hát ez korrekt kis gép, megvenném ha ócsóbbért lenne!
(nem gondoltam, hogy nem tablet-re ilyet fogok mondani a jövőben...)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Árával én sem vagyok kielégedve..
Hát ezt szépen elárazták. Azt hiszik, az érintőképernyővel el lehet adni minden hulladék hardvert. Megint más kérdés hogy ki a francnak kell notebookba érintőképernyő, ami mégcsak nem is convertible.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Annyira semmi értelme. A promo fotón is bénázik a gyerek...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
ha mondjuk egy thinkpadbe tennék, és kerülne mondjuk 100-150-el többe, bizonyára meggondolnám, de toshiba satellite sorozatot a világért sem vennék...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

HarryPotter
(senior tag)
nem meg ennyiért a minimum, hogy SSD.
Dulce bellum inexpertis

Devid_81
(PH! kedvence)
Hmm, latom nem csak nekem nem tetszik.
Persze attol lesz aki megveszi mert milyen tok szuper matatni a kijelzon.
.::www.megadanceradio.hu::.

bocsika
(fanatikus tag)
Egy 100 assal olcsóbban és ssd vel azonnal venném. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
Ja, ultraszuper, ilyen baromsagot, igy is gyozom torolgetni a kepernyot... 
alba gu brath

Gordiann
(őstag)
Ez a nagy semmire jó, arra hogy összekoszoljuk a képernyőt.
Hülyék ezek... 
...vagy tablet, vagy a klasszikus kezelés. a kettő között minden veszett ötlet. Mintha gamer billentyűzetet akarnának megvetetni irodai munkára.

atenza
(senior tag)
Ha meg lehet oldani h működjön digitális ceruzával, mint egy digitális rajztábla, akkor nagyon hasznos tud lenni...

Rickenstein
(senior tag)
Azért egy jó multitouch-os képernyőn igencsak élmény dolgozni (kár, hogy ebben nem az van), de talán próbáld ki, mielőtt ítéletet mondasz felette.
Loading... [████████░░]77%

craine12
(fanatikus tag)
a normál 13,3 hüvelykes, 1280x800 pixeles kijelzőt is egy multi-touch rendszerű érintőképernyő váltotta
Vagy csak szimplán arra gondoltál, hogy ugyan MT, csak nem jó?
Mondjuk nekem is herótom van attól, hogy összetapicskolják a képernyőmet. Valami sokkolót kellene beépíteni, hogy leszokjanak róla. Nem tudom, miért érzi mindenki úgy, ha nem nyomja be fél centire az LCD panelt, akkor nem fogom meglátni, pontosan mire mutat... 
No woman. No cry. No kidding.
Tetszik, csak ez a gond...
"alapváltozatért körülbelül 270 000 forintot kell kifizetni" 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Nem az érintőképernyővel van a gond, hanem azzal hogy normál notebookba tették bele.
Ott van az ipod touch, iphone, vagy az új ipad, amiben nagyon ideálisan használható az érintőképernyő kezelésre. Ott vannak a tablet pc-k, vagy a convertible tabletek, amikben szintén jól használható mert kézre esik, de már nem annyira jó használni, mert nagy a súly. Ebben viszont nem lehet kifordítani a kijelzőt és így már kényelmetlen az egész művelet. Nem esik kézre és nehéz is.
nah, toshibáék lassan megtanulnak designe-olni? 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Gordiann
(őstag)
Kérdés, hogy MIT dolgozni? 

szelidorzo
(fanatikus tag)
Notit akartam venni, voltak alapigények, ami miatt kompromisszumot kellett kötnöm.
Szívesen vettem volna mac prot, de ugye azok a fránya anyagiak.
Qrvára nem kell 15-17 collos gép.
Pláne nem orrba-szájba tükröződő képernyővel.
Netbook kicsi, de szóba se jöhet a tudása, használhatósága miatt.
Munkára, netezésre kellett, dvd íróval, aránylag elfogadható üzemidővel.
Emiatt ugrottam bele egy ilyen készülékbe, ami meglepően kellemes csalódást okozott.
Képernyő jól látható, időnként használom a tapi képességét is. (meglepően jól tűri az ujjlenyomatokat.)
Beépített tapipadja kapacitív, jól használható.
Munkához szükséges programok jól futnak rajta (autocad-ot nem használok :-))))
Lövöldözős játékok meg nem érdekelnek, nem kellett gamer gép.
Win7 prof előre telepítve (jobb lett volna ulti de majd egyszer lecserélem)
Ami nagyon tetszik és a felső kategóriákhoz közelíti a gépet a support. Minden driver, kiegészítő program elérhető a magyarul kommunikáló toshiba oldalon. Kisegítő program figyeli, van e driver frissítés és sikít, ha igen. Túlestem ez ügyből már bios frissítésen is gond nélkül.
Egyes gépek esetében kínszenvedés megfelelő drivert találni.
Ilyen előzmények után vettem ég egy külső vinyót a toshibától, rajta mentő programmal.
Ismerek pár progit, de ezt kb egy sima elmebájos user is tudná kezelni.
A gép nem volt olcsó (250 br), de nem bántam meg. Eddig hiba nélkül teljesít.
Garanciális szervíze úgy működik, hogy neten beregisztrálod a gépet, és bárhol a világon ha elromlik beviszed a szervízbe, s meggyógyítják.
Nem kell számla, garanciajgy, stb.
Kíváncsi vagyok hány ilyen háttészolgáltatást tudtok felsorolni, én kb 3-4 gyártóról tudok.
(pl panasonic katonai gépéhez, de az másfél milla)
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu