ajj de nagyon csinos,bejön,pókolnám....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Európába érkezett a Cooler Master GeminII CPU-hűtő legújabb variánsaHozzászólások

Apika
(PH! addikt)
Ha 900 rpm-re állítva is 36,4 dBA a zajszintje, akkor elég hangos a hűtőventi...
Nekem még mindig ez az első hütő ami eszembe jut mikor meglátom a GeniniII nevet:
Nemtudom miért nem tudtak kitalálni ezeknek egy uj fantázianevet/számot. 
Family Guy Online - Closed Beta
Szintén... a címről azthittem, csináltak belőle egy új verziót (új lefogatók + némi módosítás, hogy jobban elférjen a RAMoktól), de ez inkább egy teljesen más hűtő.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nem éppen egy halk darab.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

HANDO88
(fanatikus tag)
Szerintem az elírás 
Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.
Ez így van. 36.4 az a légszállítása 900-as fordulaton, ahol 22.5 dBA a zajszintje.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

datatomm
(kvázi-tag)
Szép, és elég hatékony már látványra is. Lehet nem is kell 900-at pörögnie a ventinek. Csak az ár ... az ár .... 

Szlovi
(senior tag)
Tetszik, és az ára is barátibb,mint a Noctua hűtője.
Bár látszik,hogy a Noctuától vették az ötletet,szerintem ez "pofásabb" lett mint az eredeti.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

HollyBoni
(PH! addikt)
Ez melyik hűtő?
Amúgy nagyon pofás kis hűtő,végre valami ami elfér a házamban. 
Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//
Tetszetős hűtő.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Szép darab 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Apika
(PH! addikt)
Ez nagyon jól néz ki... 

Duracellm...
(őstag)
Teljesen +1
Felújított, lekockásított eredeti gemini II-vel (picit drágábban mint ez a S524) szívesen találkoznék a boltok polcain. Akkori közepes hő teljesítményű CPU-kat hangtalanul hűvösre lehetett tenni vele 
Hogy ne csak off legyen: ezt venti nekem nem tetszik, egy pisztácia zöld színű lenne a megoldás, persze PWM-el. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Welcome in Europe!
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Az az eredeti GeminII... nekem is olyan van 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Méreteiről még nem tudunk semmit?
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Duracellm...
(őstag)
Hm igaz kösz! 
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Ezt mindenféleképp kipróbálom majd ... 
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

VaMik
(tag)
Srácok, a CM házak esetében stabil cucc a winchester lefogató elem vagy inkább használjak helyette csavarokat?

a barátod: