Kíváncsi vagyok, hogy az a szimpla radi mennyire tudja lehűteni az 580-at...
Én minimum egy tripla extreme radira kötném rá.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
danati
(senior tag)

gempula
(tag)
Nem értem, miért kellett a Point of View-re dupla slot-os hátlapot tenni, mikor a vízhűtés egy slotot foglal el. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

zazahoho
(őstag)
inno 3d csőkivezetése nagyon nevetséges
kb mint egy vékony kerti slag ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

adamkaa777
(fanatikus tag)
Mit vársz inno 3d
![;]](/dl/s/v1.gif)
"...angels can still fear."

zazahoho
(őstag)
hát igen mondasz valamit
,anno azért bfg csinált zárt rendszerű hűtést 295 -re az nagyon komoly volt ,csak le kellett volna másolni 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Archer
(őstag)
Azért ne túlozz, még egy fél colos kerti tömlő is jóval vastagabb ennél, ez inkább benzinslag
Nem igazán értem, hogy miért hatékonyabb ez így egy ekkora radiátorral, mintha simán csak rátették volna a kártyára. Egy izmosabb léghűtésen szerintem simán van ekkora felületű borda de még talán nagyobb is.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Azért a gyártók lehetnének annyira figyelmesek mint az EVGA. Náluk láttam idén, hogy az 1 slotot foglaló vizezett GTX580-ra egy slotot foglaló hátlapot tettek... Tudom, apróság, és amúgy se számít sokat, de azért a semminél több. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
régen láttam ilyen igényesen kidolgozott hosszú HSZ-t
Ha te mondod.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Gondolom plusz költség, ha nem csak a hűtő más, hanem a hátlap is.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
(#12) tiborandras válasza adamkaa777 (#5) üzenetére
meg kell vedenem az inno3d-t: az ichill cuccai eleg jol sikerultek, gyarilag komoly hutessel ( zalman, ac ) latjak el a kartyakat. nyilvan nem evga/bfg szinten vannak, de mar tulleptek az ipari hulladek szinten 
4 sale http://tiny.cc/aprok

kpal
(PH! kedvence)
Szép próbálkozás a többi gyártótol is de az Evga Hydro az a legjobb .

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Mi értelme van egy ilyen kicsi radiátornak?
Jobban hűt egyáltalán mint egy nagyobb légborda? I dont think so..... 
All Black...

Srodney
(senior tag)
hát ne is legyen bfg szinten mert az már becsődölt,de nem rosz karik de ezek az árak,ezeken a szinteken?!?! kinek mindegy?!?!.....

Szerintem is túl kicsi, így mindössze annyi értelme van, hogy a hőt el lehet vinni a kártya közeléből, és nem ott fog dőlni a meleg a gépbe, hanem egy "jobb" helyen, vagy esetleg a gépen kívül.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Peter13
(tag)
Hmmm, hát igen. Mondjuk annyi előnye lehet, hogy mégiscsak egy 12cm-es venti (ami nehezen férne rá egy kártyára), illetve a radiátort ki lehet tenni a ház falára/hátlapjára/ előlapjára, és kintről tudja beszívni a hideg(ebb) levegőt. Ezzel együtt bennem is vannak kérdőjelek: nem vitték túlzásba a dolgot annyi szent...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

--HARDCORE--
(tag)

Boxi88
(őstag)
Nagyon komolyak! Gondolom két ilyen SLi-be és vagy 2 évig nincs gond egy játékkal sem 
Szerintem egyel sem lenne. 4670 után egy GTX460-at próbáltam ki. Hát.... 4670 1440x900 - 460 1920x1080... Annyira erős kártya hogy nagyon. Akkor egy 580! Még annál is... Jó tudom, jön majd a crysis három, ami megint egy "bencsmárk" progi lesz, amivel lehet játszani, ahhoz majd kell 2 db. De egy is bőven kiszolgál egy olyan személyt, aki full hd-ben akar játszani max grafon... Ennyi, ja meg olcsóbb is ha egyet veszel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

zazahoho
(őstag)
be tudod linkelni a bfg 295 -t ,neked tuti megvan
,na za a vízhűtés
Igen, akik FullHD-ra mennek, azok most hálát adhatnak a piacnak, hogy a csúcsot elviszik a 3D meg a sokmonitor felé. Így most már egy felső-középkategóriás kártyával vígan szalad fullon minden minimum 40FPS-sel. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Én minimum egy tripla extreme radira kötném rá.
és 1500 euroért árulnád egy 90*90*90 es dobozban nem?
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

kpal
(PH! kedvence)
az természetes hogy meg van
tessék BFG NVIDIA GeForce GTX 295 H2OC Limited Edition vajon kénél lehet és mikor lesz eladó.
ez is meg van [link] 
[ Szerkesztve ]
a legnagyobb bordákra ráfér a 120as venti. nekem is olyan van a kártyán, és ráfért gond nélkül.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Angel1981
(PH! addikt)
Mit is mondhatnék?
Ennyi pénzből jó kis komplett konfigot lehet építeni! 

danati
(senior tag)
Egy tripla extreme radiátor nem dobna olyan sokat az árán. Egy szimpla radi kisker áron kb 7-8k, egy tripla pedig 13-14k. Doboz sem kellene ekkora mivel egy ilyen radiátor hossza kb 40cm. Még a 88GT-m dobozába is beleférne.

kpal
(PH! kedvence)
ha tudok ilyet szerezni fogok [link] és megy a polcra.
[ Szerkesztve ]

zazahoho
(őstag)
tavaly egész évben kerestem ilyen vga-t ,de nem találtam
,Mo.-i garanciást meg pláne

kpal
(PH! kedvence)
szerintem is esélytelen ilyet itt találni de a Asus Mars az bezzeg olyan is van aki 3db-ot is árult pedig abbol csak 1000db készült .

syC
(PH! addikt)
Hogyha már kiad valaki ennyi pénzt egy kártyáért, és vizezni szeretné, akkor nem biztos ( biztos, hogy nem ) ezt fogja választani feltételezve azt, hogy van némi hozzáértése. Újabb marketing fogantyú, avagy írjuk le a kötelező köröket.
• De hova temetik a túlélőket? •

rup1u5
(PH! kedvence)
kell a linken lévő?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

kpal
(PH! kedvence)
jó lenne de az nekem drága talán ha olcsóbb lenne . ha vennék ilyen messziröl karit akkor megkereslek 
[ Szerkesztve ]

zazahoho
(őstag)
esetleg nem tudsz jól árasított 460 ftw-t?vagy kicsit később 580-t?

kpal
(PH! kedvence)
ilyen kellene [link]

Robi BALBOA
(őstag)
Hát az inno 3d csövezése elég karcsúra sikeredett, szerintem 4mm-es átmérővel ha rendelkezik, ami viszont úgy lecsökkenti a keringést még egy jobb punpával is, hogy alig fog csordogálni benne a víz a single radi már csak hab a tortán, minimum 8/10-es csövezés, de én (kis telhetetlen) inkább 10/13-ast alkalmaznák, minimum egy dupla radival. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

rup1u5
(PH! kedvence)
175-ért jó áron van! 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

superecneB
(őstag)
Nem tudom miért szidjátok az inno-t tök jó kis cég olcsó árak. Egy jó ideig öngyilkos hangos hűtéssel forgalmazták a kártyákat de ha megnézitek a legtöbb esetben referenciát követték, nem áttervezték egy szarabb hűtésre amikor meg az embernek van egy VGA hűtője amit a köv karira is rá tud rakni, akkor nagyon jól jön egy olyan gyártó aki olcsóbban adja ugyan azt a terméket.

Boxi88
(őstag)
Persze hogy 1 is elég... de vannak olyan "hardcore gamerek" akik inkább vesznek kettőt 5 plusz fps miatt 
"Az Inno3D koncepciója még jobbnak mondható, hiszen a iChill Black szériás GeForce GTX 580 komplett vízhűtést használ."
Ejnye. Jobb az a vicc, mint egy fullcoverblokk?
Nemá
Milyennapvan?

zazahoho
(őstag)
igen
vagy a másik 
de ezek közül is jöhetne bármelyik ![;]](/dl/s/v1.gif)
de hogy a témába is vágjon :TX 580 FTW Hydro Copper 2 ez az igazi vizes 580-as ![;]](/dl/s/v1.gif)

lizRRR
(őstag)
Oh , ha lesz rendes melom , akkor össze rakok egy full extrás gépet mindenféle kütyüvel.
Mert már utálom , hogy fél évente - évente tudok csak ujjítgatni.
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

zazahoho
(őstag)
Csak az a baj,hogy egy pc soha nincs készen
valamit mindig lehet rajta cserélni ill. bővíteni
de egy-két ilyen 580-as elég sokáig megoldaná a vga gondokat.

pottyantós
(senior tag)
Pc-ben nem lehet időtálló gépet összerakni, mindig fejleszteni kell, meg cserélgetni a bigyókat.. max egy 580 4-way SLI...
Azzal el lennék sokáig! 
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

KG.
(kvázi-tag)
3év mulva meg megkapnád ugyazt a tejlesítményt egy középkategóriás kártyán, szinte 10ed annyi fogyasztással, hiába elég lenne, akkoris megérné cserélni a fogyasztás miatt! 
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

lizRRR
(őstag)
De antik darab lenne akkora már és akkor meg azért nem cserélné le ! 

5870 x 2 -vel ugyan ez lesz az antik darab lesz !
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

kpal
(PH! kedvence)
igen ez mind szexi de főleg a Hydro Copper . 

kpal
(PH! kedvence)
ez a fejlesztés is pénztárca kérdése és kinek mire kell mire van igénye.

zazahoho
(őstag)
Csak az a baj,hogy egy pc soha nincs készen
valamit mindig lehet rajta cserélni ill. bővíteni
de egy-két ilyen 580-as elég sokáig megoldaná a vga gondokat.

lizRRR
(őstag)
az biztos ... meg a villanyszámla költségeit is !