Jöjjenek csak,legyen olcsó proci az új foglalatba 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Processzorok, tuning » [Re:] Érkeznek a Pentium G630T és Celeron G530T Intel processzorokHozzászólások

adorjant
(senior tag)
3D támogatást már nem bírna el a HD Graphics
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Ez de gonosz... 
Am nem vágom, 3D nélkül mire jó egy IGP? 
Starter mellé?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

stratova
(őstag)
Nem igazán értem ezt a logikát, virtualizációs lehetőséget bent hagynak egy Celeron prociban, de a valamire használható GPU-t megvonják, erre mi a magyarázat?
A 64-bitért meg még érezze magát a kedves vevő megtisztelve? 
Thunderzolee: Starterhez nagyon kellhet a virtualizáció 
Ahol a most meghagyott extrák fontosak, oda meg nem Celeront vesznek nem? Szürke szamár találkozása a köddel (és Tóth Marival).
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

xAttilax
(tag)
azaz. minél több proci a foglalatban és annál támogatottabb lehet
a végén még nem lesz olyan kérész életű mint elődje ![;]](/dl/s/v1.gif)

[CS]Blade2
(őstag)
Ezek ált. ugye úgy vannak megoldva, hogy a nem működő részeket letiltják. Ha valami többnyire nagy számban a nem teljesen egészséges chipekben is jó, akkor azt nem fogják csak úgy letiltani, jó lesz az arra, hogy legyen még egy pipa az adatlapon, kivéve, mikor pont az ellenkezőjét akarják elérni, hogy ha az is kell, akkor vegyél egy drágább típust. Itt összehozták, hogy mindkettő igaz legyen.

Ribi
(PH! kedvence)
Monnyuk "irodai" munkához?
Melóban még sosem használtam 3D dolgot.

X Factor
(PH! addikt)
Ezek egy vagy több magosak?
(L) Atiradeonika (L)

stratova
(őstag)
No jó egy alap kliens gépbe végül is van értelme (de ahol virtualizálsz, oda már csak nem egy celeront teszel hanem egy combosabb procit, nem mintha a Core i széria és így az azon alapuló cerka gyenge lenne); csak kissé szokatlan húzás.
X Factor: lásd a cikkben (ha a kérdés komoly volt)
Ezen túlmenően a processzorokban közös, hogy csak két maggal rendelkeznek
[ Szerkesztve ]

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Hibák javítva, illetve a 3D támogatás nem volt egyértelmű a forrás szerint sem, ezért kiderítettük, hogy pontosan mi ez és átírtuk.
a szokasos intel hd graphics minoseg. 
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

adorjant
(senior tag)
Így már más

X Factor
(PH! addikt)
Átsíklottam felette, köszönöm 
(L) Atiradeonika (L)
Azért a 2ghz es ha hozzáveszük hiogy tuningolni se lehet,elég gyenge lehet de legalább alig fogyaszt.Lehet benevezek egyre egy legolcsóbb asrock lap mellé.
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Igen-igen, ezt értem én is, csak hát jó lenne itthonra is egy LGA1155-ös alaplap, abba egy jó proci, és nem kell mellé VGA.
Igen ám, de a legkisebb második generációs Core i3-as is vagy ~20ezer, azért annyit meg nem akarnék egy másodlagos gépben levő procira költeni.
Akkor egy darabig még marad a G41-es lappal szerelt konfigom.
Illetve most, h javítva lett a cikk, már értelmét is vesztette a fenti okfejtésem. 
Hajjajj.. "...sztereó 3D, Qiuck Sync Video és Clear Video HD nélküli IGP.."
Asszem bele kell vetnem magam az internet bugyraiba, h kicsit felfrissítsem mik is ezek.. 
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Silentfrog
(őstag)
Benne van a cikkben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
2 magosak.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Tankblock
(újonc)
Piciny elírás:
"Qiuck Sync Video" inkább Quick Sync Video.
'A világon csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.'' Albert Einstein
javítottam. thx. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Charlie
(tag)
Arról lehet már tudni valamit, hogy az AMD új procijai mikor érnek ide Magyarországra?

Ribi
(PH! kedvence)
Én perpill egy E6550est használok virtuál gépek futtatására.
Igaz csak én használom, de mindig az a gond, hogy a winyó lassú.
CPU csak ritkán és rövid ideig van kihasználva.
Indítok 2 gépet egyszerre akkor rossz hallgatni hogy mit művel a winyó.
Nem is biztos, hogy szándékosan virtualizálsz. Win7 XP módhoz jó segítség lehet, ha a használt alkalmazás nem fut Win7-en.
Ettől függetlenül ez megint egy hulladék CPU.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

stratova
(őstag)
C2D óta már nem nevezném a Celeront hulladéknak, Core i óta meg pláne nem. Csak nekem nem túl szimpatikus a letiltjuk a szolgáltatások felét hozzáállás, de ez a cucc szerintem egy vállalati kliens gépbe való max. (egy-két helyre egyenesen megváltás lenne, van ahol még ma is P4-es Presscotos gépek tekernek s az újabbak jó ha C2D-k)
Ribi: Egyáltalán nem baj, hogy Celeronban is megvan ez a szolgáltatás. Csak azt nem értettem, hogy egy olyan processzorban ami atom után a kínálat alja, benne hagynak ilyet és butítják a GPU-t eddig nem ez volt a jellemző.
[ Szerkesztve ]

Ribi
(PH! kedvence)
Mostanában a cpuba integrált gpu a trendi.
Eddig a cput kellett butítani, most a gpu-t.
Biztos megvan az oka, hogy miért.
De ez csak jó irodai gépeknél.
CPU szinte semmivel sem lassabb, gpu meg úgyis csak megjelenítésre van. Ha meg esetleg filmet néz valaki azzal elvan a cpu is. Szóval a minnél olcsóbb cpu a lényeg és ezt szépen teljesítik.
ja lesz vagy 15 ezer ez a celeron is nézve a g-s procik árait.Amd böl 3 magosat lehet kapni ilyen áron.Nem nagyon látom azt a nagy olcsóságot
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Pentium G620 van 15k-ert, azert csak jo lenne, ha a Celeronok olcsobbak lennenek...
G440 az igazi az egy magjával de az is lesz vagy 10 rugó mire megveszed a kiskerbe.Szerencsére egyelőre sehol se kapható itthon.
[ Szerkesztve ]
És, T-s ( 35w) proci mikor lesz hd 3000-el? Nekem egy olyan kéne.
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

kerelo
(senior tag)
Jó kis energia takarékos konfigot lehet össze hozni, ezekkel a pocikkal.2 mag,van virtu, van int Gpu, és olcsó.És a lényeg hogy hosszú távon fejleszthető,hiszen az ivy is bele megy majd ezekbe a lapok-ba.Mi kell még?Azt nézni , hogy AMD vonalon most ennyi pénzért milyen procit lehet venni az hülyeség.Hiszen a Sandy már most sem drága,pl jövőre meg,simán verni fogja árban a mostani Amd procikat./ reméljük az amd a bull-al majd domborít,de ez még odébb van / Szerintem jól csinálja az intel,hogy bővíti az alsó kategóriát
/főleg hogy a legtöbb esetben a vinyó a legszűkebb keresztmetszet,nem a proci.És hogy végre esni kezd az ssd árak,el kell gondolkozni azon hogy egy ssd,sok esetben többet gyorsít egy gépen,mint az erősebb proci/
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

stratova
(őstag)
Hmm még mobil vonalon is csak a BGA-val van Core i3 2310E. Lehet, hogy asztaliba HD 3000-nek már túl szűkös a 35W?
[ Szerkesztve ]
Én úgy tudom az összes notebook Sandy bridge-be hd 3000 van -legalábis a core i szériásokban-. (a 12eu a hd 3000, a hd2000 6eu)
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

stratova
(őstag)
Mea culpa pl 2310M Intel oldala kissé félrevezető, vagyis nem a legrészletesebb.
[ Szerkesztve ]

Fr3eWar
(senior tag)
Már vártam a hulladék celeronok megjelenését. Hála az égnek nem volt már a gépemben a 366-os óta egy sem. (de sajnos sok ismerős cerkás gépét kellet műteni)
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.