Az Apple gyárt 30 colos kijelzőt, cinema display néven a Google rengeteg találatot fog adni. Persze mint mindent, azt is meg kell fizetni, nagyon szép árban mennek...
A monitorról annyit, hogy jóformán mindenkinek a sírását-rívását olvastam ebben a fórumban, hogy ilyen drága, meg olyan drága, így IPS meg úgy IPS panel, ilyen árban. Csak csúnyát tudnék írni, de nem teszem, gondolom, moderálva van, mert nagyon jó ez a fórum, sajnos nem használom túl sokat.
Szerény véleményem szerint minden szubjektív, az én úgy látom, hogy a monitor gyönyörű, ezen kívül, akinek nem kell a 3D illetve a 120Hz, valóban ne adjon érte ennyit. Mondhatnám azt is, ne csak azt nézd, hogy kereke van. Ha személygépkocsit vennél, ne a traktorok között nézz körül - más árban mennek és másra valók, igaz, képesek gázolajat enni és jól jöhet náluk is a kerékcsere. Ugyanígy, ha nem ilyen tudású monitorra van szükséged, nézz körül ott, ahol olyat kínálnak, ami kell...
Én lehet, vennék egy ilyen monitort, és a legbátrabban várom, hogy ezért agyonkövezzetek. Egyetlen gondolat, ami valóban bánt, hogy 27 colra tettek 1920 képpontot, és a jelenlegi Samsung monitorom is natív 2048-as, 24 colon.
A designért dicséret, részemről!