Lassan kéne egy cikk ami tisztázza hogy akkor most hogy is van az AMD számozása és miért is.
Shal'kek nem'ron!

Lassan kéne egy cikk ami tisztázza hogy akkor most hogy is van az AMD számozása és miért is.
Shal'kek nem'ron!
Ki ez a Mikibácsi nevezetű cikkíró 0 hsz-el 10 napos reggel? 
extra
Az 50-es végűek a négymagosok bugmentesített verziói voltak. Gondolom a jobban hangzó nevet megkapják a 2-3 magosak is, nehogy valaki azt gondolja, hogy azok bugosak.
A teljesítményre abszolut nem utaló számozás mind intel mind AMD vonalon monnyonle!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nem csak a teljesítményre nem utalnak, de semmi másra se.
Előtte legalább az intelé világos volt valamennyire. Ehhez számozta az amd a sajátjait.
De ez a káosz már nevetséges.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Mobilarénán is vannak ilyenek. Pl. Marcello írt egy tesztet, hsz-t nem, pmd is, egyszerű újoncok, nem házigazdák stb. gondolom felkérnek valakit, hogy írjon már egy cikket. Gamepodon Gamer365 a házigazda pedig hsz-e sincs. Mondjuk ott ő ír mindent...

3ghz+ Phenom-ok mikor lesznek? Ki kéne megint próbálni AMD-t. 
Semper Fi
3ghz+ Phenom-ok majd csak 45nm-en lesznek, addig esetleg csak tuninggal tudod elérni ezt.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
3GHz+ 65W lenne a nyerő 
Vagy ugyanez 45W-on ![;]](/dl/s/v1.gif)
Najó, nem álmodozok 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Meg mered kérdejelezni a szakmai szinvolnalát?
Mindenesetre jól tud németül.
Sztem tök jó, hogy energiatakarákos procikat gyártanak. Ez a helyes út, nem az egynapos géplekapcsolás. Videókártyáknál is követhetnék ezt.
[ Szerkesztve ]
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Mobil platformon biztos lesz majd... Legalábbis remélem! 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
Mikibácsi jött, regisztrált és ide trössentett egy cikket. Mi meg nézönk mint kacsa a napra

Nem szép, de legalább jó öreg!

Kétmagos K10 már nem is lesz?
Nem rossz az energiatakarékos 3 és 4magos, és valszeg jó kis árversenyt fognak végre elindítani (intel is kínál 50W-os négymagosokat szerverekbe, de aranyáron); de szerintem egy kétmagos még mindig energiatakarékosabb...

Én se tudom már követni őket.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Én személy szerint elég fontosnak tartom az alacsony fogyasztást és az AMD-t mindig jobbnak gondoltam etéren. 
Hajrá AMD 
Kezd iPon szint lenni...

nem tervezgetni, hanem piacra kéne má dobni valami ütőset...
egy 45W-os négymagosért ócsóóón visszamennék az amd-placcra..vagy összeraknék egyet a mostani quad mellé..:-))..mer'azé' ez huzza a szívem.. :-)
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)