Hmm, oldalról egész pofásnak tűnik. Viszont ha már ilyen későn jönnek ki vele, szerintem nem ártott volna egy kicsit módosítani a standard hozzávalókon... Ez a recept már kicsit kifakult egy kicsit... 
[ Szerkesztve ]
Hmm, oldalról egész pofásnak tűnik. Viszont ha már ilyen későn jönnek ki vele, szerintem nem ártott volna egy kicsit módosítani a standard hozzávalókon... Ez a recept már kicsit kifakult egy kicsit... 
[ Szerkesztve ]

árban biztos nem pozicionál a többi alá.... Packard Bell se az a húdenagynév, aztán annyi, ha nem drágább,mint a többi.. a FuSi legalább akciózott...
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Igazán újíthatnának már valamit, mindegyik gyártó tökugyanazt kínálja.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Nagyon bejövős, csak legyen hozzá nagyobb akksi is
True Success is Blonde
egyszerű a képlet. csak így olcsó az atom inteltől.
van már több modernebb netbook - 150k környékén és felette - de szvsz itt az olcsóság a népszerű
elég későn jöttek 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Nekem is ez a bajom. Mindegyik tökugyanaz, és ugyanúgy nem olcsó. Most már inkább valami olcsó gép kéne... De nincs 
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Hmm...ez érdekes egy napon xigmatek első háza és az albatron első netbookja 

Kicsit későn, de ha jól beárazzák, népszerű lehet, mint a többi netbook.
ránéztem az oldalnézetre, és azt mondtam ez szép. megláttam a zsanért és le is mondtam róla. szerintem idióta ez a kialakítás. az meg hogy egy éve kellett volna kijöjjenek ezzel az más kérdés. nehéz dolguk lesz, csak egy megfelelően agresszív árazással lesz esélyük egy ennyire telített piacon
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
biztos összeesküvés ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Oldalról szép, a többi meg majd kiderül 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Tényleg nem csúnya, de miért venné valaki pont ezt?
Az árával kell csábítania. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

kartell 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Ha az árat jól állítják be még sikeres is lehet(ne)
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
nekem bejön külsőre
www.keytar.hu - improve yourself
Szépnek szép, a belseje szinte ugyanaz, mint a többi, az ára meg nem lesz kedvező, az biztos.
Ismét egy felesleges netbook. Bár, ha olcsó lesz, akkor lehet benne fantázia.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
"az adatokat pedig egy 80 GB-os merevlemez hordozhatja. Ez utóbbi igény szerint lecserélhető egy 8 vagy egy 16 GB-os SSD meghajtóra, így a vásárló dönthet, hogy a sebesség vagy a tárolókapacitás a fontosabb számára"
Biztos ezek között kell döntenie? Mert az az SSD azért elég lassú is lehet akár...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Kicsit elkestek ezzel az Albatron-nal.

nagyon bejön a formavilága. előremutatónak tartom a videón is látható ethernet/VGA adapter öteltét is 
videó szerint 2009 2. felében lesz majd elérhető. Remélem előtte még lesz egy PH!-s teszt róla 
NC100-ashoz hasonlítja méretben a legvégén.
[ Szerkesztve ]
working as designed

ehh ... Samsung NC10-et akartam írni ... lejárt a szerkesztési idő
working as designed
egy 1,8 zifes vinyónál szinte csak gyorsabb lehet bármely ssd
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Igen, sajnos így van. Mint az nV vs Intel hír topikjában is ki lett vesézve, az Intel nem túl etikus módon olcsóbban adja az Atom + Intel IGP kombót a gyártóknak és így az Atom mellé nem éri meg ION-t tenni.
Végre már jó lenne egy VIA Nano + nV ION párost látni. Kenterbe verné az Intel cuccait, az fix.
PH semleges
Az van benne? Nem írtak erről a cikkben.... ha igen, akkor viszont jó a mondat 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
"Ez utóbbi igény szerint lecserélhető egy 8 vagy egy 16 GB-os SSD meghajtóra, így a vásárló dönthet, hogy a sebesség vagy a tárolókapacitás a fontosabb"
Sebesség?:d mi?
még jó h az ssd lassaban ír.
szerk: "Ez utóbbi igény szerint lecserélhető egy 8 vagy egy 16 GB-os SSD meghajtóra, így a vásárló dönthet, hogy a sebesség vagy a használati idő a fontosabb"
engem nem hatott meg az ssd
de legyen ez az én problémám
úgy is orba szájba fogják őket nyomni..
[ Szerkesztve ]

Van jó SSD, de azt Intel X-25E/M, meg OCZ Vertexnek hívják. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
ott a pont..
szerinted ilyet szántak bele?
szerintem nem 

Itt Ph!-n senkit se hat meg semmi ami uj, ha a tobbsegen mulna, meg mindig 486osokon nyomnank.
Olyan gyulolet megy itt az uj cuccok irant hogy az valam hihetetlen, vagy ha valamibol napi 1 hir jon, ismet jon a gyulolkozes. Ha valami nem felel meg az igenyeknek, vagy 10 ezer forintnal dragabb, akkor ismet.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

"A vállalat hatalmas potenciált lát a netbookok piacában."
nem semmik a fiúk a cégnél 
A vér nem válik VAZZE!™

Teljesen egyetértek. Vicces ezeket olvasni...
Nem elég, hogy ezek az olcsó ssd-k nem gyorsabbak, mint a sima noti winyók, de legalább tized akkorák. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
nincs itt gyűlölet
csak ha már fejlesztenek akkor minőségit kéremszépen
szart nem veszünk irreális áron megint nem veszünk.
mi ebbe a baj? reálisan kell gondolkodni
vajon miért maradnánk a 478-nál?
mert az még a mai napig megy?
nem kötekedésből mondom csak..

Jó az Albatron és örülök, hogy újra aktivizálják is magukat, de sajnos az Intel elgáncsol minden megoldást, ami az övénél jobb, ez fáj itt sokaknak szerintem.
Általános használatra jó ez a gép, de nem emelkedik ki a mezőnyből semmivel.
PH semleges
Igen sajnos az van benne, azért lett ilyen karcsú a kis gép
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."