Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zed1983

zed1983
(őstag)

Hány darab ATi és hány darab új NV kártyára számíthatunk? :F
És eddig azt hittem, hogy a Palit gyárt NVidiát

(#2) westlake válasza zed1983 (#1) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ati: 4750 ; 4890
nvidia: gtx 275

en nem tudok tobbrol..

#3: marmint, hogy zold?
#4: nincs semmilyen felhajtas.. egyszeruen csak hireket kozolnek a sracok.. (mi csinalunk felhajtast a hirekbol.. elintezhetnenk annyival is a hireket, hogy: "oke, lesz ilyen is")
#6: ez egy uj kartya.. van annyira uj (vagy regi), mint a masik oldal uj kartyaja ;]

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#3) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Várom már a békás hozzászólásokat.

(#4) zed1983 válasza westlake (#2) üzenetére

zed1983
(őstag)

Én sem, ennek kell akkora felhajtás? Invázió közeleg? :F

(#5) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Áprilistól lesz itt kánaán VGA-ból!

(#6) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gtx 275-öt hogy hívták régebben? ;]
zed1983: A palit gyárt Nvidiát, azt akarják, hogy CSAK Nvidiát gyártson...

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#7) zed1983 válasza D1Rect (#6) üzenetére

zed1983
(őstag)

:C
Jah vágom már...sztem most egyik gyártó sem engedheti meg magának, hogy aki eddig gyártott ATi-t az ne gyártson tovább, ebbe sztem nem megy bele a Palit....

[ Szerkesztve ]

(#8) zed1983 válasza BR4D (#3) üzenetére

zed1983
(őstag)

Kezdődik...

(#9) gyiku válasza zed1983 (#8) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

en most nem :P

(#10) kariad

kariad
(senior tag)

No fűzik már a kis Harci Békát! :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#11) zed1983 válasza gyiku (#9) üzenetére

zed1983
(őstag)

Én meg sohasem ;)

(#12) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

háh.

milyen rossz lehet az nvidia fő muftijának lenni... kapja a hírt hogy a pirosak már megint új kártyát fognak kiadni és nekik nincs semmi a tarsolyukba. erre gyorsan össze dobnak valamit. lehet jó lesz a mix, de lehet kevés lesz benne a jég.
na de majd meglássuk aztat kérem szépen alássan. ;]

Kezd iPon szint lenni...

(#13) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Atombéka... :DDD

Békák utoljára valamelyik ATi-s techdemoban voltak, de azok még nem jutottak el az atomkorszakig. :)

(#14) Sweet Lou 6

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Ha félúton lesz a gtx 260 és 280 között nem sok értelme van, mert a kettő között kicsi a teljesítménykülönbség, a legtöbb core216 gtx260 tuninggal megközelíti a gtx 280at

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#15) Navaze

Navaze
(tag)

Palit lesz a legendás Xfx!?!?!?!?! :DDD Remélem tényleg lesznek 1792 MB-os karik is, mert így csak egy helyben toporgunk. A g212-ig legalábbis. :U

(............(o)...............(o)..............)

(#16) AMD_ok

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Na lehet az Nvidia-t éltetni, aki ugy gondolja :D

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#17) P00By válasza BR4D (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Bééka....

Végre egy kis pezsgés :))

(#18) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért nem semmi, hogy pusztán a Stream processzorok számának variálásával hány fajta kártyát nem adnak ki. :)

Egy generációból kellene max. 9-féle termék: 280-as, 270-es és 260-as GT-GTS-GTX, oszt annyi. Nem lenne kavarás. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#19) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szájber-breki powa. :DD

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#20) marcias válasza Vistaboy (#18) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Illetve lesz GTX 286, ami 1MHz-el magasabb órajelen fut, mint a 285. ;] :DDD

(#21) BR4D válasza marcias (#20) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azóta már átnevezték GTS 345 Ultrára! Pont 5 perce.

(#22) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

akkor ez most egy átcimkézett gtx8800?

http://mlzphoto.blog.hu/

(#23) Puma K válasza MLaca (#22) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

(#12)-be én is ezt akartam írni csak féltem hogy megköveznek ha szólok egy ilyet ;]

Kezd iPon szint lenni...

(#24) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oké, lesz ilyen is. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#25) Bici válasza MLaca (#22) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nem. Ez egy, a modern kor követelményenek részben megfelelő Riva128ZX megnövelt memóriamérettel, és kiszélesített busszal. Valamint a stream processzorok számát is jelentősen növelték a mérnökök.

[ Szerkesztve ]

(#26) Loha válasza MLaca (#22) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Nem, ez egy butított GTX 285, 8 helyett 7 ROP egységgel és 512bit helyett 448bit-es memóriabusszal.

(#27) Skizz válasza Sweet Lou 6 (#14) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

260 és 285 között lesz félúton, az azért picit más. Árazástól függ majd minden...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#28) Vistaboy válasza marcias (#20) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És még mennyi fér el a 300-asig. :P

Na jó, vicc OFF.

Én egyenlőre egy GTX 285-öst tervezek venni, de addig még lesz pár hónap, meglátjuk, mi sül ki addig. :)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#29) Fel

Fel
(őstag)

Nocsak! Kettévágott GTX 295?

(#30) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ez a GTX 275, kár hogy ezen nincs 5 HDMI, hanem egy se van. :)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#31) Thauglor

Thauglor
(fanatikus tag)

Hmm. Az egész anyi kérdést tesz fel bennem hogy: ez most jobban megéri az nv-nek? mmint anyagilag előállítási költségileg? vagy esetleg a rop-oknál is van gyártási selejt? mrt akkor még elnézem nekik :o

(#32) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Már pont ideje volt....

(#33) Skizz válasza Thauglor (#31) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A GTX295 épphogy nem termel veszteséget a partnereinek (márpedig mostanság ők a legelégedetlenebbek), úgyhogy egy butított GTX285-ön csak látnak valami hasznot. Plusz valamit kellett villantani a 4890 ellen is.

[ Szerkesztve ]

(#34) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a Palit hülye lesz beszállni a süllyedő hajóba :(

Ennek a GTX 275-nek annyi értelme van mint a Core i5-nek. :D

(#35) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"rendszer teljesítménye valahol félúton lesz a felújított GeForce GTX 260 és GTX 285 között."

Én a 216 SP-s GTX260-nak 265 nevet adtam volna, az egyszerűség kedvéért, ami logikus is lenne, a 280 felújított verziója a 285, újabb, tehát magasabb a szám. :)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#36) 00roli00

00roli00
(senior tag)

Ezt a tesztet elnézve érdekes lesz pozicionálni a 275-öt.

(#37) Lewzke válasza Fel (#29) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Hát specifikációk alapján igazad van. Rájöttek arra , hogy több profitot szerezhetnek a filléreknél ha kettévágják , ráraknak egy GTX 280/260 ref. hűtést és máris jobban hasznosítható . :))
Csak azután kövezzetek , amiután elolvastátok a profilom . :DD

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#38) tome.jr válasza EarL 007 (#35) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha 265 lett volna a 65 nm 216 sp neve, akkor milyen nevet adnál a 55 nm 216-osnak? :D

(#39) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

És mi van/lesz a DX11-gyel? A másik hírben volt róla szó... :D

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#40) EarL 007 válasza tome.jr (#38) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

266! :DDD Akkor szerintem 270 lett volna.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#41) Skizz válasza tome.jr (#34) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért ideig-óráig jó lehet tűzoltásnak, ha a 295-öt kivonják a forgalomból, ezt meg jól árazzák, akkor kicsit fellendítheti a céget.

(#42) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én megvárom ezt az ATI hajrát. Főleg az árak miatt. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a mostani 48** teljesítmény-kategóriában az árakat jelentősen tudják-e csökkenteni.

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#43) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Állítólag 130 € lesz a 4750-es, ami szerintem azért nem kevés, pláne a gatya Forint mellett.

Hörcsög Powa'

(#44) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Tehát akkor a 4870X2 a világon a leggyorsabb videokártya?

:DDD :DDD :DDD

(#45) tome.jr válasza Skizz (#41) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem semmire nem lesz jó. Árgépes adatok:

GTX 260: 60-70k
GTX 285: 105k

Ha valaki jó ár/érték arányú kártyát akar akkor megvesz egy 260-ast, ami kis tuninggal nagyjából a 285-től lemarad 10-15%-kal. Ehhez képest aki a leggyorsabbat akarja az úgyis megveszi a 285-öt. Ahhoz hogy piacképes legyen 80-85k körül kellene árazni, aki meg ennyit kiad az már kiadja azt a pluszt ami egy 285-öshöz kell. Szerintem a 260 és 285 közötti 20% különbség olyan kevés, hogy oda már fölösleges még egy VGA-t bepaszírozni. Bár ha jobban belegondolok valószínű eredetileg is azért 260/280 számozást kaptak, hogy legyen hely egy esetleges 270/275-ösnek.

Ennek megint csak marketing értéke van, az ATI kijön egy ráncfelvarrott 4870-essel (4890) erre valamit le kell tenni az asztalra új termékként a másik oldalon.

[ Szerkesztve ]

(#46) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Uhhh... mi lesz itt, ha tényleg átpártol az XFX!? :Y :(

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#47) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Sztem nem fognak sokat keresni ezen a karin sem, több lesz rá a kiadás mint a bevétel.

Jeee! Breki is back! K$#va jó ez a mosolygó béka! :D És milyen király terminátor féle karja van! :DDD

[ Szerkesztve ]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#48) schwartz válasza tome.jr (#34) üzenetére

schwartz
(őstag)

Gondolom bekerik majd az utemtervet jo 5evre elore. Ha meg latnak benne fantaziat akkor minden lehet...

Fuck yourself Jay Wilson

(#49) TheDragon007 válasza 00roli00 (#36) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y Nem létezik hogy ekkora különbségek legyenek játékban :)) (kb. 0-0,5% :DDD )

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#50) K21_overlord válasza tome.jr (#45) üzenetére

K21_overlord
(tag)

Nem hinném h a számozásnál ilyen re gondoltak volna. Annó a 6800 6600 vagy 7800 7600 közé sem ékelődött be semmi, mert nem volt rá szükség.
Én azt mondom h ha 2 kártya között 5 fps van akk ott nincs gyorsabb vagy lassabb, az a 2 kártya egyenlő. Valami hasonlót szimatolok ennél a felálásnál is.

u.i: Ha nem látsz külömbséget (nem a frapsz hanem te a szemeddel) a 2 kártya nyújtotta teljesítménye között akk mért vennéd a drágábat? :D

A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.