Jujj de kellemesen néz ki
Ide nekem de gyorsan 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Jujj de kellemesen néz ki
Ide nekem de gyorsan 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
(#2) (Darkwood)

Nagyon Mac szaga van! 
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Egy radeonost elfogadnék, mondjuk a konyhába, ilyen konyhai pc-nek. 
Már csak az a kérdés, mennyibe fog kerülni. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

"N270-es Intel Atom processzorral, Intel 945GSE lapkakészlettel, 1 GB-os rendszermemóriával és egy 5400 fordulat/perces paraméterrel rendelkező 160 GB-os SATA merevlemezzel érkeznek. A grafikáról az ET1602-nél egy integrált Intel GMA rendszer, míg az ET1603 esetében egy ATI Mobility Radeon HD3450 vezérlő gondoskodik."
Nah kérem, 945GSE@Atom@HD3450, akkor miért is felejtik el az ITX-ekről ezt a PCI-e portot?
Itt meglehetett csinálni?
.::www.megadanceradio.hu::.

Lehet hogy azért mert ugyanott készül ! 
Premium Vintage

Ja, akkor az MSI-nek is lesz nemsokára ilyenje? 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
már van 
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Ne már... dobsz egy linket? 

Na jó, egy szót se szóltam!
Köszi a linket!
nagyok karaj. simán kéne htpc-s célokra ha lenne mondjuk egy hdmi a fenekébe tolva. simán jó lenne arra 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
htpc-nek? minek? Képernyő nélküli megoldás jó arra a célra, htpc-nél úgyis egy böszme nagy tv-re van kötve a stuff. Ebből lehetne jó htpc, csak itt is hiány a hd kódolás. Egy alsókategóriás radeonnal más lenne a szitu. 

Huh, tiszta mac-kinézete van
Konyhába én is elfogadnám, esetleg vízálló verzióban a fürdőbe. 
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!

eee uralom

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

pcie x1 kártyahely van a nettopos itx-eken. pcie x1-es videokártyák is vannak. Akár ilyen megoldással is lehet benne a diszkrét vga, így pedig egy nettopba is bele lehet tenni.

Igaz, de azért akkor elég sovány lesz a HD karinak, mondjuk a "sima PCI-os" 8400GT-hez képest felüdülés már az 1x es pci-e is
Én azért kivi leszek, és káromkodni is fogok ha 16x pci-e portot raknak az atom mellé mégiscsak ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Meg sajnos ez a modell kicsit drága (80K), pl. ehez viszonyítva (63K), ami bár midi tornyos, de a kétmagos Atom van benne + bill, egér is.
Egy kétmagos Atom mini-ITX lapon egy HD4350-el kombinálva én is elgondolkodnék 

Elég jól néz ki ez a kis kütyü és nagyon MACes az egész szerkezet
Vajon kitől csentek ötleteket? 
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
nekem viszont a terveimben valami olyasmi lenne mint ez a gép. nekem kényelmesebb és látványosabb is lenne mint távirányítózni. a kanapé mellé be is lehetne modolni, vezetékeket elrejteni, olyan mint a az érintős lcd-s házak, csak ez ott lenne mellettem. szerintem praktikus lenne
és csak nem 200k 
[ Szerkesztve ]

ezt windows 7-tel kellene adni mer ahhoz vannak már ien tács szkrines funkciok.
up!
"finnugort bírod? "
: by egy elfelejtett zseni a ph-n
kihagyhatatlan volt
xp-nek is van tablet edition abban is van sok finomság, bár közel sem arra van kihegyezve az sem.
[ Szerkesztve ]

Jó helyről nem szégyen lopni.
Amúgy tényleg pofás kis szerkentyű... 
SC2 ID: Peter 1714