Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zed1983

zed1983
(őstag)

sztem tök fölösleges...

(#2) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mi a f.sznak egy shareware? Ettől nagyobb az értéke? Ilyet bármikor letölt az ember.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#3) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hurrá :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) v.tom

v.tom
(őstag)

Szerintem is marhaság ilyet becsomagolni mellé. Ez színtiszta reklám. Valószínűbb, hogy inkább az MSI kapott érte pénzt. :D

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#5) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Ha odaadnák ingyen akkor azt mondanám még okés, de egy 30 napos cuccért nem fogok venni MSI terméket..

(#6) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Innen bárki megnövelheti a gépe értékét :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Lehet, hogy az MSI vissza akarja hozni azt a korszakot, amikor 10-12 cd-t adott a kártyáihoz.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#8) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmivel se növeli az értékét, ha 30 napos próbaverzió. :N

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy 30 napos próbaverzió... nagyon megerőltették magukat. Nem néztem a szerzőt, de sejtem, hogy ki az és miért volt számára ez hírértékű. :))

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#10) Runo

Runo
(őstag)

Hűűhaa!
Tuti GeForce-ot fogok venni ha a mostani Ati-m le fogom cserélni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11) FixY67 válasza leviske (#9) üzenetére

FixY67
(senior tag)

Valahogy olyan érzésem van, lemaradt a cikk végéről a "(x)" jel. :(
Anno a diamond(?) kártyám mellé kaptam egy nagyhalom 3D-s játékprogramot. Többségük olyan program volt, ami eredetileg 3D támogatás nélküli kártyára készült és a kártya gyártója írta/íratta át a kódot úgy, hogy támogasság a 3D-t is. (de lehet, hogy nem diamond volt, hanem Voodoo vagymi...)

...

(#12) Vitus

Vitus
(őstag)

"Az MSI bejelentette, hogy megegyezett a LoiLo vezetőivel, s ennek köszönhetően a GeForce kártyáik dobozában mostantól megtalálható lesz a Super LoiLoScope nevű szoftver 30 napos próbaverziója"

Egy ilyen megegyezés arról szól, hogy a szoftverfejlesztő fizet valamilyen módon a terméke népszerűsítéséért? Azért kérdezem, mert furán hangzik és nem értem.

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#13) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Ezek alapján akkor az is mekkora szemétség, hogy könyvet, törlőkendőt, CD-t, és átalakítót tesznek a dobozba, mert nekünk éppen nem kell.
Ettől semmivel sem lesz drágább a termék, és van akinek jól jön. Lehet, hogy megtetszik neki, és megveszi. Csak reklám az egész. Annyi, mint egy matrica a dobozon, csak ez lemezen jön.
Ha nem kell, kidobod.

(#14) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nofene ettől jobb lesz nekik/nekünk :F

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#15) Jim Tonic válasza [CS]Blade2 (#13) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Itt az volt a kérdés, hogy ettől nő-e a kártya értéke, hogy értsd...

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#16) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Mondjuk ez az én szegénységi bizonyítványom, de most hallok először erről a szoftverről. :U

Lehet, hogy jó, de egy 30 napos próba valami, egy fillérel sem ér többet nekem.

(#17) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 30 napos videókártyák mikor jönnek? :U

True Success is Blonde

(#18) mv válasza [CS]Blade2 (#13) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Nem, itt azon voltak többen felháborodva, hogy egy 30 napos próbaverziót mellékeltek a kártya mellé - amit mellesleg bárki ingyen letölthet - és ezt az évszázad merketingötleteként adják el. A törlőkendő pl teljes "értékű" ajándék, nem csak 30 napig törölhetsz vele.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#19) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Azért pofám leszakad, leglaább ne 30napos próba lenne, akkor megértem a felhajtást.

(#20) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LOL!
Először a logó alapján azt hittem, hogy valami gyerekeknek szánt cucc lesz ez. Bár a 30 napos próbaverzió sem hawaii.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#21) zed1983 válasza Ste (#17) üzenetére

zed1983
(őstag)

Sztem azt ne várjuk meg... :N

(#22) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Új kártya sehol, de az ajándék már megvan.
Hát már tényleg kezd nevetséges lenni ez a piac. Mintha néhány majomra bíznák az egészet. (Elnézést kérek a majmoktól a hasonlat miatt :) )

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#23) FixY67

FixY67
(senior tag)

Egyébként emlékeztet az egész a magyar Chip Magazin című khm... sajtótermék sok évvel ezelőtti húzására: baromi nagy betűkkel hirdették, hogy teljes programok a CD-n/DVD-n. Aztán a hülye vevő sok évnyi kihagyás után puszta kíváncsiságból megvette, mire kiderült, hogy a teljes program valóban teljes, de csak 30 napig.

...

(#24) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostmár tudom hogyan növeljem a PH aprón a használt vga-im értékét. Készítek egy driver CD-t és ráteszek tonnányi share/freeware programot így majd drágábbban bírom eladni :U

(#25) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Örüljünk gyerekek!!!
30 napig csak kihúzza a win is...
Utána meg újra rakjuk és kezdjük elölről. Én már nagyon várom a 60 esetleg a 180 napos win-t. Hátha nem kéne olyan sűrűn újra rakni. :D :D :D

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#26) gabor85 válasza 7Heads Drago (#25) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

És ezt a kiváló teljesítményt hogy éred el? Még mindíg Win98-at használsz? Azt még megértem ha újrarakod 30 naponként.. :U
De az XP/Vista/7 kombót már nehezen értem... és akkor még csak otthoni felhasználásról beszéltünk.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#27) ufocsalad

ufocsalad
(tag)

Annyi videot szerkesztek mingyá veszek egy kártyát is hozzá... :DD :DDD

(#28) 7Heads Drago válasza gabor85 (#26) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit dramatizáltam a helyzetet. De mondjuk egy Ultimate verzióért kiadott 40 rugóért elvárhatná az ember hogy akár két évig is hiba nélkül menjen. Ennyit viszont csak ott szokott kibírni, ahol szinte nem is használják a gépet.
ufocsalad: Lehet viszont hogy nem csak a sebbeségben veri a cpu-t, hanem minőségben is. Persze az átlag User azt sem tudja hogy mi fán terem a videó konvertálás. Így nem hiszem hogy sokat eladnának csak emiatt a szoftver miatt. Az Ati-s oldalon nincs hasonló megoldás?

[ Szerkesztve ]

(#29) antikomcsi válasza 7Heads Drago (#28) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Szerintem bármelyik rendszer kibírja, amelyiket nem észnélkűl használnak.

Az irodai gépünkre 2003-ban lett telepítve egy xp, és 2009 decemberben cseréltük win7-re, napi szinten volt használva 10-16 órát, délután játék is ment rajta rendesen, és ezen idő alatt túlélt egy alaplap+cpu cserét is.

Bármelyik "modern" oprendszerrel ki lehet húzni évekig, ha nincs user error.

(#30) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Hurrá!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#31) FRENK1988 válasza Male (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De az a kérdés, hogy mennyivel? :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#32) copass válasza antikomcsi (#29) üzenetére

copass
(senior tag)

nekem is van pár olyan gépem amin az xp 3-4 éve megy szó nélkül napi 8-12órát, persze rendszergazdai jogok nélkül ugye! :D
és furcsa módón nem lesz semmi baja, működik rendesen.
egyszer "kísérletként" visszaadtam a rendszergazdai jogot, ~ 2-3 hét után úgy megállt hogy boot után csak nézted a semmit, televolt trójaival, mindenféle telepített progimaradékkal,stbstb.

(#33) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Még ha Windows -t vagy Photoshop -ot adnának hozzá aszondom oké. :K

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#34) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

" Extra szoftverrel növeli a GeForce kártyák értékét az MSI"

Röhejesek, 30napos próbaverzióval kiszúrják az ember szemét. Akkor már adnának inkább egy játékot.

(#35) 7Heads Drago válasza antikomcsi (#29) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ehhez képest már kb 3-5 hónapon belül érzékelhető lassulás. Fél év után pedig szinte biztos hogy vannak meg nem magyarázható leállások, lefagyások. Persze ezek leginkább arra vezethetők vissza hogy a userek ész nélkül telepítenek mindent. Illetve a neten is mindenhova felmennek, letöltenek. 2-3 kodek csomagot felraknak egymásra. Attól hogy egy gép megy 6 évig egy winnel még nem biztos, hogy nem menne gyorsabban reinstalal.

(#36) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Hát ez max a CUDA értékét növeli, hogy végre kiadnak vmi erre épülő programot. Bár sajna a logójából ítélve egy komolytalan gyerekjáték lesz.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a komolyan NLE szoftverekbe miért nem képesek beépíteni a CUDA / Ati Stream technológiát.

Pl itt van a Power Producer, meg a Media Show Espresso... ami Ati Stream-os... Hát jónagy fos, komoly munkára egyik sem alkalmas.

Ott csücsül egy ilyen bivaly GPU mindenki gépében, erre a komoly programok, mint az AVID, Adobe Premier, vagy Sony Vegas képtelenek használni. De ebbe a ToiToi-ba meg a gagyi Power Producerbe meg be lehet építeni?

WTF :F

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!

(#37) zoltanz válasza zoltanz (#33) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Photoshop is a profik kezébe mutat extra tulajdonságokat, ők tudják kihasználni (alapanyag is kelletik hozzá mondjuk), dehát azért gondolom ingyé mindeni használná mint az őrűlt. Bele lehet tanulni ebbe idővel, ez a jövő.:K

Igen jöhetne akár pár jó game is ajándékba pl. (valami márkásabb gyártó vagy nevesebb termék, az sem baj ha nem a legújabb) :U

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#38) gabor85 válasza 7Heads Drago (#28) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Nem akarom megmondani hogy mit dramatizálj túl, de itt elég egyí kis szikra a flémhez :)
Amit már minden gyakorlottab user tud; az egész rendszer állapota függ a feltelepített fosságok arányától is (ala codec-pack..)

Témára visszatérve: átlagos 70 FPS-sel 47:57-alatt végeztem a Batman Begins MKV FullHD-mkv-> .mp4 (720*300) konvertálásával, 8800GT, nVidia Badaboom.
De nyelvet nem engedett változtatni...
Ergó kipróbálom ezt.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#39) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Javítom a cikk címét:
"Extra szoftverrel csökkenti a GeForce kártyák értékét az MSI"
Ugyanis én fizetek azzal, hogy megnézem a szar shareware reklámot. Broáf.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#40) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Csak próbálja növelni... :U

(#41) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez a módszer növelheti a progran elterjedését + pénzt kapnak és nem adnak a reklámozásért ami elég nagy biznisz:)
és lesz 1-2 okos aki meg is fogja venni az ingyen letölthető s...rt:)

(#42) Magnat

Magnat
(őstag)

Mire jó ilyen gyökérségekkel csökkenteni a PH!-s cikkek színvonalát, nem értem.

Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.

(#43) schawo válasza szuper-t (#41) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A LoiLo fizetett, az MSI pedig kapott pénzt. Ugye nem gondolod, hogy az MSI ingyen csomagolt egy shareware szoftvert (termékminta) a termékéhez? Hacsak meg nem egyeztek az akvizícióról is. :D

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#44) Jim Tonic válasza gabor85 (#26) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Írni akart valami okosat, csak nem jött össze.

(#45) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Hát ez semmit nem növel. :D Legalábbis az értékét nem az biztos. :F

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#46) szuper-t válasza schawo (#43) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

fifti fifti nehog azt hidd h önzetlenül csinálja mind 2:)

(#47) schawo válasza szuper-t (#46) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Semmi önzetlenség. A LoiLo reklámfelületet vásárolt a MSI dobozokon és CD-ken. Ennyi. Ez pont olyan mint egy vacak sampon termékminta egy vacak női magazinban.

(#48) schawo válasza szuper-t (#46) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dupla

[ Szerkesztve ]

(#49) buherka

buherka
(PH! kedvence)

Adják csak bátran, én nem bánom.
Jó lesz otthon poháralátétnek... ;]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#50) Simi2000

Simi2000
(tag)

Itt nem a softver az extra, hanem az nvidia-nak a reklám.Elmondhatja, hogy az ő kártyája ilyet is tud :) Amugy meg ez csak egy marketing fogás. Minhárom fél reklámhoz jut, mi meg uj hirhez jutunk.

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#51) gabor85 válasza P00By (#40) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy fos. Oké hogy GPU-t használ videókódoláshoz, de a hangsávon csak a háttérzene hallatszik. Szinkron nem. Beszarok :F

(#52) pschio

pschio
(őstag)

működik ati kártyákkal is ez a progi?

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#53) gabor85 válasza pschio (#52) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

A honlapja szerint igen. Intel G45-ös lapkakészlettel is.
Ha jól emlékszem PixelShader 2.0 kell hozzá.

Info

[ Szerkesztve ]

(#54) szuper-t válasza schawo (#47) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Vagyis én úgy értettem h vagy jócskán keres ezzel a reklámmal vagy jócskán spórol:)
a Loilo is:)
hülye húzás volt ez tőlük:D

(#55) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

..erre mondják, hogy trabantra spoiler?...(úgy értem, hogy attól még trabi marad)

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#56) stevve válasza Ren Hoek (#36) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ennek egyszerű oka van: ezekkel a cégekkel paktáltak le a gyártók. Az ATI már nagyon rég a Cyberlink termékeit "használja" fel az ATI Stream tesztelésére. A PowerDirector mondjuk viszonylag már komolyabb, mint az Espresso, de sima transzkódolásra ezek nagyon jók.

PH semleges

(#57) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezám az extra softver :DD ezzel lehet növelni a kártyák értékét...nemsemmi :Y

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#58) sNORh válasza zoltanz (#33) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

a Fotosop jöhetne hozzá :D

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#59) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Régóta éreztem én, hogy valami, valami nagyon hiányzik az MSI kártyák dobozából.
...és igazam volt! ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#60) [CS]Blade2 válasza Jim Tonic (#15) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

A cikkben fel sem merül, hogy az MSI növelni akarná ezzel a termékei értékét. A cím lett elég szerencsétlenül megválasztva. Itt csak arról van szó, hogy bejelentették, hogy mellékelnek egy 30napos próbaverziót. A próbaverzió reklám célból jön létre, és itt is az a célja. Így több emberhez eljut a program, és valószínűleg többen meg is veszik a teljes verziót.

(#61) Bikerider

Bikerider
(senior tag)

Szerintem úgy "növeli az értékét", hogy mivel a LoiLo fizet a terjesztésért és reklámért, ezért vagy jobb áron tudják adni a gépet vagy több jut fejlesztésre vagy hasonló, tehát ha ingyen van, ha nem, profitál belőle az MSI-n keresztül talán a vásárló is.

Meg talán annál aki használni/megvenni fogja a progit a feldolgozási sebesség és a minőség is jobb lesz így, mint egyéb platformokon.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.