Nem vitatom, hogy létezik jobb ár-érték arányú ház, de ha kellene egyet vennem, akkor ezt ennyiért valószínűleg megvenném.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Nem vitatom, hogy létezik jobb ár-érték arányú ház, de ha kellene egyet vennem, akkor ezt ennyiért valószínűleg megvenném.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Inkább egy Cooler Master Centurion 590 +1v.2 ropiért 
Szerk: Szerintem az alsó táp elhelyezés, firewire kimenet, +1 venti és vinyó vibrációcsökkentő keret simán megéri a plusz költséget.
[ Szerkesztve ]
Esetleg egy sima CM690et is előbb megveszek mint ezt. A kék ledes ventit meg átrakom hátra ha zavar a fénye és levan a gond.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
15k egy picit húzós érte, az én házam épp 10k alatt volt, és nem tudom a porszűrő meg a kék ledes venti megéri-e a plusz zsetont (ráadásul a GZ-X sorozat szinte egy az egyben ugyanaz, csak az előlap/design más, szóval még válogatni is lehet).
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Nekem is bejön. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

15-ért én nem ilyen házat vennék... 
Mi ez az ANDROIDivitás!?
Nem rossz, de megdobom még pár ezressel és veszek egy Xigmatek Midgard-ot, ami szerintem jobb ennél. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Vagy egy Aerocool Hi-Tech 7 Pro-t alapból beépített LCD-vel és egy 400mm-es ventivel az oldalán. 
Mi ez az ANDROIDivitás!?
Hát én a héten 15 ezresért egy ful alumínium Sigma Shark-ot vettem, a minősége nem említhető egy lapon ezzel az Enermax-szal. Ráadásul ugyanezt tudta az előző CM Elite 331 házamis. Abban is volt porszűrő, csak az 8 ezresbe került nem 15-be.
A mostani "cápám":
Igen plexis, de nekem az jön be, igaz a fény kék-piros. 
[ Szerkesztve ]

Sokan mondjátok, hogy hőőő ennyi pénzért még nem is alsó tápos. Értem én az alsó táp logikáját meg előnyeit, de lassan szarf**zúnak érzem magam, hogy 21-ért anno egy Thermaltake Soprano-t vettem, és még nem is ez az árkategória.
Mindegy, hát akkor FAIL, de nekem még most is tetszik. 
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
Engem sem érdekel az alsótáp téma. Sokkal jobban érdekel a ház anya, én is azért vettem full alu házat. Persze manapság már a belső lemezek színe sem mindegy egyeseknek, holott akik említik nem is plexis házat akarnak, mégis miért nem fekete belül? 
Miért jó az ha a táp alul van?
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
Kinek mi a heppje!
Sajnos azt kell mondjam, hogy a cikk alapján ezt a szintet üti meg, és árban is ott kellene lennie 6e pár száz Forintnál.
15e -ért már nem csak azt várom el egy háztól, hogy ne vagdossa össze a kezem mint egy codegány. S igen amit már említettek, ne kelljen a gépet miszlikre szedni egy hűtő cseréjekor. De az sem utolsó dolog, ha az első rendezzük át a lakást drágám mondat után a pakolászás hevében nem szenved végzetes a gép működésére káros deformációkat.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Cooler Master Elite RC331 (két éve vettem kb 7k-ért) -> ugyan az a váz új köntösben más névvel, plusz két furattal hátul 2x-es áron...
grat a gyártónak a lehúzásért...
az a néháby plusz nem hiszem, hogy annyiba kerülne...
Szép napot mindenkinek!

kellemes kis kuckó, és ahhoz képest nem is drága, hogy Enermax. 
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

Igen tetszetős ház 
[ Szerkesztve ]