Oké hogy most akkor jön a béta táblákra és pc-re, de telefonon mikor jelenik majd meg a legelső változat? az Apollo csak év végén lesz és az 7-es ugye. Mikor jön 8-as? telefonokra is ugyanez lesz-e vagy más vagy most akkor mi van? nem nagyon értem. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák

borotvahab
(újonc)

fffeco
(kvázi-tag)
Telefonokra is jön majd egy windows phone 8 apollo kodneven, de ez nem egyezik meg a windows 8-al
A felhasználói felületnek gyorsnak és válaszképesnek kell lennie, de ugyanakkor pehelykönnyed működést és érzést kell biztosítania. A bonyolult felületek, a nehézkes megjelenés a komplexitáshoz és a zsúfoltság érzéséhez járulhatnak hozzá.

scyllarus
(fanatikus tag)
Kap még egy esélyt a 8-as. A Developer Preview-t kipróbáltam, nagyon gyorsan leszedtem, pedig a 7-essel béta kora óta elégedett vagyok.
ZTE-Skate; custom ROM: Ice Armor 3 by Kelzsoca & Apeelme
Asszem saját probléma felvetésedet oldottad meg
... mert a developer preview az még nem béta sőt még az alfának is az eleje
...

MuzikJunkie
(tag)
Asztali gépekre, meg táblákra???
Jesszus, akkor laptopra nem lesz jó? 
Különben karaj... Fejlesztői változatot már kipróbáltam a netbookomon, tetszett, szóval hajrá. 29-én programom van, de zavarjatok! 
A Motorola Defy Arany Ászok álló... Bezony ám! :D
(#6) leonejoci2 válasza MuzikJunkie (#5) üzenetére

leonejoci2
(kvázi-tag)

Nah ez jó....
Szerintem, ha lesz legalább annyira jó, mint a 7-es akkor nem lesz vele baj!
Várjuk!!!!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

scyllarus
(fanatikus tag)
Nem a használhatóságával volt bajom, pont a pre-alfa állapot miatt azzal nem foglalkoztam (bár nem volt vele különösebb gond). Egyszerűen ronda az egész, ez a Metro hányás a sírba tett. Ráadásul egérrel kb. annyira hasznos, mintha dugóspuskával kellene kattintgatni most. 5x annyi ideig tart átérni a szomszéd csempére a kurzorral, mint a szomszédos ikonra kattintani. 
Jöhet, kíváncsi vagyok rá. 

HardRic
(őstag)
Telefonon még csak-csak, de desktopon Metro.... Ha nem lesz átállítható, jó darabig a hetessel fogok zúzni sok sorstárssal az oldalamon.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

scyllarus
(fanatikus tag)
Átállítható, az működött a DP-ban is. Csak akkor mi az újdonság? Persze, ha reszelnek valami értelmeset a motorháztető alatt, akkor a fene bánja, hogy ugyanúgy néz ki, mint a 7-es.

scyllarus
(fanatikus tag)
Mit is kellene ezen látnom?
Hogyan kell hasznalni egerrel a metrot...
powerd by mango, no more droid

scyllarus
(fanatikus tag)
Ettől még ronda marad. 

mindthecrap
(kvázi-tag)
én szívesen kipróbálnám majd, ha valahogy fel lehetne tenni a win7 mellé és nem helyett.
A kollega linkelt egz nagon jo megoldast,angol tudas kotelezo. [link]
powerd by mango, no more droid

scyllarus
(fanatikus tag)
A Developer Previewt fel lehetett tenni W7 mellé, dual-bootban, gondolom, a bétánál is menni fog.

MMA87
(senior tag)
Azért egy live stream-et el tudtam volna viselni az előadásról.... 
[ Szerkesztve ]
Nézlek.......és azon gondolkozom, hogy tetszel-e már, vagy igyak-e még.

MMA87
(senior tag)
Indítóképernyőn ez a paint-ben rajzolt halszerű nyúlvány EPIC FAIL ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tesék:
Szuper részletes
LINK
Note 2 ?

MMA87
(senior tag)
Köszi, ezt megtaláltam, csak azért na.... Jobb lenne nézni/hallgatni mint olvasni
Bár gondolom úgyis fenn lesz valahol az egész konferencia, de én mindig mindent azonnal akarok ![;]](/dl/s/v1.gif)