Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég furán néz ki ezzel a kiálló optikával... bár gondolom kikapcsolásnál becsukja, mert különben elég sérülékeny lenne.
A nagy fényerőn kívül semmi extra, ahogy elnézem (esetleg a kép a képben, bár nem tudom annak mennyi haszna van egy ilyen kategóriájú cuccnál).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

"Ha a terméket a plafonra rögzítették fejjel lefelé, akkor a nézőközönségnek nem kell fejen állnia, hiszen a projektor képes a kép elforgatására" :C
Ejha! Vajon ezt melyik mai projektor nem tudja? :U

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#3) Sanci38

Sanci38
(PH! kedvence)

2 200 000 + mire ideér +áfa....tényleg nem a magyar házimozi kedvelők gépe lesz...

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#4) SkodaDuda

SkodaDuda
(lelkes újonc)

Na jah.....

5500 ANSI 2,2milláért? Egyéb "extra" tudás, funkció nélkül?
Köszi, nem kell... :N

Ennyi pénzért már Vehetek egy FullHD, Full3D projit (LG CF3D)
:Y

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Izé, most a távirányító mérete kicsi, vagy a projector nagy, vagy éppen csak így sikerült a photoshop?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) elefant válasza Devid_81 (#5) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Szia, a gyári képet használtam fel.

Tényleg kicsit drágának tűnik....

(#7) elefant válasza SkodaDuda (#4) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

igen, énis csak néztem.

Igazából nem tudom, hogy mi az igazság, mert a gyártói oldalon találtam ezt az adatot, de elsőre tényleg egy kicsit soknak tűnik...

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Van ára az biztos :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Inkább JVC DLA-RS35 vagy JVC DLA-RS15. Mondjuk vetítőnél lesz a legjobb a 3D, érdemes kivárni annak aki drága cuccot készül venni.

twitter: MatrixfanLive

(#10) Eddie141 válasza SkodaDuda (#4) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Én pont ezen okokból nem is értem, hogy igazán kit célozhatnak ezzel a projektorral? A hülyéket? :D
Mi 3d-zünk a cégben, és nagy probléma, hogy a szűrők után elég halvány a kép, ezért romlik a hatás. Ezekkel már biztosan jó lenne (2proji kell), de ez azért még egy cégnek is megfizethetetlen kategóriába esik :U

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.