1,6ghz?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
1,6ghz?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Így is 45W-os. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
(#3) venember83
Legalább nem csúnya. Más jó tulajdonságát nem látom.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Kicsit (nem is kicsit) mintha MSI GX-GT koppintás lenne.
Azért az a VGA kimenet az oldalán nem gyenge. Nem bír kihalni.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Azért megnézném, hogy az i5-720QM mit is tudhat.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Szép nagy dög. A képeken lakkfeketének látszó borítás a valóságban is lakkfekete? Mert akkor a billentyűzet környéke rövid használat után is elég cifrán fog kinézni.

Iszonyatosan ronda.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Ezt a gépszörnyet leginkább egy hatalmasra hízott asszonyhoz tudnám hasonlítani, így legfeljebb hasznosnak nevezném, de szépnek semmiképp.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Az 1,73 GHz-es 820-as tesztelték itt.
Szerintem értelmetlen 4 magost pakolni egy játékos/multimédiás notiba, de talán így jobban viszik a tehetősek. Az energiamenedzsment nem rossz, de így is pocséklás az esetek nagy %-ában.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
És tényleg ocsmány ahogy kinéz 3-4 nap után.
Plusz ahogy nézem a billzet is az nagyvalószínűséggel olyan. Kész "öröm" pucolni, így egy A300-as társaságában ezt kijelenthetem 
Ezzel a prociválasztással meg úgylátom nem csak én nem vagyok kibékülve 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Kb egy 2,4 GHz-es C2Q-nak felel meg. Nem elég? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
(#12) Napfénysüti válasza venember83 (#3) üzenetére
Az elődjéhez képest kifejezetten szép. Más pozitívat én se látok benne. Gamer laptop... LOL 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Most miért?
Nekem is gamer laptopom van, igaz kisebb és kevésbé erős!
Egy msi gx600.
Elmondhatom magamról, hogy játszottam már a cod4-el a parlamentbe!!
Többek között erre is jó a gamer laptop
A "gémer" laptopoknak én eleve nem látom értelmét. Egyszeűen nem erre lettek kitalálva a notebookok.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
A H/K miért adja ezekhez a csipogókhoz a nevét?
Szégyent hoznak magukra. Hallottam szólni egy hasonló laptopon egy ilyesmi "hangrendszert", de az 500 forintos Tesco gazdaságos hangszórók is alázzák. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

Na ezt elfogadnám , nem rossz , gondolom az ára is baráti . 
Core i7 Q820M TESZT .

A notebook arra lett kitalálva, hogy hordozható legyen. Ennyi.
Hogy mennyi erőt teszel bele az akku és a súly számlájára, az egyedi döntés kérdése.
Ilyen egyszerű.
#15: azért, Dudika, mert kis méretben is van különbség a HK és a noname között, és igyekeznek kihozni a méretből, amit lehet. Ezen felül egy notebookba nehéz beleapplikálni a 500Ft-os teszkós hangszóróidat, kedves Dudika.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Kinek a pap kinek a paplan. Csak azért mondtam mert eredetileg munkára találták ki. Mondjuk régen az átlag földi halandó nem is engedhette meg magának. Ma meg boldog boldogtalan akár divatból is de vesz. 

Ez így van. De ha megnézed, hány szeletre szedték ma a notebook szegmenst (netbook, sub, tablet, netnote, DTR, stb.), belátható, hogy ezeknek egy jó része szintén nem való munkára. Egy gamer inkább jó munkához, mert erő általában van bennük.

Kezdj el sorolni olyan dolgokat (nem csak számtech.), amit már régen kitaláltak, de még most is kizárólag csak ugyanarra célra, kizárólag ugyanaz a célközönség használja... Ha így működne a világ, még a kőbalta sem terjedt volna el...
Az mást téma, hogy nekem sem kellene gamer noti, de az az én személyes hozzáállásom a témához, aminek semmi köze a jelenlegi piaci igényekhez...
Mi bajod az elődjével? 
Kijelzőt flexxel levágom, 8 darabot rackbe szerelek oszt mehet rajta a szeti gyááá...
Vagy nem. Csinos jószág annyi szent.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Szerintem meg kifejezetten szépre sikeredett.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Hát biztos, hogy játékra nem ilyen gépet vennék. Ha játszok akkor asztali gép, am sem abból áll a világ, akinek meg annyi pénze van, hogy ilyen gépet vesz... hát egészségére! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
Gamer laptopnak nem látom értelmét 4850-nél gyengébb vga-val FullHD-hoz.... inkább 15,6-os vagy 15,4-es vagy esetleg 17-es kijelző, de nem biztos hogy a Full HD-t erőltetném. (bár játékon kívül mindenben jobb).
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

bár játékon kívül mindenben jobb
Pont hogy másra nem túl jó.. Esetleg filmet nézni... 18,4" kevés ekkora felbontáshoz - vagy a felbontás sok ekkora mérethez...
Legalábbis intenzív munkához. De ez nem csak erre a notira igaz, hanem egyre többre is. Alkalmi használat, multimédia, netezGETés még elmegy, de több órán át használva elég szemfárasztó az ilyen kicsi pixelméret.

szép, legalábbis nekem bejön külsőre is 
Főleg filmre gondoltam, de többiben az lehet. Nekem a szokványos 15,4"-os 1280*800-as paneles noti van, azzal nincs gondom, hosszabb időtávon sem.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
érdekes hogy a vidkari órajeléről már nem szól a fáma... 96 shader, 9600GSO (g92 alapon és 128biten, illetve 9800gtM átnevezve ami a 8800GTXm volt előző nevén picit magasabb shader clockkal), ráadásul a referencia 500-1200-3200 (lehet itt elduplázták?)mhzt is ír 550-1375-1600 helyett (az nv oldala akár 2000mhzt ír, ezt én ha nembaj nem veszem komolyan). 360GFlop, tehát a nyers ereje a sima 250GTS kb fele.
alapjában véve a teljesítménye korántsem rossz (gyakorlatilag texture fillrate és GLFlopsban hozza a kb egyező órajelű G80as 8800gtseket, csak azok ettek 140Wt 28 helyett), fogyasztásához képest főleg, de az 1920as natív monitorhoz már sok esetben baromi kevés lesz (és azt még számításba se vettem, hogy a megnyirbált busz mennyit fog rontani az összképen). az elnevezés kissé megtévesztő, dehát NV![;]](/dl/s/v1.gif)
némi játékra a mosntani GPUlimites helyzetben elég lesz, de highend meg gamer... hát biztosan
viszont: ha jó a kijelzője, munkára akár még jó is lehet olyannál, akinek fontos a gép mozgathatása (és nem probléma a súlya), és tud profitálni a sok magból. a vdkari pedig arra, hogy ne kapjon az ember őrültetet a lassan nyíló ablakoktól már bőven elég sőt sok is.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Te viccelsz. Nekem 17"-on full HD. Ez a legjobb dolog.
A kicsi pixelméret mi a fenétől szemfárasztó? 
[ Szerkesztve ]

"usb...az egyik port pedig eSATA-ként is funkcionál. "
Ezt valami átalakító kábellel? 

Nem, 2in1. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

De ha ebből a konstukcióból alig lehet valamit kihozni... A mi laptopunkban JBL hangszórók voltak (ami éppúgy Harman International), de ugyanolyan pocsékul szóltak, mint bármelyik noname. Ezután nem mernék a név alapján ítélkezni, főleg nem a legalsó kategóriában.
[ Szerkesztve ]
Az szutyok(
) fusimon is van egy ilyen port, esata usb egyben, gondolom okosan megoldották a kábelezését.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Jelenleg úgy néz ki, hogy a hang szinte minden notinál csak sokadlagos szempont tervezéskor... Hiába tesznek bele relative jó minőségű hangszórókat.
Látszólag kevés áldozattal nagyságrendekkel javítható lenne a helyzet. 1-2dl plusz térfogat is kisebb csodákat művelhetne a hanggal. Csakhogy egy notinál elég összelegózni a jól felszerelt alaplapot a minél nagyobb akkuval, valahová a hűtést is be kell suvvasztani stb, mindezt úgy, hogy beférjen az adott kategória (megszokott) méret és súlykorlátaiba... Ilyenkor nemhogy 1-2dl, de még 1-2cm3 helyet sem könnyű szabaddá tenni.
#31 Jim Tonic :
Nphosszakat lehetne vitatkozni azon, hogy kinek mi a kicsi pixelméret. Van akinek jó (egy ideig), de sokaknak kicsi, még akkor is, ha alapvetően jó a szeme... FullHD felbontáshoz még a 20"-t is neccesnek tartom, amennyiben játékon és médialejátszón kívül mást is akar valaki használni hosszútávon...
Az egy dolog, hogy a képi elemek mérete és az alap betűméret állítható, de nem minden program vesz tudomást a Win beállításairól... Ha meg mindent átállítottunk, akkor minek a nagy felbontás (filmen, játékon kívül)???
[ Szerkesztve ]

Én soha sem láttam értelmét az ilyen mérető lapiknak.Ki akar cipelni magával egy gipszkartontáblát?
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Persze, ezért írtam, hogy ha egyszer a konstrukció már önmagában szűk keresztmetszetet jelent, akkor hiába a neves gyártó.
Azon is lehetne vitatkozni, hogy neves-e egyáltalán. Félreértés ne essék, az erősítőit, lejátszóit szeretjük, viszont a hangfalak piacán úgy tudom csak olcsóbb, műanyag dobozos modellekkel van jelen.
[ Szerkesztve ]
pontosan... anyám (illetve mostmár hugom) 5-6éves HPjában (akkori csúcsmodell, 2.4es prescott) is JBL volt. papíron virtual surrounddal és mindennel. gyakorlaban szokol és 1000forintos pcshangfal teljesítménnyel.
llax véleménye is helytálló. arra, hogy szóljon tökéletes, de többet nem várnék.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Így van. Amúgy lehet, hogy ugyanarról a hangszóróról beszélünk, bár a mi gépünk még Compaq-ként jött ki. A típusára már emlékszem.

Az egyik alig használt gépehez vettem 1800Ft-ért talán a legolcsóbb Genius-t. Csak azért, mert nincs a házában speaker
... Még az is megváltás a notihangszórókhoz képest, pedig csak a "közép közepétől" kezd életre kelni...

Nah betort a korajfajv?Nincs rossz teljesitmenye amugy, de jobb lenne 2GHz kornyeken 
.::www.megadanceradio.hu::.

Miert nem 24 colos? 
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

Mire lenne az jo? 
Igaz mar a 18.4" sem az a konnyen "szallithato" notebook kategoria.
.::www.megadanceradio.hu::.
Szerintem bitang ronda volt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ilax: világos, változik a világ. Csak számomra ez a gamer notebook egy olyan furcsa dolog. Mobilitás? Hűtés? Halkság? Üzemidő? Minőség? Nálam még mindig ezek számítanak, de lehet e területen csak én vagy ódivatú. 
Az autó még mindig közlekedésre való(mondjuk ez se minden esetben igaz). 
[ Szerkesztve ]
Kérj tőle bocsánatot megsértődött

A pixelméret nem rontja a szemed. Ezt azért tisztázzuk le.
Vista és win7 alatt bármi nagyítható bárhogy. Amit állítasz, nem igaz.

Ezen azért felesleges vitázni, mert nem igaz.
Nem kicsi különbségek vannak a notebookos hangszórók között. A PH-s tesztekben is lehet róla olvasni. Biztos lehettek benne,, hogy egy ekkora H/K csipogó jobb, mint az azonos méretű noname. És felesleges bármi mással összehasonlítani, ami nincs a notiba építve. Nem kell összekeverni a szezont a fazonnal.
De a Ti elgondolásotok alapján kis méretben csak a szar gyártók alkossanak? Ehhh 
Ugyanaz a fanyalgás, mint amikor egy nagy gyártó gamer PC-je kerül hírbe. Sok okos beírja, hogy fele annyiból összerakná. Merthogy neki ez sokba kerül. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Az X500+ mellé jól mutatna egy X500 is. Határozottan. Nekem tetszik...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."