Az útóbbi technológia (2 pc 1 moncsin) jó ötlet
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Az útóbbi technológia (2 pc 1 moncsin) jó ötlet
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nekem is tetszik, mehet a letöltőgép meg a nagygép egy monitorról 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Igen jó ötlet de akkor már lehetne teljes és az egeret, meg a tasztit
is kezelhetné és mindjárt kiválthatna egy KVM Switch-et. 
Pontosan 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nekem is tetszik, jól illik a Lg Tv-k mellé, tök olyan a design-ja...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Lg a Samsungtól lopott szánalmas ezen a héten láttam egy ilyen mocsit csak nem lg ha nem Samsung
Amúgy Lg-t soha 10 éves samsung crt esett le semmi baj tv lcd 3.5 éves és egy 8 hónapos semmi baja
az lg koppintott a samuról
szánalmas
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

Az ötletedből lehetne bizniszt csinálni 
A fogyasztás az tényleg szép, gondolom nem volt bekapcsolva a dinamikus kontraszt. 
(#7) M107:
Nagyon OFF!!!:
Eddig 3 Samsung monitort vettem és egy LG dvd írót, nem tudom megindokolni hogy miért ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Tuti monitor, de ha lenne benne TV tuner ami számomra elengedhetetlen, akkor ez lenne a következő monitorom. 
(#7) M107: És amúgy ha koppint is, neked mi közöd van hozzá?
Az LG is elég nagy cég, főleg képmegjelenítésben, nincs szüksége koppintani. 
[ Szerkesztve ]
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Nevetséges
Az lg neve egyet jelent a hulladékkal inkább fejbe lőném magam mint lg-t
mennyi mennyi hibás garanciás termékét láttam már ha rajtam múlna az lg international vezetőjét elküldeném Kubába Designes de hulladék alkatrészekből dolgoznak
De már 500 a vérnyomás nálam az lg az olysn mint az AIDS örömlányt gumi nélkül ba...nád
LG semmit sem
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
Miért kell ilyenekkel teleszemetelni egy új hír topicját? Idegesít? Ne vedd meg, de nem rontsd a levegőt. LG nem csak hibás cuccot gyárt. Viszontlátásra!
Szerk. OFF
[ Szerkesztve ]

Nem tünik rossznak a fogyasztása meg egyenesen kiváló,persze látni kellene milyen a képminösége,de ezidáig az LG monitorok képminöségére nem volt panasz

Akkor biztos ezért kötött szerződést velük a Formula One Management
" A Formula–1 a világ egyik legdrágább sportága, a csapatok költségeit
nagyrészt szponzorok fedezik." cég, hogy támogassa és szállítsa
a versenyekre és a prezentációkhoz szükséges megjelenítőket
és egyéb szórakoztató elektronikát.
Hogy hová süllyedtek.