nem akarok offolni fiúk, de én játszottam egy fél évig az eRepet, és sikerült megunnom.
Egykét tapasztalat:
a 10perc igaz, de akkor csak ágyútöltelék vagy, dolgozol minden nap, eszel, és végeztél is. Azért ezt így monotonul ez ember szerintem megunja két hét alatt...
ha vállalkozol: az már több idő, legalább napi egy óra, de sajna az van, mivel sok a cég, hogy hiába csinálsz bármit is, termelsz nyersanyagot vagy gyártasz bármit is, fórumon mindig azzal jönnek, hogy "jaj, ez nekem drága, a világpiacon fele ennyiért megkapom", és a végén odajutsz, hogy becsődöl a céged. ha versenyképes béreket adsz, az általad termelt árut csak túl magasan áron adnád el, amit meg a piac szabályai szerint nem vesz meg senki. hát igen, a fincsi magyar gabona helyett a pékek megelégedtek az olcsó vietnamival is.
ha tevékenyen részt akarsz venni a politikai életben is, az már legalább naponta 3-4 órát, vagy annál is többet igényel.
Miután a harmadik cégem is csődbe ment, és tulajdonképpen nem tudtam mit csinálni a játékban, mert az elején felsorolt monoton cselekvést tudta a karakterem csak produkálni, fogtam, és abbahagytam. az így megmaradt energiáimat pedig a való életen hasznosítottam (azóta élek boldog párkapcsolatban
).
és nemcsak ezt hagytam már abba. minden hülye netes játékot, aminek a végcélja az, hogy a készítők egy zsák pénzt lenyúljanak tőled, mert vegyél aranyat, vagy kreditet, vagy fabatkát, vagy bármit, amiért fizetned kell ahhoz, hogy sikeresebb legyél. 
Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...