talán még az első az, ami valóban értelmesnek tűnik, a többi már tényleg brutálisan mondvacsinálát baromság szvsz
A vér nem válik VAZZE!™

talán még az első az, ami valóban értelmesnek tűnik, a többi már tényleg brutálisan mondvacsinálát baromság szvsz
A vér nem válik VAZZE!™
(#2) Mr.Csizmás
ááá végre Sparkle hír!
még mindig van abból a zsáknyi fűből a jelek szerint...motorral állítható dőlésszögű ventilátor...eszem-f**om megáll

[ Módosította: bolondember ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#3) (Darkwood) válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére

Privát.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
(#4) Mr.Csizmás válasza (Darkwood) (#3) üzenetére

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Az "intelligens dupla szárnyú" elég beteg egy ötlet - biztos lesz belőle fekete piros ledes fatality gémer-edisön' is 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Thermaltake SpinQ VT-t odaraknam egy 1.35-1.4V-on hajtott core i7 hez ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

Nekem a notebook hűtő sántít picit.
Lehet hogy nem is akarom, hogy a szellőzőn keresztül szívja ki nekem a levegőt, amikor a ventillátor mondjuk éppen áll. Talán meg is forgatná azt a gyári ventit, és hát az az álmoskönyv szerint nincs pozitív hatással semmire.
Ha meg nem forgatja meg a ventit, akkor semmi értelme, mert alacsony a légszállítás.
[ Szerkesztve ]
Ráadásul a naotiknak inkább az aljáról kellene elszállítani a hőt, nem a ventitől. Ez max. akkor segíthet, ha a venti is erőlködik már a gépben.
PH semleges

Ismét láthattunk egy divatbemutatót. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Cim alapjan arra kovetkeztettem, hogy a bab mellekhatasanak karos kovetkezmenyeirol lesz szo PCre nezve
Thermaltake SpinQ VT egy allat.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
az nekem is tetszik... aránylag kis fordulatszámon, csendesen hűt ezerrel
hőcsővel és lamellával is meg van pakolva... meg mellé világít, mint a karácsonyfa... mi kell még? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
olcso ar.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Hova tűnt a 16dB-A?

Legoptimálisabb szó helytelen, hiszen az optimális már magában a (helyzetben elérhető) legjobbat jelenti. Ugyanígy legideálisabb sincs, bár ez már ritkábban fordul elő.
"A 28 dBA-es zajszintet produkáló Evercool FIT":
olyan kicsi, hogy nem is értem, miképpen képes ilyen hangos lenni 
Értelme semmi 
[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

Beépített hangszóróval. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Azt hiszem marad az AC a procimon 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

Ezen a címen jót röhögtem.
Ajánlom az Espumisan-t.
ez a Thermaltake SpinQ VT valami eszméletlenül szép
biztos az ára is "szép" 
1-2 TT cuccal találkoztam eddig csak, de azok inkább néztek ki jól, mint a funkciójukat ellátták volna. Tény, hogy plexis házba jobban mutat az AC nál 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
Ezen a Sparkle-n én is döltem, mondom mit szívtak ezek én is kérek. 
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG
"Sarkvidéki fagy heteken belül" - ugye?
Top lekérés lesz ez is...

Thermaltake SpinQ VT nagyon állat!
Kikészitenek ezek a decibelek.Tudja valaki mekkora egy átlag 3.5 vinyo decibel kibocsájtása.Mert és azért cseréltem le notivinyora mert hangos.
Gondolom 28db az több mint amit hangoskodig egy 3.5ös vinyo. Vagy nem?
Aki másnak vermet ás az sirásó!

az a dual fly nagyon komoly...
lezsibadok...
-=The digital artist of the darkside=-

Nem rossz kis cucc az biztos
.
twollah: Én is csodálkoztam egy pöttyet
.
[ Szerkesztve ]
A TT-nél valamit elrontottak idén? Eddig minden hűtöjük 16dB-es volt, ezek meg rendre fölöttük teljesítenek.
A Thermaltake SpinQ VT meg elbírjon 180W hővel? Remélem közben a ruhát is kicentrifugázza és megszárítja. Viccet félretéve szerintem kicsi ez akkora hőteljesítményhez.
A notihűtő meg, khmm, teljesen felesleges és hangos is. Ráadásul kinyírhatja szvsz a notiban lévő gyári coolert
True Success is Blonde