Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) danati

danati
(senior tag)

Kíváncsi vagyok, hogy az a szimpla radi mennyire tudja lehűteni az 580-at...
Én minimum egy tripla extreme radira kötném rá.

(#2) gempula

gempula
(tag)

Nem értem, miért kellett a Point of View-re dupla slot-os hátlapot tenni, mikor a vízhűtés egy slotot foglal el. :F

Just when I thought I was out... they pull me back in!

(#3) zazahoho

zazahoho
(őstag)

inno 3d csőkivezetése nagyon nevetséges ;] kb mint egy vékony kerti slag ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) Góliát

Góliát
(senior tag)

SZAR

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#5) adamkaa777 válasza zazahoho (#3) üzenetére

adamkaa777
(fanatikus tag)

Mit vársz inno 3d :P ;] ;]

"...angels can still fear."

(#6) zazahoho válasza adamkaa777 (#5) üzenetére

zazahoho
(őstag)

hát igen mondasz valamit ;] ,anno azért bfg csinált zárt rendszerű hűtést 295 -re az nagyon komoly volt ,csak le kellett volna másolni :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#7) Archer válasza zazahoho (#3) üzenetére

Archer
(őstag)

Azért ne túlozz, még egy fél colos kerti tömlő is jóval vastagabb ennél, ez inkább benzinslag ;] Nem igazán értem, hogy miért hatékonyabb ez így egy ekkora radiátorral, mintha simán csak rátették volna a kártyára. Egy izmosabb léghűtésen szerintem simán van ekkora felületű borda de még talán nagyobb is.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#8) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért a gyártók lehetnének annyira figyelmesek mint az EVGA. Náluk láttam idén, hogy az 1 slotot foglaló vizezett GTX580-ra egy slotot foglaló hátlapot tettek... Tudom, apróság, és amúgy se számít sokat, de azért a semminél több. :))

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#9) veector válasza Góliát (#4) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

régen láttam ilyen igényesen kidolgozott hosszú HSZ-t

(#10) Black Dragon válasza Góliát (#4) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha te mondod.:U

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#11) Male válasza gempula (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom plusz költség, ha nem csak a hűtő más, hanem a hátlap is.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) tiborandras válasza adamkaa777 (#5) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

meg kell vedenem az inno3d-t: az ichill cuccai eleg jol sikerultek, gyarilag komoly hutessel ( zalman, ac ) latjak el a kartyakat. nyilvan nem evga/bfg szinten vannak, de mar tulleptek az ipari hulladek szinten :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#13) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Szép próbálkozás a többi gyártótol is de az Evga Hydro az a legjobb .

(#14) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Mi értelme van egy ilyen kicsi radiátornak? :DDD Jobban hűt egyáltalán mint egy nagyobb légborda? I dont think so..... :U

All Black...

(#15) Srodney válasza tiborandras (#12) üzenetére

Srodney
(senior tag)

hát ne is legyen bfg szinten mert az már becsődölt,de nem rosz karik de ezek az árak,ezeken a szinteken?!?! kinek mindegy?!?!..... :F :U

(#16) Male válasza Stalker-2572 (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem is túl kicsi, így mindössze annyi értelme van, hogy a hőt el lehet vinni a kártya közeléből, és nem ott fog dőlni a meleg a gépbe, hanem egy "jobb" helyen, vagy esetleg a gépen kívül.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#17) Peter13 válasza Stalker-2572 (#14) üzenetére

Peter13
(tag)

Hmmm, hát igen. Mondjuk annyi előnye lehet, hogy mégiscsak egy 12cm-es venti (ami nehezen férne rá egy kártyára), illetve a radiátort ki lehet tenni a ház falára/hátlapjára/ előlapjára, és kintről tudja beszívni a hideg(ebb) levegőt. Ezzel együtt bennem is vannak kérdőjelek: nem vitték túlzásba a dolgot annyi szent...
:N

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#18) --HARDCORE-- válasza veector (#9) üzenetére

--HARDCORE--
(tag)

:DD

(#19) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nagyon komolyak! Gondolom két ilyen SLi-be és vagy 2 évig nincs gond egy játékkal sem :DDD

(#20) Sub-ZeRo válasza Boxi88 (#19) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem egyel sem lenne. 4670 után egy GTX460-at próbáltam ki. Hát.... 4670 1440x900 - 460 1920x1080... Annyira erős kártya hogy nagyon. Akkor egy 580! Még annál is... Jó tudom, jön majd a crysis három, ami megint egy "bencsmárk" progi lesz, amivel lehet játszani, ahhoz majd kell 2 db. De egy is bőven kiszolgál egy olyan személyt, aki full hd-ben akar játszani max grafon... Ennyi, ja meg olcsóbb is ha egyet veszel.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#21) zazahoho válasza kpal (#13) üzenetére

zazahoho
(őstag)

be tudod linkelni a bfg 295 -t ,neked tuti megvan :K ,na za a vízhűtés

(#22) TESCO-Zsömle válasza Sub-ZeRo (#20) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, akik FullHD-ra mennek, azok most hálát adhatnak a piacnak, hogy a csúcsot elviszik a 3D meg a sokmonitor felé. Így most már egy felső-középkategóriás kártyával vígan szalad fullon minden minimum 40FPS-sel. :C

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#23) subaruwrc válasza danati (#1) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én minimum egy tripla extreme radira kötném rá.

és 1500 euroért árulnád egy 90*90*90 es dobozban nem?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#24) kpal válasza zazahoho (#21) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

az természetes hogy meg van ;) tessék BFG NVIDIA GeForce GTX 295 H2OC Limited Edition vajon kénél lehet és mikor lesz eladó.

ez is meg van [link] :R

[ Szerkesztve ]

(#25) proci985 válasza Peter13 (#17) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a legnagyobb bordákra ráfér a 120as venti. nekem is olyan van a kártyán, és ráfért gond nélkül.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#26) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Mit is mondhatnék?
Ennyi pénzből jó kis komplett konfigot lehet építeni! :)

(#27) danati válasza subaruwrc (#23) üzenetére

danati
(senior tag)

Egy tripla extreme radiátor nem dobna olyan sokat az árán. Egy szimpla radi kisker áron kb 7-8k, egy tripla pedig 13-14k. Doboz sem kellene ekkora mivel egy ilyen radiátor hossza kb 40cm. Még a 88GT-m dobozába is beleférne.

(#28) kpal válasza zazahoho (#21) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

ha tudok ilyet szerezni fogok [link] és megy a polcra.

[ Szerkesztve ]

(#29) zazahoho válasza kpal (#28) üzenetére

zazahoho
(őstag)

tavaly egész évben kerestem ilyen vga-t ,de nem találtam :( ,Mo.-i garanciást meg pláne

(#30) kpal válasza zazahoho (#29) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

szerintem is esélytelen ilyet itt találni de a Asus Mars az bezzeg olyan is van aki 3db-ot is árult pedig abbol csak 1000db készült .

(#31) syC

syC
(PH! addikt)

Hogyha már kiad valaki ennyi pénzt egy kártyáért, és vizezni szeretné, akkor nem biztos ( biztos, hogy nem ) ezt fogja választani feltételezve azt, hogy van némi hozzáértése. Újabb marketing fogantyú, avagy írjuk le a kötelező köröket.

• De hova temetik a túlélőket? •

(#32) rup1u5 válasza kpal (#28) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

kell a linken lévő?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#33) kpal válasza rup1u5 (#32) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

jó lenne de az nekem drága talán ha olcsóbb lenne . ha vennék ilyen messziröl karit akkor megkereslek ;)

[ Szerkesztve ]

(#34) zazahoho válasza rup1u5 (#32) üzenetére

zazahoho
(őstag)

esetleg nem tudsz jól árasított 460 ftw-t?vagy kicsit később 580-t?

(#35) kpal válasza zazahoho (#34) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

ilyen kellene [link]

(#36) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Hát az inno 3d csövezése elég karcsúra sikeredett, szerintem 4mm-es átmérővel ha rendelkezik, ami viszont úgy lecsökkenti a keringést még egy jobb punpával is, hogy alig fog csordogálni benne a víz a single radi már csak hab a tortán, minimum 8/10-es csövezés, de én (kis telhetetlen) inkább 10/13-ast alkalmaznák, minimum egy dupla radival. ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#37) rup1u5 válasza kpal (#35) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

175-ért jó áron van! :K

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#38) superecneB

superecneB
(őstag)

Nem tudom miért szidjátok az inno-t tök jó kis cég olcsó árak. Egy jó ideig öngyilkos hangos hűtéssel forgalmazták a kártyákat de ha megnézitek a legtöbb esetben referenciát követték, nem áttervezték egy szarabb hűtésre amikor meg az embernek van egy VGA hűtője amit a köv karira is rá tud rakni, akkor nagyon jól jön egy olyan gyártó aki olcsóbban adja ugyan azt a terméket.

(#39) Boxi88 válasza Sub-ZeRo (#20) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Persze hogy 1 is elég... de vannak olyan "hardcore gamerek" akik inkább vesznek kettőt 5 plusz fps miatt :U

(#40) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Az Inno3D koncepciója még jobbnak mondható, hiszen a iChill Black szériás GeForce GTX 580 komplett vízhűtést használ."

Ejnye. Jobb az a vicc, mint egy fullcoverblokk?
Nemá:)

Milyennapvan?

(#41) zazahoho válasza kpal (#35) üzenetére

zazahoho
(őstag)

igen :K vagy a másik :K

de ezek közül is jöhetne bármelyik ;]

de hogy a témába is vágjon :TX 580 FTW Hydro Copper 2 ez az igazi vizes 580-as ;]

(#42) lizRRR válasza zazahoho (#41) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Oh , ha lesz rendes melom , akkor össze rakok egy full extrás gépet mindenféle kütyüvel.
Mert már utálom , hogy fél évente - évente tudok csak ujjítgatni.

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#43) zazahoho válasza lizRRR (#42) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Csak az a baj,hogy egy pc soha nincs készen ;] valamit mindig lehet rajta cserélni ill. bővíteni
de egy-két ilyen 580-as elég sokáig megoldaná a vga gondokat.

(#44) pottyantós válasza zazahoho (#43) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Pc-ben nem lehet időtálló gépet összerakni, mindig fejleszteni kell, meg cserélgetni a bigyókat.. max egy 580 4-way SLI... ;] Azzal el lennék sokáig! :D

[ Szerkesztve ]

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#45) KG. válasza pottyantós (#44) üzenetére

KG.
(kvázi-tag)

3év mulva meg megkapnád ugyazt a tejlesítményt egy középkategóriás kártyán, szinte 10ed annyi fogyasztással, hiába elég lenne, akkoris megérné cserélni a fogyasztás miatt! :DDD

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#46) lizRRR válasza KG. (#45) üzenetére

lizRRR
(őstag)

De antik darab lenne akkora már és akkor meg azért nem cserélné le ! :D:D:D
5870 x 2 -vel ugyan ez lesz az antik darab lesz !

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#47) kpal válasza zazahoho (#41) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

igen ez mind szexi de főleg a Hydro Copper . ;)

(#48) kpal válasza pottyantós (#44) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

ez a fejlesztés is pénztárca kérdése és kinek mire kell mire van igénye.

(#49) zazahoho válasza lizRRR (#42) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Csak az a baj,hogy egy pc soha nincs készen ;] valamit mindig lehet rajta cserélni ill. bővíteni
de egy-két ilyen 580-as elég sokáig megoldaná a vga gondokat.

(#50) lizRRR válasza zazahoho (#49) üzenetére

lizRRR
(őstag)

az biztos ... meg a villanyszámla költségeit is ! :DDD :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.