Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) JanR

JanR
(őstag)

Nyami :)

www.oaziscomputer.hu

(#2) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a második képen a dobozon látszik hogy kerül rá egy kis vörösbor

extra

(#3) benedekco válasza dokar (#2) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Hogy mi?

az első képen még látni valami foltot, ami a másodion már ki van photoshop-olva, az miaz...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#4) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

alakul... egy alapfeszen 4 gigas elferne epp nalam :U de arra meg varhatok kicsit szerintem ;)

benedekco: az nem fotosop, max paint :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5) Abu85 válasza benedekco (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom a bolt matricája. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) mephi666 válasza gyiku (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hehe... nekem egy ilyen is nagy öröm lenne... kevés már lassan a 3800+ x2 :S ellustul mellette a 9600gt...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) gyiku válasza mephi666 (#6) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

eleg lenne nekunk a 720as is, siman.

Phenom II X4 955 Inches Toward April 20 Launch

(#8) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Na nem hiszem el hogy versenyre kel ez a proci egy i7-el, miért állítják ellenfélnek???

mephi666: hát igen. édeskevés az az x2 a 9600gt-nek.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#9) FRENK1988 válasza dokar (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az dehogy vörösbor :) hanem az AMD hologramos matrinyája :D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#10) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Remelem meg jo ideig nem kell cserelnem a 9850BE CPUm.

(#11) okay

okay
(fanatikus tag)

Csak a 955 fog érkezni vagy esetleg más 9xx is?Ez még nem az én pénztárcámnak valo :)

(#12) mephi666 válasza mmdms (#8) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ne is mondd... még 4hónapja nézegettem a 6000+ x2 körüli procikat... jöttek a hírek is az árcsökkenésekről sorban... csak ez minket soha nem ér el a forint "ereje" miatt... :S várom, h menjenek lejjebb az árak, erre 2-3ezerrel föntebb vannak... annyit meg nem akarok adni érte egyenlőre... menni megy, aminek kell így is a konfigomon és beérem ennyivel... majd ha jobban állok vagy lejjebb megy az ára, akkor veszek nagyobb procit...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#13) MMIX

MMIX
(őstag)

Most hogy az AMD-nek nem megy olyan jól mint régen, véletlenül visszaállhatnának arra hogy szabadon állítható a szorzó minden processzorukban, mint a régi szép időkben. Egy újabb érv lehetne a részükről hogy miért vegyünk AMD-t és ne Intelt.

(#14) sh4d0w válasza mmdms (#8) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ára alapján - gondolom.

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#15) mephi666 válasza MMIX (#13) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

várd ki a végét: majd kiderül még, hogy "véletlenül" szorzólock nélkül jöttek ki procijaik is elvétve és így felár nélkül kapott 100 emberből 1-2 black editiont :DD

(#16) gyiku válasza okay (#11) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

majd valamikor jon a 925 is :U

(#17) okay válasza gyiku (#16) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Hát igen majd valamikor :O Arra sztem befizetnék.

Csak az a baj ha szorzot állitunk nincs energiatakarékos üzem sajnos,és aki tuningol ,a netezés közben azért örülne ha nem pörgetné tul az orát :) .

[ Szerkesztve ]

(#18) Cadal válasza gyiku (#16) üzenetére

Cadal
(őstag)

Ipon szerint csak májusban érkezik az X4 925.
"Ez utóbbi CPU várhatóan majd csak május 14-én rajtol el hivatalosan"

(#19) FireKeeper válasza MMIX (#13) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért a megjelenő procik elég nagy hányadából jön ki black edition, és nem számottevően drágább mint a sima.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#20) gyiku válasza Cadal (#18) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

a "majd valamikor"-ba belefer, nem? :U

(#21) FireKeeper válasza mephi666 (#15) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

phenom II x3 -> x4, meg a hd4830 640 -> 800 "bug" után nem lennék meglepve

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#22) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Én annak örülnék , ha lenne 2 magos kis fogyasztású olcsó (10-12K) proccogány végre .
Mondjuk SempronLe1150 X2 vagy mittoménmi :DDD

(#23) Cadal válasza gyiku (#20) üzenetére

Cadal
(őstag)

Tökéletesen! :R

(#24) gyiku válasza Cadal (#23) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

;)

(#25) Tomate válasza mmdms (#8) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert az árával megalázza! ;)

(#26) antikomcsi válasza Tomate (#25) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Biztos, hogy csak az árával?

Aki csak netre és játékra használja a gépét annak mindegy milyen procit vesz, mert a 160K-s i7 nem jobb, mint a 60K-s phenom II. Na persze csak teljesítményre mindegy, az árkülönbség azért nem elhanyagolható.

(#27) gyiku válasza antikomcsi (#26) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

aki meg 3dmarkra veri, az ugyis i7-et vesz :DDD

(#28) Gyuri27 válasza gyiku (#27) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Játékokban se nagyon mutatkozik meg a drágán vett erő. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#29) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd szólunk bacsis-nak hogy rángassa meg egy kicsit! :DD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#30) mephi666 válasza Gyuri27 (#28) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meg van a másik dolog: amikor a player pl fraps-al kiíratott fps-érték esetén nyugodt szívvel dicsekedik, hogy ő látja 100 és 80 fps között is a különbséget és úgy tud jól játszani :) (mármint amikor az ő rendszere a jobb) jelen esetben meg nyugodtan mondhatja, hogy: "igen, az ő jó drága rendszerén megy jól a játék... nem a szaros amd-n..."
ismerek ilyen gondolkodású embereket, akik játszották mindig a janit, hogy az ő drágán összerakott gépük milyen bivaly... (van bennük sznobizmus rendesen) aztán 3szoros árért kaptak mondjuk 10% pluszt, ami amúgy sem sok vizet zavart...

#29: lehet h már vörösborhűtéssel próbálkozott a cikkben fotózott darabnál :D vagy céklát rakott a procira és az kente össze a dobozt? :))

[ Szerkesztve ]

(#31) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Már annyi VGA hír volt hogy hirtelen rácsodálkoztam erre a részre:

45 nm-es gyártástechnológiával gyártott

Mondom micsoda? Ezek már 45nm-en nyomatják a VGA karikat :Y De aztán rájöttem, hogy ez prociról szóló hír szóval majd akkor kell csodálkoznom ha 32nm-es CPU-k és 40nm-es GPU-k lesznek a hírek között :B

Kezd iPon szint lenni...

(#32) Oliverda válasza antikomcsi (#26) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez az X4 955 kb. az i7 920-al lesz egy szinten számítási teljesítményben és fogyasztásban is. Árban valamivel alatta lesz majd szerintem.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#33) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Csodás, végre egy igazi i7 ellenfél

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#34) Solten válasza Killing (#29) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

AMD... AMD... (skandalja a tomeg) :C

alba gu brath

(#35) menalcas

menalcas
(őstag)

"így az Intel Core 2 Quad Q9550 és a Core i7 920 ellenfele lesz. Bár az utóbbi processzor a méregdrága alaplapok miatt inkább közvetett riválisnak tekinthető."
Árban talán tényleg de vajon teljesitményben is, várjuk kíváncsian a tetszteket :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#36) mmdms válasza Tomate (#25) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Az igaz, egy szóval nem mondom hogy avval nem, de nem szeretem mikor ilyeneket írnak egy tesztbe/hírbe, egy átlag mezei júzernek megtévesztő lehet, igaz a mezei júzerek nem hiszem hogy i7-et vesznek.

(#37) Blacki

Blacki
(tag)

Nos ez igen!. Tesztekre leszek kiváncsi még nagyon mi lessz a vége.
Egy 4000Mhz-s alapfeszes példány nyammo.
D
A kis figurát is adhatnák, elférne mellette. :P

Xbox360 gamertag: TrinityBlood05

(#38) Oliverda válasza mmdms (#36) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért mert nem tudod értelmezni és/vagy nem látod át. Ha körülbelül azonos az X4 955 és az i7 920 teljesítménye, illetve a fogyasztásuk is körülbelül megegyezik illetve az áruk is közel jár egymáshoz akkor miért ne kelhetnének versenyre egymással?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#39) mmdms válasza Oliverda (#38) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom értelmezni.
menalcas: na uyganígy gondolom

[ Szerkesztve ]

(#40) menalcas válasza Oliverda (#38) üzenetére

menalcas
(őstag)

Versenyre kelhetnek, szerintem kár tesztek előtt levonni bármilyen következtetést is, bár egyéni véleményem is az hogy jól sikerült az AMD, de még van mit bepótolni :K

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#41) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt a teszt PH2 955+core i7 920[link]

azért túlzás h a ph2 azonos teljesítményű lenne, dehát olcsóbb sokkal(ha alaplapot+memória árát is beleszámítjuk)

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#42) antikomcsi válasza Oliverda (#32) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Remélem, és én is így gondolom, hogy az árakat illetve igazad lesz, mert mihamarabb szeretnék egy ilyet kipróbálni. Remélem jövő héten már lesz is.

(#43) Oliverda válasza Bluegene (#41) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Direkt nem linkeltem be ezt a tesztet mert az nem egy Phenom II X4 955 hanem egy X4 940 felhúzva. Tehát -200MHz NB és DDR2 a DDR3 helyett.

"azért túlzás h a ph2 azonos teljesítményű lenne"

Túlzás mert van ahol jobb. :) Másrészt két eléggé eltérő platformról van szó. Van ahol az egyik jobb van ahol a másik.

(#44) wednesday válasza Bluegene (#41) üzenetére

wednesday
(őstag)

A linkelt tesztbe a mérvadó a High Quality felbontás. Ott azért szépen együtt a banda. Az a lényeg.
Ha valaki játékra veszi a processzort, annak tökéletes az AMD CPU, a fennmaradó pénzből meg erősebb VGA-ra kell költeni, mert azon van a hangsúly.

(#45) csiga8

csiga8
(tag)

Ennek is lesz 3 magos változata?

Az Élet kegyetlen....

(#46) Oliverda válasza csiga8 (#45) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott az X3 720. Hogy lesz-e X3 750...nem hiszem.

(#47) whitehand válasza Oliverda (#32) üzenetére

whitehand
(senior tag)

dehogy lesz... a közelében sincs... amivel utoléri az a +533 megaherz amivel többön ketyeg azonos orajelen a közelébe nem ér... amugy meg semmivel nem drágább az intel rövidesen leviszi a 920 árait...

(#48) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó meg minden,de inkább inkább a Core i7 920...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#49) whitehand válasza wednesday (#44) üzenetére

whitehand
(senior tag)

olyan sok pénze nem marad...

(#50) B4nd1t4

B4nd1t4
(tag)

Nahát, nahát. Az AMD végre újra felkapaszkodik a dobogóra? :U

Whiteband: Szerintem a AMD Intel között már régóta nem lehet párhuzamot vonni az órajelekkel. Az AMD valószínűleg sosem fogja utolérni az Intelt az órajelversenyben.

[ Szerkesztve ]

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.