Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

A Seagate külső merevlemezei egyszerűen gyönyörűek :K
Sajnos a DTK házakról ugyanez már egyáltalán nem mondható el :(((

Trolling in the deep

(#2) Champipi válasza Illusion1010 (#1) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

Seagate külső vinyónak mi az a élletörése? Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ott mi lehet alatta? Semmi? Mintha csak azért lenne ott, hogy legyen benne egy kis design. Inkább ne legyen design-os de legyen kicsi... :))

Huhh DTK házak mintha az ezredforduló előttről származnának. Nagypapám még mesélt a nehéz 90-es évekről, amikor olyan szegénység volt, hogy mindenkinek csak ótvaros-ronda házakra telt. :DD

[ Szerkesztve ]

(#3) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes, hogy a csúcs Msi lapon nincs a proci körüli vrm / fet hűtés.
a legjobb viszont, hogy szinte semmi extra hűtés nem kell a csipszetekre :K (persze a gyártók itt is gondoskodnak a csicsáról)

tegnap került hozzám egy giga Ds4h. félelmetes egy lap, a biosáról nem is beszélve
ha az ára nem lenne ilyen magas, kihagyhatatlan vétel lenne

True Success is Blonde

(#4) worxland

worxland
(tag)

"Az RG70SE Draft N-es Wi-Fi útválasztó a maga 13 000 forintos árával jelenleg talán a legolcsóbb ilyen eszköz a piacon."

Én az SMCWBR14S-N2-öt 8 000-ért vettem hónapokkal ezelőtt az Elect***d-ben. Elég drasztikus különbség.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#5) Teaway válasza Champipi (#2) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

DTK házak ásatási leletek :W
Ráadásul ez a fajta saját lemezanyagból perforált ventirácsok helyett a tűzhelykarikákat kéne használni.

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#6) Maestrohun válasza Teaway (#5) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

DTK házak közül ttényleg csak az első az ami, kinézett valahogy, de az is a régi HP designra hajaz. Semmi újítás. Egyébként nem tudom ki vesz ilyen csúnya házakat.

MSI chipset elhelyezése nagyon tetszik.

Seagate külső winyó: be szép!

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#7) Male válasza Champipi (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán oda tették az elektronikát...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) tisn válasza Teaway (#5) üzenetére

tisn
(kvázi-tag)

Cégek? (A régi cégemnél üzemelt vagy 100db gond nélkül...)

Gabika :-)

(#9) adriankoooo

adriankoooo
(fanatikus tag)

A 790GX a 780G chipkeszlet tovabbfejlesztett valtozata? Tehat ez is keveset fogyaszt es jo lenne htpc epiteshez?

(#10) leviske válasza adriankoooo (#9) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem igen.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#11) Oliverda válasza adriankoooo (#9) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, ahogy mondod.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#12) Typhoon47

Typhoon47
(senior tag)

ezek a DTK házak undorítóak. :O

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#13) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Biztos találtak pár ezer elveszettnek hitt házat a DTK raktárában... :U
Mert nem hiszem el, hogy ma ilyen ronda házakat tudnának gyártani. :(

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#14) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fejjel lefelé lévő lap 60ezer alatt... kéne:DDD p45/x38/x48as lappal végre meg lehetne oldani, hogy PCI slotot is használom, és a vidkari ventijének se egy párcenti nyíláson kellene kitolni a hőt. csak éppen ez a ház mütyürke.

igazából a baj csak annyi, hogy egy CM 590+FSP400pnf kijön a nagyobbak árából, a kisebbek meg irodai használaton kívül másra tényleg nem jók a mikroméretük miatt (de én toronyházhívő vagyok).

én szeretem, ha a gépház gépháznak néz ki, méginkább, ha funkcionális (CM690 számomra első látásra szerelem volt, a Cosmost 3 napig nézegettem, hogy ez meg mi... aztán szépen fokozatosan szerettem meg az ergonómiája miatt). hát khm...

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#15) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Kicsit el vannak szállva ezek a Seagate FreeAgent árak.
Még a legkissebb talán jó árban van, de a másik kettő.
500 GB SATA 2.5" vinyó bruttó 33-35k HUF + egy minőségi ház neki +5 HUF, ez összesen max 40k, de nem 51k!
Parasztvakítás, meg ezredik bőr lehúzása a vásárlóról ez nagyon megy...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#16) gixxer-tomee válasza proci985 (#14) üzenetére

gixxer-tomee
(tag)

Ha fejrefordított lapos házat akarsz akkor vegyél egy Silverstone házikót. :) Ugytudom azok mind olyanok. :K De 2 típus tuti. :K

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#17) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Nagyon jó áruk van az AMD-s lapoknak,igazi best-buy a felsőközép kategóriában!
Seagate rulez!
Viszont a DTK házak...hogy is mondjam... :Y:W

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#18) jodován

jodován
(tag)

MSI EX400-on se gigabit, se DVI, se D-Sub VGA?

a honlap specifikációk szerint ennyi:

I/O Port:

USB2.0 Port X 4
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
LAN Port X 1

Na igen, a képeken van D-Sub, meg ExpressCard is. És kérhető Blu-ray-jel.

cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?

(#19) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Az ASUS-ról, mint routerről inkább semmit. Tegnap halt meg egy ASUS WL-500W modellem. 1 hónapja vettem, és ez alatt az 1 hónap alatt is nyögdécselt rendesen. Szóval elkerülendő...

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#20) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

De baba ez az MSI noti. :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#21) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

De rondak azok a hazak :O ilyen volt anno 4 eve a suliban. Viszont jok a notik plane az Asus 17" multimediara cool :C

powerd by mango, no more droid

(#22) bazsade

bazsade
(kvázi-tag)

ez az ex400 noti jónak tűnik, kár, hogy sis chipset került bele :(

[ Szerkesztve ]

(#23) rudi válasza worxland (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem akciós termék volt? Azokban a láncok kényszerítik a partnert hogy nem haszon nélkül, hanem veszteséggel kínálja a cuccot (pl. nagyker 10k-s terméket 8k-ért). Még így is megéri a forgalmazóknak szerződniük velük, mert emellett az egy szívás mellett halom más dolgot visznek szép haszonnal nagy tételben. Ez a filozófia nagyon nem kedvez az emberközelibb kis boltoknak, legyen szó hardveresről, fűszeresről vagy akármiről.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#24) rudi válasza jodován (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem minden esetben teljes a weboldalak specifikációs táblázata (erre asszem a lap alján vagy az impresszumban is van figyelmeztetés). Szinte biztos, hogy van valamilyen VGA kimenete azoknak a notiknak.

(#25) rudi válasza sanzi89 (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem meg van egy hülye Péter nevű ismerősöm, TEHÁT a világon az összes Péterről inkább semmi... ;)

Tessék az ilyen eléggé beszűkült véleményeket fenntartással kezelni! Pláne routerek esetében melyekről azt kell tudni, hogy a nem sok közük van a márkanévhez, ami alatt futnak. A lényeges részük a hardver, ami külső gyártótól származik; szoftveres területen meg gyakran rengeteget javulnak a megjelenésük utáni hónapban.

(#26) akiesznelvan válasza Teaway (#5) üzenetére

akiesznelvan
(újonc)

Igazad van, úgy emlékszem ez a CA-074BU2FD4 típus már vagy 8-10 éve létező forma, és már akkor is rusnya volt (szerintem, ami persze semmit sem jelent).

Asus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM

(#27) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszenek az új MSI notik.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#28) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Elég pofásra sikeredtek a ráncfelvarrott MSI notik.
Remélem nem zongoralakkos karcolodós, ujjlenyomatlátszodós külső boritás van a monitor hátlapján.. Kéne egy WoW-ozni, TF2-zni meg HL2: DM-ezni :DDD
Csak nem tudom még melyik.. :DDD :o

Kezd iPon szint lenni...

(#29) Sotho

Sotho
(senior tag)

DTK szerverház tetszik, szép nagy , egy tripla radi is elférne benne a táp előtt fent :))

(#30) Maestrohun válasza jerry311 (#15) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Tnyleg sok ez a pénz, de kevesen is vannak akinek annyira fontos 500GB-nyi adatmennyisége van, hogy 2,5-ös adattárat kell vegyen. Ő neki pedig bizonyára megéri. Nekünk meg marad az ésszerű megoldás. Egyébként az találtam felfedezni, hogy a FreeAgentekben más serial number-es winyók vannak, mint amit te külön meg tudsz venni. Valamilyen szempontból bizonyára más és/vagy válogatott darabok.

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#31) bsh

bsh
(senior tag)

nekem az a tina nevű dtk ház tetszene, pont ilyet keresek (fehér házak már nincsenek manapság?!) egy baj van vele, hogy pici.

(#32) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

"KA790GX-et is megrakták minden földi jóval"

Na...de azért egy cikkben ilyet írni... :B

Üdv
Misi

[ Szerkesztve ]

(#33) shteer válasza misirulez (#32) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

rossz az aki rosszra gondol ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#34) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Beállok azok sorába, akik szerint a DTK-nál valaki véletlenül a 1+ évvel ezelőtti házterveket vette elő. Megjegyzem, az ilyen kinézetű házak már akkor is rondának számítottak.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#35) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek itt mindenkivel: Műszakilag talán jók a DTK házak, de sosem tudjuk meg, mert a design a 486-os időpkből származik. Hogy nem veszik észre a cégnél, hogy a vevőnek az elsődleges szempont az esztétikum. Szóval lehet jó egy DTK ház, de kb úgy vagyok vele mint a földműves a zsiráffal: szép-szép de otthonra nem kéne. De ezek még csak nem is szépek.
Az MSI notik viszont nagyon kerekek lettek, mostmár nálam is bekerültek a kalapba.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#36) kayman válasza Champipi (#2) üzenetére

kayman
(senior tag)

azért olyan sok helyet nem foglal az a letörés... :))

HyperTransport az ÚR!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.