Hmm nem rossz, egy 64 GB elfogadnek, de biztos nem lenne nagyon olcso cucc. 
mephi666:Valami hasonlo de nem swaparea ahanem rendes ramkent hasznalja ha jol ertem readyboost
[ Szerkesztve ]
powerd by mango, no more droid
Hmm nem rossz, egy 64 GB elfogadnek, de biztos nem lenne nagyon olcso cucc. 
mephi666:Valami hasonlo de nem swaparea ahanem rendes ramkent hasznalja ha jol ertem readyboost
[ Szerkesztve ]
powerd by mango, no more droid
ez a readyboost mit takar? ide swap-ol a vista az ssd-re? mert ha így van, akkor gyorsíthat a rendszeren sokat, de az élettartamnak nem tehet jót a folyamatos írás/olvasás :S
...habár ebben az esetben ha valaki gari vége előtt cseréltetni akarja az ssd-jét, akkor elég kiszedni pár rammodult a gépből, hogy éppen csak felálljon a rendszer és memóriaigényes alkalmazásokkal hanyattcsaphatja a meghatjóját 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#3) Depression
Van egy szabad nyílásod? Akkor tervezünk oda is egy SSD-t! 
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
A readyboost-hoz szerintem bőven elég egy gyors pendrive. Vagy 4 giga ram, és nem is létszükséglet. Engem az érdekelne, hogy lehet-e erről bootolni?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
A boot kérdése filesystem függő, nem? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
jah, de ilyen esetben az a cél, hogy a lassabb vinyó helyett gyors memóriát használj, ha kevés a ram a gépben... minden betöltődik a háttérmemóriába és keveset kell a vinyóhoz nyúlni... csak hát pont arról a tárolóról levenni a terhet, ami nem érzékeny a folyamatos írás/olvasásra és áttenni a terhet az ssd-re ez elég fura elgondolás :S teljesen más a sima ram és az ssd/pendrive... szvsz még mindig jobban megéri beletenni pl +2-4gb 800/1066-os ddr2-t a gépbe, mint ssd-t használni erre a célra 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

csak engem zavar az a 30MB/sec írási sebesség? az egésznek csak az életképességét kérdőjelezi meg. swapot nem ide rakja az ember, a rendszert szintén nem egy a gépből kiálló valamire fogom pakolni, adathordozásra/pendrivenak egy csöppet drága. akkor mire jó?
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
(#8) rootkiller
Tiszta jó hogy ilyenek is vannak.

Ennek akkor látnám értelmét, ha be tudna bootolni rólla a rndszer, és erről is futna, magyarúl ssd funkciót látna el.

Tudom a választ előre, de fel lehet erre taszajtani egy oprendszert? (Vista kilőve, mert az nem OS
)
Nem igazán látok a boot menüben ilyen funkciót, hogy boot express card, vagy other...szóval rendszernek ezek szerint nem jó.
.::www.megadanceradio.hu::.
Valaki nagyon gonosz.... 
Milyennapvan?
Engem nem nagyon hatnak meg még ezek a megoldások. Valóban, inkább kis+ ram és mehet is...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

A lapozófájl a merevlemezen marad.
Egyébként meg teljesen igaz, amit a #6 végén írtál. Ha van elég memória, a hajadra kenheted a ReadyBoost-ot. 
Mindenki fájlalja a viszonylag lassú sebességet és hogy nem érdemes rakni rá OS-t.Szerintem sem.
Ha nekem lenne egy ilyen én arra használnám hogy minden bizalmas adatomat és jelszavakat mint pl cookiekat és hasonlókat erre menteném aztán ezt a zsebemben hordanám külön a géptől.
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

16/32/64 GB-nyi cookie?
Maradjunk annyiban, hogy semmi értelme, csak még egy eszköz amit el lehet adni jó drágán, mert benne van a nevében az SSD. 64GB-os pendrive-ról hallottak már? És szerintem az is tudja ezt a readyboost ficsőrt, plusz valószínűleg ez az ExpressCard-os SSD többszöröse lesz árban egy pendrive-nak.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Ez a kártya normálisan helyre illesztett állapotában is kilóg a gépből?
Mert akkor nem túl praktikus (főleg ReadyBoost vagy oprendszert ár ötletekhez).
Pendrivenál nyilván drágább, de azért jóval gyorsabb is. Ekkora méretnél azért számít szerintem, hogy azt a jó pár gigát 4 MB/s vagy 30 MB/s sebességgel tolja rá, illetve a 100 MB/s körüli/fölötti olvasás pendrivenál szintén nem jellemző ![;]](/dl/s/v1.gif)
ReadyBoost-ról meg swap-ról annyit, hogy én 2GB ram mellett vistával semmi gyorsulást nem éreztem. Ellenben 4GB-vel swap-ot kikapcsolva érezhetően gyorsabb lett egy-két dolog.
Jelenleg win7 beta van fent, 2GB rammal swap nélkül szépen megy (persze erősen memória igényes dolgokhoz már kevés lenne így).
"Danger! Avoid death!"

Enyje ez egy picit félreérthető lett 

sztem usb-s eszközt kell neki beállítani és akkor látni fogja / bootolni fog róla
vagy ha nem, és elterjed a dolog, akkor biztos lesz rá biosfrissítés, hogy működjön, bár az elterjedés kérdéses (expresscardba rackelhető merevlemez? jó az nekünk?)
sztem csak az ssd-k árcsökkenése miatt jönnek ki jobbra balra az új ötletek, mostmár megéri fejleszteni
Nincs időm kedvesnek lenni...

Tudomásom szerint a ready boost során a sokat használt kis fileokat rakja ki pendrivera IS.
Mivel a winyo nagyon nem szereti a sok kis filet, viszont pendrive vagy ssd nem érzékeny erre annyira, ezért onnan gyorsabban szippantja fel. A winyóról való olvasáson 10 csillio terra ram se segít...

USB-sként biztosan nem, mert akkor nem lehetne 120MiB/s az olvasási sebesség. Inkább Bootable Add-on Card.
Si vis pacem, para bellum.