Valahogy a reklámnéni nem nagyon élvezi az írkálást, nagyon a távolba néz... 
Ötletnek jó a toll, azért én kíváncsi lennék rá élőben is, no meg az árán lehetne egy picit faragni.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Valahogy a reklámnéni nem nagyon élvezi az írkálást, nagyon a távolba néz... 
Ötletnek jó a toll, azért én kíváncsi lennék rá élőben is, no meg az árán lehetne egy picit faragni.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ezt nem értem. 180$ az 500GB-os SSD, de a kisebb 80GB-os változat 400$?
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
egy 150 MHz-es ARM processzorral
Most már a tollak is okosodnak 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
nekem jöhet, akár holnap, hol lehet átvenni?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

500 GB-s változatban nem SSD van.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Ez a toll akkor tetszene igazán, ha olyan érzékeny hegye lenne (nyomásra és döntésre is), hogy kiváltson egy komolyabb wacoom táblát.
[ Szerkesztve ]
És ha a kedves júzer elfelejti a titkositás jelszavát? 3próba és törlödik a rajta lévő anyag? 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
(#9) macilaci78

A hardveres titkosítás a merevlemeznél mit takar? A tok tudja, vagy a vinyó? És oké, külső behatást érzékel és törli az adatokat. Aha és ha nincs áram alatt? És ha a benne lévő vinyón cserélek elektronikát? Vagy csak úgy egy Kürt-ékhez hasonló tudású rosszarcú gyerek szedi le az adatokat?
A toll érdekes, mondjuk egyetemen jegyzetelni. Vajon a sortöréseket is érzékeli? Ja, és a tintapatron milyen bele?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
jó eséllyel lakik benne egy akksi, ami elég nagy kapacitású egy törléshez/olvashatatlanná tételhez.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
ahhoz, h törölj egy vinyót, nem kell vagy 5x wipe-olni? ami meg vagy egy napos meló? addig meg 58x szétszedik, ha gyémántból van, akkor is
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Ez a toll marhára érdekelne használat közben. Lehet meg is lesem ebayt h van-e, bár az ártól nagyon félek... 
ha titkosítva van, akkor szerintem elég random módon minél több helyen megváltoztatni... onnantól visszaállíthatatlan.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Már csak az az apróság maradt ki, hogy speciális papír kell hozzá...
Ja és csak az USA-ban árulják....

200 gigányi átlag 2 megás dokumentumhalmazt hány helyen is kell random módosítani, hogy gatya legyen? Ez mennyi idő? Akkor már Misson Impossible inkább és az egész köddé válik.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
elég ha a tok törli saját memóriájáról a titkosító kulcsot, ahhoz nem kell sok energia, elég hozzá egy gombelem is. Onnan kezdve az életben nem nyered vissza az adatokat. (feltéve ha eléggé erős az a titkosítás, mondjuk egy jó nagy mondjuk 1024 bites kulccsal dolgozót
)
Király cuccok! Nekem nem lesz ilyen soha...
Sajnos... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Jó kis kémtol!
Aztán ha megrendeled, úgy jársz mint a Pali a tv-ben elkobozzák és még be is perlik hadászati cikk használatáért!! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Mindkét titkosítás elterjedt. A mai vinyók szinte mind alapból tudják csak a HW tervezők nem használják ki a vinyó beépítésekor. Emellett elterjedt a külső chipes titkosítás is, ekkor is (szinte) realtime megy a ki-be kódolás. Vinyónál villany csere nem segít, mert a villany a mechanikával össze van rendelve. De nem titok, hogy a neten is vannak cégek akik (nem ingyen) segítenek az "elveszett" jelszó esetén a vinyó kikódolásban. Ennek oka, hogy egy-két gyártót leszámítva mindenki trehányul implementálja a titkosítást. Ezért jelenleg a legjobb megoldás a külön chipes titkosítás, ha valakinek ez kell és a többi hagyományos módszer nem jó neki.
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

Origin Storage Data Locker törli magáról az adatokat ha piszkálják. Ez tetszik.
Csak nehogy úgy járjon a használó, hogy leejti valahonnan magasról és az meg "megijed", hogy baj van és törli magát.....
Jó ez sz@r volt egy kicsit...
CSS (Hun)Bloodkiller