Sziasztok!
Én is ezzel a játékkal játszom, 1,5 éve regisztráltam( rögtön el is foglalták az országot a románok
). Mindenki kicsiként kezdi, én sem gondoltam, hogy valaha Magyarország 100 legerősebb karaktere között leszek. Ezután próbáltam még aktív maradni, külföldre utaztam munkátvállalni, ezután nem láttam, mi az ami újat adhat a játék és ráhagytam jól menő céggel együtt, mindennel egyik napról a másikra. 2 hónap múlva jutott eszembe ismét a játék, éppen Dél-Afrikában voltam, angol nyelvvizsgára készülvén gondoltam nem lenne hátrány visszatérni. Vissza is tértem (a nyelvvizsga is sikerült
). Azóta is itt ragadtam a játékban, visszatértem Magyarorszgára, beléptem a hadseregbe, megtaláltam a közösséget játékon belül, akikkel jól el tudok beszélgetni bármiről, akár továbbtanulásról, akár a fociról, még a csajozásról is
. Csak azt tudom mondani, hogy gyertek, játszátok, találjatok egy közösséget, ahol tényleg el tudtok lenni. Én személy szerint napi több órát töltök a játékkal, hiszen szociális munkát is vállaltam, hogy segíthessek az országnak. Emellett tanulok, edzésekre járok, többet iszogatok, beszélgetek haverokkal mint korábban, barátnőm az nincs, de ez már az én hibám
Tehát egyáltalán nem jelent semmiféle hátrányt, ha regisztráltok, én csak jót tudok mondani ( a játékbeli bugokat leszámítva). 
Várunk titeket
És egyáltalán nem hasonlít a travianra, vagy egyéb ilyen 24/7es játékra...bocs h ilyen hosszú lett
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Linkinstile
(újonc)