Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#29) Linkinstile

Linkinstile
(újonc)

Sziasztok!
Én is ezzel a játékkal játszom, 1,5 éve regisztráltam( rögtön el is foglalták az országot a románok:P). Mindenki kicsiként kezdi, én sem gondoltam, hogy valaha Magyarország 100 legerősebb karaktere között leszek. Ezután próbáltam még aktív maradni, külföldre utaztam munkátvállalni, ezután nem láttam, mi az ami újat adhat a játék és ráhagytam jól menő céggel együtt, mindennel egyik napról a másikra. 2 hónap múlva jutott eszembe ismét a játék, éppen Dél-Afrikában voltam, angol nyelvvizsgára készülvén gondoltam nem lenne hátrány visszatérni. Vissza is tértem (a nyelvvizsga is sikerült:D). Azóta is itt ragadtam a játékban, visszatértem Magyarorszgára, beléptem a hadseregbe, megtaláltam a közösséget játékon belül, akikkel jól el tudok beszélgetni bármiről, akár továbbtanulásról, akár a fociról, még a csajozásról is:D. Csak azt tudom mondani, hogy gyertek, játszátok, találjatok egy közösséget, ahol tényleg el tudtok lenni. Én személy szerint napi több órát töltök a játékkal, hiszen szociális munkát is vállaltam, hogy segíthessek az országnak. Emellett tanulok, edzésekre járok, többet iszogatok, beszélgetek haverokkal mint korábban, barátnőm az nincs, de ez már az én hibám:D Tehát egyáltalán nem jelent semmiféle hátrányt, ha regisztráltok, én csak jót tudok mondani ( a játékbeli bugokat leszámítva). :D
Várunk titeket:)
És egyáltalán nem hasonlít a travianra, vagy egyéb ilyen 24/7es játékra...bocs h ilyen hosszú lett:DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.