Nem valami jó hír egyik tábornak sem.
Az élet kegyetlen .
Nem valami jó hír egyik tábornak sem.
Az élet kegyetlen .

Ez lassan várható volt.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
(#3) TESCO-Zsömle válasza Robi BALBOA (#2) üzenetére
Majd ha az EVGA-ról jön ilyen hír... 
De teljesen érthető. Pénzből élnek ők is.
Vajon a Gainward visszajön?
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
(#4) - = Zk = - válasza TESCO-Zsömle (#3) üzenetére
" Vajon a Gainward visszajön? "
ki tudja? elméletileg "Pénzből élnek ők is" 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

"Az élet kegyetlen!" Nem? 
Alléz Olympique de Marseille!

Akkor lesz jofele alaplapunk is 
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
Lehet tudják, hogy a Fermi Fail lesz, így inkább távoznak?
EVGA?
Hmm....

Milyennapvan?

Szerintem ha jönnének is nehéz lesz magukat visszakönyörögni. Hiszen akad más gyártó aki szivesen adná magát az amd-nek. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Annyira nem lehet szoros a kapcsolat, ahogyan a képaláírásban írva vagyon...
Látom, javítva 
[ Szerkesztve ]
MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

az XFX egy jó gyártó.. magam részéről örülök a hírnek lesznek príma xfx radonjaink dögivel 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Eddig is voltak príma xfx Radeonok. Viszont én is örülök neki 
Elég jó áraik vannak. Szemezgetek HD4890-nel és ők adják a legjobb áron szinte minden árlistán (már ami minőségi gyártónak mondható)
Kezd iPon szint lenni...

olyan jók voltak, hogy nem is nagyon ajánlották a 4850/70-es topikban

Szégyeld magad! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

4870 ről nem hallottam rosszat azonban az tény, hogy a 4850 ben voltak antituningos darabok. De hát melyik gyártónál nincsenek ilyenek 
A 4850 xxx széria nem antituningos hanem egyszerűen rossz volt.
Az élet kegyetlen .

sory a hiba az én készülékemben volt akkor 

Hmm, lassan mar nem gyart senki nVidia-s kartyat ha igy haladunk 
.::www.megadanceradio.hu::.

Most azért mondod mert egy jó csomót kellett gariztatni? 
Hiába no. Nv-nél lehetünk mi prémium gyártó (akár a gw is). Atinál viszont meg kell tanulni vga-t gyártani. 
Devid_81: csodálkozol rajta?
[ Szerkesztve ]
Hát a meki zöld lesz, az xfx meg piros 
LEMONS. Perfect for orangejuice.
(#22) Robi BALBOA válasza Keldor papa (#7) üzenetére

Ja már a gyártók sem bírják kivárni az Fermit, a HD5xxx meg fogy mint állat és ezézt egyszerűen ott hadják az Nv-t és oda mennek ahol "Dübörög a gazdaság" 
Meg az Nv a drága gyártás kölcség miatt nem tudja felvenni az árversenyt az ATI karikkal és így a gyártók is megvannak lőve.
Ha a Fermi nem is Fail lesz akkor is piszok drága lesz, már csak a gyártás költségből kiindulva, meg hát ügye az Nv..... 
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Hmm, pontosan mely gyártók bukására lehet számítani a Visiontek-en kívül? Semmi pletyka?
Ha nem kötelező AMD-s gyártókra koncentrálni, akkor én a BFG/Inno3D/Force3D trióra szavaznék, de hogy ezek mennyire számítanak nagynak...
Gondolom az EVGA nincs veszélyben, hisz elég gyorsan átnyargalt az Intel alaplapokra.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

"A HardOCP nevű weboldalért felelős Kyle Bennett szerint a grafikus kártyák piacán 2010-ben számos változás lesz. Az információi szerint az AMD szolgálatában álló Visiontek kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államok piacát, ami drasztikusan csökkentheti a vállalat bevételeit. Bár az évközi trendeket nehéz megjósolni, Kyle Bennett az észak-amerikai piac gyökeres változását prognosztizálja, sőt szerinte akár két-három nagyobb gyártó is kieshet a bizniszből. "
No ezt most nem értem... miért vonul ki egy AMD-s cég amerikából ami miatt az AMD (?)-nek csökkenhet a bevétele? Vagy kinek csökken? Kik vonulnak ki? Itt valami nekem nem kerek.

Jó lesz majd a Fermi, ha otthagyja egy volt exkluzív partner az NVidiát.
Arról lehet szó, hogy az AMD minden piacra maximalizálta a gyártók számát. Innentől kezdve egy új gyártó csak akkor jöhet, ha valaki megy. Lehet, hogy a BFG vagy az EVGA akar beállni, de az is lehet, hogy a Visiontek szarul teljesít, így egy amcsiban nem honos gyártóra cserélik le őket. Hátha lesz pozitív változás.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
De miért vannak maximalizálva a gyártók?
Itt és most megígérem a következő radeonom (5850/70) XFX gyártmány lesz 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Kiváncsi lennék egy EVGA-Radeon 5970 OC Versionre ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mert a hűséges Sapphire és a HIS felbaszta magát, amikor az XFX csak úgy belépet. Nyilván senki sem örül egy erős konkurensnek.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
A Ződek megkörnyékezték a Sapphire-t és a HIS-t?
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Varhato volt! Arra leszek kivancsi, hogy evga marad-e total zold 
(#29) Abu85 : Nem meglepo - de hat istenem az AMD is bevetelre palyazik!
[ Szerkesztve ]
www.oaziscomputer.hu
Azért XFX 4890 black edition darabja nem olyan szar
Ennyi erővel, a vapor-X 4850 1GB sem szabad ajánlani, mert nagy részük hibás volt.
Nem hiszem. Minek. Mit mondanak majd nekik ... minden GeForce mellé adnak egy sütit? 

Még kiejtésben is a Sapphire Radeon könynebb mint a Sapphire Geforce.

aminek a nagy része hibás, azt ajánlanád? én nem
de az xfx 4890-ből is sok rossz volt, [link]

A force3d az inno ati-s verziója.
Az evga-nak kevés lesz adott esetben a lapok piaca.
Kíváncsi vagyok hogy az nV mennyiért fogja majd vesztegetni a leggyorsabb Fermi chipet. Gyanítom hogy a brutál fogyasztás miatt a nyák és a PWM sem lehet majd olyan egyszerű (-> magasabb előállítási költségek) aztán még ott van a nagy kérdés a teljesítmény.
Szerintem a számottevő haszon majd a Tesla kártyákon lesz vagy lehet csak ugye azokat ha jól tudom nem az XFX meg az EVGA gyártja. 
Tényleg kivel gyártatja az nV a Tesla-kat?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
És az várható, hogy alaplapok terén is cserélik az nVIDIA-t AMD-re? 
(#36) Gyuri27: Tudom, pont azért írtam. A Force3D alapból nem teljesít túl jól tudtommal, az Inno meg ugye az nVIDIA miatt egyre nehezebb helyzetbe fog kerülni.
Az EVGA, meg ha ügyesen lavírozik, akkor meg tud majd lenni az alaplapokból is, a későbbiekben úgyis egyre szűkül majd a diszkrét kártyák piaca így mindenképp kénytelenek volnának valamerre lépni.
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Csak nehogy elriassza a törzs-beszállítókat, ha még több új "ATI-exkluzív" partner lesz. Meg nehogy két szék között a pad alá essen az XFX
- bár ezt kétlem.
[ Szerkesztve ]

A Sapphire Zotac branddel már elég rég forgalmaz GeForce-okat.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

A Sapphire Vapor-X 5770-ből is kijött csomó, hibás BIOS-al. Csak 720SP van aktiválva rajtuk.

Mi ez valami gittegylet? 
Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.
Jelenleg az XFX nem két lovat igyekszik megülni, hanem épp átvált egy másik lóra. Csak menet közben ez nem megy olyan gyorsan. 
Igen, és jött hozzá javított biosz, az egy kicsit egyszerűbb mint gariztatni . Egyébként nem a többit védtem és azt sem mondtam hogy más nem hibázott. Ha megnézed mire írtam talán megérted.
Az élet kegyetlen .

Én is a #16-ra/hoz akartam, de benéztem 1el.
Az egész konfigomban az XFX 4830 volt a legjobb vétel..... Szériája válogatja, hogy melyik milyen. Anno a 7600GS-ből az Asus volt feketelistán az alulórajelezés miatt.
[ Szerkesztve ]
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07
Dehogy megy el az EVGA az nvidia-tól. Ezt tavaly is ellőtted (valószínű jövőre is) aztán semmi nem lett belőle. No1. seller az USA-ban, jól megvan ő a zöld oldalon. Az EVGA azért tart ott ahol tart mert nv kártyákat gyárt.
Persze lehet sóvárogniuk az ATI fanoknak.
Az XFX meg egy erősen átlagos gyártó, fölösleges hozzá hasonlítani az EVGA-t, fényévekkel jobb cuccokat gyárt.

Fiktív hír:
"Az XFX mérnökei a Fermi zárt körű bemutatása után émelyegve öklendeztek, majd a menedzsment felé jelezték, hogy baromi gyorsan kiemelt Radeon gyártóvá kell vállni..." 
A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.
"Az EVGA azért tart ott ahol tart mert nv kártyákat gyárt."
Lehet hogy ez a mondat egy év múlva már egy kicsit más tartalmat fog hordozni.
Amúgy ha lenne EVGA ATI akkor az sem lenne más mint a gyári ref. EVGA matricával. Aki ezután sóvárog arra inkább nem mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Én nem tudom mik az EVGA tervei, de jelenleg biztos nem elégedettek. Ezért helyezik most a hangsúlyt inkább az alaplap piacra, mert VGA-ból jelenleg nincs ütőképes megoldásuk. A Larrabee gyártását is ők vállalták volna, de mivel a lapka tipli lett, így ez az opció kieset. Ha a VGA piacon aktív jövőt képzelnek el, akkor lassan érdemes nyitni az AMD felé. A Visiontek helye nem marad sokáig betöltetlenül.
Most, hogy ki miért tart ott ahol az lényegtelen, a múltból nem lehet megélni.
[ Szerkesztve ]