ezek az új i7-ek kellenek mint egy falat kenyér 
szerintem aki megveszi, az is az idő nagy részében csak feleslegesen pörgeti a wattokat vele...
(#1) zsirfecske
ezek az új i7-ek kellenek mint egy falat kenyér 
szerintem aki megveszi, az is az idő nagy részében csak feleslegesen pörgeti a wattokat vele...
Gondolom a 6 magos lesz 1500$. QX9770 is ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
Maximum ha megdob vele valaki akkor lesz ilyenem is csak 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Kell a francnak, utána még el se tudod adni 
920-at váltotta 950, most meg 950-et váltja a 960... Nem értem, mire jó ez! Esküszöm, rohadt balfék lett az Intel meg az NVIDIA is...

Dehogynem, én mondjuk max 20k-ért megveszem tőled ![;]](/dl/s/v1.gif)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

1500$ az nagyon "felhasználóbarát" árazás lesz!!
Szerencse,hogy lehet majd kapni,így Vérpistike le tudja cserélni a Core i7 975EE-t,hogy menő maradjon a gémer konfigurációja! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Egyenlőre biztosan nem fogok váltani, igaz nemrég váltottam E8400-re.
Majd vagy 2 év múlva, addig jó lesz ez is, remélem.

Saját háztájon létezik egy processzor, Atom a neve. Jól mutatja, mekkora igénye van a társadalomnak (most meg főleg) ezekre az erőművekre. Ilyen áron pláne. De ha olcsóbb lenne, igazán akkor sincs rájuk szükség.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

ha így folytatja az intel elég hamar veszteségbe megy át.
Talán az i5-t akarja ennyire piacra erőltetni ?
cars1dA
Valamiert ez kisertetiesen hasonlit az elozo nV-s hirhez.
Ahogy elnezem az adatlapjat lehet igazad van. 
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

A 920 "jogutód" nélkül megszűnik?
my hovercraft is full of eels
A cikkhez:
,,...továbbra is marad a 256 KB-os L2 és a... "
Bocs, de magonként 256KB, nem? 
11# még mindig nevetek ezen az adatlapon.. 
[ Szerkesztve ]

Igen, ez az, amit én se értek.
Az LGA1366 egyre szűkül a leendő LGA1156 javára.
Viszont az LGA1156-ba a jelenlegi tervek szerint nem fog nagyobb teljesítményű processzor érkezni, az marad a 45nm-es 4magosaknál, 32nm-esből csak 2magos kerül bele.
Az LGA1366 pedig megkapja a 6- és 8-magos 32nm-eseket is...
Egyik kezével ad, másikkal elvesz... csakhogy ezzel mindkét foglalat piaci esélyeit rontja: 1366 túl drága lesz, míg 1156-nak nem lesz utánpótlása.

Ő valódi személy? Vagy valaki viccből regelt ilyen néven és kitöltött egy extreme adatlapot?
sniper elite-ről hallottam ő igazinak tűnik.
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)
Sniper igazi, de Vérpistike tuti nem. 

Annyira nem logikátklan ez a lépés! Egyébként a 950es a 940et váltotta, és a 920as kivonásáról már régebben döntöttek. Az hogy a 960as lesz a leggyengébb 1366os, az azt jelzi, hogy a lynnfieldtől is komoly dolgokra kell számítanunk!!!
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

no comment...
• De hova temetik a túlélőket? •

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
bmeg inkább veszek dual opteront:S
500 dollár lesz a legolcsóbb C i7,hát ez érdekes(lehetne olcsóbb is)...bár tény helyet kell biztositani a C i5 prociknak is...de utálom ezeket a keveréseket... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
"a vártnál gyengébb eladási eredmények"
Hát bmeg ilyen árakon... mit csodálkoznak? 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
500 Dodós i7 960 lesz a legolcsobb
Nem tudom miért csinája ezt az Intel. Venne példát az AMD-ről....
[ Szerkesztve ]
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Miért? Vérpistike is lehet igazi...
A hírhez:
Amúgy szép és jó dolog az i7, van ahol még értelme is van, de egyenlőre játékhoz teljesen felesleges.
Milyennapvan?
szerintem intelék ugyanott tanulták az "árazási technikákat", mind nvidia-ék :S ezek a LOL kategóriás procik... otthonra ép eszű ember nem vesz ilyet játékra... hacsak nem f*ssa a pénzt... egy ilyen 500-1000dolcsis cpu árából más komplett "gémer" gépet rak össze... de egy 530dolcsis gtx295-ből is kilehet már hozni egy nooormális konfigot (képernyő nélkül)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Húha, ha vki váltani akarja most tegye! Jó kis D0-ás 920-nál nem kell jobb(szvsz) 
Na majd ettől biztosan jobban fognak fogyni az i7-esek
...ezek a Holdon élnek sztem, vagy még távolabb a normális földi élettől.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Engem első olvasatra a "legendás" Athlon FX51-re kezd emlékeztetni ez a dolog...
Ott is az AMD amikor bejelentette az A64 (socket 754), külön socket-tel indította el az FX szériát (socket 940 asszem), "ilyen-olyan csúcsteljesítmény bla-bla" ,aztán az idő múlásával az olcsóbb kategóriában levő cpu-k szépen lassan megelőzték az FX-eket és szerintem mindenki el is felejtette őket... 
Semmi sem állandó, csak a változás.

Nem tudom nagyságrendileg mennyi i7 procit és mb megy el, de szerintem az alaplap gyártók biztos nem verik a seggüket a földhöz örömükben az árak miatt...
az egyik volt kollégám akart egy új gépet dolgozni és engedett a fiának ezért egy i7-940-es prociba is beruháztak, áthozta a hw-eket és a dobozos 32bites ultimate vista-t valamint a CS4-et, hogy azokat is pakoljam fel, hogy neki ne kelljen vesződnie vele. A gépben volt még 8 GB ram (minek??? ha csak 32bites a rendszer - késöbb 3x2 marad benne) és két 500 Gb-os samu hdd.
Gondoltam kipróbálom mit tud az én kis q6600-osomhoz képest, hát volt nagy pofára esés, mert a sima hdd annyira visszafogta a rendszert, hogy az én otthoni gépem (amiben egy gyors hdd a rendszer és raid 1 a munka valamint van egy külön raid 0 a swap-nek) nagyobb photoshop állományoknál (1-1,5 Gb) és combosabb PDF/Postscript írás esetében nem volt idegtépően lassabb mint a "csúcs" gép...
Az áruk viszont annál nagyobb különbséget mutat (csak a procit brutto 150e körül vették), tehát itt is mint annyiszor előjött, hogy mennyit számít a hdd (alrendszer) átviteli sebessége ha munkáról van szó. Arról nem beszélve, hogy ilyen esetben már szvsz ajánlott a 64bit-es oprendszer és a 8 gb ram, mivel pl. a photoshop kihasználja és meghálálja.
[ Szerkesztve ]
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
sztem nem jó ötlet kiszedni az olcsóbbakat...
www.keytar.hu - improve yourself
Na ez már abba az árkategóriába tartozik hogy csak rendelésre lehet majd kapni.
Ha szerencsénk lesz,akkor majd a nagyobb áruházakban lehet kapni raktárról.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Pf,felesleges.Egy 920-as megtuningolva aztán kész...
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Én úgy tudom a dobozos Windows Vista Ultimate verzióban benne van a 32 & 64bit-es is.
[ Szerkesztve ]

Még ha ajándékba kapnánk. Tehát nem ingyen. 
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010
Számomra az is roppant népszerűtlen, hogy nem lesz 920, pedig olyat akartam majd. Az i5 kell a rossebnek.

Addig vegyek 920-at, ameddig kapható
(#38) CsíkosMókus válasza CsíkosMókus (#37) üzenetére

Augusztus elejéig semmi se változik a boltok kínálatában, ugye?
67e a 920, 50e az Asus P6T-SE (SLI nélküli fullos lap), 25e 6gb DDR3..

mindegyik benne van de a kapott szériaszámtól függ, hogy mit fog felpakolni. Ha 64bit-est vettél akkor csak az van, ha 32bit-est, akkor pedig az. Ennél a gépnél fontos volt, hogy minden jogtiszta legyen (van olyan megbízó/cég aki kéri ezek igazolását - amúgy is ez lenne a korrekt)
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-
(#40) rootkiller válasza CsíkosMókus (#37) üzenetére
Most egyenlőre nincs még pénz, majd egyszer.

az i7 egy nagy fos csak megint a nyereségvágy.semmivel sem hoz többet mint egy Q9550-es pédául,gamereknek csak pénzkidobás az új platform 
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

i7-em nem is lesz legalábbis amíg ilyen árba van nem de ha váltok is 775-ről akkor sem i7-re.egy komoly 775 ös is tud annyit mint ezek a "csodabogarak".
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!