Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak az ízületek is bírják a kőkemény klavit...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem az érintőképernyőkről növérem gyerekei jutnak eszembe, mert elszórakoztak valami érintőképes cuccal, amire ceruzával lehetett rajzolni, aztán ugyanezt kipróbálták sógorom tft-jén golyóstollal is :S az összes ehhez hasonló cuccot csak olyan helyre ajánlom, ahol nincs a közelben gyerek :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Úgy látom ez pont az az eset amikor az új technológiát ott próbálják erőltetni, ahol arra nincs feltétlenül szükség...max. a bill. kiegészítéseként tudnám elképzelni, semmiképp sem helyette.

(#4) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Pont az eee-be lenne ilyen? Sose lesz így olcsó.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#5) (Darkwood) válasza Chrys_ (#4) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nem csak arra tervezik! Ha olyan szintű lenne az érintőkijelzője, mint egy Iphone 3g-nek, akkor bizony nagyon jó lesz és ahogy mondtad Chrys_ nem lesz olcsó! :(

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6) (Darkwood) válasza Chrys_ (#4) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

2X ment! :(

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#7) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az ára egy dolog. De két monitor mit zabál az akkuból? :F

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#8) (Darkwood) válasza macilaci78 (#7) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Biztos, hogy egy jobb fajta akksi kerül bele nem valami 4000-5000mA-es szutyok!

(#9) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Érdekes megoldás... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#10) Lars

Lars
(senior tag)

Nekem egyből a primo jutott eszembe :DD
Tudom nem ugyanaz, de valahogy most ez ugrott be. Ott nagyon utáltam :(((

(#11) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1, A bill. kijelzőja nagyobb, mint amit nézünk.
2, multi-touch nélkül veszett ügy, bár lehet olyan
3, kidobhatnák sima bill.-ként is, ùgy kipróbálnám
4, vajon mennyire használják ki a benne rejlő lehetőségeket?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#12) macilaci78 válasza (Darkwood) (#8) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Azt az akkukapacitást én másra is tudnám fordítani.
Viszont vagesz lehet oldalra állítani és a két monitoron egyszerre dolgozni mondjuk egy BT bill+egér kombóval. :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) Gábor vitéz

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Hát nem tudom... ha notebook-ként nem is, de fejlett rajztáblaként sikeres lehet! :)

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#14) orbano

orbano
(PH! félisten)

azért a convertible tablet még mindig életképesebb és értelmesebb szerintem, csinálhatna abból egy újabbat az asus...

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Egy valamit még nem is mondtatok: hogy lehet ezen megfelelő sebességgel gépelni, pláne vakon! :Y
Esetleg úgy tudnám elképzelni, ha összekombinálnák a Nokia megoldásával...

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#16) v.tom válasza Depression (#11) üzenetére

v.tom
(őstag)

"3, kidobhatnák sima bill.-ként is, ùgy kipróbálnám"

Ez talán majd hamarosan meg is fog jelenni.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.