Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kellene azt is ismertetniük, hogy milyen panellel szerelik a különböző tipusokat?!

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#2) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Itthon biztos nem lesznek az élen.
Egyetlen helyen nem láttam a közelemben AOC monitort, pedig láttam már pár TFT-t :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#3) Devid_81 válasza Devid_81 (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Helyesbítek, TPV Technology termékei lehet, hogy vezető pozícióban vannak, én az AOC márkára értettem. :U

[ Szerkesztve ]

(#4) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az a 25% mire értendő? Eladott panelek darabszámát tekintve, árbevételt tekintve? Mire?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#5) Chiller válasza Devid_81 (#2) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

Nekem otthon AOC LM-928-om van. Sőt, sógoroméknak is ilyet vettem.
TN paneles ugyan, de ahhoz képest egész tűrhető képe van.
Nyilván nem egy IPS, de simán pariban van a Samsungokkal, ráadásul már 4-5 éve hibátlanul, pixelhibamentesen üzemelnek. Pedig vakvásárlás volt mind a kettő, ráadásul sógoroméké sulinetes :)
Előtte nekik Samsung 753 CRT-jük volt, na hát kétszer kellett gariztatni. (igaz mindkétszer a tápjával volt gond)

[ Szerkesztve ]

(#6) Kopi31415 válasza Devid_81 (#2) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem van aoc monitorom, 2002-es, 2003-as crt. 19", 1600*1200 60Hz- az utóbbi nem zavar, a felbontása meg kell. Áráért nagyon rendben van.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#7) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

valószínűleg Kínában lehet piacvezető...

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#8) Devid_81 válasza Kopi31415 (#6) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

CRT-ben sokat láttam belőle, de a TFT vonal valahogy kimaradt eddig (nálam) :)

(#9) atti_2010 válasza Devid_81 (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Én is láttam jó párat, nagyon jól néztek ki de valahogy úgy vagyok vele mint az Asrock lapokkal hogy "szép-szép"de nem kéne, inkább + pár ezer forint és egy márkásabb.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#10) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nekem anno AOC CRT monitorom volt, azaz még mindig megvan, fater használja ... nem is volt drága és teljesen jó ... LCD szinten nem tudom milyen lehet de biztos nem rosszabb mint a többi :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#11) Füleske válasza Chiller (#5) üzenetére

Füleske
(őstag)

Szintén AOC LM928 és szintén semmi gond vele. :)
Egy hdmi - s , ledes , fullhd - s AOC - ra majd lehet ráfrissítek. :K

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#12) Don't Panic

Don't Panic
(fanatikus tag)

szimpatikus

(#13) Füleske válasza hfrankee (#1) üzenetére

Füleske
(őstag)

100 % hogy tn + filmek ( 5 ms és az alatti válaszidővel nincs más panel). Az AOC amúgy se árult eddig se mást.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#14) Chiller válasza atti_2010 (#9) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

Amikor én vettem az egyiket, még nem párezer volt a különbség egyébként, DVI-s monitorjaink vannak, akkoriban egy jó tízessel többe lett volne egy DVI-s samu vagy LG.

Nézegettem azóta az újabb felhozatalt, és sajnos gyengültek minden tekintetben, tudásban, designben és árhatékonyságban is :(

Szóval most én sem vennék, pedig egy 60-70 ezres 24" -es IPS paneles nem lenne rossz :)
Pedig ha folytatták volna a dömpinget akár esélyes is lehetett volna...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.