Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez meg hogy néz ki?!

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) Balika911 válasza KaiotEch (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A Samsung szerint elég jól ahhoz, hogy megkérhessék az árát. :)
Nekem egyébként tetszik, de azért itthonra nem kéne.

3D szemüveg nélkül nincs ilyen monitor?

[ Szerkesztve ]

(#3) Gude

Gude
(senior tag)

Agyon van tervezve szegény ;]

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#4) Normi01

Normi01
(fanatikus tag)

Nekem valamiért nagyon tetszik :D ;]

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#5) Sofian

Sofian
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre valami újabb forma... nekem bejön nagyon..

WP7 és Android fejlesztés - https://plus.google.com/113465598003608536126 http://modevel.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

(#6) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon elegáns!! :)

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#7) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TN panel ennyiért, aztakurva..

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#8) Möhe

Möhe
(őstag)

hát őőőő,hogy is mondjam..."érdekes" hogy finoman fogalmazzak ;]

"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

(#9) Malachi válasza Möhe (#8) üzenetére

Malachi
(őstag)

TN panel szopó, a 3D mániáért sem vagyok oda, de ez 22"-on 40-45-ért azonnal kellene. mennyire durván gyönyörű már? egy szeletke jövő. odaver.

(#10) lujó55

lujó55
(őstag)

Nemcsak szép, de tud is! :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#11) Jhonny06 válasza lujó55 (#10) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elolvastad a cikket?

(#12) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem bejön ez a dizájn.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#13) Loresz

Loresz
(újonc)

Heh, egyből 3 db-ot veszek most rögtön eyefinityhez :DD

[ Szerkesztve ]

PÜ-ben keressetek, ha akartok valamit! Teccikéteni?Bocsesz a késői reagálásokert de rengeteg a melóm mostanában

(#14) Youri

Youri
(PH! addikt)

jájj, mi ocsmány :S

egyéni véleményt hallhattak

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#15) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Nagyon jól néz ki :K

Trolling in the deep

(#16) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Szép darab...:)

Válszolni luxus?

(#17) e00dgy

e00dgy
(tag)

Nagyon drága, túlságosan is, TN paneles gagyiság. Ennyiért már adhatnának valami minőségit is.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#18) Malachi válasza e00dgy (#17) üzenetére

Malachi
(őstag)

hát, itt a dizájn a lényeg. tudod, mint egy szanaszét spoilerezett zsiguli. :D
mondjuk hiába drága, akkor is marha jól néz ki. megfelelő környezetben.

(#19) yakuza.tora válasza e00dgy (#17) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az feltűnt, hogy nem egy mezei monitorról van szó?
Nem biztos, hogy a DELL ULTRASHARP U2311H-val kellene összehasonlítani... :U

Alléz Olympique de Marseille!

(#20) e00dgy válasza yakuza.tora (#19) üzenetére

e00dgy
(tag)

Tudom hogy nem egy mezei monitor. De szerintem itt az ára akkor is túl magas.

Csak azért mert Samsung.

Nagyon sok samsung monitorom volt, de még ha visszagondolok, akármelyiket is vettem meg eddig mindig csalódás volt, és az ára mindig nagyon magas volt, indokolatlanul.

Van Samsung gyárunk kicsi hazánkban, és még így is ilyen drága.

[ Szerkesztve ]

(#21) yakuza.tora válasza e00dgy (#20) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem vagyok otthon 3D-s monitorokban, de pl melyik konkurenshez képest tartod ezt túl drágának?

(#22) angyalpc2 válasza Jhonny06 (#7) üzenetére

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Kedves Jhonny06
Malachi
e00dgy

Láttátok 1xer is a képét?
Konkrétan picsába sincs a konkurencia, de meg merem kockáztatni hogy az IPs-t lazán veri...eszméletlen jó a képe...

Kedves szerkesztők!
"beépített IR adóval" nem IR hanem Bluetooth nem mindegy :D
"A kávába beépített infravörös adó került, ami a 3D-s szemüveggel való szinkronért felelős."
Ez is hibás!
(konrétan az összes Samu 3D TV és monitor is kékfogas az idei évtől)

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#23) Jhonny06 válasza angyalpc2 (#22) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"IPs-t lazán veri"

Menjen az aranyköpések közé? :)

(#24) Malachi válasza angyalpc2 (#22) üzenetére

Malachi
(őstag)

ha igazad van én nagyon örülök, mert ahogy mondtam is nagyon tetszik a cucc, de a tapasztalatok azért nem téged támasztanak alá. mármint a képminőséggel kapcsolatban. erről ennyit, igazából annyira nem mozgat a dolog, nekem mindenképp túl drága. sajnos.

(#25) Runner_fxr válasza angyalpc2 (#22) üzenetére

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem azért drága mert újdonság. Majd ha lecseng ez a 3d, fillérekért dobják utánad. Nem láttam még a képét, de azt azért nehezn tudom elképzelni, hogy egy tn panelből jobb képet kifacsarnak mint egy profibb ips-ből.

kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

(#26) e00dgy válasza angyalpc2 (#22) üzenetére

e00dgy
(tag)

"Konkrétan picsába sincs a konkurencia, de meg merem kockáztatni hogy az IPs-t lazán veri...eszméletlen jó a képe..."
Te láttad már a képét?

Nagyon igényes vagyok a monitor képére, ezért is adtam el 3 hónap után a legutóbbi Samsungomat. Nem nagyon bízok a márkában már, ha majd látom akkor és igazad van, akkor azt megírom ide egyből. :)

(#27) csakapuma

csakapuma
(újonc)

A 347 000 Ft-os üvegasztalomra ez pont illik. :D :)

(#28) yakuza.tora válasza csakapuma (#27) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Na tessék! Meg is van a gazdája! :-)

(#29) forgonati

forgonati
(senior tag)

Az ára kissé húzós. De figyelembe kell venni hogy nem sok hasonló van a piacon, így nem szégyellik megkérni az árát.

Nekem egyébként nagyon bejön, szép :K

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#30) El Kebir válasza angyalpc2 (#22) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

"de meg merem kockáztatni hogy az IPs-t lazán veri..."

ezek szerint te még nem láttál tn-en kívül más panellel szeret monitort..bátor dolog vaktában kijelentéseket tenni.

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#31) angyalpc2 válasza El Kebir (#30) üzenetére

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Most mindenki ezen fog rugózni?

Nyugi van viszonyítási alapom. :B
de legyen: az IPS "irodai" alkalmazásokban jó, ez meg játékra prefekt a 2 ms-es panellal

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#32) Jhonny06 válasza angyalpc2 (#31) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ajánlom, hogy olvass utána, hogy valójában mennyit számít ez a válaszidő mizéria, mert látszik, hogy tájékozatlan vagy.

(#33) proci985 válasza Jhonny06 (#7) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is ez volt az első reakcióm.

mondjuk persze 3ds, de én meghagyom az agyamnak a kép mélységgel való rekonstruálását:).

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#34) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

nagyon jól néz ki :Y

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#35) poj

poj
(kvázi-tag)

Itt az igazi újdonság, hogy az első 27"-es 120hz-es kijelzők között van.. azért ennyire drága.
Az egyedüli konkurencia jelenleg az Acer HN274H-ja, amit szintén nagyon drágán, 140e-ért dobnak utánad, ráadásul annak nagyon rossz talpazata van (nem állítható tudtommal) és ennél egyes külföldi tesztek szerint rosszabb képe van.

Ha nem lenne ilyen túl designos és az ára 120e Forint körül mozogna, egyből megvenném.

200e Forint egy 1920*1080 27-es TNért??? :Y még ha 120hz és hozzádvágnak egy szemüveget akkor is sok!

Ugyanezt a teljesítményt megkapom 80-90e-ért csak az 23-24"-es. Ennyit nem ér a +3".

(#36) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

3d, és 120hz nélkül pl 70-80-ért, már rohannék is érte.

A design szubjektív, nekem bejön, van ismerősöm akinek az álla leesett, apám szerint meg gusztustalan.

(L) Atiradeonika (L)

(#37) El Kebir válasza poj (#35) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

hááát, mikor az U2410 kerül 112e Ft-be vagy az U2711 pedig 156e-be...akkor nevetségesek ezek a tn-es 150-160k-s árak, el vannak szállva, egy ilyen 27"-os tn förtelem kb 50-60e körül lenne (talán) elfogadható... (habár én ennyiért se vennék "nagyot", akkor inkább egy kisebb de "jobbat", ami viszont nem tn...)

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#38) poj válasza El Kebir (#37) üzenetére

poj
(kvázi-tag)

Szerintem várok, amig meg nem jelenik egy:

OLED 30" 2560 x 1600, 240hz 12-bites panel
ja bocs és legyen autostereoscopic :DD

viccet félretéve.. aki játszik a géppel annak jó a Tn is (duzzogva), pláne ha 120hz-en fut.
:R

(#39) TOM-202 válasza poj (#38) üzenetére

TOM-202
(fanatikus tag)

Arra várhatunk még egy darabig mert ekkora méretben még biztosan nem lehet nagy számban előállítani ezért rettenet drága lenne ha lenne ilyen. Bár reménykedni lehet mert soha sem tudni mi lesz 1-2 év mulva a trendi, tehát simán beleférhet. :)

(#40) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Én egy kicsit félnék tőle, hogy 5 év múlva, mikor már fárad az anyag, nem kezd-e "lógni" a nem alátámasztott vége.
Merugye monitort nem egy ére vesz az emberek 90%-a.

/marhaság ON:
Viszont most elképzeltem egy ilyen monitort pár évvel később, amikor már féloldalasan lóg, és sufni tuning alapon a kedves user kitámasztja egy tekercs epres illatú (ez fontos!) budipapírral, és nem bírom abbahgyni a röhögést :DDD
Kollegák meg néznek hogy wtf... :D
/marhaság OFF

(#41) Ste válasza Jhonny06 (#7) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

láttad már előben?

True Success is Blonde

(#42) stifi

stifi
(senior tag)

jó szélsőséges vélemények
én láttam élőben, design díjas termék. tipikusan nem szabad nézni az árát és a tudását, elég ránézni és nyugtatni rajta a szemed :)

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#43) Ste válasza stifi (#42) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ráadásul a 3D miatt nem is nagyon jönne ki az IPS vagy egyéb nagyobb látószögű panelok előnye. A szemüveggel úgyis csak szemből célszerű nézni

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#44) BunDevil válasza TOM-202 (#39) üzenetére

BunDevil
(újonc)

Az Apple gyárt 30 colos kijelzőt, cinema display néven a Google rengeteg találatot fog adni. Persze mint mindent, azt is meg kell fizetni, nagyon szép árban mennek...

A monitorról annyit, hogy jóformán mindenkinek a sírását-rívását olvastam ebben a fórumban, hogy ilyen drága, meg olyan drága, így IPS meg úgy IPS panel, ilyen árban. Csak csúnyát tudnék írni, de nem teszem, gondolom, moderálva van, mert nagyon jó ez a fórum, sajnos nem használom túl sokat.

Szerény véleményem szerint minden szubjektív, az én úgy látom, hogy a monitor gyönyörű, ezen kívül, akinek nem kell a 3D illetve a 120Hz, valóban ne adjon érte ennyit. Mondhatnám azt is, ne csak azt nézd, hogy kereke van. Ha személygépkocsit vennél, ne a traktorok között nézz körül - más árban mennek és másra valók, igaz, képesek gázolajat enni és jól jöhet náluk is a kerékcsere. Ugyanígy, ha nem ilyen tudású monitorra van szükséged, nézz körül ott, ahol olyat kínálnak, ami kell...

Én lehet, vennék egy ilyen monitort, és a legbátrabban várom, hogy ezért agyonkövezzetek. Egyetlen gondolat, ami valóban bánt, hogy 27 colra tettek 1920 képpontot, és a jelenlegi Samsung monitorom is natív 2048-as, 24 colon.

A designért dicséret, részemről!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.