Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A kisebb modell, a szétcsúsztatható, egész ötletes. A Trust szokott érdekes dolgokat kitalálni, amikben van fantázia, ez is olyan szerintem. Az egyetlen baj vele az, hogy fix a venti helye, így nem minden notit pont a megfelelő helyen hűtene.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#2) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kisebbik tényleg ötletes és jól néz ki,de a nagyobbik olyan csúnya és éles élei vannak,mintha bántani/karcolni akarná a gépemet :S :D

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#3) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nem tűnnek túl stabilnak

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) Kopi31415 válasza stevve (#1) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ha nem szimmetrikusan is kihúztatók az oldalak?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#5) .mf válasza stevve (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Miért lenne fix? Egyik oldalát kihúzod, másikat nem, pl.

egyedül ennek a kisebbnek van értelme, a nagynál nem is értem, mire gondolhattak, szembemegy az ergonómiával.

(#7) evone

evone
(őstag)

es ezek mitol erdekesek?

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#8) stevve válasza Kopi31415 (#4) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igaz, ebben az esetbe helyezhető...

PH semleges

(#9) SoTL

SoTL
(tag)

az első tervezője nem tudom, hogy kaphatott kettest az egyetemen

Think.

(#10) kingabo válasza .mf (#5) üzenetére

kingabo
(őstag)

Szerintem meg pont annak van értelme! Szépen szemmagasságba emeli a kijelzőt.Eléggé el tud fáradni az ember nyaka hosszas lefelé nézések alatt. :( Az más kérdés, hogy van ennél szebb változat is olcsóbban. :U

(#11) .mf válasza kingabo (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Oké, próbálj meg a jobb oldalon látható pozícióban gépelni rajta (ami még csak nem is a legmeredekebb szöge), s majd meglátjuk, hogy utána mennyire fogod dicsérni ;]

(#12) DriderG

DriderG
(tag)

Nem tudom mennyit ér/mennyi értelme van ilyen módon a gépet utóhűteni, mivel alul elég nehéz a műanyagon keresztül hűteni, illetve ilyen kis ventilátorral, ekkora felületen nem is sokat használ. Ha esetleg a légkiömlő-nyílásra szerelhető hőelvezetés/hőmozgatás lenne, akkor talán.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#13) boeing válasza DriderG (#12) üzenetére

boeing
(senior tag)

Általában lentről szivják a friss levegőt befelé a gépek,de nem mindegyik.Őtletes dolog. :K

(#14) kingabo válasza .mf (#11) üzenetére

kingabo
(őstag)

Tehát te inkább fájlalod a hátad meg a nyakad, hogy ne kelljen egy picit megemelni a kezed? :P De kiváncsi vagyok hogy emelnéd meg a noti kijelzőjét úgy, hogy a kezed ne kelljen megemelned, vagy más szögben megdönteni. :U A közel függőleges álláshoz meg nyilván jár egy bill is hogy használható legyen úgy.

(#15) waverider

waverider
(senior tag)

Trust Madu Portable Notebook Cooling Stand mekkora ventivel rendelkezik, tudja vki? :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.