Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Az NEC rendkívül gyors kommunikációs interfészt mutatott be, mely 16 gigabit/másodperces tempót képes diktálni. Ez az érték több mint háromszor akkora, mint amennyire az USB 3.0 és a tizenhat csatornás PCI Express 2.0 képes."

16X PCIe 2.0 az 40 Gbit/s tudtommal... ráadásul irányonként. Talán inkább a PCIe 2.0 1X-nek tudja a háromszorosát.

Amúgy milyen felhasználásra fejlesztették ezt? Mert ez nem derült ki a cikkből.

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) D4rkAv3ng3r válasza Male (#1) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen be is b@szna ha szerencsétlen VGa-nak csak annyi sávszél jutna. :D
Gondolom általánosan szertnék elterjeszteni, mint az USB-t, egyébként sem érdekelt tudtommal a merevlemez piacon a NEC.

(#3) Male válasza D4rkAv3ng3r (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

USB konkurensként nem lesz könnyű dolguk... (az eSATA-nak se nagyon sikerült sajnos)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) Pulsar válasza Male (#1) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát számomre két gép közötti kommunikáció jött le felhasználásának!
az számok szépek, de majd a valóságban kiderül.

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#5) P00By válasza Pulsar (#4) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Sztem is. Majd meglátjuk mi lesz a valóság!

(#6) Abu85 válasza Male (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ó igen. Köszi a helyesbítést. :R

Főleg USB konkurens. De biztos nem zárkóznak el más felhasználási módtól sem.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) speedyx86 válasza P00By (#5) üzenetére

speedyx86
(kvázi-tag)

Ha egyáltalán szóba került az, hogy hosszú kábel, akkor szerintem nem a 3-5 méteres usb-kre gondoltak. Tippem szerint hálózat, de abból is van nagyobb, csak az drága.

"Das Wichtig ist nicht der Fall, sondern die Landung."

(#8) Pulsar válasza Abu85 (#6) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mondjuk én úgy képzeném el, mit annak idején a laplink kábeles megoldásokat :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#9) dabadab válasza Abu85 (#6) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem úgy tűnt, hogy nem külső interface-nek szánják (azt gondolom ők is látják, hogy az USB-vel konkurrálni nem nagyon lehet meg érdemes), hanem chipek közti busznak, ezért is jó, hogy nem többszintű jelekkel operál, hanem simán nullával meg eggyel.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#10) dezz válasza Male (#1) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nem "16X PCIe 2.0", hanem PCIe2.0 x16!!! Magyarul: nem 16-szoros PCIe2.0 (mint annó az egyre gyorsuló AGP), hanem 16db, PCIe2.0-ás csatorna.

(#11) nbg válasza dezz (#10) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

Na, ezt jo tudni... :B

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#12) Male válasza dezz (#10) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennél nagyobb hibám ne legyen, hogy most ezt fordítva gépeltem be :)

(#13) dezz válasza Male (#12) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És értelme is volt 1 csatornát 16-hoz hasonlítani? ;)

[ Szerkesztve ]

(#14) Kapanyél

Kapanyél
(senior tag)

És ebben mi az extrém?! Az USB 1-nél a 2-es is min. hússzor gyorsabb volt. Az akkor mi? Megagiga? :W

"Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#15) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz, de minek ennyi csatlakozó? :F
Legyen egy gépen egy zsák USB meg 1-2 annál is gyorsabb és elég... akinek meg nem, annak ott a bővítés lehetősége. :K

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#16) Male válasza dezz (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:F

Nem értem mi a gondod. A cikkben volt eredetileg 16 sávoshoz hasonlítva ez a NEC fejlesztés, mondván, hogy annak a háromszorosát tudja sávszélben. Ezt javítottam ki, hogy az x1-nek tudja a háromszorosát inkább... Abu meg is ejtette a javítást ezután.

[ Szerkesztve ]

(#17) dezz válasza Male (#16) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az, hogy vak vagyok. :) Bocs, nem láttam az idézetben, hogy tizenhatszoros. :B

(#18) Male válasza dezz (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, ok, megesik :)

(#19) dezz válasza Male (#18) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akartam mondani, tizenhat csatornás. Na tessék. :DDD

(#20) Male válasza dezz (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fertőző :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.