Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) mv válasza aram01 (#48) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Nem vitatom, hogy létezik jobb ár-érték arányú ház, de ha kellene egyet vennem, akkor ezt ennyiért valószínűleg megvenném.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#52) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Inkább egy Cooler Master Centurion 590 +1v.2 ropiért :C

Szerk: Szerintem az alsó táp elhelyezés, firewire kimenet, +1 venti és vinyó vibrációcsökkentő keret simán megéri a plusz költséget.

[ Szerkesztve ]

(#53) Zolás válasza Tolkarius (#52) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg egy sima CM690et is előbb megveszek mint ezt. A kék ledes ventit meg átrakom hátra ha zavar a fénye és levan a gond. :DDD :DDD :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#54) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

15k egy picit húzós érte, az én házam épp 10k alatt volt, és nem tudom a porszűrő meg a kék ledes venti megéri-e a plusz zsetont (ráadásul a GZ-X sorozat szinte egy az egyben ugyanaz, csak az előlap/design más, szóval még válogatni is lehet).

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#55) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is bejön. :K

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#56) may11

may11
(kvázi-tag)

15-ért én nem ilyen házat vennék... :)

Mi ez az ANDROIDivitás!?

(#57) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz, de megdobom még pár ezressel és veszek egy Xigmatek Midgard-ot, ami szerintem jobb ennél. :K

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#58) may11 válasza Pubszon (#57) üzenetére

may11
(kvázi-tag)

Vagy egy Aerocool Hi-Tech 7 Pro-t alapból beépített LCD-vel és egy 400mm-es ventivel az oldalán. :)

Mi ez az ANDROIDivitás!?

(#59) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát én a héten 15 ezresért egy ful alumínium Sigma Shark-ot vettem, a minősége nem említhető egy lapon ezzel az Enermax-szal. Ráadásul ugyanezt tudta az előző CM Elite 331 házamis. Abban is volt porszűrő, csak az 8 ezresbe került nem 15-be.

A mostani "cápám":

Igen plexis, de nekem az jön be, igaz a fény kék-piros. :P

[ Szerkesztve ]

(#60) zUlU53

zUlU53
(tag)

Sokan mondjátok, hogy hőőő ennyi pénzért még nem is alsó tápos. Értem én az alsó táp logikáját meg előnyeit, de lassan szarf**zúnak érzem magam, hogy 21-ért anno egy Thermaltake Soprano-t vettem, és még nem is ez az árkategória.

Mindegy, hát akkor FAIL, de nekem még most is tetszik. :)

-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?

(#61) D4rkAv3ng3r válasza zUlU53 (#60) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem sem érdekel az alsótáp téma. Sokkal jobban érdekel a ház anya, én is azért vettem full alu házat. Persze manapság már a belső lemezek színe sem mindegy egyeseknek, holott akik említik nem is plexis házat akarnak, mégis miért nem fekete belül? :DD

(#62) JoolsNOS válasza Angel1981 (#7) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért jó az ha a táp alul van?

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#63) szumo válasza JoolsNOS (#62) üzenetére

szumo
(senior tag)
LOGOUT blog

Kinek mi a heppje!

Sajnos azt kell mondjam, hogy a cikk alapján ezt a szintet üti meg, és árban is ott kellene lennie 6e pár száz Forintnál.
15e -ért már nem csak azt várom el egy háztól, hogy ne vagdossa össze a kezem mint egy codegány. S igen amit már említettek, ne kelljen a gépet miszlikre szedni egy hűtő cseréjekor. De az sem utolsó dolog, ha az első rendezzük át a lakást drágám mondat után a pakolászás hevében nem szenved végzetes a gép működésére káros deformációkat.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#64) yogo-mogo

yogo-mogo
(újonc)

Cooler Master Elite RC331 (két éve vettem kb 7k-ért) -> ugyan az a váz új köntösben más névvel, plusz két furattal hátul 2x-es áron...

grat a gyártónak a lehúzásért...

az a néháby plusz nem hiszem, hogy annyiba kerülne...

Szép napot mindenkinek!

(#65) kill_bill1

kill_bill1
(tag)

Akkor már inkább 11 k-ért egy Thermaltake V3

Egyem a nyoszolyádat.

(#66) FoBCRaistlin

FoBCRaistlin
(őstag)

kellemes kis kuckó, és ahhoz képest nem is drága, hogy Enermax. :C

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#67) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

Igen tetszetős ház :K

[ Szerkesztve ]

(#68) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban kellemes a külseje, bár nekem kicsit snassz ennyiért. Kérdés a minőség illetve az eldolgozás..

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.