Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem olyan gagyi beütése van. :(

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) MZperX75

MZperX75
(őstag)

"Extravagáns házzal erősít a Gigabyte"
Extra gagyi Házzal gyengít a Gigabyte!
Negem Giga házam van ,nem a legolcsobb,de sokkal diszkrétebb,+felszereltségében 2 12cm-es alacsonyford.venti is van.

azt hiszem 15e körül volt!

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#3) FRENK1988 válasza MZperX75 (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akko lesz ez vagy 20-25:D
Másik: fényes fényezés :Y

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#4) ZeUS2140

ZeUS2140
(fanatikus tag)

Én eddig 2 giga házzal találkoztam. Az egyik 3 helyen vágta szét a kezem a sorjás peremezései miatt. A 2nak meg az alaplap tálcájának rá kellett tartani, ha a ram-ot, vagy a csatikat akartam feltenni, mert nyaklott, rogyott.

hülye ember nincs, csak keveset kérdez...

(#5) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Elején azt az alsó részt újragondoltam volna, mert ez így ocsmány, nem is kicsit.

Korábban a Gigabyte nyomta az Aurora és 3D Aurora házait, hát azokhoz képest, ez elég búcsús lett...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#6) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Csak usb2 csati van.... :U

(#7) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Úgy néz ki mint a cooler master házak..

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#8) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A belső elrendezés még el is megy, de a külső, az szimplán gagyi...

(#9) Zso2

Zso2
(őstag)

...hát ez tényleg gyenge eresztés.Amúgy megint a legfontosabb adat hiányzik a cikkből, az ár. :)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#10) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kábelkivágások elég picik lettek, szerintem kábé semmire sem jók, ha 8K -re belövik, vagy alá, még el is hiszem, hogy megveszi majd valaki :)

(#11) PCrevRM válasza MZperX75 (#2) üzenetére

PCrevRM
(kvázi-tag)

Nálam járt egy Triton, az igen-igen masszív és nehéz házikó, az is 15 volt anno, ugyanígy 2 ventivel. Szálcsiszolt alu előlap, nem rezonál, sorja sehol, csavarmentes szerelés, kábeltartók, stb, szóval minőségi cucc. Ha alsó tápos lenne(2007-ben még nem volt divat), hibátlan lenne, de így is sok ház elbújhat mögötte.

ZeUS2140: hsz-edből kiindulva sokat romlott a színvonal, de volt idő, amikor még jó házakat csináltak...

[ Szerkesztve ]

We are Outcast Consensus 1

(#12) todie válasza PCrevRM (#11) üzenetére

todie
(tag)

nekem is tritonom van es csak megerositeni tudom az altalad elmondottatakat. nagyon jo kis haz az egyetlen ami nem annyira tetszett benne, hogy a reset es a power gombok muanyaganak szine elut az alu elolapetol, egyebkent hibatlan.

[ Szerkesztve ]

(#13) Zso2

Zso2
(őstag)

Egy normálisan összerakott ház 8-10 kg tól kezdődik, akkor miről beszélünk. :)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#14) kerelo válasza PCrevRM (#11) üzenetére

kerelo
(senior tag)

az előlap nem igazán jön be.a belső még elmegy.Hol vannak már azok a szép idők,mikor a Giga olyan házakat is tudott csinálni mint az Aurora

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#15) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Anyagpazarlás.

Kezd iPon szint lenni...

(#16) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

60e-s teszkogazdasagos gemergepek alapjat latom benne ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#17) petison

petison
(lelkes újonc)

Kicsi és randa.Nem kóser ez a ház.

(#18) csib41

csib41
(fanatikus tag)

Kellemetlen meglepetés, különösen "gagyi" hatást kelt, remélem másoknak tetszik.

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

(#19) M@cika válasza kpal (#6) üzenetére

M@cika
(senior tag)

Ja, egy új ház és nincs USB3....

Nasit a kis fehér medvének!

(#20) kerelo válasza csib41 (#18) üzenetére

kerelo
(senior tag)

Igen.Ki volt az a barom aki kitalálta a piros szint a díszítő lécnek.Pl ha le nikkelezték volna, sokkal jobb lett volna,és gagyi hatást sem keltene.

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#21) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azt vettem észre egyre drágábbak a házak és egyre vékonyabb anyagból vannak minden évbe.Nekem egy régi szerverház több éve a kuckóm,egyszerűen a 30 ezeres házak anyaga is papir ezekhez a régiekhez képest.Leveszi az ember az oldalát és nyiklik nyaklik az egész.Még ha aluminiumból lenne megérteném hogy spórolnak az anyagvastagsággal,mert az drága anyag...
"60e-s teszkogazdasagos gemergepek alapjat latom benne"- Nemhiszem mert ez a ház igy ránézésre lesz vagy 20 rugó,de mire fel azt ne kérdezzétek.Kb 5 ezres deer nyavajákkal egyenrangú lenne ha nem lenne gigabyte.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#22) csib41 válasza kerelo (#20) üzenetére

csib41
(fanatikus tag)

Nem értem a házak, miért ilyen "drágák". Írdatlan mennyiségű "tömegszemét" van "horror" áron és egy normálisabb ház 30-40 alatt szinte csak használtan van. Maradok az amatőr házmodnál.:DDD

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

(#23) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

az az előlap teljesen olyan mint amit wader megfejelt:D két pálca lenne akkor is inkább a plüssnyulat lőném mellette :U

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#24) Helmoras válasza M@cika (#19) üzenetére

Helmoras
(fanatikus tag)

+1, Nem néz ki olyan borzasztóan szerintem, de az ára miatt nyilván nem lesz best buy, viszont legalább 1 USB 3 mehetett volna előre...

www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

(#25) BotaN

BotaN
(senior tag)

Istenem mit nem adnék egy minimalista, viszonylag nagy, jól összeszerelt házért és nem a Fractal Design árkategóriában.

(#26) yakuza.tora válasza Puma K (#15) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ja. Ezekre is be kellene vezetni valami "csipszadót"... ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#27) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Ezzel a Transformerses designnal nagyon nem vagyok kibékülve.... Az extravagánstól távol áll, inkább a giccses illene rá?! ;]

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#28) hunmyke válasza djculture (#21) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Szerencsére Chieftec-et még lehet kapni, azokban még van anyag.

Volt a kezeim közt CM RC-430-as, tök jól néz ki, de olyan vékony az anyaga, hogy kb 3-4 csavarmenetet megszakítottam, pedig meg sem húztam a csavarokat. Csak azt vettem észre, hogy a csavarhúzó továbbforog a tenyeremben. Ja meg az alaplaptartó lemezt kisujjal be lehet nyomni...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#29) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem speciel tetszik. Lehet azért, mert hozzá vagyok szokva az enyémhez, ami ennél picit puritánabb :DDD

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#30) zolyee

zolyee
(tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik a házikó, bár a piros csík szerintem is túlzás. :)

(#31) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos a winyo tartó nem elfordítható, ha jól látom... :(
viszont az kimaradt a cikkből, hogy hány csatornás a ventiszabályzó, mennyi ventit lehet rákötni..? :F
(kár, hogy így oldották meg a winyo helyeket, nagy vga-k felejtősek..? )

[ Szerkesztve ]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#32) Csabroncka

Csabroncka
(fanatikus tag)

Nem értem mire jó a sok csilli villi, az egyszerű letisztult formák sokkal kelendőbbek :F

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#33) oneiros

oneiros
(kvázi-tag)

Valahol már láttam ezt a házat. :U
A design-on nem sokat törték a fejüket. A gagyit nem kellene kopizni, még akkor sem ha az eredeti itthon nem kapható.
Ejnye Giga, pedig a régi Poseidon házak jók voltak. :(((

Welcome to the Mod Men Show!

(#34) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Bitang ronda.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#35) khron78

khron78
(kvázi-tag)

pfujjj, de csúnya!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.