Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bird

Bird
(fanatikus tag)

AA-s ceruzaelemmel működik, mely akár 12 hónapos használatra is elég lehet. Az üzemidő igencsak jónak tűnik. És ha tényleg minden felületen működik... 40 eurót megérne nekem :)

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#2) Helmoras válasza Bird (#1) üzenetére

Helmoras
(fanatikus tag)

ez teljesen relativ, ha napi 1 percet egerezek akkor 10 évig is kibirja....

www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

(#3) atti_2010 válasza Bird (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mivel ha nem használod eco módba kapcsol teljesen relatív az üzemidő, attól függ milyen elemeket használsz és menyit használod 1 nap, nekem is van egy ilyesmi egerem ha napi 4-5 órát megy csak 1,5 hónapig elég de aksit is lehet használni.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) Bird válasza Helmoras (#2) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

természetesen minden napi használatról van szó.... Troll Rulez ;]

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#5) csib41

csib41
(fanatikus tag)

ki az aki szőnyegen, kárpiton használja az egerét?!

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

(#6) blackrulz válasza csib41 (#5) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

de a lehetőség adott :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#7) Helmoras válasza Bird (#4) üzenetére

Helmoras
(fanatikus tag)

Tényleg trollkodom, csak hát nehezen elhihető ez az üzemidős dolog, nagyon csucsszuper elemek kellenek azért hozzá hogy ilyen sokat kibirjon, mondjuk nekem egy 2 éves egerem van fáradozó akukkal de 1 hét is csoda, mondjuk én nagyon sokat használom, ha 1 hónapot bír esetleg jobb tölthető elemekkel, szerintem már az is dicséretes.

www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

(#8) Bird válasza Helmoras (#7) üzenetére

Bird
(fanatikus tag)

Az én hozzászólásom is utópisztikus... Ha tényleg bírja az egy évet legalább átlagos felhasználói környezetben és tényleg minden felületen okés akkor 40 "jurót" tényleg megér a dolog :) Egyébként én is hiszem, ha látom! :P

(#9) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a 12 hónap jó ha lesz 1 hónap rendes használat mellett. Kinézetre hajaz nagyon a Genius 525-re... 3 évig bírta a gumi borítás ami elég jó... csak a gombok ne kezdenének hangosodni kb 1.5 év múlva...

(#10) macilaci78 válasza Helmoras (#7) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Dettó. Egy icon7.-et nyüstölök 5 éves cerkaakkukkal. Egy hét után már akadozik. Van ugyanilyen nívójú csereakkum mindig töltve, és lesajnálom. A tönkrement akkuk, amit elemlámpába már nem rakok, ide még elegek.
Sajnos a vele csomagolt elemek is lemerültek, gondolom, régen pihent már a bolt polcán. De szeretem. Viszont erősen szokni kell a súlyát, 2db AA elem bizony nem könnyíti meg!

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#11) todie

todie
(tag)

nekem microsoft wireless laser mouse 7000-em van es a gyari akksival, (amit hozza adtak) napi 5-6 oras hasznalat mellett 3-4 havonta kell toltenem. es mar lassan 3 eves lesz a szentem.

[ Szerkesztve ]

(#12) Helmoras válasza todie (#11) üzenetére

Helmoras
(fanatikus tag)

az respect, jó neked :)

(#13) todie válasza Helmoras (#12) üzenetére

todie
(tag)

az elejen nem hittem el asszonynak, hogy nem teszi ra a dokkolora amig nem vagyok otthon, mert az 5. honap utan kezdett csak villogni a pirosa led, hogy tolteni kell:D

(#14) mope válasza csib41 (#5) üzenetére

mope
(tag)

nekem egy logitech lx710-em van, én szoktam szőnyegen (már ha menne :DDD ), amikor a htpc-re átdugom az egeret és indítom a filmet.

én sokallom ezt az időt. Nálam a legdrágább elemmel is lemerül kb másfél hónap alatt és akkor nem használom olyan intenzíven..

..-..

(#15) total90 válasza csib41 (#5) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ágyból sorozatozás, lepedőn, az ágyhuzaton... igen, vannak ilyen emberek :B :DDD

(#16) macilaci78 válasza total90 (#15) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Egeret is tudni kell ott használni, mint a nőt: márvány konyhapulton, szőnyegen, ágyban, üvegasztalon, stb... :K

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#17) banhammer válasza csib41 (#5) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Én már használtam takarón.
Leesett az ágyról az egérpad...

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.