Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ezek az új i7-ek kellenek mint egy falat kenyér :)

szerintem aki megveszi, az is az idő nagy részében csak feleslegesen pörgeti a wattokat vele...

(#2) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom a 6 magos lesz 1500$. QX9770 is ennyi volt.

[ Szerkesztve ]

(#3) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Maximum ha megdob vele valaki akkor lesz ilyenem is csak :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) nkmedve válasza Kendek (#3) üzenetére

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kell a francnak, utána még el se tudod adni :DDD

(#5) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

920-at váltotta 950, most meg 950-et váltja a 960... Nem értem, mire jó ez! Esküszöm, rohadt balfék lett az Intel meg az NVIDIA is...

(#6) Dassler válasza nkmedve (#4) üzenetére

Dassler
(őstag)

Dehogynem, én mondjuk max 20k-ért megveszem tőled ;]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#7) szajoho válasza Keldor papa (#2) üzenetére

szajoho
(tag)

1500$ az nagyon "felhasználóbarát" árazás lesz!! :D :D :D Szerencse,hogy lehet majd kapni,így Vérpistike le tudja cserélni a Core i7 975EE-t,hogy menő maradjon a gémer konfigurációja! :DD

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#8) Hebry

Hebry
(senior tag)

Egyenlőre biztosan nem fogok váltani, igaz nemrég váltottam E8400-re.
Majd vagy 2 év múlva, addig jó lesz ez is, remélem.

(#9) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Saját háztájon létezik egy processzor, Atom a neve. Jól mutatja, mekkora igénye van a társadalomnak (most meg főleg) ezekre az erőművekre. Ilyen áron pláne. De ha olcsóbb lenne, igazán akkor sincs rájuk szükség.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#10) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

ha így folytatja az intel elég hamar veszteségbe megy át.
Talán az i5-t akarja ennyire piacra erőltetni ?

cars1dA

(#11) divrapier válasza szajoho (#7) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Valamiert ez kisertetiesen hasonlit az elozo nV-s hirhez.
Ahogy elnezem az adatlapjat lehet igazad van. :D

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#12) fordfairlane

fordfairlane
(PH! addikt)

A 920 "jogutód" nélkül megszűnik?

my hovercraft is full of eels

(#13) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A cikkhez:

,,...továbbra is marad a 256 KB-os L2 és a... "

Bocs, de magonként 256KB, nem? :)

11# még mindig nevetek ezen az adatlapon.. :D

[ Szerkesztve ]

(#14) .mf válasza ADAM1337 (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Igen, ez az, amit én se értek.
Az LGA1366 egyre szűkül a leendő LGA1156 javára.
Viszont az LGA1156-ba a jelenlegi tervek szerint nem fog nagyobb teljesítményű processzor érkezni, az marad a 45nm-es 4magosaknál, 32nm-esből csak 2magos kerül bele.
Az LGA1366 pedig megkapja a 6- és 8-magos 32nm-eseket is...
Egyik kezével ad, másikkal elvesz... csakhogy ezzel mindkét foglalat piaci esélyeit rontja: 1366 túl drága lesz, míg 1156-nak nem lesz utánpótlása.

(#15) Arpee78 válasza divrapier (#11) üzenetére

Arpee78
(fanatikus tag)

Ő valódi személy? Vagy valaki viccből regelt ilyen néven és kitöltött egy extreme adatlapot?

sniper elite-ről hallottam ő igazinak tűnik.

Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

(#16) BR4D válasza Arpee78 (#15) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sniper igazi, de Vérpistike tuti nem. :DD

(#17) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Annyira nem logikátklan ez a lépés! Egyébként a 950es a 940et váltotta, és a 920as kivonásáról már régebben döntöttek. Az hogy a 960as lesz a leggyengébb 1366os, az azt jelzi, hogy a lynnfieldtől is komoly dolgokra kell számítanunk!!!

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#18) syC

syC
(PH! addikt)

no comment...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#19) Sweet Lou 6 válasza divrapier (#11) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#20) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

bmeg inkább veszek dual opteront:S

(#21) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

500 dollár lesz a legolcsóbb C i7,hát ez érdekes(lehetne olcsóbb is)...bár tény helyet kell biztositani a C i5 prociknak is...de utálom ezeket a keveréseket... :W

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#22) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"a vártnál gyengébb eladási eredmények"

Hát bmeg ilyen árakon... mit csodálkoznak? :U

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#23) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

500 Dodós i7 960 lesz a legolcsobb :(( Nem tudom miért csinája ezt az Intel. Venne példát az AMD-ről....

[ Szerkesztve ]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#24) D1Rect válasza BR4D (#16) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért? Vérpistike is lehet igazi... :DDD
A hírhez:
Amúgy szép és jó dolog az i7, van ahol még értelme is van, de egyenlőre játékhoz teljesen felesleges.

Milyennapvan?

(#25) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem intelék ugyanott tanulták az "árazási technikákat", mind nvidia-ék :S ezek a LOL kategóriás procik... otthonra ép eszű ember nem vesz ilyet játékra... hacsak nem f*ssa a pénzt... egy ilyen 500-1000dolcsis cpu árából más komplett "gémer" gépet rak össze... de egy 530dolcsis gtx295-ből is kilehet már hozni egy nooormális konfigot (képernyő nélkül)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#26) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Húha, ha vki váltani akarja most tegye! Jó kis D0-ás 920-nál nem kell jobb(szvsz) :)

(#27) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Na majd ettől biztosan jobban fognak fogyni az i7-esek :U ...ezek a Holdon élnek sztem, vagy még távolabb a normális földi élettől.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#28) Enclave

Enclave
(fanatikus tag)

Engem első olvasatra a "legendás" Athlon FX51-re kezd emlékeztetni ez a dolog...

Ott is az AMD amikor bejelentette az A64 (socket 754), külön socket-tel indította el az FX szériát (socket 940 asszem), "ilyen-olyan csúcsteljesítmény bla-bla" ,aztán az idő múlásával az olcsóbb kategóriában levő cpu-k szépen lassan megelőzték az FX-eket és szerintem mindenki el is felejtette őket... :U

Semmi sem állandó, csak a változás.

(#29) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

Nem tudom nagyságrendileg mennyi i7 procit és mb megy el, de szerintem az alaplap gyártók biztos nem verik a seggüket a földhöz örömükben az árak miatt...

az egyik volt kollégám akart egy új gépet dolgozni és engedett a fiának ezért egy i7-940-es prociba is beruháztak, áthozta a hw-eket és a dobozos 32bites ultimate vista-t valamint a CS4-et, hogy azokat is pakoljam fel, hogy neki ne kelljen vesződnie vele. A gépben volt még 8 GB ram (minek??? ha csak 32bites a rendszer - késöbb 3x2 marad benne) és két 500 Gb-os samu hdd.
Gondoltam kipróbálom mit tud az én kis q6600-osomhoz képest, hát volt nagy pofára esés, mert a sima hdd annyira visszafogta a rendszert, hogy az én otthoni gépem (amiben egy gyors hdd a rendszer és raid 1 a munka valamint van egy külön raid 0 a swap-nek) nagyobb photoshop állományoknál (1-1,5 Gb) és combosabb PDF/Postscript írás esetében nem volt idegtépően lassabb mint a "csúcs" gép...
Az áruk viszont annál nagyobb különbséget mutat (csak a procit brutto 150e körül vették), tehát itt is mint annyiszor előjött, hogy mennyit számít a hdd (alrendszer) átviteli sebessége ha munkáról van szó. Arról nem beszélve, hogy ilyen esetben már szvsz ajánlott a 64bit-es oprendszer és a 8 gb ram, mivel pl. a photoshop kihasználja és meghálálja.

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#30) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

sztem nem jó ötlet kiszedni az olcsóbbakat...

www.keytar.hu - improve yourself

(#32) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez már abba az árkategóriába tartozik hogy csak rendelésre lehet majd kapni. :U Ha szerencsénk lesz,akkor majd a nagyobb áruházakban lehet kapni raktárról.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#33) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pf,felesleges.Egy 920-as megtuningolva aztán kész...

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#34) poli27 válasza gliskard (#29) üzenetére

poli27
(senior tag)

Én úgy tudom a dobozos Windows Vista Ultimate verzióban benne van a 32 & 64bit-es is.

[ Szerkesztve ]

(#35) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Még ha ajándékba kapnánk. Tehát nem ingyen. :U

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#36) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Számomra az is roppant népszerűtlen, hogy nem lesz 920, pedig olyat akartam majd. Az i5 kell a rossebnek.

(#37) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Addig vegyek 920-at, ameddig kapható:F

(#38) CsíkosMókus válasza CsíkosMókus (#37) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Augusztus elejéig semmi se változik a boltok kínálatában, ugye?
67e a 920, 50e az Asus P6T-SE (SLI nélküli fullos lap), 25e 6gb DDR3..

(#39) gliskard válasza poli27 (#34) üzenetére

gliskard
(fanatikus tag)

mindegyik benne van de a kapott szériaszámtól függ, hogy mit fog felpakolni. Ha 64bit-est vettél akkor csak az van, ha 32bit-est, akkor pedig az. Ennél a gépnél fontos volt, hogy minden jogtiszta legyen (van olyan megbízó/cég aki kéri ezek igazolását - amúgy is ez lenne a korrekt)

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#40) rootkiller válasza CsíkosMókus (#37) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Most egyenlőre nincs még pénz, majd egyszer.

(#41) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

az i7 egy nagy fos csak megint a nyereségvágy.semmivel sem hoz többet mint egy Q9550-es pédául,gamereknek csak pénzkidobás az új platform :Y

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

(#42) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

i7-em nem is lesz legalábbis amíg ilyen árba van nem de ha váltok is 775-ről akkor sem i7-re.egy komoly 775 ös is tud annyit mint ezek a "csodabogarak".

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

(#43) Bruteee

Bruteee
(újonc)

most nekem fura, vagy télleg nem valami memória barát az i7?

Intel Core i7 960

Memory Specifications
Max Memory Size
(dependent on memory type) 24 GB
Memory Types DDR3-
800/1066 ?Oo

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.