Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) nebali

nebali
(kvázi-tag)

Üdv, nagyon várom a windet, barátnőm is ezt fog kapni.

Ha már ekkora MSI nap volt, nem árultak el semmit amit eddig ne tudtunk volna, pl ár ill. itthoni megjelenés? :O

C-enternél elő lehet rendelni, de azért kicsit lehet sokallom érte az ottani árat.

Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

(#2) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

portreplikátor? az nem a csillagkapuban volt?
ha ez a szó másoknak is szemet szurt, nem csak nekem; itt találjátok, hogy miről van szó[link], mint az kiderült ez a szó a docking stationnal = amit mindenki ismer.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#3) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudtommal korábban is voltak már az msi-nek 13.3-as noteszei, link
még tavaly nyáron mutatták be őket

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#4) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha erről előbb is tudni lehetett akkor kimentem volna megnézni élőben, ugyanis épp 900as eee-re várakozás közepette nem bírom már tovább. :DDD :U

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#5) Pompi válasza Reac^ (#4) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Május 5-én jött az eseményről az első levél az Experttől.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#6) sNORh válasza Pompi (#5) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

úristen most sasolom hogy méghozzá Brutálolcsó is, bevezető árakhoz képest.
MSI s775 P45 Platinum 35.628- Nagykerbruttó

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.