nem néznek ki rosszul, de a V talpas cuccuk jobban bejött
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
nem néznek ki rosszul, de a V talpas cuccuk jobban bejött
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
(#2) Depression
10$-os felárral 2''-t kapunk. Jó ára van a 24''-osnak.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Szerintem meg a 21 feles drága. Tényleg lehetne nagyobb szakadék közöttük, de úgy, hogy a kicsi lenne olcsóbb. HDMI nélkül vettem én ilyen monitort jóval kedvezőbb áron is.
<-ƘƘ-> Rendszerment
azért jó hogy ebben a kategóriában (TN panel) is kapható jó minőségű DELL monitor
Majd kiváncsi leszek a hazai árakra és hogy mennyire lesz népszerű a jelenleg domináns márkák mellett. 
''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!
(#5) Thulcandra

Persze TN panel, de akinek olcsón kell neki megfelelő monitor az nem ezt nézi.
Az alacsony fogyasztás díjazandó, az áruk sem tűnik rossznak, persze azért előbb látni kéne egy tesztet róluk, de mivel DELL ezért csak bízhatunk benne hogy TN paneles monitorok között legalább a középmezőny erősebbik felén, vagy a jó kategóriában teljesít.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Nincs rossz áruk, kinézetre nekem tetszenek, de megint csak a TN... át kellene már térni másra is, s kicsit levinni az árakat valami normálisabb panellel.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nekem is bejönnek külsőre rendesen, ára is elfogadható.

Nagyon jó a fogyasztásuk!
Nálam fontos szempont volt a monitorok kiválasztásánál, mivel napi 10-18 órát mennek. Mindössze 28W-ot esznek a BenQ oldala szerint. Még nem volt szerencsém műszerrel ellenőrizni.

Pont emiatt fejlesztették ki a C-PVA panelt.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
Szimpatikusnak tűnik, csak jönne már...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Én is a fogyasztást néztem mint egyik szempont. Nálam a T260-asra 50w-t írnak.
CSS (Hun)Bloodkiller

Az ára nagyon jó,a fogyasztása nagyon jó,a márka nagyon,de az a fránya Tn+Film panel,de ezért az árért más nincs
Azért szívesen megnézném a képét
Rühellem ezeket a 16:9-es monitorokat
Remélem 24"-on megmaradnak a 16:10es aránynál
Én vagyok a PH! királya.

A korábbi megoldásuk nekem is jobban tetszik, de ez se rossz.
Számomra egyébként jóformán megdöbbentően alacsony a fogyasztásuk
, de nem baj
. Ráadásul még kifejezetten korrekt áron is vannak. Kár, hogy TN panelesek, S-IPS-sel igazán best buy-ok lehetnének
(de persze így is azok már).
Te is fiam, Bluetooth?

Na ja, jó lenne már valami S-IPS vagy OLED
. Kíváncsi vagyok, meddig fogják még nyúzni a TN-t. Még vagy 5 évig szinte biztos, sőt valószínűleg tovább is, mert végülis olcsó gyártani, és irodai munkához (nem grafikusoknak persze) tökéletesen megfelelnek.
#14: Filmnézéshez azért valamivel jobb a 16:9.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?
Samsung 24"-osom van és úgy emlékszem 22-25W-ot eszik (műszeren), pedig nincs semmi pedigrés plecsnije.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Szintén... vagyis nekem 23-as Samsung, de ilyen körül eszik normál fényerőnél.
Igazából ez nagy trükk most az energiatakarékos monitoroknál: betesznek egy gyengébb háttérvilágítást, így a max fogyasztás jóval kisebb lesz (és a max fényerő is). Viszont azonos fényerőn kb egálban van a nem takarékossal... márpedig ez számít, és nem a max.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Melyik típus?
Samsung SyncMaster 2443BW
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Pont ilyenem volt! Az volt mérve, 40-45W között evett. Igaz, gyári beállítások mellett, tehát elég magas fényerővel.
Én meg alacsonyabbra vettem.