Nyami 
www.oaziscomputer.hu
a második képen a dobozon látszik hogy kerül rá egy kis vörösbor
extra

Hogy mi?
az első képen még látni valami foltot, ami a másodion már ki van photoshop-olva, az miaz...
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

alakul... egy alapfeszen 4 gigas elferne epp nalam
de arra meg varhatok kicsit szerintem 
benedekco: az nem fotosop, max paint 
[ Szerkesztve ]
Gondolom a bolt matricája. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
hehe... nekem egy ilyen is nagy öröm lenne... kevés már lassan a 3800+ x2 :S ellustul mellette a 9600gt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

eleg lenne nekunk a 720as is, siman.
Na nem hiszem el hogy versenyre kel ez a proci egy i7-el, miért állítják ellenfélnek???
mephi666: hát igen. édeskevés az az x2 a 9600gt-nek.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
az dehogy vörösbor
hanem az AMD hologramos matrinyája 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Remelem meg jo ideig nem kell cserelnem a 9850BE CPUm.

Csak a 955 fog érkezni vagy esetleg más 9xx is?Ez még nem az én pénztárcámnak valo 
ne is mondd... még 4hónapja nézegettem a 6000+ x2 körüli procikat... jöttek a hírek is az árcsökkenésekről sorban... csak ez minket soha nem ér el a forint "ereje" miatt... :S várom, h menjenek lejjebb az árak, erre 2-3ezerrel föntebb vannak... annyit meg nem akarok adni érte egyenlőre... menni megy, aminek kell így is a konfigomon és beérem ennyivel... majd ha jobban állok vagy lejjebb megy az ára, akkor veszek nagyobb procit...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Most hogy az AMD-nek nem megy olyan jól mint régen, véletlenül visszaállhatnának arra hogy szabadon állítható a szorzó minden processzorukban, mint a régi szép időkben. Egy újabb érv lehetne a részükről hogy miért vegyünk AMD-t és ne Intelt.
Ára alapján - gondolom.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
várd ki a végét: majd kiderül még, hogy "véletlenül" szorzólock nélkül jöttek ki procijaik is elvétve és így felár nélkül kapott 100 emberből 1-2 black editiont 

majd valamikor jon a 925 is 

Hát igen majd valamikor
Arra sztem befizetnék.
Csak az a baj ha szorzot állitunk nincs energiatakarékos üzem sajnos,és aki tuningol ,a netezés közben azért örülne ha nem pörgetné tul az orát
.
[ Szerkesztve ]

Ipon szerint csak májusban érkezik az X4 925.
"Ez utóbbi CPU várhatóan majd csak május 14-én rajtol el hivatalosan"
azért a megjelenő procik elég nagy hányadából jön ki black edition, és nem számottevően drágább mint a sima.
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

a "majd valamikor"-ba belefer, nem? 
phenom II x3 -> x4, meg a hd4830 640 -> 800 "bug" után nem lennék meglepve
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
Én annak örülnék , ha lenne 2 magos kis fogyasztású olcsó (10-12K) proccogány végre .
Mondjuk SempronLe1150 X2 vagy mittoménmi

Tökéletesen! 
Mert az árával megalázza! 

Biztos, hogy csak az árával?
Aki csak netre és játékra használja a gépét annak mindegy milyen procit vesz, mert a 160K-s i7 nem jobb, mint a 60K-s phenom II. Na persze csak teljesítményre mindegy, az árkülönbség azért nem elhanyagolható.

aki meg 3dmarkra veri, az ugyis i7-et vesz 

Játékokban se nagyon mutatkozik meg a drágán vett erő. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Majd szólunk bacsis-nak hogy rángassa meg egy kicsit! 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
meg van a másik dolog: amikor a player pl fraps-al kiíratott fps-érték esetén nyugodt szívvel dicsekedik, hogy ő látja 100 és 80 fps között is a különbséget és úgy tud jól játszani
(mármint amikor az ő rendszere a jobb) jelen esetben meg nyugodtan mondhatja, hogy: "igen, az ő jó drága rendszerén megy jól a játék... nem a szaros amd-n..."
ismerek ilyen gondolkodású embereket, akik játszották mindig a janit, hogy az ő drágán összerakott gépük milyen bivaly... (van bennük sznobizmus rendesen) aztán 3szoros árért kaptak mondjuk 10% pluszt, ami amúgy sem sok vizet zavart...
#29: lehet h már vörösborhűtéssel próbálkozott a cikkben fotózott darabnál
vagy céklát rakott a procira és az kente össze a dobozt? 
[ Szerkesztve ]
Már annyi VGA hír volt hogy hirtelen rácsodálkoztam erre a részre:
45 nm-es gyártástechnológiával gyártott
Mondom micsoda? Ezek már 45nm-en nyomatják a VGA karikat
De aztán rájöttem, hogy ez prociról szóló hír szóval majd akkor kell csodálkoznom ha 32nm-es CPU-k és 40nm-es GPU-k lesznek a hírek között 
Kezd iPon szint lenni...
Ez az X4 955 kb. az i7 920-al lesz egy szinten számítási teljesítményben és fogyasztásban is. Árban valamivel alatta lesz majd szerintem.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Csodás, végre egy igazi i7 ellenfél
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

AMD... AMD... (skandalja a tomeg) 
alba gu brath

"így az Intel Core 2 Quad Q9550 és a Core i7 920 ellenfele lesz. Bár az utóbbi processzor a méregdrága alaplapok miatt inkább közvetett riválisnak tekinthető."
Árban talán tényleg de vajon teljesitményben is, várjuk kíváncsian a tetszteket 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Az igaz, egy szóval nem mondom hogy avval nem, de nem szeretem mikor ilyeneket írnak egy tesztbe/hírbe, egy átlag mezei júzernek megtévesztő lehet, igaz a mezei júzerek nem hiszem hogy i7-et vesznek.

Azért mert nem tudod értelmezni és/vagy nem látod át. Ha körülbelül azonos az X4 955 és az i7 920 teljesítménye, illetve a fogyasztásuk is körülbelül megegyezik illetve az áruk is közel jár egymáshoz akkor miért ne kelhetnének versenyre egymással?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Tudom értelmezni.
menalcas: na uyganígy gondolom
[ Szerkesztve ]

Versenyre kelhetnek, szerintem kár tesztek előtt levonni bármilyen következtetést is, bár egyéni véleményem is az hogy jól sikerült az AMD, de még van mit bepótolni 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
itt a teszt PH2 955+core i7 920[link]
azért túlzás h a ph2 azonos teljesítményű lenne, dehát olcsóbb sokkal(ha alaplapot+memória árát is beleszámítjuk)
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Remélem, és én is így gondolom, hogy az árakat illetve igazad lesz, mert mihamarabb szeretnék egy ilyet kipróbálni. Remélem jövő héten már lesz is.
Direkt nem linkeltem be ezt a tesztet mert az nem egy Phenom II X4 955 hanem egy X4 940 felhúzva. Tehát -200MHz NB és DDR2 a DDR3 helyett.
"azért túlzás h a ph2 azonos teljesítményű lenne"
Túlzás mert van ahol jobb.
Másrészt két eléggé eltérő platformról van szó. Van ahol az egyik jobb van ahol a másik.

A linkelt tesztbe a mérvadó a High Quality felbontás. Ott azért szépen együtt a banda. Az a lényeg.
Ha valaki játékra veszi a processzort, annak tökéletes az AMD CPU, a fennmaradó pénzből meg erősebb VGA-ra kell költeni, mert azon van a hangsúly.

Ennek is lesz 3 magos változata?
Az Élet kegyetlen....
Ott az X3 720. Hogy lesz-e X3 750...nem hiszem.

dehogy lesz... a közelében sincs... amivel utoléri az a +533 megaherz amivel többön ketyeg azonos orajelen a közelébe nem ér... amugy meg semmivel nem drágább az intel rövidesen leviszi a 920 árait...
jó meg minden,de inkább inkább a Core i7 920...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

olyan sok pénze nem marad...

Nahát, nahát. Az AMD végre újra felkapaszkodik a dobogóra? 
Whiteband: Szerintem a AMD Intel között már régóta nem lehet párhuzamot vonni az órajelekkel. Az AMD valószínűleg sosem fogja utolérni az Intelt az órajelversenyben.
[ Szerkesztve ]
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)