Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kriza

Kriza
(őstag)

Brutál alaplap... :R
A Q feliratú hűtő alatt milyen chip van? :F

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#2) MuFFo

MuFFo
(kvázi-tag)

Húha, kezdenek a nyakunkra lépni! Ez a -csak mellékesen megemlített- TPM modul a jövőbeni tartalomvédelem bástyájaként funkcionál(na). Borúsan látom a jövőt...

[ Szerkesztve ]

Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!

(#3) Frenky87 válasza Kriza (#1) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

Intel ICH10R SB & JMicron JMB363 SATA/PATA vezérlő (elvileg)

///

(#4) Raymond válasza MuFFo (#2) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugye hogy lehalt a par eve annyira meno Palladium ellenallas? Ugy latszik tenyleg eleg volt atnevezni a projektet.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#5) szacsee válasza Frenky87 (#3) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

PCI-E magic chipp, valamint amit írtál, de Gigabyte Sata 2 vezérlővel és 2 Silicon Image (állítólagosan hw-es) raid vezérlővel.

(#6) Hebry

Hebry
(senior tag)

Egyre szimpatikusabbak a giga lapok.

(#7) tlac válasza Kriza (#1) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

[link]
a 2 középső kis sárga pci-e slotokat vezérli

(#8) edipqe válasza MuFFo (#2) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

annyi hogy a chippelt konzolok mintájára majd a jövőben az alaplapokat is chippelni fogják.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#9) craine12 válasza tlac (#7) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Ha mind a négybe kerülne videokártya, milyen kiosztásban menne? 8-4-4-8? Nyilván a középső kettő fizikai korlátjából adódóan jobb nem lehet, rosszabbnak meg nincs sok értelme.

No woman. No cry. No kidding.

(#10) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Elég rikító színe van :Y , de ezt már megszoktuk

(#11) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

gyönyörű lap, ezlessz a jövö ecsém..
de még Nincs is az Expertnél még a listábasem.. :(

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#12) k3l3r0n válasza sNORh (#11) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Sajna még a gigabyte-nál is csak a hírekben szerepel. Addig meg nézegethetjük, mikor jönnek, nomeg mennyiért. Nekem tetszik a 10SATA, meg a 4 gigaLAN is. És persze a ddr2 is :)
Biztos lesz 45-50e az elején...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#13) sNORh válasza k3l3r0n (#12) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

nemnem..
mostnéztem meg (mert MSI-t már lehet kapni) MSI P45D3 Platinum 37k nagykerbruttó :Y , azért szerintem egy platinum laphoz elég gyenge ár, főleg hogy kerdőár..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#14) AMD Power válasza Hebry (#6) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Megértem. Én is imádom az enyémet. :K

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#15) tlac válasza craine12 (#9) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

azt hiszem igen, de ennek nem lenne értelme, nem csak videókártyát lehet abba nyomni

(#16) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, de:
- a színösszeállítás továbbra is rettenetes!
- a déli híd körüli állapotok pedig baromira nem kedveznek a vízhűtés szerelmeseinek!
Egyébként grat hozzá, mert tényleg jó kis deszkákat gyártanak Gigáék! :C Tapasztalatból mondom! :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#17) k3l3r0n válasza sNORh (#13) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Nálam sajna az MSI alaplapmárkaként nem jött be.... Úgyhogy ha csak ez lesz, akkor nem lesz P45 lapom. ;)
Lehet maradok vmi GB g33/p35 lapnál...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#18) AMD Power válasza k3l3r0n (#17) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem régen 2002-03volt kettő is. Nem volt velük semmi baj. De ma már nem vennék.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#19) craine12 válasza tlac (#15) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Sejtettem, hogy nem lenne, figyelembe véve az elérhető drivereket, illetve a 4x PCIe slot sebességét. (+ plusz nyilván aki 4 videokártyát vesz, az nem a P45-ösön spórol). Azért köszi.

No woman. No cry. No kidding.

(#20) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Idén már a Gigabyte grafikus kártyái is kiváló minőségű alkatrészekkel és szilárdelektrolitos kondenzátorokkal készülnek, melyek akár 30%-kal alacsonyabb hőmérsékleteket biztosítanak a GPU-nak és memóriának. Ennek köszönhető, hogy a felső-középkategóriás grafikus kártyái is tökéletesen működnek teljesen passzív, ventilátor nélküli hűtésekkel."

Ez elég érdekesen hangzik...

(#21) cskamacska válasza Raymond (#4) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Elkanászodtak a júzerférgek. Na, majd kapnak a .fájukra. :U
A hálózat figyelése terroristagyanús adatokat kutatva egy vicc. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a gépek egyenként magukat ellenőriznék a jövőben. ;]

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#22) sNORh válasza AMD Power (#18) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

énis ugyanezen a véleményen vagyok.
Nekemis Alaplapom, Videókarim, sőt még a házam is Gigabyte. Powa :B

(#23) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Az alaplapról készült kép egy kicsit túlexponált.
Amúgy frankó kis lap :K

Kezd iPon szint lenni...

(#24) v.tom

v.tom
(őstag)

Hát, viszonylag kevesen hasznának már ATA csatolót, de azért ezen a lapon igen szar helyre sikerült tenni :( . És gigáéknál ez már nem az első

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.