azt a tápot még 140-es ventivel szerelték, nem 135-össel. :C

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#35) moha21 válasza 7Heads Drago (#8) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kocsink fényszórója is ilyennel van rögzítve. :DDD

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#36) Stiky válasza Mr.Csizmás (#6) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Há' belül meg ki lássa?! :DDD
2-3 hét masszív használat után úgyis jó poros lesz.

Az 500W-os modulárisért jó ár a $150, csak nem itthon :N

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#37) ddekany válasza KMT (#32) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Legalábbis amíg be nem krepál benne a csapágy... ;] (Legutóbbi Enermax ECO80+ tápomban, amiben az Enermax saját "forradalmi" Twister Bearing-ja volt alkalmazva -- mint talán ebben is? --, kb 7 napig bírta, aztán BRRRRR meg VÍÍÍÍÍ... mástól is hallottam efféle szépséget.)

(#38) 7Heads Drago válasza KMT (#32) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

A második képhez:
A venti tovább hűti a kondikat kikapcs után? Vagy csak jó a hőelvezetés?
kételkedem: Bezzeg anno ódákat zengtek a Sata-csatik megbízhatóságáról. Az nem sikerült ilyen jól. Nem győzöm cserélgetni a kábeleket, illetve láttam már törött alaplapi foglalatot is. Inkább arra találtak volna ki valami jobbat.

[ Szerkesztve ]

(#39) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az egyik gépemben PRO82+ 525W van, az nagyon zsír... szerintem ezek ütnek. Az áruk meg olyan Enermaxos :)

(#40) TESCO-Zsömle válasza 7Heads Drago (#38) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gép leállása után a venti x ideig tovább forog. Itt, ha jól látom ez 60mp, nálam ez hőmérséklet-függő volt. Ha játék után kapcsoltam ki a gépet, akkor tovább pörgött.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#41) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Aranyosak ezek a gold tápok, csak egy bajom van velük. A 80+ Plus minősítés értelmében 20%-tól érvényes ez a hatásfok. Ami a legkisebb 500W táp esetében is 100W-ot jelent. Mutassatok már nekem egy olyan fejlett energiagazdálkodással rendelkező gépet ami windows alatt (+)100W-ot fogyaszt. Én nagyon szeretnék összerakni egy keveset fogyasztó gépet, de cseszhetem, mert idle-ben 50W alatt lenne a fogyasztás, terhelve meg talán lenne 90W. Most akkor mégis mi a francot kezdjek az 500W-os 80Plus Gold táppal? Lehet el se indítaná a gépet...

Tudom, hogy 20% alatt is jó a hatásfoka még, de ha minden Watt számít, akkor nagyon nem mindegy a dolog. Talán 15%-ig még megvan neki a 80%-os hatásfok.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#42) Dare2Live válasza D.Orion (#41) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez van. Tényleg kéne még egy 400Ws darab a sorba.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#43) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Arra vagyok kíváncsi, hogy halkabb-e, mint az Arctic Cooling Fusion-ja, mert most azzal szemezek (ráadásul az olcsóbb is).

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#44) szab0729

szab0729
(kvázi-tag)

"We should see drops of up to 30€ within a few months since several other manufacturers will be introducing efficient 80 Plus Gold certified power supplies at CeBIT in March."

Ez az anand-os teszt végén volt, úgyhogy nem kell egyből a boltba rohanni érte - ha az ár is számít - másrészt sztem nem csak az Enermax és a Seasonic fogja alkalmazni ezt az "ő általuk kitalált", de végül is ugyanolyan technikát, amit sikerül mindig vmilyen hangzatos egyedi névvel eladni...

(#45) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szépek!

Én kíváncsian várom a Platinum osztályú tápokat! :K

The Stars Were Mine!

(#46) kételkedem válasza 7Heads Drago (#38) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sata csatikkal én sem vagyok kibékülve. Van egy olyan kábelem, aminek a csatlakozóján kis fém lemezke van, az stabilan tart és hallom, ha a helyére pattant.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#47) ABee válasza ixtom (#28) üzenetére

ABee
(tag)

Ahhh... x650 amióta megnéztem a tesztjét a jonnygurun szerelmes vagyok belé. Talán az egyetlen táp amiért hajlandó lennék kiadni több mint 30 papírt. Mondjuk a hûtése picit fura hagyja jól felmelegedni a cuccot.

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#48) orbano válasza DaveJr (#27) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

minősítés feltételében benne van hogy 115 és 230v-on mit kell tudnia. 1-2% az eltérés.

A vér nem válik VAZZE!™

(#49) orbano válasza Male (#20) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a szomorú inkább az, hogy a PH!s cikkírók is ilyen félrevezető módon közlik le a cikkekben az MTBF értékeket.

A vér nem válik VAZZE!™

(#50) ixtom válasza orbano (#49) üzenetére

ixtom
(tag)

A legrosszabb, hogy ki sem javítják. ;]

FlexView & AFFS rulez!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.