Valaki fellökhetné már a torrentre ezt a bétát.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Valaki fellökhetné már a torrentre ezt a bétát.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
február végén fog kijönni a public beta... minek ilyen torrentes verziókkal szerencsétlenkedni?
w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

Nem kell de egy próbát megér, a Win 7-nél is hetekkel előtte volt korrekt torrentes változat.

Láma kérdés:
Egy ilyen béta rendszer kiforratlansága, instabilitása miben nyilvánulhat meg?
Ha egy két konkrét példát mondanátok azt megköszönném!

Egy ilyen béta rendszer kiforratlansága, instabilitása miben nyilvánulhat meg?
Rövid válasz: Bármiben.
Hosszú válasz: Tényleg bármiben.
Leginkább a fejlesztett funkciók tekintetében.

Pl az előző verzióban nem működött az antivírus programokkal és a Punkbuster sem ismerte fel így startból tiltott mindent ami online játék, de nem is volt elérhető az összes funkciója, valószínűleg ezeket mostanra már orvosolták a Windows 7 ben az első béta már tökéletesen használható volt.

Jöhet, mert akkor legalább lehet majd nyúzni...

Ja, meg Február végéig meg is lehetne tanulni a használatát akinek van kedve és ideje..
(#9) Namelesske

Én úgy érzem a Microsoft megint a saját feje után megy. Nem hallgatnak a PC felhasználókra. Kb úgy kergetik a mobil piacot, mint a SouthPark Heroin Hero-jábam a sárkányt. Közbe meg elveszítik azokat a felhasználókat akiktől ha nem kap elismerést, akkor az lehúzza a család többi tagját is. Ha pistike azt mondja hogy szar a Winnyóc akkor Jenőkeke sem fog venni Winnyóc Tabletet. Ilyen egyszerű. Azt kéne már kommunikálni hogy milyen faszaságokat csináltak nem pedig ezt a szutyok metrós fasságot.
|| I'm not lazy, I’m energy efficient. || http://www.dirtywindows.hu/ ||

Ez nem így van, az asztali gépekre ott a win7 aki nem meri bevállalni a 8-ast, de a tablettek mobilok piacán nincs semmijük és most mindenki tabletet akar, hát nekik kell "tancolni."

Amig a gyorsinditohoz hasonloan vissza lehet allitani, addig azt barmolnak el rajta amit akrnak.
A talcara tuzdeles egyszeruen nem eleg. Van egy rakat program ami gyakran kell, de nem fog futni allandoan. Igy nem is lesz a talcra tuzve.
SCJP 6

remélem, a Win gomb megnyomásával azért feljön a keresőablak
[ Szerkesztve ]

Egy újabb gátat emelnek a felhasználók elé,sokan nem fogják szeretni a win8 újdonságait.
Sokan félnek az újtól 
Én már várom, szeretem az új dolgokat, vagy is nem mindenben de most ezt szívesen használnám már
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Ráadásul nem is akkora az újdonság mint pl az XP-Vista váltáskor volt és azt is meg lehetett szokni 1-2 héten belül.

A bétáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de a dev.previewban pl. nekem olyat csinált egy idő után, hogy hiába nyomtam a shutdownra, nem állt le, csak bejött a leállító képernyő, aztán újra a logon képernyő. Mintha újraindult volna, pedig nem. Parancssorból lehetett csak leállítani (shutdown /s /full)o. Mondjuk van mellette elsődleges rendszerként egy ubuntu, de nem hinném, hogy "összebalhéztak" 
Ezt leszámítva abszolút semmi problémám nem akadt. Gyors, jó az új felület, praktikus, bootol mint egy szélvész... szóval összességében pozitív tapasztalatok. Driver alig kellett hozzá, és ha igen, akkor 99%-ban jó a win7-es. És ez még csak a dev. preview. szóval nagy reményeket fűzök a bétához. Ha a leállításos probléma nem jön elő, igazából nem tudok mire panaszkodni átlag user szemlélettel.
Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

Attol hogy uj lesz meg nem kell utalni. Furcsa lesz de biztos meg lehet szokni.
En kivancsi vagyok, lehet meg tetszeni is fog. 
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.
"A Start menüt jellemzően alkalmazások indítására használjuk, de ennek megvalósítására az új Windowsokban egyre több más lehetőség adódik (például a gyorsindító vagy a tálcára letűzött ikonok)."
Bár még nem használtam egy percet sem, de a logikát nem értem. Honnan tűzném le a tálcára, ha nem lesz start menü, ahonnan elindítsam? Ha jól láttam lesz helyette ablakos menü, mint a win3.1-ben. Csodálatos ötlet. Egy összefogott start menü helyett, keressem ablakokban többször annyi kattintással. 
Ettől függetlenül majd kipróbálom, de az eddig olvasottak alapján remélem lesz másik termékvonal is, mert ez messze nem fogja a többség igényeit kielégíteni. Vagy bevezetik, hogy csak minden második win verzió lesz desktopra optimalizálva? Vagy a Win7 örökre megmarad (kétlem)? Vagy cserélhető lesz a kezelőfelület az aero és a metro között? Tudom olvastam korábban, a kezelőfelület cseréről lehetőséget, csak remélem megmarad a végleges verzióban is és nem csak a tesztelések erejéig volt ilyen opció.

Ez mind szép és jó, de a Windows 7 forgalmazása sem tart örökké. Lesz idő amikor nem vehetsz már csak a következő generációból. Engem nem nagyon zavarnak ezek az "újdonságok" én biztos vissza tudom majd állítani ha van rá mód.
De vannak olyan újdonságok ami miatt én elhagynám a Windows 7-et, már csak a gyorsabb indulás, beépített MSE és stb és stb miatt is megérné váltani.
Egyetlen reménységem, hogy hátha lesz valamilyen vállalati kiadás amiben nincsen metro gyárilag aktiválva. Azt kell valahogy otthonra beújítanom, ha lesz egyáltalán ilyen.
Ne mondjátok már, hogy ti napi rendszerességgel használjátok a startmenüt...
Egy értelmes dolog volt benne, az a keresés, ami biztos megoldott lesz másképp, a többi funkciót meg gyak. mindenki máshonnan használta már pár éve. Attól az 5000 (+- 1 000 000
) embertől aki a starmenüben él, pedig elnézést kérek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

valahogy igy fog kinezni a kereses.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Én a 7-es beta 2-esét jó ideig élesben használtam, azóta is azt mondom, a hülyeségei ellenére a legjobb windowsom volt! Olyan hibája volt pl, hogy az iexplorerben ha le akartam menteni egy fájlt, akkor az az eredeti fájlnév helyett egy 8 karakterből álló nevet adott neki alapértelmezésből, amit persze rögtön át kellett írni, és kiterjesztést adni neki, hogy el ne vesszen az ember. Ezt leszámítva a legreszponzívabb windows verzió volt szerintem. Egy csomó biztonsági szolgáltatás nem futott még rajta, meg egy halom másfajta sem, ezért a hardveremet alig terhelte. Nagyon vártam a végleges kiadást, és mikor megjelent kissé csalódtam, mert az már tohonya volt ahhoz képest. Szóval várjuk a bétát, érdemes!
public beta-ban lesz metro jui?
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Egy exe fájlal deaktiváltam a metrot kb fél perc alatt, nem kell beszarni.
(#25) woland_y2k válasza enginev3.0 (#23) üzenetére

lesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Nekem még a gyorsbillentyük, start menün belüli struktúrák is hiányoznak.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Én örülnék neki, ha továbbra is ott lenne, fixen, de ez van....

ha nem fog tetszeni az embereknek majd a 7-es is egy 10 évig használatos oprendszer lesz, mint az XP.

hát én elég sokszor, a gyakran használt programokat onnan indítom, mert az a leggyorsabb és hát az újraindítás és a leállítás is onnan elérhető 
(pl a cikkben lévő képből kiindulva, az nem tudom hova kerül)
[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korral.
MINDENEK oka van! 
[ Szerkesztve ]
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

cikkhez:
"A Windows 8 legutóbbi, az internetre a hétvégén kiszivárgott tesztváltozatának"
nem igazan pontos ez igy. nem szivargott ki semmilyen tesztvaltozat, van egy - ket szemely akik valahogy hozzajutnak a belso tesztelesre szant valtozatokhoz es ezekbol tesznek kozze kepeket, de az adott buildet nem teszik elerhetove, letolthetove.
"Ez az OS-verzió már a consumer preview nevet viseli, azaz a rendszer február végén kiadni tervezett nyilvános bétájának egyik előzetese lehet."
szinten nem pontos. jelenleg tobb verzio is viseli ezt a nevet, azert, mert ezekbol fogjak kivalasztani a vegleges consumer preview-et. valoszinuleg ez lesz a megnevezes a beta helyett.
[ Szerkesztve ]

Amikor kijött az első Win8 béta vagy hogy hívták, ki is próbáltam, de az istennek se találtam a leállítást az egérrel, maradt az Alt - F4, vagy a PC gombja a leállításhoz.
Tényleg, valaki tudja hogy hol van a leállítás? 
Postázást nem vállalok.
Szvsz ez sem fog így széles körben elterjedni mint klasszikus PC-s oprendszer.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
a bejelentkező képernyőn
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

lehuzod a bal also sarokba az egermutatot, settings --> power, emlekeim szerint.
Egy linket tud valaki, ahonnan letölthető? 
majd ha az ms is végzett az utolsó tesztekkel és kiválasztották a candidate-ek közül a végleges BETA-t (Consumer preview-t)
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Ne mondjátok már, hogy ti napi rendszerességgel használjátok a startmenüt...
De.
Nem ezt. hanem ami a cikkben van.
" Consumer Preview "

mond valamit az,hogy meg nem erheto el hivatalosan? 
[ Szerkesztve ]
powerd by mango, no more droid

Az a legnagyobb baj hogy nemhivatalosan sem.
Rögzíted a Win7 "tálcára" (más a neve, de érted...), és wingomb+szám kombóval hipergyorsan indítható. Leállítás meg Alt+F4 aztán Enter.
Persze minden megszokás kérdése. 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Na az meg miert baj?

ms nem a keménymagnak fejleszt, a prioritási lista alsó felén vannak ezek a szempontok.

Mert most lenne jó kipróbálni, így viszont még várhatunk vagy 2-3 hetet.
Es??? Ennyire ki akarod probalni?Nem mindegy,hogy most vagy 3 het mulva probalod ki?Nem ertem minek ennyire suregtni a dolgokat vagy csak frenkizni kell a haverok elott?E-penis enlargement... 
R.I.P. Start menü, hiányozni fogsz 
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

Nem ertem minek ennyire suregtni a dolgokat vagy csak frenkizni kell a haverok elott
Most lenne időm és alkalmam tesztelni, de gondolom ez téged nem zavar.