Brutál alaplap...
A Q feliratú hűtő alatt milyen chip van? 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Brutál alaplap...
A Q feliratú hűtő alatt milyen chip van? 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Húha, kezdenek a nyakunkra lépni! Ez a -csak mellékesen megemlített- TPM modul a jövőbeni tartalomvédelem bástyájaként funkcionál(na). Borúsan látom a jövőt...
[ Szerkesztve ]
Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!

Intel ICH10R SB & JMicron JMB363 SATA/PATA vezérlő (elvileg)
///
Ugye hogy lehalt a par eve annyira meno Palladium ellenallas? Ugy latszik tenyleg eleg volt atnevezni a projektet.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
PCI-E magic chipp, valamint amit írtál, de Gigabyte Sata 2 vezérlővel és 2 Silicon Image (állítólagosan hw-es) raid vezérlővel.

[link]
a 2 középső kis sárga pci-e slotokat vezérli
annyi hogy a chippelt konzolok mintájára majd a jövőben az alaplapokat is chippelni fogják.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Ha mind a négybe kerülne videokártya, milyen kiosztásban menne? 8-4-4-8? Nyilván a középső kettő fizikai korlátjából adódóan jobb nem lehet, rosszabbnak meg nincs sok értelme.
No woman. No cry. No kidding.
Elég rikító színe van
, de ezt már megszoktuk

gyönyörű lap, ezlessz a jövö ecsém..
de még Nincs is az Expertnél még a listábasem.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Sajna még a gigabyte-nál is csak a hírekben szerepel. Addig meg nézegethetjük, mikor jönnek, nomeg mennyiért. Nekem tetszik a 10SATA, meg a 4 gigaLAN is. És persze a ddr2 is 
Biztos lesz 45-50e az elején...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

nemnem..
mostnéztem meg (mert MSI-t már lehet kapni) MSI P45D3 Platinum 37k nagykerbruttó
, azért szerintem egy platinum laphoz elég gyenge ár, főleg hogy kerdőár..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Megértem. Én is imádom az enyémet. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

azt hiszem igen, de ennek nem lenne értelme, nem csak videókártyát lehet abba nyomni

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, de:
- a színösszeállítás továbbra is rettenetes!
- a déli híd körüli állapotok pedig baromira nem kedveznek a vízhűtés szerelmeseinek!
Egyébként grat hozzá, mert tényleg jó kis deszkákat gyártanak Gigáék!
Tapasztalatból mondom! 
Alléz Olympique de Marseille!

Nálam sajna az MSI alaplapmárkaként nem jött be.... Úgyhogy ha csak ez lesz, akkor nem lesz P45 lapom. 
Lehet maradok vmi GB g33/p35 lapnál...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Nekem régen 2002-03volt kettő is. Nem volt velük semmi baj. De ma már nem vennék.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Sejtettem, hogy nem lenne, figyelembe véve az elérhető drivereket, illetve a 4x PCIe slot sebességét. (+ plusz nyilván aki 4 videokártyát vesz, az nem a P45-ösön spórol). Azért köszi.
No woman. No cry. No kidding.
"Idén már a Gigabyte grafikus kártyái is kiváló minőségű alkatrészekkel és szilárdelektrolitos kondenzátorokkal készülnek, melyek akár 30%-kal alacsonyabb hőmérsékleteket biztosítanak a GPU-nak és memóriának. Ennek köszönhető, hogy a felső-középkategóriás grafikus kártyái is tökéletesen működnek teljesen passzív, ventilátor nélküli hűtésekkel."
Ez elég érdekesen hangzik...
Elkanászodtak a júzerférgek. Na, majd kapnak a .fájukra. 
A hálózat figyelése terroristagyanús adatokat kutatva egy vicc. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a gépek egyenként magukat ellenőriznék a jövőben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

énis ugyanezen a véleményen vagyok.
Nekemis Alaplapom, Videókarim, sőt még a házam is Gigabyte. Powa 
Az alaplapról készült kép egy kicsit túlexponált.
Amúgy frankó kis lap 
Kezd iPon szint lenni...