Amúgy én komolyan nem értem miért fogod ennek a silány terméknek ennyire a pártját. (Vagy valami Epson fan vagy, vagy dolgozó?)
Az a Panasonic noti elég különleges, azért ez a kialakítás nem általános, a notik 99%-a sík fedelű. A standby nem gond, mert lekapcsolható. Egy majdnem 70ezres (najó akár 40) kütyü, ami ilyen minőséget produkál eléggé nehezen nevezhető gazdaságosnak. Mondj egy feladatot, amit az egér nem képes elvégezni ez a szkenner pedig igen. Mert fordítva van jó pár: könyvet, tűzött lapokat, brosúrát, prospektust, A/4-nél nagyobb méretű lapot, vastag papírt és még sok mást nem képes kezelni, kizárólag max. A/4-es lapokat egyenként. Ez azért elég korlátozottan használható, és amit tesz azt nagyon GYENGE MINŐSÉGBEN teszi. És ez a fő probléma, hogy alig olvasható amit szkennel. Amúgy valóban, az egér is plusz eszköz, de azt általában tart magánál az ember, és simán elfér egy zsebben, ez meg nem. Az LG egér a maga 28-30ezres árával és sokoldalú felhasználási módjaival kiütéssel legyőzi ezt a terméket, kár szépíteni. Az pedig, hogy eddig volt piaca a hasonló termékeknek azért nem jó érv, mert attól függetlenül ez a konkrét eszköz gyenge, és rossz az ár/érték aránya. Szerintem mindenki, sőt én is látom ennek az epson terméknek az értelmét, de azt gondolom, hogy egy másik termék ugyanezt a feladatot jobban, olcsóbban el tudja látni, ezért hasztalan.
És tessék, ha nem az egér, akkor itt van, ez [link], ami szintén nem behúzós, de ehhez még noti sem kell, és szinte harmadáron van. A minősége persze kérdés, de nem hiszem, hogy alulmúlja az epsont.
[ Szerkesztve ]