A Seagate külső merevlemezei egyszerűen gyönyörűek
Sajnos a DTK házakról ugyanez már egyáltalán nem mondható el 
Trolling in the deep

A Seagate külső merevlemezei egyszerűen gyönyörűek
Sajnos a DTK házakról ugyanez már egyáltalán nem mondható el 
Trolling in the deep

Seagate külső vinyónak mi az a élletörése? Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ott mi lehet alatta? Semmi? Mintha csak azért lenne ott, hogy legyen benne egy kis design. Inkább ne legyen design-os de legyen kicsi... 
Huhh DTK házak mintha az ezredforduló előttről származnának. Nagypapám még mesélt a nehéz 90-es évekről, amikor olyan szegénység volt, hogy mindenkinek csak ótvaros-ronda házakra telt. 
[ Szerkesztve ]
érdekes, hogy a csúcs Msi lapon nincs a proci körüli vrm / fet hűtés.
a legjobb viszont, hogy szinte semmi extra hűtés nem kell a csipszetekre
(persze a gyártók itt is gondoskodnak a csicsáról)
tegnap került hozzám egy giga Ds4h. félelmetes egy lap, a biosáról nem is beszélve
ha az ára nem lenne ilyen magas, kihagyhatatlan vétel lenne
True Success is Blonde

"Az RG70SE Draft N-es Wi-Fi útválasztó a maga 13 000 forintos árával jelenleg talán a legolcsóbb ilyen eszköz a piacon."
Én az SMCWBR14S-N2-öt 8 000-ért vettem hónapokkal ezelőtt az Elect***d-ben. Elég drasztikus különbség.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
DTK házak ásatási leletek
Ráadásul ez a fajta saját lemezanyagból perforált ventirácsok helyett a tűzhelykarikákat kéne használni.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄
DTK házak közül ttényleg csak az első az ami, kinézett valahogy, de az is a régi HP designra hajaz. Semmi újítás. Egyébként nem tudom ki vesz ilyen csúnya házakat.
MSI chipset elhelyezése nagyon tetszik.
Seagate külső winyó: be szép!
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Talán oda tették az elektronikát...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Cégek? (A régi cégemnél üzemelt vagy 100db gond nélkül...)
Gabika :-)

A 790GX a 780G chipkeszlet tovabbfejlesztett valtozata? Tehat ez is keveset fogyaszt es jo lenne htpc epiteshez?
Szerintem igen.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Igen, ahogy mondod.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

ezek a DTK házak undorítóak. 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -
Biztos találtak pár ezer elveszettnek hitt házat a DTK raktárában...
Mert nem hiszem el, hogy ma ilyen ronda házakat tudnának gyártani. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
fejjel lefelé lévő lap 60ezer alatt... kéne
p45/x38/x48as lappal végre meg lehetne oldani, hogy PCI slotot is használom, és a vidkari ventijének se egy párcenti nyíláson kellene kitolni a hőt. csak éppen ez a ház mütyürke.
igazából a baj csak annyi, hogy egy CM 590+FSP400pnf kijön a nagyobbak árából, a kisebbek meg irodai használaton kívül másra tényleg nem jók a mikroméretük miatt (de én toronyházhívő vagyok).
én szeretem, ha a gépház gépháznak néz ki, méginkább, ha funkcionális (CM690 számomra első látásra szerelem volt, a Cosmost 3 napig nézegettem, hogy ez meg mi... aztán szépen fokozatosan szerettem meg az ergonómiája miatt). hát khm...
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Kicsit el vannak szállva ezek a Seagate FreeAgent árak.
Még a legkissebb talán jó árban van, de a másik kettő.
500 GB SATA 2.5" vinyó bruttó 33-35k HUF + egy minőségi ház neki +5 HUF, ez összesen max 40k, de nem 51k!
Parasztvakítás, meg ezredik bőr lehúzása a vásárlóról ez nagyon megy...
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Ha fejrefordított lapos házat akarsz akkor vegyél egy Silverstone házikót.
Ugytudom azok mind olyanok.
De 2 típus tuti. 
"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

Nagyon jó áruk van az AMD-s lapoknak,igazi best-buy a felsőközép kategóriában!
Seagate rulez!
Viszont a DTK házak...hogy is mondjam... 

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

MSI EX400-on se gigabit, se DVI, se D-Sub VGA?
a honlap specifikációk szerint ennyi:
I/O Port:
USB2.0 Port X 4
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
LAN Port X 1
Na igen, a képeken van D-Sub, meg ExpressCard is. És kérhető Blu-ray-jel.
cserépkályha, kemence, tűzhely építés, ésszerű feltételekkel --- sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?
Az ASUS-ról, mint routerről inkább semmit. Tegnap halt meg egy ASUS WL-500W modellem. 1 hónapja vettem, és ez alatt az 1 hónap alatt is nyögdécselt rendesen. Szóval elkerülendő...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

De baba ez az MSI noti. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
De rondak azok a hazak
ilyen volt anno 4 eve a suliban. Viszont jok a notik plane az Asus 17" multimediara cool 
powerd by mango, no more droid

ez az ex400 noti jónak tűnik, kár, hogy sis chipset került bele 
[ Szerkesztve ]
Nem akciós termék volt? Azokban a láncok kényszerítik a partnert hogy nem haszon nélkül, hanem veszteséggel kínálja a cuccot (pl. nagyker 10k-s terméket 8k-ért). Még így is megéri a forgalmazóknak szerződniük velük, mert emellett az egy szívás mellett halom más dolgot visznek szép haszonnal nagy tételben. Ez a filozófia nagyon nem kedvez az emberközelibb kis boltoknak, legyen szó hardveresről, fűszeresről vagy akármiről.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Nem minden esetben teljes a weboldalak specifikációs táblázata (erre asszem a lap alján vagy az impresszumban is van figyelmeztetés). Szinte biztos, hogy van valamilyen VGA kimenete azoknak a notiknak.
Nekem meg van egy hülye Péter nevű ismerősöm, TEHÁT a világon az összes Péterről inkább semmi... 
Tessék az ilyen eléggé beszűkült véleményeket fenntartással kezelni! Pláne routerek esetében melyekről azt kell tudni, hogy a nem sok közük van a márkanévhez, ami alatt futnak. A lényeges részük a hardver, ami külső gyártótól származik; szoftveres területen meg gyakran rengeteget javulnak a megjelenésük utáni hónapban.

Igazad van, úgy emlékszem ez a CA-074BU2FD4 típus már vagy 8-10 éve létező forma, és már akkor is rusnya volt (szerintem, ami persze semmit sem jelent).
Asus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM
Tetszenek az új MSI notik.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Elég pofásra sikeredtek a ráncfelvarrott MSI notik.
Remélem nem zongoralakkos karcolodós, ujjlenyomatlátszodós külső boritás van a monitor hátlapján.. Kéne egy WoW-ozni, TF2-zni meg HL2: DM-ezni
Csak nem tudom még melyik..

Kezd iPon szint lenni...

DTK szerverház tetszik, szép nagy , egy tripla radi is elférne benne a táp előtt fent 
Tnyleg sok ez a pénz, de kevesen is vannak akinek annyira fontos 500GB-nyi adatmennyisége van, hogy 2,5-ös adattárat kell vegyen. Ő neki pedig bizonyára megéri. Nekünk meg marad az ésszerű megoldás. Egyébként az találtam felfedezni, hogy a FreeAgentekben más serial number-es winyók vannak, mint amit te külön meg tudsz venni. Valamilyen szempontból bizonyára más és/vagy válogatott darabok.
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

nekem az a tina nevű dtk ház tetszene, pont ilyet keresek (fehér házak már nincsenek manapság?!) egy baj van vele, hogy pici.
"KA790GX-et is megrakták minden földi jóval"
Na...de azért egy cikkben ilyet írni... 
Üdv
Misi
[ Szerkesztve ]
rossz az aki rosszra gondol ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Beállok azok sorába, akik szerint a DTK-nál valaki véletlenül a 1+ évvel ezelőtti házterveket vette elő. Megjegyzem, az ilyen kinézetű házak már akkor is rondának számítottak.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Egyetértek itt mindenkivel: Műszakilag talán jók a DTK házak, de sosem tudjuk meg, mert a design a 486-os időpkből származik. Hogy nem veszik észre a cégnél, hogy a vevőnek az elsődleges szempont az esztétikum. Szóval lehet jó egy DTK ház, de kb úgy vagyok vele mint a földműves a zsiráffal: szép-szép de otthonra nem kéne. De ezek még csak nem is szépek.
Az MSI notik viszont nagyon kerekek lettek, mostmár nálam is bekerültek a kalapba.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/