Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Szép darab!

Nem kapkodták el :N

EVO & STi power

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már ideje volt... Tetszik a kicsike.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) yakuza.tora válasza Mappa (#1) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hát...nem. Lassan itt a 7xxx-es széria! ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#4) fatallerror

fatallerror
(őstag)

a hd7000es kártyák ennyire messze vannak h még új 6000esek is jönnek ki? :U

(#5) csucsbicep válasza fatallerror (#4) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt én sem értem, hogy miért csak most jött ki, pedig a 6870 már egy ideje a piacon van.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#6) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lett :)

[ Szerkesztve ]

(#7) Daywalker válasza yakuza.tora (#3) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nagyon lassan...még egy ideig ellesznek a 6xxx szériával.

(#8) Youri

Youri
(PH! addikt)

Háát nem tudom, ez az ICEQ még menő volt a HD előtti korokban, de ma már eléggé gagyi hatást kelt...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#9) Mappa válasza yakuza.tora (#3) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Na ez az. Én meg hűen mondtam április környékén, majd megvárom a 6950 IceQ azt leváltom a 4850 IceQ-t erre sehol semmi :O bezzeg a 6970 megkapta :W

EVO & STi power

(#10) Yutani válasza Youri (#8) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Filgyeled, hogy mit beszélsz? :U Mitől lenne gagyi az IceQ hűtés? Bizonyos fogyasztási határig szerintem mai napig a legjobb hűtési megoldás, mivel a VGA által termelt hőt kiviszi házon kívűlre. Ha nem tűnt volna fel, sok referencia AMD kártyát ilyen jellegű hűtés van (gondolok most azokra a fekete hűtőkre, amiknek a végében piros venti van).

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#11) antikomcsi válasza Yutani (#10) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem azt mondta, hogy gagyi, hanem, hogy olyan hatást kelt.

És ha én ránézek, szerintem is gagyinak tűnik.

(#12) Youri válasza Yutani (#10) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

A kijelentésem külsőleg értendő. Valóban amikor a 9800-at vettem, vagy nézegettem az x800-at, akkor nagyon menőnek tűnt, de ma már...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#13) MacCaine válasza Youri (#8) üzenetére

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért gagyi? Az átlátszó műanyag miatt?

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#14) Youri válasza MacCaine (#13) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

És a trabant kék szín miatt. Perszue ez csak szigorúan magán vélemény, nem a termék funkcionalitását kérdőjelezi meg.

(#15) Yutani válasza Youri (#12) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abban egyetértek veled, hogy nem túl szép ez a kivitel, valahogy a ventilátor környéke elég bumfordi.

(#16) Youri válasza Yutani (#15) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Mint valami olcsó kínai műanyag vacak, úgy néz ki. Na de elég az offból, ezt túltárgyaltuk :)

(#17) Mercutio_ válasza Youri (#8) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Nono, tuningbubusoknak akik szeretik az UV-reagens cuccokat mai napig jó választás, arról nem beszélve, hogy a hűtés nagyon rendben van :K Én se árulnám az enyémet, ha játszanék néha, de sajnos se időm, se kedvem manapság :(

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#18) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt már jobb is, de legalább már tényleg iceQ szerű :K

asd fgh jkl éáű

(#19) csucsbicep válasza DemonDani (#18) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, igen. Ettől ezt még elmarad dizájnban.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#20) Mercutio_ válasza csucsbicep (#19) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Az lehet, viszont az a 4850 úgy fűt(ött), mint egy kazán :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#21) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Kit érdekel, hogy néz ki? IceQ-k mindigis halkak voltak és hatékonyak, innentől ki nem tojja le milyen a pofája? :DDD

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#22) MacCaine válasza vanhalen (#21) üzenetére

MacCaine
(senior tag)
LOGOUT blog

(Y) :C

Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

(#23) yakuza.tora válasza Daywalker (#7) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Gondolom, azért karácsony előtt betolják az 1gpu-s csúcs karit. ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#24) jocek91 válasza Yutani (#10) üzenetére

jocek91
(tag)

Ez a kifújja a levegőt annyira gyér duma lehet hogy kifújja de sokkal rosszabb a hűtés teljesítménye plusz ha 1 évig hozzá nyúlsz a géphez az első aminek nagyobb lesz a hőmérséklete az a ref vagy vagy az ilyen iceq féle megoldás, azért ezek mert a venti után egyből jön egy hűtőborda fal ahol és mivel van rajta van ez a műanyag keret szépen összegyűlik a por.

[ Szerkesztve ]

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#25) jocek91 válasza jocek91 (#24) üzenetére

jocek91
(tag)

hopsz kicsit elkapkodtam. szóval ha egy évig nem nyúlsz a géphez :B

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#26) Yutani válasza jocek91 (#24) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, miről beszélsz. Na ezért kell időnként kifújni belőle a mocskot.

Egyébként elárulom, hogy nem csak az ilyen jellegő hűtők tömődnek el, hanem bármelyik képes rá, ahol a borda le van fedve és oldalról megy bele a levegő, pl. GF6800-ak ref hűtője, stb.

(#27) Silentfrog válasza Mercutio_ (#20) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Ez azért 40wattal többet eszik terhelve.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#28) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Hmmm....végülis nem olyan rossz ez, csak azt nem értem hogy abban a bumfordi plexi kitüremkedésben miért nem egy nagyobb mókuskereket tettek ami alacsonyabb fordulaton több levegőt tolna át -az esetlegesen eltömődött- hűtőbordán. Mert hely az lenne nekik hogy nagyobbra cseréljék. Egyébként örülök neki hogy a HIS újra hallat magáról mert mostanában nem nagyon voltak jelen a drágább szegmensben az árlistákon.

Tomcat

(#29) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Így a "végére"?
Mondjuk lesz aki megvegye, de tényleg itt a 7xxx start lassan.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#30) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A HIS igazán gyárthatna ezzel a hűtéssel nVidia kártyákat is.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#31) Misy

Misy
(kvázi-tag)

jaja Nvidiába is látnék ilyet

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#32) wednesday válasza jocek91 (#24) üzenetére

wednesday
(őstag)

A "kifújja a levegőt" dolgot nyugodtan rá lehet bízni a ház hűtésére. Szerintem akkor a "nem fújja ki levegőt" megoldások hatékonyabban hűtik magát a VGA-t. A ház ventik meg kisöprik a meleg levegőt.

(#33) Mercutio_ válasza wednesday (#32) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Próbálj elvonatkoztatni a nagy batár házaktól, és belegondolni azok helyzetébe, akik kis házba építenek erős mATX vagy akár mITX rendszereket...

(#34) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Mindíg is imádtam az IceQ-s hűtéseit, ezért is vettem ha tudtam HIS-t mindíg, bár volt amelyik kicsit hangosra sikeredett, de gyönyörű és hűt..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#35) Tomcat válasza wednesday (#32) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Nem feltétlenül így van. Szerintem jobb ha minél előbb kikerül a házon kívülre az a 70-80 C°-os levegő és nem melegíti alulról ezzel a forrósággal a felette lévő komponenseket. Ezért jók ezek a blower rendszerű hűtők, mert bár hangosak de a keletkező üzemszerű meleg nagy részét gyorsan kivezetik a házon kívülre.

Tomcat

(#36) echterion

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Szép-szép, de csak kompromisszumokkal. Akinek fontos, hogy nem hallja a vga hűtőjét terhelés alatt se (pl. én), annak ez nem jó. A 3850-esemen volt ilyen hűtő, terhelve lehetett hallani a suhogást, persze az átlagfelhasználót nem zavaró mértékben, de engem zavart. Nekem az Accelero S1 Rev.2 + két 8 centis 800-as Swif2 a csendes és hatékony vga hűtő.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.