Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

A cikk alapján elhibázott ez a gép. Pont a keresőn rontottak, amikor az előd se tökéletes? Inkább csináltak volna egy NX20-at, ami mindenben jobb, és az NX10-et leárazták volna...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2) Parci válasza pilóta (#1) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nyilván ez utóbbi lényegesen drágább felállás, ami némileg ellentmond az árháborúnak.. :)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#3) pilóta válasza Parci (#2) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Na de ha most megjelent az NX5 drágábban mint az NX10, és mindeközben butább, abban mi a logika? :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#4) toflehi

toflehi
(fanatikus tag)

Ezek raw-konverterrel készített képek valami irtózatosan pocsékok. Mondjuk a gép JPG-jei se valami csúcsminőségűek... :U

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#5) Parci válasza pilóta (#3) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

gondolom fog még esni az ára

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#6) TK36

TK36
(tag)

A cikkben leírt "Bruttó fogyasztói ár" izé elég húzós, ha ez marad. Remélem lefaragnak majd a végleges árából egy 'keveset'.
Bár nem értem ha még ß állapotú, akkor hogy lehet tudni az árát?

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#7) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Uh jpg-ben is ilyen undorítóan zajos 1600 ISO-ban? Mert ha igen akkor egy fillért nem adnék ezért... :S Gondolom jpg-ben jól elvesznek a részletek nagyobb érzékenységnél..

Nem írom alá!

(#8) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem rossz kis gép. De nem az igazi. :(

(#9) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

"Én vagyok én, te vagy te - ki az NX5? Én, vagy te?" :O :O :O

[ Szerkesztve ]

(#10) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én mint aki kb. annyit ért a fényképezéshez, hogy hogyan kell megkeresni azt a felét amelyikkel fényképez, szívesen olvasnék jóval kommerszebb gépekről tesztet inkább.

MOD: ez annyira nem is idevaló, átmásolom a helyére.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#11) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Azért jól jönne most, annál jobb, mint ami most van :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#12) madgie válasza D1Rect (#10) üzenetére

madgie
(VIP)

Ennél kommerszebbekről? Na neeeee :DDD

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#13) D1Rect válasza madgie (#12) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tükörreflex alatt nincs élet mi? :DDD

Milyennapvan?

(#14) FEDman válasza D1Rect (#13) üzenetére

FEDman
(őstag)

Speciel ez a gép pont nem tükörreflexes. ;)

(#15) madgie válasza D1Rect (#13) üzenetére

madgie
(VIP)

Hogyne lenne. Csak ez az EVIL-vonal pont inkább az amatőrebbeknek (vagy kényelmesebb profiknak) szól. Relatív kevésbé profi és célorientáltabb eszköz, mint egy L-es obiparkkal tarkított 1D akármennyi :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#16) D1Rect válasza FEDman (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, de néha úgy csinálnak a photósok, mintha nem lenne. ;)

(#15) madgie: A fórum nyelve magyar. :(((

=)

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#17) madgie válasza D1Rect (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

Micsinász?

(#18) :AMF: válasza madgie (#17) üzenetére

:AMF:
(fanatikus tag)

Szerintem csak viccelt. Az "EVIL-vonal", "L-es obipark", "1D akármennyi" bizony kínaiul hangzik annak, aki "...kb. annyit ért a fényképezéshez, hogy hogyan kell megkeresni azt a felét amelyikkel fényképez..." :)

A kivétel erősíti a szabályt? │

(#19) madgie válasza :AMF: (#18) üzenetére

madgie
(VIP)

Lehet benne valami, de a vinyós topikokban sem szorul magyarázatra az SSD jelentése, nem? :)

(#20) Mercutio_ válasza D1Rect (#16) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Jaja, ezért aztán az OMFG jelentése Oh máj f*szom Géza? :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#21) D1Rect válasza :AMF: (#18) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bizony vicceltem. :K

Milyennapvan?

(#22) Pr0GrEsSiVe

Pr0GrEsSiVe
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért ez egy rakás sz*r. Nem véletlen nem került a cikk végére az "Ajánlott" logo.

[ Szerkesztve ]

(#23) forgonati

forgonati
(senior tag)

"Én vagyok én, te vagy te - ki az NX5? Én, vagy te?"

Rohadt fantáziadús és poénos... :W

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.