Hű milyen óriási zsanérok! 
Bocs, ezt nem bírtam kihagyni
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Hű milyen óriási zsanérok! 
Bocs, ezt nem bírtam kihagyni
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
hűdenagyon tetszik a lány 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Inkább a csajt vinném, erőteljesebbnek tűnik az X600-nál. 
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
Apple koppintás gyanús
de tetszik. 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos
Ez mind szép és jó, de MSI... 
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
(#6) Silentfrog

Nekem ez már nagyon vékonyka.Valahogy a müanyag és a vékonyság nem illik össze nálam.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Hát ez mondjuk 13-colban, a csajjal párosítva.
Nagyon az igényeim 
Ja meg valami combosabb proci még elférne bele.
[ Szerkesztve ]
Azért érdekes a feje a csajszinak, főleg az első képen. A többi részével teljesen elégedett vagyok én is. Amúgy a noti is jónak tűnik. Szép, egyszerű formaterv, csak lehetne jobb oldalon is a bekapcs gomb. Igazából minden téren frankón erősnek tűnik, mármint noteszgépes viszonlatban, csak az a fránya proci lehetne erősebb is. Egy 1,2-es Cerka mennyire ütős vajon? Remélem a csajszinak nincsen ekkora cerkája. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Jöhetne leváltani a mostani, lassan kiöregedő MSI.met. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Kicsivel 200 ezer fole saccolom az arat.
Érdekes, hogy egy szó sincsen optikai meghajtóról a hírben. Ha nincs, akkor nem csak a méret/vékonyság miatt fura madár. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
nem rossz gép meg a csaj se bár annak az orra nemtetszik
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Nem csak a hírben, de a gyártó weboldalán sincs szó optikai meghajtóról. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

már megint megelőzte az intel szegény amd-t, pedig az amd szerette volna ezt a piaci szegmenst lefoglalni!
az amd mindent kitalál, az intel meg mindent lekoppint és megcsinál 
Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!

Nincs benne meghajto.
Jó jó, de amennyiért ezeket vesztegetik. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

A csaj mibe fáj?? 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Mindent lekoppint??! Hát már neharagudj amikor az AMD kivált az Intelből elég sok tervet elvitt az Inteltől amiből a pereskedés is volt! Szóval ezt inkább hadjuk hogy ki mit koppint le!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Hetente?
Jaa, a laptopét... 
[ Szerkesztve ]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
amikor az AMD kivált az Intelből elég sok tervet elvitt az Inteltől amiből a pereskedés is volt!
Bazz, Te valamit nagyon benéztél. Az AMD nem az Intelből vált ki, másrészt meg annak idején a két cég közötti szerződés alapján licensze volt a x86-kompatibilis processzorok gyártására...
Legalább a wikipédia vonatkozó szócikkét olvasd el, még mielőtt baromságokat írsz le.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
1. tanulj meg magyarul írni
2. az AMD sosem vált ki az intel-ből, semmi köze nincs hozzá, azon kívül hogy licenszelte tőlük többek között az x86-ot...

Milyen szép vonalak , gyönyörű...
Persze a noti se rosz 

ketten már megelőztek, és tökéletesen igazuk van.....
Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!
Valaki igazán bedobhatá a közösbe a lány nevét és további fotóit 
Kedves cikkíro pacorro!! Igazán orvosolhatnád eme hiányosságot 
True Success is Blonde
"A készülék súlya növelhető egy 9 cellás akkumulátorral, de ez természetesen az üzemidőre is jótékony hatással van."
azt azért nem hinném, hogy a súlyra is jótékony hatással lenne...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Nézőpont kérdése, van aki szereti ha nehéz a notija.
Én a másik csoportba tartozom 
hehe, jok a kepek: )
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Támogatom. A reklámmal egyébként teljes mértékben megvásárolt magának az MSI. 

huuu nagyon baba ez a notebook
ide vele
az én szememben egyetlen dolog szar, mégpedig a processzor, volt a kezem alatt ilyen és még internetezéshez is kevés, beszagat megminden ehh 
és miaz, hogy csak MSI? ezt már megint tuti olyan mondja, akinek az életben nem volt kezében MSI notebook
-=The digital artist of the darkside=-
Nagyon szép csaj =)
[Troll ON] Viszont az első reklámkép nekem sántít: X alakban metszik egymást a lézerek, így két centivel feljebb egy átlag vastagságú noti is simán átférne
Értem én , hogy a párhuzamos lézercsíkok annyira nem néztek volna ki jól, de így az üzenet "nem jön át"(TM). [Troll OFF]
Swarm is coming.

Nagyon szép. Mindkettő. Elfogadnám. Mindkettőt 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Nem rossz kis cucc ez, remélem az árában benne lesz a lányka. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Eza jó reklám! Dögös néni és a noti!
Remélem több ilyen nénit látunk majd. 
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

nekem úgy tünik a csaj feje, mint aki próbálja elrejteni, hogy nehéz neki a noti
ettől függetlenül a laptopostól, lézerestől elfogadnám (én is) 
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Jo iranyba halad az MSI ...es a laptopokkal is.

Nagyon is, ez a noti egyszerüen gyönyörü, grat MSI!

Azért kiváncsi lennék, meddig bírja nyújtott karral maga elé tartani azt a 2.1 Kg-ot? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#31) alien_
Na jó, de a masina neve nem párhuzamos 600, hanem iksz 600. 
[ Szerkesztve ]

Én nem értem a címet.
Nem tudom kinek mi a vékony, de nekem két és fél centi nem az.
A másfél centi talán.
A lassan hat(!) éves laptopom 3 centi vékony. 6 év alatt sikerült fél centit vékonyodni és ennek örülnek.
Hm.

Ha a 2.5 centi nem vékony, akkor a Te laptopod helyesen 3 centi vastag. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ez a vékony:
Dell Adamo Super Slim Notebook
0.65 in = 1.651 centi
http://www.mobilemag.com/2009/03/18/officially-unveiled-dell-adamo-super-slim-notebook-
for-1999/
Ezek az 1,2-1,4 GHz-s procik mennyire bírják a strapát? Mert a VGA jónak tűnik, a RAM bőven elégnek, a HDD még soknak is, de valahogy nem passzol a proci sebessége. Persze, nem csak a hertzek számítanak, de azért kérdésem, hogy egy asztali géphez képest melyik procinak felelhet meg teljesítményben?
www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S
jah én is de ettől függetlenül még sosem volt 3 kiló alatti notim 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

szep kerek a szeme, a japanok biztos imadnak.
Hárásájá Mädchen
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/