A házikók azok érdekesek lehetnek...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

A házikók azok érdekesek lehetnek...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Ezek a házak irtó rondák...mintha a szekrényeben találták volna amit 20 éve nem nyitottak ki 

Nekem inkább a tápok jönnek be! 

Mi a fenének raknak a plexire ventilátort, úgy is használhatatlan csak rondítja az összképet, az aljába kell egy 140, a tetejére egy 120, hátul egy 120, elől egy 120 és kalap.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Nekem is!
Remélem a kedves PH! leteszteli majd őket eccer... 
Szerk: egy ilyen kell nekem! 
[ Szerkesztve ]

Na ezekre a kicsi Elitekre kiváncsi lezsek.
Enhance belsősek lehetnek ezek a Cm-ek is.Látszik a bordákon,szinte csak azoknak vannak ilyen sűrün és vékonyan bevágva.Jófélék lesznek 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

6 éve vettem egy Cooler Master Stacker házat. Azóta nem veszek CM házat, mivel ez a 6 éves ház még mindig úgy néz ki, mint új korában. 

túl könnyűek és nem valami elegánsak, így előnyük ebben ki is merül...tehát alsó táp és CM matrica.
A Cooler Master Elite 430 jól néz ki de gondolom ugyanolyan papírvékony anyagból van és berezonál az oldallapja is. mint ez eddigi Elite-eknek is. A 331-es házamnak is az volt a gondja, azért is cseréltem le. 

ideje volt már a táp szegmensben is villantani valamit a CM-nek, mert eddig elég sovány hatékonyságú tápokat árultak! 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Az 1200W-os oldalán az UL kód: E320127, ami elvileg AcBel.
(kép)
[ Szerkesztve ]
a master elit egész pofásan is néz ki.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Ezt az E320127-es UL számot én is "megettem" a Cooler Master GX sorozatánál. A tesztelők szerint mégis Seventeam belső volt benne. [link]
Ezekről már hetekkel ezelőtt is lehetett hallani... A házakról meg már vannak tesztek is 
Nem tudom melyik bélel lenne a jobb, de az biztos, hogy nem csak dísznek van rajta a 80Plus Gold fecni. 

Jó lenne az a haf x ház, ha jó öreg cm szokás szerint nem spórolták volna ki a táp alól a porszűrőt.
Nem értem, hogy ha a cm 690 II-be tudnak rakni, akkor egy drágább házba miért nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Az Elite 370 tetszik.
alba gu brath
Ezek az Elite-ek nem lesznek rosszak ha tényleg ilyen árban lesznek.
A 370es jól néz ki, így elsőre tetszik.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
az 1000-1200 körüli enchancek emlékeim szerint nem voltak tökéletesek, talán a meleggel volt bajuk. az 1500as belük viszont maximálisan rendben volt.
kíváncsi vagyok, habár szerintem egy 800-900asnak azért egy quadSLIt/CFXet el kéne bírnia...
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

az összes elit jól néz ki, bár nekem a 335 az etalon
és mindegyik megéri az árát ! egész jó minőség 10K alatt 
HAF-X
,de az elit430as is jól néz ki 

HAF X nos remek választás lenne ha házat cserélnék.De megint csak az a fránya árcédula.Akárhogy számolom bruttó 80 ezer alatt biztosan nem kapható majd,vagyis almás a dolog

nem tudom miért kerül ilyen sokba a HAF-X nem hiszem hogy sokkal jobb lenne a 932-es kisebb testvérénél ...
főleg nem annyival hogy dupla ára legyen , nekem mondjuk a design annyira nem tetszik, ennyi pénzből már CM cosmos pure ![;]](/dl/s/v1.gif)
Brutto 180 euro, azaz nemtöbb 50k nál.
Az nem 80.
Szerintem 45 körül lesz, legalábbis nagyon remélem. 
És a legjobb ház szerintem, amit eddig a cm valami is csinált.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm