Legalább tortát is lehet vele vágni.
Egy LCD, Plazma tv-nél nálam nem szempont a vastagság.
Kiállításon mutogatni viszont jó 
Hova tovább? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
P00By
(PH! nagyúr)

norbi830728
(újonc)
"5,9 mm volt"? 
ABIT KN9ultra, AMD x2 4000+@2,84ghz, HD4830 512MB+AC S1@720/1150, 3Gb RAM, 250+2*1500Raid0 HDD, 17" 710N

Lali85
(újonc)
Mit mondjak, ránézésre nemrossz, de sztem iszonyat könnyen megsérülhet, kíváncsi lennék tapintásra milyen lehet...
2,59 mm??? Ez nem cm akarna lenni?
Nem szép, de legalább jó öreg!
Olyan plazma, amivel tortát is lehet heggeszteni! 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Lipton
(senior tag)
Megnézted a képeket?

TK36
(tag)
De tán azoknál fontos, akik pl. falra akarják rögzíteni őket.
Esetleg (az ágy fölé), a mennyezetre. 
Bár ez már szerintem is extra vékony kialakítású panel.
De azért várom az ilyen vékony monitorokat, hogy mikor jelennek meg.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Hm... vékonyabb mint egy csempe... 

Digitalis
(senior tag)
Esetleg (az ágy fölé), a mennyezetre. 
Jó oda a tükör is 
Ja, aztán ha egyik éjjel leesik, akkor nem agyonb_sz, hanem kettévág 
Sectumsempra - For Enemies

baz538
(újonc)
+1

Néma gyereknek az anyja sem látja a fától az erdôt.
Aki a plafonra akar tenni tv-t, az ágya fölé, annak ezt tudom javasolni:

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
Egyre nagyobb felület, és hozzá egyre könnyebb... kíváncsi vagyok mikor jönnek az első "Szellőztetésnél feldőlt, mit tegyek?" kérdések ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

mzso
(fanatikus tag)
Az ilyen hírek mindig felidegesítenek. Hogy a bánatban lehet ekkora baromságot reklámfogásnak használni???
Teljesen értelmetlen. Max annyit érnek el, hogy egy kisebb huzattól is behullámzik majd. amúgy meg az állvány úgyis foglal majd 20-30 centit és a falra szerelés is sokszorosan több helyet fog foglalni. Amúgy meg valahova el kell helyezni a csatlakozókat meg a tápegységet úgyhogy valahol hátul amúgy is sokkal vastagabb...

[ Szerkesztve ]
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

Quan-Chi
(őstag)
szerintem jó ötlet, vannak helyzetek/helyek mikor jól jöhet az a pár centi is 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Devid_81
(PH! kedvence)
Nem rossz cucc!
.::www.megadanceradio.hu::.

Robi BALBOA
(őstag)
És ha le esik akkor biztos hogy agyonüt nem csak összevagdos 
Amúgy ha jó erős vázban van akkor nem lehet gond, én egy fekete fémvázat polírozva el tudnák képzelni itthon, amúgy nem nagyon érdekel, hogy 15mm a monitor vagy 2,6mm.
Mondjuk fogyasztás, képminőség, fényerő stb... az érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Vitus
(őstag)
Nekem a hölgy tetszik jobban! 
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

TK36
(tag)
Ki mondta, hogy a TV-zés nem veszélytelen. 
A csaj tényleg helyes.
Az árára (és más fontos tulajdonságára) azért nagyon kíváncsi vagyok, bár sejtem, hogy nagyon drága lesz nekünk.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

pampika
(senior tag)
Ha nem csak tv-ben gondolkodtok, jól jön ez, mert lehet pl. minél vékonyabb notikat is gyártani. Amit persze nme mindenki szeret, de arra mindenképp jó lenne, ha csak fele akkora dögöt kell cipelni 

macilaci78
(PH! addikt)
A szállítása is érdekes lehet, 2 hullámkarton közé valami vékonyabbat csomagolni...
De én egy ilyen ketyerével nem viccelnék, mehet csemperagasztóval egy a fürdőbe, egy a hálóba a tolóajtóba építve, meg egy az íróasztal lapjára valami karcálló biztonsági üveglap alá. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

orbano
(PH! félisten)
gardróbszekrény ajtajára valóban jópofa lehet egy ilyen. és nem kell hozzá bonyolult macerás drága fali konzol, egy sima szögre is fel lehet akasztani, vagy azzal a kék öntapadós gyurmaszerűséggel 
azon gondolkodom, hogy ilyet lehetne már árulni akár öntapadós kivitelben is 
A vér nem válik VAZZE!™
uhuummmuhuuuauuaa...
Még nem sikerült megszólalnom. 

gandrus
(tag)
Egyáltalán nem értelmetlen:
Egyrészt a kijelző (és így a készülék) súlya töredéke lenne az eddigieknek (~20-25 kg helyett 4), másrészt a gyártás költsége is sokkal alacsonyabb lenne valószínűleg. Igaz a gyártás költségének csökkenése eleinte valószínűleg a gyártó extra haszna lenne, de némi idő után szvsz. a vevőé is, mert olcsóbban tudnák adni ezeket, mint a vastagabb (régebbi technológiás) típusokat.
[ Szerkesztve ]

upszilon
(őstag)
...és tegyük hozzá: a szállítási költségek is jócskán csökkenhetnek...

xT4ken
(kvázi-tag)
Gyonyoru darab. Remelem a 2010es ev tele lesz hasonlo csemegekkel es elobb utobb a boltokba is eljut 1-2 darab. Az ara meg kiterdekel.
TV shopba is lassan kezdhetik reklamozni, mert ugye "Az agy alatt is elfer!"

gandrus
(tag)
Úgy van.
Én egyébként azt remélem, hogy 1-2 éven belül eléri a megfizethető árat, és széles körben elterjed.
Azt ugye vágjátok, hogy ez nem TN panel... Mert az ilyen szögből nem így nézne ki. Persze ekkora méretben nem is létezik. Na mindegy. Csak gondoltam, leírom. 
én észrevettem
szép képe van meg minden már csak az érdekelne ha meglibben a tv akkor ripityára is törik?
fejlődik a nanotechnológia

orbano
(PH! félisten)
jaja, a következő szériával már meg lehet teríteni ebédhez 
A vér nem válik VAZZE!™

gandrus
(tag)
Az a helyzet, hogy a képekkel nem is nagyon törődtem (mármint nem néztem meg olyan alaposan), mert a PR-osok szép munkákat végeznek manapság, és ki tudja, hogy a kép nem buherált-e?
De amúgy jogos észrevétel.

v.tom
(őstag)
Jönnek az ötletek itt látom.
Nagyon jó. Az öntapadós kivitel felvetése tetszik a legjobban. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
ha kijönne a flexibilis tft az jó lenne bár úgy emléxem kínában nyomták már...
"anya Anya tedd arréb a poharad mert nem látom a Mókikashow-t ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jarlaxle
(senior tag)
Nagyon szép, ja meg a TV is.
Bejönnek nagyon ezek a vékony TV-k, a Samsungnak már idén is volt vékony plazma TV-je és szerintem annak a kinézete sokkal jobb mint a többi idei TV-é, igaz más tulajdonságaiba már nem volt a toppon.
Ja már látom a szemem előtt a következő Happy Tree Friends epizódot, Lumpy elejti az ultravékony TV-t és a nyuszit szépen felnyársalja. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

szasza_xp
(senior tag)
Félbevágja, legyünk realisták 
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

CYBERIA
(senior tag)
Arra jó, hogy jól nézzen ki.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Hardzsi
(kvázi-tag)
Nekem tetszik, a tuner leválasztása pedig ilyen méreteknél logikus.
Leginkább úgy tudnám elképzelni, hogy egy gyors vezetékmentes vevőchip van benne, amitől nem lesz dundi, a szeparált média-boxban pedig az adó hozzá:
Kész az újabb vezeték-nélküli videó jelátviteli szabvány
Egyedül a 220-at kell valahogy belevarázsolni, mert a vezetékmentes energiaátvitellel még az Intel is csak küzd, most kb. 60W-os izzót tudnak 60-100cm-ről delejezni, ehhez persze egy böszme méteres spirált kellene előbb befalazni, a vevő-spirált pedig a TV hátuljába (az legalább 2mm-t vastagítana rajta
), addig marad az, hogy a 220-as kábelt a falban el kell vinni oda,ahová a TV-t felragasztom 
Remélem adnak hozzá kétoldalas öntapadós celluxot, különben a 10 milliós tévé mellé még a Brico-ban azt is be kell hozzá szerezni ötszázért 
Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?
Az igaz, a monitoros képek szinte mindig manipuláltak (gyártó által közölt PR képek), de itt működés közben látható.
Amugy még nem mellékes információk a találgatozóknak...
Ez bolti forgalomba nem fog kerülni ilyen formán SOHA,
Ez a verseny a két koreai gyártó óriás egyik presztizs harca, a Samsung pár hete mutatta be a 3,9mmes paneljét ami hasonló adatokkal bír, míg az előző körben a Samsung 6,5mmes panelt villantot mikor az LG szintén kisebbet (a cikkben említett 5,9mm-est)
Szóval ez az egyik "hadszintér" amin eddig az LG a "király".
További adatok a LED világítás ugye edgelite de ez egyértelmű.
Más adat nincs róla, szóval majd a CESről jön talán több részlet (kontraszt, fényerő)
asd fgh jkl éáű

Quan-Chi
(őstag)
teljesen igazad van a presztizsharcot illetően ! minden gyártó ezt csinálja a maga szegmensében 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Ennek nagyon sok haszna van!
Részben ha arra gondoltok hogy ezt "átültetve" mondjuk 22-24"-ba nagyon formatervezett és kis helyigényű monitort lehet tervezni. Részben nagyon minőségi hatása van egy 4kg-os, 106cm TV-monolitnak! 

Tetszetős kis TV(!)