Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Ez valami eszméletlen így a cikket olvasva. Még ha átlagemberek számára megfizethető áron lenne elérhető 200-300 körül akkor mennék venni egyet. De sejtésem alapján inkább a 600-700+ kategória. Nagyon megfogott a készülék.... sajnos..

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#2) pilóta válasza Fr3eWar (#1) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Szerintem amit az árából eltaláltál az a + :D

1000-es fényerő meg nagyon durva, véletlen csatornát váltasz egy sötét képről egy fehérre és mehetsz a szemészetre... ;]

Aki él és nem boldog, az téved!

(#3) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

:Y
Kegyetlen portéka. Sajnos az ára is az lesz... :O

Alléz Olympique de Marseille!

(#4) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

és mindehhez milyen panelt használnak ?
remélem nem tn film :))

(#5) Sanci38 válasza yakuza.tora (#3) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Igen,főleg hogy Backligth technológiás..Tehát 1 millátnyugodtan oda lehet tenni a magyar árcédulához,tekintve hogy mindennel megspékelték,csak hogy elérje az árcédula a kivánt értéket.(Nem rosszindulat: egyszerüen nem olyan tömegtermelésben dolgoznak mint a Samu vagy az elgé!!!)

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#6) Coccer válasza pilóta (#2) üzenetére

Coccer
(kvázi-tag)

:DD

A haverok meg hülyének néznek, hogy este a sötét szobában "anyával" miért napszemüvegben tv-zel!

Vagy rá lősz egy hófehér teljesképernyős képet, és lőn világosság a nappaliban... :) Aztán majd azt hiszed brússszlí fog belépni a fényből...

Ám tényleg brutál speckói vannak, kinézetre sem csúnya, de az említett + szinte borítékolható az árban. 55 col, full led, 3d és a sok jól csengő marketing rizsa mind-mind értéknövelő tulajdonsággal bírnak. Sajnos.

De majd pár év múlva apróról veszel egy "kidobott" példányt, sőt mi több, hármat ájfinitibe a mihez tartás végett! :D

MORGEN: biliben lóg a kezem! :C

(#7) flexxx2

flexxx2
(tag)

Ha jól tudom átlag 16 csoportba osztják a ledeket most, az 512 tényleg jól hangzik. Össze kéne mérni egy plazmával.

(#8) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a durva ha mindezt egy Samsung megakontraszt, gigafény, teraszín TV-nél írták volna akkor elosztanám kettővel de a Toshiba nem nagyon szokott belemenni ezekbe a számháborúkba.
Jellemző mikor vettem a Tosh TV-m akkor egymás mellett volt az amit végül vettem megy egy szinte azonos árú de nagyságrendekkel nagyobb számokkal és több Mega illetve + jellel ellátott matricával rendelkező Samu amiben mellesleg 10k-val kevesebbért volt DVB-T tuner meg szebb is volt de mikor bekapcsoltam a kettőt... Nem volt kérdés melyiket viszem haza design meg DVB-T ide vagy oda.

Kár hogy itthon lassan száműznek minden márkát ami nem LG Samsung vagy Sony

[ Szerkesztve ]

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#9) yakuza.tora válasza Sanci38 (#5) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Karácsonykor az egyik pláza MM-ban láttam kiéve egy 35milliós (nem tévedés, harminc-őt millió forintos) plazmát. :K
Szerintem erre is akadna vevő... ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#10) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nagyon ígéretesnek tünik a dolog,a Toshiba tévék ritkák Magyarországon,ráadásul csak az alsókategória van jelen és ráadásul az sem olcsó.Gondolom ez meg pláne drága lesz,föleg a 3D miatt

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.