Szép darab!
Nem kapkodták el 
EVO & STi power

Szép darab!
Nem kapkodták el 
EVO & STi power
Már ideje volt... Tetszik a kicsike.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Hát...nem. Lassan itt a 7xxx-es széria! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

a hd7000es kártyák ennyire messze vannak h még új 6000esek is jönnek ki? 
(#5) csucsbicep válasza fatallerror (#4) üzenetére
Azt én sem értem, hogy miért csak most jött ki, pedig a 6870 már egy ideje a piacon van.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...
Jó lett 
[ Szerkesztve ]

Nagyon lassan...még egy ideig ellesznek a 6xxx szériával.

Háát nem tudom, ez az ICEQ még menő volt a HD előtti korokban, de ma már eléggé gagyi hatást kelt...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Na ez az. Én meg hűen mondtam április környékén, majd megvárom a 6950 IceQ azt leváltom a 4850 IceQ-t erre sehol semmi
bezzeg a 6970 megkapta 
EVO & STi power
Filgyeled, hogy mit beszélsz?
Mitől lenne gagyi az IceQ hűtés? Bizonyos fogyasztási határig szerintem mai napig a legjobb hűtési megoldás, mivel a VGA által termelt hőt kiviszi házon kívűlre. Ha nem tűnt volna fel, sok referencia AMD kártyát ilyen jellegű hűtés van (gondolok most azokra a fekete hűtőkre, amiknek a végében piros venti van).
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Nem azt mondta, hogy gagyi, hanem, hogy olyan hatást kelt.
És ha én ránézek, szerintem is gagyinak tűnik.

A kijelentésem külsőleg értendő. Valóban amikor a 9800-at vettem, vagy nézegettem az x800-at, akkor nagyon menőnek tűnt, de ma már...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Miért gagyi? Az átlátszó műanyag miatt?
Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

És a trabant kék szín miatt. Perszue ez csak szigorúan magán vélemény, nem a termék funkcionalitását kérdőjelezi meg.
Abban egyetértek veled, hogy nem túl szép ez a kivitel, valahogy a ventilátor környéke elég bumfordi.

Mint valami olcsó kínai műanyag vacak, úgy néz ki. Na de elég az offból, ezt túltárgyaltuk 

Nono, tuningbubusoknak akik szeretik az UV-reagens cuccokat mai napig jó választás, arról nem beszélve, hogy a hűtés nagyon rendben van
Én se árulnám az enyémet, ha játszanék néha, de sajnos se időm, se kedvem manapság 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Volt már jobb is, de legalább már tényleg iceQ szerű 
asd fgh jkl éáű
Na, igen. Ettől ezt még elmarad dizájnban.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Az lehet, viszont az a 4850 úgy fűt(ött), mint egy kazán 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Kit érdekel, hogy néz ki? IceQ-k mindigis halkak voltak és hatékonyak, innentől ki nem tojja le milyen a pofája? 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
(Y) 
Dél-pesti lakás eladó, érdeklődni privátban. Pee for Houston, pee for Austin, pee for the state my heart got lost in... And shake twice for Texas. :-DDD

Gondolom, azért karácsony előtt betolják az 1gpu-s csúcs karit. 
Alléz Olympique de Marseille!

Ez a kifújja a levegőt annyira gyér duma lehet hogy kifújja de sokkal rosszabb a hűtés teljesítménye plusz ha 1 évig hozzá nyúlsz a géphez az első aminek nagyobb lesz a hőmérséklete az a ref vagy vagy az ilyen iceq féle megoldás, azért ezek mert a venti után egyből jön egy hűtőborda fal ahol és mivel van rajta van ez a műanyag keret szépen összegyűlik a por.
[ Szerkesztve ]
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

hopsz kicsit elkapkodtam. szóval ha egy évig nem nyúlsz a géphez 
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black
Értem, miről beszélsz. Na ezért kell időnként kifújni belőle a mocskot.
Egyébként elárulom, hogy nem csak az ilyen jellegő hűtők tömődnek el, hanem bármelyik képes rá, ahol a borda le van fedve és oldalról megy bele a levegő, pl. GF6800-ak ref hűtője, stb.

Ez azért 40wattal többet eszik terhelve.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Hmmm....végülis nem olyan rossz ez, csak azt nem értem hogy abban a bumfordi plexi kitüremkedésben miért nem egy nagyobb mókuskereket tettek ami alacsonyabb fordulaton több levegőt tolna át -az esetlegesen eltömődött- hűtőbordán. Mert hely az lenne nekik hogy nagyobbra cseréljék. Egyébként örülök neki hogy a HIS újra hallat magáról mert mostanában nem nagyon voltak jelen a drágább szegmensben az árlistákon.
Tomcat

Így a "végére"?
Mondjuk lesz aki megvegye, de tényleg itt a 7xxx start lassan.
.::www.megadanceradio.hu::.
A HIS igazán gyárthatna ezzel a hűtéssel nVidia kártyákat is.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

jaja Nvidiába is látnék ilyet
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

A "kifújja a levegőt" dolgot nyugodtan rá lehet bízni a ház hűtésére. Szerintem akkor a "nem fújja ki levegőt" megoldások hatékonyabban hűtik magát a VGA-t. A ház ventik meg kisöprik a meleg levegőt.

Próbálj elvonatkoztatni a nagy batár házaktól, és belegondolni azok helyzetébe, akik kis házba építenek erős mATX vagy akár mITX rendszereket...

Mindíg is imádtam az IceQ-s hűtéseit, ezért is vettem ha tudtam HIS-t mindíg, bár volt amelyik kicsit hangosra sikeredett, de gyönyörű és hűt..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Nem feltétlenül így van. Szerintem jobb ha minél előbb kikerül a házon kívülre az a 70-80 C°-os levegő és nem melegíti alulról ezzel a forrósággal a felette lévő komponenseket. Ezért jók ezek a blower rendszerű hűtők, mert bár hangosak de a keletkező üzemszerű meleg nagy részét gyorsan kivezetik a házon kívülre.
Tomcat
Szép-szép, de csak kompromisszumokkal. Akinek fontos, hogy nem hallja a vga hűtőjét terhelés alatt se (pl. én), annak ez nem jó. A 3850-esemen volt ilyen hűtő, terhelve lehetett hallani a suhogást, persze az átlagfelhasználót nem zavaró mértékben, de engem zavart. Nekem az Accelero S1 Rev.2 + két 8 centis 800-as Swif2 a csendes és hatékony vga hűtő.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."