Na ez vajon mennyi lesz nálunk 
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Na ez vajon mennyi lesz nálunk 
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Pont annyi...
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Tjűűű, remélem a tuning képesség hasonló lesz, mint az eddigiek...1GHz szinte feszemelés nélkül....a többi meg ajándék 
.::www.megadanceradio.hu::.

Hát olyan 50-55 ezer biztos.De lehet több is :S
Powered by:S2

Ez azért odab@sz... Gyári 3700MHz, nem semmi.. Játszani jobb lesz, mint sok i7.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Szerintem az indulóár kishazánkban: 68k HUF. Ezt úgy megvizionáltam.
Ennyiből meg már Quadot vesz az ember. Bár a rekordereknek biztos jól jön a +feles szorzó.
X@b3e: "A Core 2 Duo E8700 3,5 GHz-en fog működni." Tudod, 10,5x333MHz.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Biztos vagy benne?
Vegyél quadot ennyiért, egyen meg 2x annyi áramot, de ne reménykedj, hogy több FPS-ed lesz mint ezzel (sőt... tuti kevesebb, hiába quad, attól még lassú)...
Megjelenik itthon és veszem is meg.
Szóval ja...
HP Pavilion g6!
Vannak olyan emberek is, akik nem csak játékra használják a gépüket. 
De játéknál is, komolyan, most nem mindegy hogy 120 vagy 140 fps? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
profi gémereknél nem 
Nem csak játékra van a gép ez rendben van. A konvertálás meg kódolás nem verseny, szerintem nem olyan nagy dolog, ha 5 percel később végez ez a proci... cserébe hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt.
szerintem
HP Pavilion g6!

Ez így van. Ami most van, nekem is az uccsó kétmagos procim. Már lassan muszáj phenom II-őt venni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Na én egy ilyenre benevezek.
Az E8600 jelenleg 60k körül kapható, így a jelenlegi árak mellett 70k lenne a reális ár érte. Elérhetne már hozzánk az Intel árcsökkentése.
C2D-ből miért nem csinálnak szorzózár nélküli extreme változatot? 
[ Szerkesztve ]
Már itt vannak az első 4 magra épülő játékok, és a számuk csak nőni fog. Ha az ember vesz egy procit 65k-ért, nem hiszem, hogy számára jobb megoldás lenne ez, főleg mert nem rövid távra tervez.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
3.5GHz Core 2 Duo E8700 listed
€259 - ~75K 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Ezzel így vagyok én is, a mostani után jöhet egy Phenom II X4 

Ez aztán megéri az árát... 

Én személy szerint megvárom míg a Phenom II ára lejjebb megy egy kicsit. Mondjuk a nyár közepén/végén, ha lesz rá keret.
Na ez az a proci, ami tuning nélkül is képes megfelelő teljesítményt nyújtani a ma létező összes VGA mellett. 
3.5Ghz szinte mindenre elég, persze én biztosan tuningolnám így is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem lehet hogy ebben az évben az E5200 az utolsó Intel-es procim. Nekem kezdenek egy kicsit drágák lenni, a híres árcsökkentéseik ellenére is.
Lehet hogy Kipróbálom a Phenom II-őt. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Sztem meg aki ezt megveszi induló áron most hogy ráadásul jönnek folyamatosan az új fejlesztések és árcsökkentések, annak annyira mindegy hogy mennyibe fog kerülni ergó valszeg max 1 évig fogja használni a procit aztán túlad rajta és újat vesz e7300-as procija van, feltételezem ez sem idősebb 1 évnél és már a cseréjét tervezi.. :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -
Szerintem aki tuningol az hülye lesz ilyet venni. Persze most nem az extrém tuningra gondolok.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Itt az igazság. Aki csak a mostani játékokban akar 150fps helyett 160-at, az vegye. De aki hosszútávra tervez, az mindenképpen quad-ot vegyen. Ugyanis egyre több játék fogja kihasználni a 4 magot. És hiába húzod te 4,5GHz-re az E8700-adat, attól még nem fog több mag belevarázsolódni a procidba. És ugye azt is tudjuk, hogy az órajel emelésével egyenes arányosságban nő a fogyasztás. Na így már nem is olyan vészes a mostani steppinges quadok 95 wattja.
Na még a 68k-val is alálőttem: €259 - ~75K. Szép. 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
rám célozgatsz? 
Nincs igazad, mert még nincs fél éves a procim

szerk: Egy proci nálam max fél évig húzza, aztán csere :-)
[ Szerkesztve ]
HP Pavilion g6!

Nem gyenge, de bármelyik E8xxx-es röhögve megy ennyit. Sőt még az én E6750-em is megy 3,6 GHz-en. Az viszont igaz hogy 450-es FSB-n
. Ez meg alapon megy 3,5-öt.
Tuningolóknak jó lesz, de ennyiért vegye meg a bánat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Így van.
Szerintem az összes E8xxx-es proci ugyan az a lapka, csak más más gyártástechnológiából származó tulajdonsággal. Ami részben meghatározza, hogy mennyire bírja a magas órajelet adott VID mellett. A szerint szét dobálják őket, és beszámozzák. Na már most ebből kifolyólag röhögve csinálunk bármelyikből E8700-at, sokszor egy gramm fesz emelés nélkül. Szerintem, én legalább is eddig így tudtam. 

Conroe-kat is elérte a netburst-ök órajele... Prescott/Smithfield magos procikat zavarták ennyire magas órajelen...na de azokat kellett is, mert az akkori AMD procik 2/3 ekkora frekvencián is állva hagyták őket.
Meg ugye azok (netburst architektúra) alapon jobban fűtöttek,mint a Core-ok tuningolva.
[ Szerkesztve ]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

és amit tuninggal tolsz fel oda még gyorsabb is lesz a magasabb fsb és gyorsabb memoriák miatt
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
ez már szerintem csak ilyen presztízsdolog, ha jó a tuningpotenciálja, hogy 2magos rendszerből tuninggal mi a plafon, amit ki lehet hozni
majd szeretik a hc 3dmark gamerek 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Jah, igen, mert ezeket mind szorzóval állítják be. Így alacsonyabb szorzóhoz, persze nagyobb FSB dukál, ugyanakkora órajelhez. 

Ez az átlag user szemszögéből mennyire értelmetlen!
A kisebb E8xxx-ek is szinte kivétel nélkül megfutják a 4Ghz-et, de a 3,5-öt teljesen lazán. Csak annyi a különbség, hogy most már hivatalosan is megy ez a mag 3,5-ön.
No de ennyi pénzért?? 
Egy ilyen procit senki nem fog alapjáraton futtani szvsz. Én csak az extreme tuning potenciál miatt veszem majd meg.
Nem tudom ez a proci mennyire volt tervbevéve az Intelnél, de szerintem csak azért adják ki mert a Core i7 eladások nem hozzák a várt eredményt és ettől meg szép profitot remélnek.
Nem tudom ki hogy van vele, de én örülök neki, ha kijön az i5 én tuti cserélem az E4400ast egy Q8***ra vagy egy E8***-ra természetesen az aljából, hiszen a tuninggal kihozoma 3,5-4Ghzet és akkor van egy fullos S775-ös konfigom, ami sztem még egy két év múlva is jó lesz, főleg ha szt nézzük hogy van aki még S462-ön tolja... 
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Az én E8400-am alapfesz alatt megy 3,6-ot, akkor ez nem hiszem, hogy megérné azt a többletköltséget.
Ja, amúgy érdemes megnézni, hogy mennyi plusz fps-t jelent az a pár száz MHz. SEMENNYIT Egyik nemrégi teszben írta fless, hogy direkt kipróbálták, mennyi növekedést jelent játékokban a proci meg memó tuning. 1-2 fps volt a különbség.
Aki abszolút nem ért a tuninghoz, annak lehet, hogy jó választás, de ennyiért? 
szerk: itt a link: [link]
[ Szerkesztve ]
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
Na azért kíváncsi vagyok hogy mennyit fog kóstálni?Egy Intel Core i7-920 (2.66 Ghz) 76000.-
akkor ez mennyi lesz?Ezzel szemben egy AMD Phenom 9550 (2,6Ghz) 43000.-
Never Intel,AMD 4ever!!!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Ööö... hogyan jön ide az i7 és a Phenom II, s miért kell itt never Intel-ezni?
Ezt oda készítik, ahová elég a két mag, de arra minél magasabb órajelen van szükség. A négymagosokat nem ilyen területre szánják.
Egyébként amikor az Intel ilyen nyalánkságokat dob még piacra socket 775-höz ismét megfogalmazódik bennem hogy teljesen fölösleges a Core i7 meg a Core i5.

Ne aggódj, Magyarországon még drágább lesz majd... 
Te is fiam, Bluetooth?
Az utóbbi években mondjuk pont nem ez volt tapasztalható, de ne zavarjon.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
Így van alig várom amikor eladva az E4400ast +15kért cserélem E8***ra vagy Q8***-ra, mert úgy dobják majd utánam, legefeljebb még egy hűtőt kell rá venni és megoldva a teljesítmény duplázás!Nem nagyon van olyan game illetve vga amihez nem lenne elég egy 3,5-4Ghzen játatott C2D vagy egy 4magos 1680*1050ben.
Szeretek mindig a csucs után menni
Egyedül alaplapban nem, annó megvetten a P35-DS3at (1,5éve), és bele megy minden
Az 1950es atit most cseréltem 3850esre 5kba fájt
, Ram 2*1Gbról 2*2re megint 5k volt. Szépen haladunk és főleg olcsón! 

Engem különösebben nem érdekel, nem veszek már 2 magos procit, meg ennyit eleve nem áldoznék rá. 

Na de mi van azokkal akik munkára használják a gépet?
Mert olyan is van.

Ők is jáccanak 
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."

Igen, igen...akik munkara hasznaljak a gepet azok nem szoktak tuningolni, viszont lenyeges a teljesitmeny, hogy minel jobban kihajtsa a VGA-t, pl. 3D-s modellezes ahol elegendo a 2 mag.
...

Munkagepen jatszani??? 
[ Szerkesztve ]
...
Az Intel szerintem már rájött hogy ez a Core i7 Core i5 dolog nem volt túl jó időzítés, ráadásul egymással sem lesznek kompatibilisek. Core i5 úgy tudom nem 3 channel csak dual channel lesz és a foglalat is más. LOL. A 775 ezzel szemben teljes átjárhatóságot biztosít rengeteg alaplap, proci meg ram között, olcsó és ráadásul teljesítményben sincs sokkal a Core i7 alatt játékok szempontjából, szinte egál. A játékbeli teljesítményt elsősorban úgyis a VGA fogja eldönteni, fölösleges az új platform.
Nem lennék meglepődve ha az Intel újabb és újabb 775-ös procikat jelentene be. Bajban lesznek mert nyárra ígérték Core i7-ből a 975/985 Extreme szériát. A mostani cuccokat sem veszik igazán és eléggé kockázatos ilyen helyzetben új procikkal kijönni főleg a már említett kompatibilitási problémák miatt. Nem is beszélve a jelenlegi gazdasági helyzetről.
[ Szerkesztve ]

Mondjatok olyan játékokat, amik kihasználják a 4 magot, ill a 2 mag érezhetően lassú benne...komolyan kíváncsi vagyok

Láttam már olyat,aki látott olyat,aki jáccott vele...

Úgy tudom,hogy pl a GTA 4 ilyen...
Munkánál nyilvánvalóan csak az a lényeg, hogy az adott program melyik processzoron megy jobban. Semmi más nem számít. 
HP Pavilion g6!
simán...
Ismerek olyan embert

HP Pavilion g6!
Én azon sem csodálkoznék, ha megszünne az i7 vagy a i5 nem jelenne meg. A mai gazdasági helyzetben nem jó húzás ez a két foglalat. A 775 lehet még kap egy fél évet, de sztem már különösebben nem lesz újítás. E8800 kemény lenne..
Ha valami újat akrnának csinálni, akkor a fogyasztás csökkentésével lehetne előre lépni, de sztem már nem nagyon dolgoznak ezen.