A cikk alapján elhibázott ez a gép. Pont a keresőn rontottak, amikor az előd se tökéletes? Inkább csináltak volna egy NX20-at, ami mindenben jobb, és az NX10-et leárazták volna...
Aki él és nem boldog, az téved!

A cikk alapján elhibázott ez a gép. Pont a keresőn rontottak, amikor az előd se tökéletes? Inkább csináltak volna egy NX20-at, ami mindenben jobb, és az NX10-et leárazták volna...
nyilván ez utóbbi lényegesen drágább felállás, ami némileg ellentmond az árháborúnak.. 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Na de ha most megjelent az NX5 drágábban mint az NX10, és mindeközben butább, abban mi a logika? 

Ezek raw-konverterrel készített képek valami irtózatosan pocsékok. Mondjuk a gép JPG-jei se valami csúcsminőségűek... 
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
gondolom fog még esni az ára
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

A cikkben leírt "Bruttó fogyasztói ár" izé elég húzós, ha ez marad. Remélem lefaragnak majd a végleges árából egy 'keveset'.
Bár nem értem ha még ß állapotú, akkor hogy lehet tudni az árát?
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Uh jpg-ben is ilyen undorítóan zajos 1600 ISO-ban? Mert ha igen akkor egy fillért nem adnék ezért... :S Gondolom jpg-ben jól elvesznek a részletek nagyobb érzékenységnél..
Nem írom alá!
Nem rossz kis gép. De nem az igazi. 

"Én vagyok én, te vagy te - ki az NX5? Én, vagy te?"

[ Szerkesztve ]
Én mint aki kb. annyit ért a fényképezéshez, hogy hogyan kell megkeresni azt a felét amelyikkel fényképez, szívesen olvasnék jóval kommerszebb gépekről tesztet inkább.
MOD: ez annyira nem is idevaló, átmásolom a helyére.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

Azért jól jönne most, annál jobb, mint ami most van 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Ennél kommerszebbekről? Na neeeee 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Tükörreflex alatt nincs élet mi? 
Milyennapvan?

Speciel ez a gép pont nem tükörreflexes. 

Hogyne lenne. Csak ez az EVIL-vonal pont inkább az amatőrebbeknek (vagy kényelmesebb profiknak) szól. Relatív kevésbé profi és célorientáltabb eszköz, mint egy L-es obiparkkal tarkított 1D akármennyi 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Tudom, de néha úgy csinálnak a photósok, mintha nem lenne. 
(#15) madgie: A fórum nyelve magyar. 
=)
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

Micsinász?

Szerintem csak viccelt. Az "EVIL-vonal", "L-es obipark", "1D akármennyi" bizony kínaiul hangzik annak, aki "...kb. annyit ért a fényképezéshez, hogy hogyan kell megkeresni azt a felét amelyikkel fényképez..." 
A kivétel erősíti a szabályt? │

Lehet benne valami, de a vinyós topikokban sem szorul magyarázatra az SSD jelentése, nem? 

Jaja, ezért aztán az OMFG jelentése Oh máj f*szom Géza? 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Bizony vicceltem. 
Milyennapvan?
Ennyi pénzért ez egy rakás sz*r. Nem véletlen nem került a cikk végére az "Ajánlott" logo.
[ Szerkesztve ]