Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

ezt a geil ultra is tudja. ez miben mas? a marketingmaszlagon kivul?

(#2) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Marketingnek nem rossz, már csak azt remélem, demo verzió van a CD-n :D

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#3) mephi666 válasza gyiku (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én is erre gondoltam... habár ez a geil ultra 4-4-4-12-ben megy... és szerintem a mushkin ennél drágább lesz jóval... :) ránézésre egy a4-es spirálfüzetből kitépett lap jutott eszembe a ramról a borda miatt :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) gyiku válasza mephi666 (#3) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

olyan nagy difi nincs a 4-4-4-11 es 4-4-4-12 kozt... kb semmi. geilnek eleg hozza a 2.0V is. akkor? tovabbra sem ertem :)

(#5) Hunter2 válasza gyiku (#4) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kettő között nem nagy a különbség, csak az a kérdés hogy a mushkin ramok mennyit mennek max cl5-ben.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#6) Szlovi válasza gyiku (#4) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Úgy van...GEIL rulez!
Itt valszeg a brand-et meg az exkluzivitást kell megfizetni.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#7) v.tom

v.tom
(őstag)

Mikor jönnek a CSX ramok Prohardves-es hűtőbordával, és hozzácsomagolt full everest ultimate-tel? :D

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#8) gyiku válasza v.tom (#7) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

UP!

kar, hogy a lapunk nem birja a csx-et :D

(#9) Dassler válasza gyiku (#8) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jó lesz Crucial RAM-okkal is félárban.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#10) v.tom válasza gyiku (#8) üzenetére

v.tom
(őstag)

Én próbáltam diablókkal. Első blikkre jobban ment benne, mint az 1150-es ocz reaper.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#11) .mf válasza Szlovi (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Csak tudnám miért szereti itt mindenki azt a vackot.
Magasabb ára ellenére nem teljesít olyan fényesen mint más, akár olcsóbb modulok, és jó chipek (pl. micron d9gmh és egyéb micron d9-ek) is csak ritkán kerülnek rájuk :U
Nem fikázni akarok, csak de ;]

(#12) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Minek még mindig a DDR2-t erőltetni? Vagy raktárkészlet ürítés új hűtőbordával és egy kis adalékkal.

.mf Arról nem beszélve, hogy a tavaly év végétől érkezett Geil modulok 50%-os(!)hibaaránnyal érkeznek hozzánk a kiskerbe. És nem túlzok, gyakorlatilag ami érkezik, az vagy jó, vagy nem. Kitekben egy-egy modul el sem indul. Le is álltunk a rendelésével...

[ Szerkesztve ]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#13) Dassler válasza .mf (#11) üzenetére

Dassler
(őstag)

Annyira nem drága. Aki nem nagyon tuningol, csak berakja a gépbe annak megfelel. Mégsem noname. Kb sztem.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#14) mephi666 válasza .mf (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gondolom azért, mert pistike mondhatja jancsikának, hogy: "neked csak kommersz akárholkapható geil ultra kit van a gépedben... nekem viszont apukám hozta istenhátamögül a mushkint-ot!" :) amúgy nekem is van ilyen ismerősöm, aki drágáért kizárólag csak patriot ramot volt hajlandó verni, amit alapidőzítéseken használt világéletében... nekem meg 5-5-5-15-ön megy a goodram, a patriot árának töredékéért... ennyit erről :) vannak ilyen emberek is... mellesleg a gyerek volt, hogy tollat akart venni barátnőjének... ott voltam mellette a boltban és csak pislogtam... 8ezerért mutattak neki parker-t és elkezdett magyarázni, hogy nincs véletlenül drágábban? mondjuk 20-30ezer körül? a csajszi is nézett... fősulisok voltunk és diákhitelből élt a gyerek kb egyik napról a másikra, de ennek ellenére villogni akart mindennel... na... ez már kezd offba menni, de amíg vannak hasonló gondolkodású emberek, addig ez a mushkin kit akár 20-30ezerért is simán el fog kelni :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#15) Ősember válasza gyiku (#1) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

sött, minden normális gyártonak vannak 800 cl4-es moduljai, akkor meg? :U ha csak az alaporajelet veszed figyelembe, akkor tényleg semmi extra nincs benne, csakhogy a mushkin xp sorozatot nem azért veszik az emberek, hogy alapon hajtsák ;)
egyébként annak hogy 11 van a 12 helyett az idözités végén inkább csak szimbolikus jelentése van, hogy "itt azért mégsem alap cuccrol van szo" :) ez ugyan az mint amikor 5-5-5-15 helyett 5-6-6-18 van a feliraton. lényegében egy kis figyelemfelkeltés, hogy ez nem a megszokott idözités, itt valami más...

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#16) Gyuri27 válasza Ősember (#15) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azért lássuk be sok mostanában a maszlag a cégnél. Az meg hogy esetleg megy 1000-t a ram egy dolog. De hasonló árban 8olcsóbban is) van hasonló ram ami szintén tudja ezt. Ezért nem kell mushkint venni szvsz.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#17) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Úgy szeretem ezeket a híreket, de főleg a hozzászólásokon derülök jókat!
Még több ilyet! :R

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#18) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Ilyen időzítések mellett, meg ilyen fesz mellett akkor nevezném tuningramnak, ha ezt 1066-on produkálná...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#19) .mf válasza mephi666 (#14) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Olvasd el azt, amit írtam, és amire írtam ;]

A Geil is kb. csak azoknak a pistikéknek való. Kommersz vacak, csak drágábban... :U Ehhez képest itthon egy csomóan veszik, és sokszor hallok olyanokat, hogy "veszek/vegyél a gépbe még ramot -- de nem valami noname szart, inkább valami márkásat, mondjuk egy Geilt!" :U :W

(#20) mephi666 válasza .mf (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké, értem :) csak először azthittem, hogy a mushkinra értetted... ezt benéztem... de ennyi erővel geil kit helyett írhattam volna "kommersz corsair"-t is... azt is szinte akárhol meg lehet kapni... :D

(#21) Szlovi válasza .mf (#11) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

A felhasználóknak nagyon-nagyon kis hányada tuningol (mint te is... a hsz-edből erre következtettem),azoknak biztos nem jó.
Mivel én nem tuningolok,de azért viszonylag márkásabb cuccokból rakom össze a gépem ezért nekem tökéletes.
GeIL Rulez :R

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#22) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Vhogy csak el kell adni...

(#23) Coyot

Coyot
(őstag)

ujan hűtő nélküli uilyen modulokat dobozban 12ért vettem aprón :D kiv leszek az árára ;]

[ Szerkesztve ]

Jáájjj

(#24) Coccer

Coccer
(kvázi-tag)

Üdv,

Még DDR1-es korszakban tetszettek meg a GEIL sorozatai, majd élesben is volt hozzájuk szerencsém (talán még alu színű bordával :F ).

Oké, hogy vannak jobbak is vagy hasonlóak olcsóbban, ugyanakkor én 1,5 hete vettem 2x1GB GEIL 1066 Kit-et, hazavittem, beraktam a helyére és az eddigi kesze-kusza (hibázó, stb) rendszer atomstabillá vált (samu chipes 667es ramok voltak előtte - nem szerette a lap -), majd a tuningnál (X2) sem kellett a ramokkal szórakozzak még 1105Mhz-es órajelnél sem.

És azt hiszem talán 1000 HUF-ot spórolhattam volna max, ha "no name" memókat veszek....

Azt gondolom, ennek fényében nem volt rossz vétel és rosszul sem jártam.

Ha erre azt lehet mondani, hogy "vérpistike", ... :U

Egy szó mint száz, mindennek meg van a saját piaca és azon a "helyen" meg is veszik!

Így ezt is fogják szvsz.

(#25) Ősember válasza Gyuri27 (#16) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

én sem azt mondtam hogy ez lesz a best buy mostantol :P viszont árat még nem tudunk, ezen kár agyalni, tuningrol sincs semmi info, ezen is kár agyalni, szoval semmi info nincs igazábol, csak tudjuk hogy néz ki és mik a paraméterei. :K
én csak az eddig általános mushkinos tapasztalatokrol beszélek, hogy az xp sorozat igen is tuningos, egy 800-as xp nem áll meg 1000-nél, szoval ott azért indokolt az árkülönbség :) persze kinek mi, 800 cl4-hez tényleg elég a geil ultra is....

viszont akárki akármit gondol, ennek a ramnak nem az a szerepe, hogy most ez lesz a standard és ez lesz egy uj széria referenciakinézete... ez csak arra van hogy a partnermagazin felé mutassanak valamit, hogy ök igen is komolyan gondolnak egy üzleti kapcsoaltot :K legalább is én igy értékelem ezt....

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#26) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mekkora extra egy semmire sem használható program...

Si vis pacem, para bellum.

(#27) Gyuri27 válasza Ősember (#25) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nézd azt tudom, hogy olcsóbb nem lesz mint a mostani akár xp-k, vagy hp2-k. Tehát kérdés mi a lókukira kell a + pénzt kifizetni? Mert a doboz, meg a fehér borda (amit ráadásul más mushkin ramon is megtalálni) meg az a cucc szerintem egy kanyival sem ér többet. Ennyierövel adhatnának hozzá popsi törlökendöt is.
Az xp ha jól tudom micron chipes (akár csak a hp2). De ha nézzük az árakat 2x2 800 xp 16k. Ennyiért van exeleram 2x2 800 4-4-3-10 pl és gskill is (teszt lejbb)
[link] itt a teszt a fehér csodáról, gskill [link]. Ezért mondom nem vagyok elesve töle na.
Amúgy meg nem értem mi benne a mámor mivel 16k és talán megy 1066-t. 18k-ért meg van gskill, exeleram 1066-s kit amit nem kell tuningolni az 1066-hoz.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#28) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Srácok sosem értem, miért kell mindent kapásból dobálni.
Van olcsóbb? Jobb?(??) Szebb? Akkor vedd azt. Én speciel csípem a Muskint nagyon ;)

Ha azt mondom, hogy én 43ért vettem a 2x1Gb RAM-om, akkor hova repültök? :P
Igaz, hogy tuningos, igaz, hogy csini, és igaz, hogy DDR2... És igaz, hogy már 2 éves :DDD

Bár tuningot sosem néztem. Beraktam 2.0V-ra, 5.5.5.15, és 1000Mhz. Aztán pöfékel, több nem kell. (jogos kérdés, hogy miért vettem... mert csak :D )
Mondjuk láttam már ugyanilyet 4-4-4-12-őn, 1200Mhz-en. Ebből nem tudom mennyi lehet igaz, dn is örülnék ilyen teljesítménynek :U

mod:

Lehet, hogy keverem, és 4-4-4-12őn csak 1000-et ment, és 5-5-5-15ön volt 1200 :U
Az se szar monnyuk.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#29) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenki mást mond.. Én annak idején megvettem a 2x1GB Kingmax Mars ramjaimat, azt mondták tuning ramok.. Nevettem egy jót. Mikor kicseréltem a gépem Intelre, érdekesen néztem egyet, mikor 2V-tal 1000MHz-en mennek a ramok. :U És mégsem Geil, se OCZ, se CSX, nincs rajta borda!!! és mégis megy mint az állat! :)

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#30) DuplaZso válasza v.tom (#7) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Hoppáhoppá, milyen igaz ! :K

Egyébként rendben van, hogy normális időzítéssel mennek megnyomott tápfesszel ezek a memók, de amikor évek óta piacon vannak már az 1333-as buszon ketyegő kórókettők, akkor nem idejétmúlt dolog ez egy cseppet ?
Én azt gyanítom, Mushkinéknál van némi bentragadt mennyiség ebből a készletből...

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.