Ránézésre Pioneer belsőt sejtek.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Ránézésre Pioneer belsőt sejtek.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

hát igen, ideje volt egy gyorsabb írónak...
főleg, hogy (ha) megint nem saját fejlesztés,,
nem bd kellene már?
Nem értem ezt az állandó dvdrw fejlesztést
...alap oldszkúl író is elég.
Van aki egyáltalán 8x sebesség felett szokott írni? Neaggy'isten 16-20x -osan?
Én ha lehet mindig 2x-esen írok...és eddig nem volt baj a többéves lemezekkel sem.

Milyen hardverrel nem vakítják már a parasztot?
Ez kb olyan szint, amikor 1-2 giga ddr2-es ramot pakolnak hót gyenge vga-ra.
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
maximum 8-szeres sebességgel 
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!
(#7) venember83
Plextor néven kívül nem tudom, mit kapunk még pluszba. Talán jobb fw-t? Talán jobb támogatást? Szégyenletes ez egy olyan cégtől, akik ilyen múlttal rendelkeznek. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Így van, egyszerűen szánalmas. 
Inkább veszek 5k-ért egy Pio-t és ugyanott vagyok. 

A 2x-es írással csak annyi a gond, hogy a 16x-os lemezek jobban tolerálják, ha a maximálisan elérhető sebesség körül írják.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Ezt nem mondod
Én 16x -os TDK-kat vések évek óta,és eddig csak az lett pár év után olvashatatlan amit 16x -osan írtam meg(még a legelején,h fasza gyerek vagyok...16szorosan írok
)

Erről egy teszt valahol?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu

Az új írók már tényleg magasabb írási tempóra vannak optimalizálva, jobb minőségben írnak 8x illetve 12x sebességen, 16x szerintem azért még mindig túl sok.
TDK meg eleve felejtős, csakis Verbatim vagy Taiyo alapú lemezeket vennék, esetleg Ricoh, de úgy hallottam már az se olyan jó.
Akkor ez a lemez dolog olyan ízlések és pofonok szitu nem?
Ezt abból gondolom,h mondjuk 5e db tdk-ból 20volt rossz...és az is a 16x -os írás miatt.

Nem igazán, attól hogy sikeresen megírta a lemezeket, még nem jelenti azt hogy azt jó minőségben tette és hogy 5 év múlva is vissza fogod tudni olvasni.

Anno mikor még volt dvd író és dvd lemez teszt a ph!-n, akkor hosszas táblázatokkal mutatták be nekünk(olvasóknak), hogy milyen hatással van a 2x írási tempó a 16x-os lemezekre. TDK-t meg ne vegyél ha hosszú időre akarsz adatot tárolni. Ha gyűjtő vagy(pl.: sorozat), akkor csakis Verbatin. Kérdezd meg bármelyik dvd árusítással foglalkozót itt a pH!-n, hogy miért.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Rendben,sztem megfogadom a tanácsod. Árban nincs különbség...csak úgylátszik nem szívtam meg még tdk-val, illetve a nagyon régen megírt lemezek is olvashatók a mai napig.
Nero7?
Attól nem kékhalálozik a Vista? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Nekem is vannak TDK lemezeim, de némelyiket már a kényesebb meghajtó nem olvassa. Nekem is egy dvd árusító hívta fel a figyelmem a verba-ra, és eddig azzal semmi bajom nincs.

En nero7-et hasznalok miota vista-m van, sosem volt vele gondom.
Minek ennyi uj DVD iro?
Nekem PX-750A-m van nem is tudom miota, sosem volt vele gondom es eddig egy lemezzel sem vacilalt, meg akkor sem ha duplaretegurol volt szo.
www.oaziscomputer.hu

régebben jók is voltak a tdk lemezek, de mostanság már nagy a szórás mid tekintetében (YUDEN000-T03, CMC MAG-M01, TDK 003, MBI01RG40, CMC MAG AM3, MBI03RG40, DAXON016S, PRODISCS05, RITEK F1, TTH02, DAXON AZ3, RICOHJPNR03, RITEK R05, YUDEN000T03) és kifogható gyenge minőségű széria is! sőt, olyan is előfordul, hogy nem a lemez minőségével van probléma, csupán a régebbi írókon lévő szintén régi firmware verzió nem ismeri fel az újabb - és néha szélsőséges - médiakódot, ezért társít egy általános írási stratégiát a lemezhez, ami kifogásolható minőséget eredményez!
sőt, az sem teljesen lehetetlen, hogy lassan a verbatim lemezeket is eléri a minőségben is érzékelthető szórás - főként a mostanában piacra kerülő kínai példányokra gondolok!
biztos jók lesznek az új plextor írók, de régóta nem fűt már a vágy, hogy 2x - 3x árat fizessek egy olyan íróért, aminek plextor nevű házában egy olyan belső figyel, amit töredék árért megvásárolhatok nec (optiarc), pioneer, vagy lite-on néven...
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

21. században minek egyáltalán még dvd? Már a bluray is karcsú, nemhogy ez. Tárolni vinyó, hordozni pendrive - a korongoknak nincs jövője. Meg jelene se.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Pioneer 116/216 belsőre épül.
Csak a TDi!
Már hogyne lenne jelene! Ilyet írni...
A zenei albumok is még CD-n érkeznek és az esetleges extrákat DVD-n adják melléjük. A PC-s újságok mellékletei sem HDD-n jönnek hanem DVD-n. És a boltokban sem pendrive-on adják a DVD filmeket
és lassan már BlueRay filmek lesznek inkább. És még hozhatnék tonnányi példát a jelenre. A jövő persze más kérdés.
Tehát amit írtál az inkább szubjektív megítélésed által manifesztálódott gondolataid tévképzete, mintsem a valóság
(bocs, nemrég megint megnéztem a Vektort
)
[ Szerkesztve ]
Elég drága pio bél 
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

Heh, ez nem csak belsőre Pioneer, de külsőre is. A pofám lesülne a Plextor helyében, ha ilyet csinálnék. Megveszi fillérekért mástól a cuccot, és ráfesti hogy Plextor. Gratulálok. Ennyi erővel én is veszek egy Pio-t, és ráfestem hogy "forgonati". És van saját gyártású iróm 
Régen volt egy Plextor CD iróm, állat drága volt akkoriban (úgy 10 éve) nem is tudtam megvenni csak használtan. De az még valóban Plextor volt, izig vérig saját fejlesztés, és minőségileg is ott volt a szeren. De most... Már csak a nevükből próbálnak élni. Nem is értem, ki az még manapság, aki megvesz egy ilyet. Tuti hogy semmivel sem ir jobb minőségben mint az én NEC AD-7201S-em...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Ha megnézed az utolsó modellek közül egyik sem volt " igazi" Plextor. Pioneer, NEC, Lite-On belsőkre épültek.
Csak a TDi!

Ja, tudom én, ezért mondom, hogy nekem a helyükbe égne a pofám. Évek óta mást se csinálnak csak más cuccait cimkézik át. Ahelyett hogy csinálnának végre valami minőségit, ami tényleg megéri azt a felárat. Évek óta szart se csinálnak. Ennyit róluk... 

Szerintem már nem fognak...
Köszönöm a segítséget. Ezekre akkor oda fogok figyelni. Nem gondoltam volna,h ennyi féle-fajta lemez van 
Emlekszem, hogy regen a legnagyobb almunk egy Plextor cd iro volt! Mara mar nem az a nagy marka sajna
.
powerd by mango, no more droid
El kell adni valamivel... illetve fejlesztenek, hogy spóroljanak (elég megnézni mi minden volt egy régi és egy mai íróban... vagy felemelni is elég őket
), és mellékesen a sebességet is lehet vele növelni, amitől jobban eladható.
Van... igaz, véletlenül
CDBurnerXP Pro-t használtam, beállítottam, hogy 8X írja meg... de kb 4 perc alatt kész volt a lemez... az a rohadt program, bármit állítottam be, maximális sebességgel írt, ha USB-n kötöttem be az írót
(az írót a gépbe szerelve jól működött, ez azért hozzá tartozik az igazsághoz)
audi100td: Pedig igazán lehetne egy lemez-márka, aki ragaszkodik a minőséghez. Azért jópáran kiadnak több pénzt, hogy sokáig megmaradjanak az adataik, de lassan már a márkanév semmit sem jelent, így meg mégis hogyan vásároljanak 
Dr. Akula: Azért vinyón tárolni még mindig drágább. (főleg ha biztonságban is akarjuk tudni az adatokat...)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

de csúnya az a plextor felírat...és ráadásul már közel sem hozzák azt a minőséget mint évekkel ezelőtt 

Hát hol van az a rég fény kedeves plextor?! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Miután anno kijelentették, hogy kiszállnak a piacról, azóta nincs mit csodálkozni, hogy nem saját fejlesztést dobnak piacra, hiszen nem is fognak. Mondjuk azt nem értem, mégis egyáltalán minek dobnak piacra bármit is. Ennyien megveszik méregdrágán, mikor az eredeti gyártó neve alatt megvehetnék feleannyiért
Én még mindig jól elvagyok a PX760-asommal, az volt a legutolsó saját fejlesztésük, és hát az sem mai gyerek már, de becsülettel végzi a dolgát.
És hát még mindig bőven maradt méltán jónak tartott Plextor címkézésű 16x Taiyo lemezem, de még max 8x írható is van...
szóval ez így elég ütős lemez/író kombináció... 8x-nál nagyobb sebességgel, 12x-esen meg tudom számolni a két kezemen, hányszor írtam 
...I'm so blind...

Ezaz, hogy én sem értem, hogy mi a tetűnek adnak ki akkor bármit is. Kicsit megvezetik azokat akik nem értenek annyira hozzá. A jónép megveszi mertz rá van irva hogy Plextor, és arra gondolnak, biztos van olyan jó mint a régiek. Közbe meg frászt. Pedig én is szivesen látnék egy jó kis plextor fejlesztést a gépemben, szeretek jó minöségben irni. Még áldoznék is rá plusz pénzt. De ezért nem adnék pénzt, semmi értelme 

És még csak az sem igaz, hogy jobb a firmware-jük... 
...I'm so blind...
Régen milyen név volt a plextor...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

... ha lenne még valahol Px716A vagy Px716AS, vennék egy rakást! (na jó, de legalább 6-7db-t)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)
A Philips cdrw-m mellől asszem a negyedik DVD-RW ODD hullik ki, a scsi plextorom mellől meg nem is tudom, mennyinél tartok. A hetes széria plexi is egy határ szar volt már, annak jött be max, aki alig ír évi egy két száz lemezt. Utolsó faja dvd-rw-k talán az orig NEc 4x/8x, LG 408x, 808x, Pio 106/107/108..oszt' ennyi. Az első írom egy 92 ezer ft-os 2x-es Toshiba volt..haveromnál ma is megy...
. Igaz, nem ipari mértékben használja. Az a helyzet, hogy nem tudnék most egy jó írót mondani..igaz, ennyiért mit várjak.:-D...négy éve új, garis íróm van.
.mindig csere..hogy ez kinek éri meg?..nemtom.
Geller.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

TDK?
Par eve majd 12 lemezt szurtam el mire leesett, hogy a lemezek szarok es nem az irom.
Azota kerulom a TDK lemezeket.

Régen mindenki dobálta a hátasokat tőle, én is. Mostmár nem nagyon hallani róluk, az LG, Pioneer, Philips, Samsung jóval hátrébb sorolta a ranglétrán a Plextort.
twollah: TDK lemezeket már én sem használok legalább 3éve, a Philips írom valahogy nem szimpatizál velük.
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Hy!
Nekem egy 712 van csak plextor dvd-t látott ill verbából a szines ty lemezeket.Max 50lemezt írtam vele ez idáig mind olvasható.Pedig a régi 4* szines verbák nem mostani példányok.
Szerintem elég későn jőtt eme író igazából 1év és blue srácok mindent elvernek.
P.E.TY.A tdk régen a 4* korszakban akkor jók voltak.Igazából a verba most ami ugymond "jó" de abból is a Chinai monst kerülendő.
Itt olvashatsz pár infot dvd lemez info
D.Orion bácsinak igaza van
[ Szerkesztve ]
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON
THX
Meggyőztetek 

Régi videokaris,procis biznisz emlékére

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON
Nekem tv rémlik amit nem vettem meg 

Jáj, mekkora égés má ! Tiszta szégyen.
Nézek jobbra (moncsi) --> Plextor.
Nézek balra (gép) --> pájó
Ezt eljátszom még vagy kétszer, há mondom mindkettő pájó !
Belesek ide, mondjátok : pájó. Meg hogy Plextor má nem is van. 
Pfff, le vagyok maradva !
Pedig nekem is rémlett még régebbről, mintha a hírekben a 760-as lett volna emlegetve utolsó saját példányként. Változnak az idők... és ezt egyre több dologgal kapcsolatban emlegetem fel negatívumként.
De biztos velem van a baj. Tán már öregszem... Ráncos, fogatlan, vén, vigyorgó kocka leszek lassan... Ilyen : 
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

A zenei albumok sztem torrenten érkeznek.
De dvd lemezek lejátszásához elég egy olvasó is, nem kell 9999999999x-es író. Olvasni még olvassa az ember, de kiírni már nem fog semmit dvd-re.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Nincs sok értelme a tesztnek.
Átlagembernek mindegy, nem, hogy most 19:15 vagy 20:33 egy 4.7-es szintideje. 
A DVD/RW olyan mint a kanál: arra való amire kitalálták, nincs mit cifrázni rajta. 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Gémer író...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."