Pompás! Valami újdonság? Bár az új szemüveg biztos jó lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
<-ƘƘ-> Rendszerment
Pompás! Valami újdonság? Bár az új szemüveg biztos jó lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
<-ƘƘ-> Rendszerment
Azért veszélyes csak az ION-ra építeni, de meg tudom érteni, hogy most ezt akarják nagyon nyomni, mert a piacon az Intel eleddig sikerrel eliminálta ezek beépítését különböző rendszerekbe.
Mindenesetre megemlíthették volna a VGA ágat is, legalább utalás szerűen.
Eh, nem válaszolni akartam, új hsz-nek indult. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Én tök örülnék egy ION-nak.. amiket a barátaimmal játszunk bőven elég lenne... Settlers3, mondjuk oda az intel GMA950 is elég
meg a Far Cry, és társai szépen szaladnának már rajta

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
ahoz képest h jövő héten indul, már kapható az asrock nettop és a zotac lap is 

Igen, ezt én sem teljesen értettem. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Az Nv-nél mostanában mindenki elmegy a CUDA-ba 
True Success is Blonde

Nem teljesen ide tartozik, de a 100 dolláros mideket mikortól fog lehetni kapni? 

Az egyik legjobb előadás volt a partnernapon! Az ION mély benyomást tett ránk: Windows 7 alatt, Power DVD-vel, lazán vitte a 1080-as HD múvit.
engem a "napszemcsik" érdekelnének 

ION....csak lenne már itt....
Az a CUDa listq elérhető valahol? Mégis milyen programok hazsnálják ki. Van-e benne, ami engem érdekelne. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Azt ígérték, hogy a jövő héten, vagy az azt követőn, elérhetővé válik. Asszem az Asrock-tól.
A munkatarsan vett egy szemuveget monitorral a jovo heten megnezem milyen... 

Hol kapható szemüveggel együtt?
Mellesleg este kell használni 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Az ionnal az lehet a gond, már nem nekünk vevőknek, hanem pl. intelnek, és persze másoknak is, hogy nem csak egy kategóriát üt ki a ringből, hanem rögtön legalább kettőt.
Szerintem legalábbis épeszű felhasználó ezután nem választana mirage3, vagy régi intel chipet, ami amúgy is 6543 éves, és ezeken kívűl, még veszélyezteti a legalsó szegmensben található asztali pc-ket is. Amik ha alig tudnak többet, vagy talán éppen annyit, megintcsak senki nem fogja venni.
Az álombéli magatartás az lenne, hogy ezektől a "lejárt idejű" termékektől gyorsan megszabadulnának, és utat engednének az ionnak, vagy ha jön jobb, akkor annak.
Persze míg egyesek a ratyi chipsetjükkel sokkal olcsóbban adnak egy központ egységet, ez valóban csak álom. 
A szemüveges mellékhatás milyen volt?
Pont a minap néztem otthon papírszemüveggel egy filmet, és borzasztóan zavart az oldalról beszűrődő fény, ezért próbáltam valahogy takarni a rést a búrám, és a szemüveg között.
Ilyesmi hatás volt Nállad is?
Hasznaltan veszi, de a pixmania-nal lehet szemuveget kapni meg talan monitorjuk is van de kulon...

Én is kipróbálnám az Iont.
Jobban érdekel, mint az intel megoldása.
Az biztos, hogy sok kellemetlenséget tudna okozni, ha szabad utat kapna.

Volt szerencsém jelen lenni ezen az előadáson is. A lényeg, hogy a zöldek mint tudjuk most VGA fronton nem nagyon mutatnak újat de ez az ION és a 3D szemüveg valami félelmetes.
Az ION-ról annyit, hogy a prezentáció egy ilyen számítógépről ment. A gép a tenyeremben elfér, kb. akkora volt mint egy kis dobozos sió szívószálas üdítő és a full HD vidót zökkenőmentesen játszotta. 22W a max. fogyasztása és annyira pici, hogy akár az LCD TV mögött simán el lehet rejteni (ezt ugye egy HTPC-vel nem lehet megcsinálni, de még egy eeeBox-al sem). Nagyon szimpatikus volt!
A 3D-s szemüveget ki is lehetett próbálni, és azt kell mondjam nagyon élethű. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire frankón működik. 
[ Szerkesztve ]
Sötét volt a szobába, így a fényhatások pont jók voltak. Gondolom ügyeltek erre. A villogás kb. olyan, mint a 60 Hz-es CRT, nem tudtam sokat játszani mert mennem kellett máshova is, és Igor Stanek (NV-s arc) is beszélni akart velem. Gondolom hosszútávon fárasztja a szemet.
Igazából az egyik szemüveg feltűnően másképp viselkedett, mint a másik. Nem volt száz százalékos, sokkal jobban villogott, és a célkeresztből is kettőt csinált.
A másikkal ezek nem voltak tapasztalhatók. Nem tom mi volt a baj, valszeg merült. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Igor említette, hogy ne játsszunk vele túl sokat, mert ahogy az elődnél, úgy ennél is lehetnek szédülések, fejfájások, esetleg rosszullétek. De ahogy olvasom, még van mit finomítani a technológián.

Az említett tünetekhez, nekem a Doom3-nál mégcsak szemüveg sem kellett. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#20) Abu85
Vagy jobban be kellett volna állítani. Én még nem használtam, de állítolag eléggé testreszabható, és amelyik beállítás jó valakinek, az nem jó másnak. Ha nem ezer más dologra kéne most a pénz, biztosan vennék egyet.
[ Szerkesztve ]

Samsung moncsi van is hozzá, 91K, de szemüveget láttatok valahol?
Lehet elkezdek spórolni. 
Bár az zavar, hogy ati kártyával nem megy.
(#24) Hedgehanter válasza antikomcsi (#23) üzenetére
(#25) antikomcsi válasza Hedgehanter (#24) üzenetére

Igaz, csak én nem vagyok ilyen világjáró, vagy külföldről rendelő. 
Honi kiskerekben szeretek vásárolni. 

Szemüveg is lesz, egy-két héten belül. Legalábbis az ígéretek szerint.

Köszi mindenkinek!
Az ára mondjuk sokkolt, még akkor is ha tudtam mire számítsak.
Bevallom, valamiért abban reménykedtem, hogy mire ideér 25K körül beszerezhető lesz.
Addig valaki kipróbálhatne egy 120Hz-es moncsit a moziból maradt papírszemüveggel. 
És megoszthatná velünk a látottakat.
(#29) Hedgehanter válasza antikomcsi (#28) üzenetére
A mmunkatartsam 250 euroert vette meg (szemu+moncsi) postakoltseggel egyutt Ebay-rol egy munkajat elvesztett fazontol....

Sziasztok! Aki tegnap ott volt segíthetne, hogy olyan progi amiről Igor barátunk beszélt ATi-s verzióban létezik-e? A DVD upscaller-es szofver érdekelne amelyik HD felbontásba átnyomja a DVD videót. (Sajnos az Nvidia-ás progi nevére sem emlékszem!
)
Visszamennyé...
(#31) antikomcsi válasza Hedgehanter (#29) üzenetére

Az szép bolt volt, neki. A kettő együtt olcsóbb, volt mint maga a moncsi. Egy ilyenbe én is beneveznék.
Eléggé izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet a crysis 3D-ben, vagy a Resident Evil 5.

Arra gondolsz, ami a CUDA-t használva nyomta fel HD felbontása a DVD filmeket? Biztosan van ATI-ra is ilyen cucc. De előbb azért megnézném az NV félét, hogy mégis mennyire komoly a cucc. Szerintem itt megtalálod a program nevét.
Szerk.: ArcSoft TotalMedia Theatre tippre.
[ Szerkesztve ]

Kössz!
Azaz! 
Azért kipróbálom otthon a 4770-el hátha .... 
A honlapjukon úgy néztem van ATI logo is! 
[ Szerkesztve ]
Visszamennyé...

megkérdezhetem ez hova kell, mire kell, miért nem jó pl. az ffdshow-ban lévő többféle resize?
(#35) Hedgehanter válasza antikomcsi (#31) üzenetére
A munkahelyre rendelte majd itt kiprobaljuk es megmondom milyen... 

Hasonlítasz Igorra. 

A valóságban csak a testalkatom hasonlít rá! A hajam is hosszabb! 
A képet csak azért választottam, mert ilyen leszek 5-10 év múlva! 
[ Szerkesztve ]
Visszamennyé...

Még mindig azt mondom, hogy ő volt a legjobb előadó. (Na jó, a WD-s is elég laza volt. Főleg azzal, amivel kezdte: mi változott az elmúlt év alatt? Pl. hízott 5 kilót.
)

Mert ez nem egy egyszerű átméretezés. Gyakorlatilag feljavítás nagyobb felbontásra.
Visszamennyé...

Nekem csak a hostess lányok tetszettek meg egy kicsit a Galaxy-s! 
Visszamennyé...

A hostess lányok évek óta kaptak enni.
[ Szerkesztve ]

És szted szoftveresen ez nem kivitelezhető?

Én is látok elképzelést a 3D szemcsiben, főleg hogy jönnek a 120Hz moncsik, kipróbáltam.
Őszintén nagyon látványos dolog, viszont rettenetes lassulás figyelhető meg a játékokban, s szerintem ez tönkrevágja az egészet. Szerintem ezen kellene csiszolni, mert így igencsak akadnak bizonyos játékok, amik egyszerűen jelentsük ki JÁTSZHATATLANOK!
[ Szerkesztve ]
Nézd meg további hirdetéseimet!

Hát én Martin előadását jobban élveztem. 
jupiiii
Mert ez nem egy egyszerű átméretezés. Gyakorlatilag feljavítás nagyobb felbontásra.
Valamit nagyon eladtak neked a marketingesek
Sima atmeretezes az, az egyetlen jo dolog az benne, hogy az atmeretezes nem a CPU-t hanem a GPU-t terheli.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Lehet! De lehet, hogy nem! Idáig lusta voltam kipróbálni, de most már CSAKAZÉRTIS!
Kifejezetten a minőségi különbségeket figyelve. Elvileg van különbség, gyakorlatilag meglátjuk! 
Visszamennyé...
"Elvileg van különbség"
Nem tudom, hogy ezt honnan szeded, de ezt meg azok sem allitjak, akik el akarjak adni a programot
Raadasul mihez kepest? Van egy par atmeretezoalgoritmus, amiket mindenki hasznal (kulonbozo eroforrasigennyel es eredmennyel), de azok kb ezerevesek, ha tenyleg kitalalna valaki valami ujat, akkor arrol tudna a vilag.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

"Nem tudom, hogy ezt honnan szeded, "
Onnan hogy az Nvidia-ás emberke állította. Én meg se neked, se neki nem hiszek, ezért fogom kipróbálni. Az elvileg szó számomra azt jelenti, hogy lehetséges hogy úgy van,de nem biztos. Ja és részemről a beszélgetés befejezve!
Visszamennyé...