Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pompás! Valami újdonság? Bár az új szemüveg biztos jó lesz ;]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) stevve válasza Kendek (#1) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért veszélyes csak az ION-ra építeni, de meg tudom érteni, hogy most ezt akarják nagyon nyomni, mert a piacon az Intel eleddig sikerrel eliminálta ezek beépítését különböző rendszerekbe.
Mindenesetre megemlíthették volna a VGA ágat is, legalább utalás szerűen.

Eh, nem válaszolni akartam, új hsz-nek indult. :(((

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#3) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én tök örülnék egy ION-nak.. amiket a barátaimmal játszunk bőven elég lenne... Settlers3, mondjuk oda az intel GMA950 is elég :DDD meg a Far Cry, és társai szépen szaladnának már rajta :C :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#4) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ahoz képest h jövő héten indul, már kapható az asrock nettop és a zotac lap is :F

(#5) BloodRay válasza HERR Z (#4) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Igen, ezt én sem teljesen értettem. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#6) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Nv-nél mostanában mindenki elmegy a CUDA-ba :)

True Success is Blonde

(#7) zed1983

zed1983
(őstag)

Nahát...de sok minden... :C

(#8) Valty

Valty
(fanatikus tag)

Nem teljesen ide tartozik, de a 100 dolláros mideket mikortól fog lehetni kapni? :)

(#9) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Az egyik legjobb előadás volt a partnernapon! Az ION mély benyomást tett ránk: Windows 7 alatt, Power DVD-vel, lazán vitte a 1080-as HD múvit.

(#10) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

engem a "napszemcsik" érdekelnének :)

(#11) littlelion21

littlelion21
(VIP)

ION....csak lenne már itt....

(#12) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a CUDa listq elérhető valahol? Mégis milyen programok hazsnálják ki. Van-e benne, ami engem érdekelne. :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#13) engusz válasza littlelion21 (#11) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Azt ígérték, hogy a jövő héten, vagy az azt követőn, elérhetővé válik. Asszem az Asrock-tól.

(#14) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

A munkatarsan vett egy szemuveget monitorral a jovo heten megnezem milyen... :D

(#15) Márton válasza Hedgehanter (#14) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Hol kapható szemüveggel együtt?

Mellesleg este kell használni :)

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#16) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az ionnal az lehet a gond, már nem nekünk vevőknek, hanem pl. intelnek, és persze másoknak is, hogy nem csak egy kategóriát üt ki a ringből, hanem rögtön legalább kettőt.

Szerintem legalábbis épeszű felhasználó ezután nem választana mirage3, vagy régi intel chipet, ami amúgy is 6543 éves, és ezeken kívűl, még veszélyezteti a legalsó szegmensben található asztali pc-ket is. Amik ha alig tudnak többet, vagy talán éppen annyit, megintcsak senki nem fogja venni.

Az álombéli magatartás az lenne, hogy ezektől a "lejárt idejű" termékektől gyorsan megszabadulnának, és utat engednének az ionnak, vagy ha jön jobb, akkor annak.

Persze míg egyesek a ratyi chipsetjükkel sokkal olcsóbban adnak egy központ egységet, ez valóban csak álom. :B

A szemüveges mellékhatás milyen volt?

Pont a minap néztem otthon papírszemüveggel egy filmet, és borzasztóan zavart az oldalról beszűrődő fény, ezért próbáltam valahogy takarni a rést a búrám, és a szemüveg között.

Ilyesmi hatás volt Nállad is?

(#17) Hedgehanter válasza Márton (#15) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Hasznaltan veszi, de a pixmania-nal lehet szemuveget kapni meg talan monitorjuk is van de kulon...

(#18) Hebry

Hebry
(senior tag)

Én is kipróbálnám az Iont.
Jobban érdekel, mint az intel megoldása.
Az biztos, hogy sok kellemetlenséget tudna okozni, ha szabad utat kapna.

(#19) djsunny

djsunny
(fanatikus tag)

Volt szerencsém jelen lenni ezen az előadáson is. A lényeg, hogy a zöldek mint tudjuk most VGA fronton nem nagyon mutatnak újat de ez az ION és a 3D szemüveg valami félelmetes.

Az ION-ról annyit, hogy a prezentáció egy ilyen számítógépről ment. A gép a tenyeremben elfér, kb. akkora volt mint egy kis dobozos sió szívószálas üdítő és a full HD vidót zökkenőmentesen játszotta. 22W a max. fogyasztása és annyira pici, hogy akár az LCD TV mögött simán el lehet rejteni (ezt ugye egy HTPC-vel nem lehet megcsinálni, de még egy eeeBox-al sem). Nagyon szimpatikus volt!

A 3D-s szemüveget ki is lehetett próbálni, és azt kell mondjam nagyon élethű. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire frankón működik. :))

[ Szerkesztve ]

(#20) Abu85 válasza antikomcsi (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sötét volt a szobába, így a fényhatások pont jók voltak. Gondolom ügyeltek erre. A villogás kb. olyan, mint a 60 Hz-es CRT, nem tudtam sokat játszani mert mennem kellett máshova is, és Igor Stanek (NV-s arc) is beszélni akart velem. Gondolom hosszútávon fárasztja a szemet.
Igazából az egyik szemüveg feltűnően másképp viselkedett, mint a másik. Nem volt száz százalékos, sokkal jobban villogott, és a célkeresztből is kettőt csinált. :D A másikkal ezek nem voltak tapasztalhatók. Nem tom mi volt a baj, valszeg merült. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) engusz válasza Abu85 (#20) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Igor említette, hogy ne játsszunk vele túl sokat, mert ahogy az elődnél, úgy ennél is lehetnek szédülések, fejfájások, esetleg rosszullétek. De ahogy olvasom, még van mit finomítani a technológián.

(#22) antikomcsi válasza engusz (#21) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az említett tünetekhez, nekem a Doom3-nál mégcsak szemüveg sem kellett. ;]

(#20) Abu85

Vagy jobban be kellett volna állítani. Én még nem használtam, de állítolag eléggé testreszabható, és amelyik beállítás jó valakinek, az nem jó másnak. Ha nem ezer más dologra kéne most a pénz, biztosan vennék egyet.

[ Szerkesztve ]

(#23) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Samsung moncsi van is hozzá, 91K, de szemüveget láttatok valahol?

Lehet elkezdek spórolni. :B

Bár az zavar, hogy ati kártyával nem megy.

(#24) Hedgehanter válasza antikomcsi (#23) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

(#25) antikomcsi válasza Hedgehanter (#24) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Igaz, csak én nem vagyok ilyen világjáró, vagy külföldről rendelő. :B

Honi kiskerekben szeretek vásárolni. :K

(#26) Valty válasza antikomcsi (#25) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

(#27) engusz válasza antikomcsi (#23) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Szemüveg is lesz, egy-két héten belül. Legalábbis az ígéretek szerint.

(#28) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Köszi mindenkinek!

Az ára mondjuk sokkolt, még akkor is ha tudtam mire számítsak.

Bevallom, valamiért abban reménykedtem, hogy mire ideér 25K körül beszerezhető lesz.

Addig valaki kipróbálhatne egy 120Hz-es moncsit a moziból maradt papírszemüveggel. :B

És megoszthatná velünk a látottakat.

(#29) Hedgehanter válasza antikomcsi (#28) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

A mmunkatartsam 250 euroert vette meg (szemu+moncsi) postakoltseggel egyutt Ebay-rol egy munkajat elvesztett fazontol....

(#30) Hozito

Hozito
(újonc)

Sziasztok! Aki tegnap ott volt segíthetne, hogy olyan progi amiről Igor barátunk beszélt ATi-s verzióban létezik-e? A DVD upscaller-es szofver érdekelne amelyik HD felbontásba átnyomja a DVD videót. (Sajnos az Nvidia-ás progi nevére sem emlékszem! :( )

Visszamennyé...

(#31) antikomcsi válasza Hedgehanter (#29) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az szép bolt volt, neki. A kettő együtt olcsóbb, volt mint maga a moncsi. Egy ilyenbe én is beneveznék.

Eléggé izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet a crysis 3D-ben, vagy a Resident Evil 5.

(#32) engusz válasza Hozito (#30) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Arra gondolsz, ami a CUDA-t használva nyomta fel HD felbontása a DVD filmeket? Biztosan van ATI-ra is ilyen cucc. De előbb azért megnézném az NV félét, hogy mégis mennyire komoly a cucc. Szerintem itt megtalálod a program nevét.

Szerk.: ArcSoft TotalMedia Theatre tippre.

[ Szerkesztve ]

(#33) Hozito válasza engusz (#32) üzenetére

Hozito
(újonc)

Kössz!

Azaz! :N

Azért kipróbálom otthon a 4770-el hátha .... :U

A honlapjukon úgy néztem van ATI logo is! :C

[ Szerkesztve ]

Visszamennyé...

(#34) Márton válasza Hozito (#30) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

megkérdezhetem ez hova kell, mire kell, miért nem jó pl. az ffdshow-ban lévő többféle resize?

(#35) Hedgehanter válasza antikomcsi (#31) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

A munkahelyre rendelte majd itt kiprobaljuk es megmondom milyen... :D

(#36) antikomcsi válasza Hedgehanter (#35) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ez már gonoszság. ;] :DDD ;]

(#37) engusz válasza Hozito (#33) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Hasonlítasz Igorra. :D

(#38) Hozito válasza engusz (#37) üzenetére

Hozito
(újonc)

A valóságban csak a testalkatom hasonlít rá! A hajam is hosszabb! :)

A képet csak azért választottam, mert ilyen leszek 5-10 év múlva! :(

[ Szerkesztve ]

Visszamennyé...

(#39) engusz válasza Hozito (#38) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Még mindig azt mondom, hogy ő volt a legjobb előadó. (Na jó, a WD-s is elég laza volt. Főleg azzal, amivel kezdte: mi változott az elmúlt év alatt? Pl. hízott 5 kilót. :D)

(#40) Hozito válasza Márton (#34) üzenetére

Hozito
(újonc)

Mert ez nem egy egyszerű átméretezés. Gyakorlatilag feljavítás nagyobb felbontásra.

Visszamennyé...

(#41) Hozito válasza engusz (#39) üzenetére

Hozito
(újonc)

Nekem csak a hostess lányok tetszettek meg egy kicsit a Galaxy-s! :C

Visszamennyé...

(#42) engusz válasza Hozito (#41) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A hostess lányok évek óta kaptak enni.

[ Szerkesztve ]

(#43) Márton válasza Hozito (#40) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

És szted szoftveresen ez nem kivitelezhető?

(#44) aLstaR

aLstaR
(kvázi-tag)

Én is látok elképzelést a 3D szemcsiben, főleg hogy jönnek a 120Hz moncsik, kipróbáltam.
Őszintén nagyon látványos dolog, viszont rettenetes lassulás figyelhető meg a játékokban, s szerintem ez tönkrevágja az egészet. Szerintem ezen kellene csiszolni, mert így igencsak akadnak bizonyos játékok, amik egyszerűen jelentsük ki JÁTSZHATATLANOK!

[ Szerkesztve ]

Nézd meg további hirdetéseimet!

(#45) matteo_szg válasza engusz (#39) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

Hát én Martin előadását jobban élveztem. :)

jupiiii

(#46) dabadab válasza Hozito (#40) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mert ez nem egy egyszerű átméretezés. Gyakorlatilag feljavítás nagyobb felbontásra.

Valamit nagyon eladtak neked a marketingesek :D Sima atmeretezes az, az egyetlen jo dolog az benne, hogy az atmeretezes nem a CPU-t hanem a GPU-t terheli.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#47) Hozito válasza dabadab (#46) üzenetére

Hozito
(újonc)

Lehet! De lehet, hogy nem! Idáig lusta voltam kipróbálni, de most már CSAKAZÉRTIS! :P
Kifejezetten a minőségi különbségeket figyelve. Elvileg van különbség, gyakorlatilag meglátjuk! :))

Visszamennyé...

(#48) dabadab válasza Hozito (#47) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Elvileg van különbség"

Nem tudom, hogy ezt honnan szeded, de ezt meg azok sem allitjak, akik el akarjak adni a programot :) Raadasul mihez kepest? Van egy par atmeretezoalgoritmus, amiket mindenki hasznal (kulonbozo eroforrasigennyel es eredmennyel), de azok kb ezerevesek, ha tenyleg kitalalna valaki valami ujat, akkor arrol tudna a vilag.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#49) Hozito válasza dabadab (#48) üzenetére

Hozito
(újonc)

"Nem tudom, hogy ezt honnan szeded, "

Onnan hogy az Nvidia-ás emberke állította. Én meg se neked, se neki nem hiszek, ezért fogom kipróbálni. Az elvileg szó számomra azt jelenti, hogy lehetséges hogy úgy van,de nem biztos. Ja és részemről a beszélgetés befejezve!

Visszamennyé...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.