Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remek... mondjuk ha kapható is lenne, az még jobb lenne :U

Már mikor megjelent a 7240S, nálunk mégis szinte beszerezhetetlen... nem is beszélve a 7243S-ről, amit venni akarok, csak nem lehet...
(Elvileg nagyon jól sikerültek ezek az írók :) )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) zed1983 válasza Male (#1) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nekem egy 7201A íróm van és nagyon megvagyok vele elégedve, azt hiszem mostanában nem cserélek gyártót, mert bizony jók ezek a termékek :K

(#3) mephi666 válasza zed1983 (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én anno sokat szívtam sony cd-romokkal... nem egyet rommá is zúztam, amikor már totál kiakasztott... 1db 24x-esem meg 2-3 40x-esem döglött meg kb 10éve... :( akkor úgy néz ki, azóta változott a helyzet feléjük minőséget tekintve?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) forgonati

forgonati
(senior tag)

Nekem egy 7201S van, és bár nincs vele semmi gondom, egy dolog zavar. Mikor bezárom üresen, kb. 10 másodprcig tart neki, amig rájön hogy nincs benne lemez. Addig csak zümmög meg pislog, és közben totál kifagyasztja a Total Commandert arra az időre. A régebbi LG-m ha bezárom, villan kettőt oszt kész. Ez a Sony meg... Fura. De amúgy jó iró, egy lemezt se rontott még.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#5) mephi666 válasza forgonati (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az én sony olvasóim csináltak hasonlókat... kb gari után kezdtek el mindig szórakozni a következőképp: nem olvasták be a lemezeket... először csak kinyitottam a tálcát és újra próbáltattam vele és sikerült... aztán idővel egyre jobban szórakozott... behúzta a lemezt... felpörgött majdnem a megszokott fordulatszámra-lelassított... füttyögött-prüttyögött és semmi... ezt játszotta oda-vissza... egyre többet kellett vele sz@rakodni... 1 módszerrel jóeséllyel "elkapta a lemezt": ha olyan erővel toltam bele a tálcát, hogy a komplett ház pár centit csúszott hátrafelé az asztalon... pár hónapig lehetett így "használni" a teljes halál előtt... valahogy a 40x körüli/fölötti sony cd-romok irtó hitványra sikerültek... vagy csak én lettem volna peches velük? nem hinném, mert több helyről is hallottam, mennyit szívtak :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) Male válasza mephi666 (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerencsére nem sok köze van a Sony CD-ROM-okhoz.... a 720x és 724x a NEC vonalba tartoznak. (A 722x kivétel, de az sem Sony.)

forgonati: AHCI mód esetleg? ...az írónak van topicja, szerintem ott megoldják a problémádat ;)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ez a kép róla, gyakorlatilag ugyanúgy néz ki mint a 7173A-m csak azon van egy Labelflash logó. :)
Nem mintha a külső számítana...

Eddig 1500-ból 1 lemezt rontott, azt is azért mert véletlenül 18x-osan írtam vele a lemezt és valszeg nem bírta.

Labelflasht használ amúgy valaki? Én vettem egy lemezt de még azóta se próbáltam ki ;p

[ Szerkesztve ]

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#8) forgonati válasza mephi666 (#5) üzenetére

forgonati
(senior tag)

De nekem ezt már ujkorától csinálja. De csak üresen. Ha lemezt rakok bele, azonnal felpörgeti, felismeri a lemezt, még a szarrá karcoltat is. Szóval ilyen téren nincs vele gond.

Male: AHCI? Hm. Utánanézek.

Iscariah: Én használok, igaz Lightscribe-t, de majdnem ugyanaz. Gyönyörűen rajzol rá, szép kontrasztosak a képek. És már a lemez se drága, 80-90Ft körül szoktam venni.

[ Szerkesztve ]

(#9) Male válasza forgonati (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy ki vagy be... attól függően most min van :)
Viszont csak akkor érdemes, ha külön lehet állítani azt a SATA portot, mert egy Win reinstallt gondolom nem ér meg a próbálkozás :) /Bár lehet, hogy meglehet oldani reinstall nélkül, hogy elinduljon a win az átállítás után./

(#10) forgonati válasza Male (#9) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Már utánanéztem, meg lehet oldani reinstall nélkül. A regiszterekben át lehet állitani, és olyan lesz, minthe eleve ugy lett volna installálva. A BIOS-ban meg csak be kell kapcsolni azt kész :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.