Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Valaki fellökhetné már a torrentre ezt a bétát.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#2) oO7 válasza atti_2010 (#1) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

február végén fog kijönni a public beta... minek ilyen torrentes verziókkal szerencsétlenkedni?

w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek

(#3) atti_2010 válasza oO7 (#2) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem kell de egy próbát megér, a Win 7-nél is hetekkel előtte volt korrekt torrentes változat.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) golya87

golya87
(tag)

Láma kérdés:
Egy ilyen béta rendszer kiforratlansága, instabilitása miben nyilvánulhat meg?
Ha egy két konkrét példát mondanátok azt megköszönném!

(#5) attila9988 válasza golya87 (#4) üzenetére

attila9988
(őstag)

Egy ilyen béta rendszer kiforratlansága, instabilitása miben nyilvánulhat meg?

Rövid válasz: Bármiben.

Hosszú válasz: Tényleg bármiben. :) Leginkább a fejlesztett funkciók tekintetében.

(#6) atti_2010 válasza golya87 (#4) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Pl az előző verzióban nem működött az antivírus programokkal és a Punkbuster sem ismerte fel így startból tiltott mindent ami online játék, de nem is volt elérhető az összes funkciója, valószínűleg ezeket mostanra már orvosolták a Windows 7 ben az első béta már tökéletesen használható volt.

(#7) Apika válasza oO7 (#2) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Jöhet, mert akkor legalább lehet majd nyúzni...

(#8) atti_2010 válasza Apika (#7) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ja, meg Február végéig meg is lehetne tanulni a használatát akinek van kedve és ideje..

(#9) Namelesske

Namelesske
(senior tag)

Én úgy érzem a Microsoft megint a saját feje után megy. Nem hallgatnak a PC felhasználókra. Kb úgy kergetik a mobil piacot, mint a SouthPark Heroin Hero-jábam a sárkányt. Közbe meg elveszítik azokat a felhasználókat akiktől ha nem kap elismerést, akkor az lehúzza a család többi tagját is. Ha pistike azt mondja hogy szar a Winnyóc akkor Jenőkeke sem fog venni Winnyóc Tabletet. Ilyen egyszerű. Azt kéne már kommunikálni hogy milyen faszaságokat csináltak nem pedig ezt a szutyok metrós fasságot.

|| I'm not lazy, I’m energy efficient. || http://www.dirtywindows.hu/ ||

(#10) atti_2010 válasza Namelesske (#9) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ez nem így van, az asztali gépekre ott a win7 aki nem meri bevállalni a 8-ast, de a tablettek mobilok piacán nincs semmijük és most mindenki tabletet akar, hát nekik kell "tancolni."

(#11) h_143570

h_143570
(PH! kedvence)

Amig a gyorsinditohoz hasonloan vissza lehet allitani, addig azt barmolnak el rajta amit akrnak.

A talcara tuzdeles egyszeruen nem eleg. Van egy rakat program ami gyakran kell, de nem fog futni allandoan. Igy nem is lesz a talcra tuzve.

SCJP 6

(#12) Gabás

Gabás
(őstag)

remélem, a Win gomb megnyomásával azért feljön a keresőablak

[ Szerkesztve ]

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Egy újabb gátat emelnek a felhasználók elé,sokan nem fogják szeretni a win8 újdonságait.

(#14) enginev3.0 válasza Duree (#13) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Sokan félnek az újtól :U

Én már várom, szeretem az új dolgokat, vagy is nem mindenben de most ezt szívesen használnám már

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#15) atti_2010 válasza enginev3.0 (#14) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ráadásul nem is akkora az újdonság mint pl az XP-Vista váltáskor volt és azt is meg lehetett szokni 1-2 héten belül.

(#16) Tomy Yayo válasza golya87 (#4) üzenetére

Tomy Yayo
(tag)

A bétáról ugye még nem tudok nyilatkozni, de a dev.previewban pl. nekem olyat csinált egy idő után, hogy hiába nyomtam a shutdownra, nem állt le, csak bejött a leállító képernyő, aztán újra a logon képernyő. Mintha újraindult volna, pedig nem. Parancssorból lehetett csak leállítani (shutdown /s /full)o. Mondjuk van mellette elsődleges rendszerként egy ubuntu, de nem hinném, hogy "összebalhéztak" :)

Ezt leszámítva abszolút semmi problémám nem akadt. Gyors, jó az új felület, praktikus, bootol mint egy szélvész... szóval összességében pozitív tapasztalatok. Driver alig kellett hozzá, és ha igen, akkor 99%-ban jó a win7-es. És ez még csak a dev. preview. szóval nagy reményeket fűzök a bétához. Ha a leállításos probléma nem jön elő, igazából nem tudok mire panaszkodni átlag user szemlélettel.

Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

(#17) makro

makro
(fanatikus tag)

Attol hogy uj lesz meg nem kell utalni. Furcsa lesz de biztos meg lehet szokni.
En kivancsi vagyok, lehet meg tetszeni is fog. :U

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#18) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

"A Start menüt jellemzően alkalmazások indítására használjuk, de ennek megvalósítására az új Windowsokban egyre több más lehetőség adódik (például a gyorsindító vagy a tálcára letűzött ikonok)."

Bár még nem használtam egy percet sem, de a logikát nem értem. Honnan tűzném le a tálcára, ha nem lesz start menü, ahonnan elindítsam? Ha jól láttam lesz helyette ablakos menü, mint a win3.1-ben. Csodálatos ötlet. Egy összefogott start menü helyett, keressem ablakokban többször annyi kattintással. :F

Ettől függetlenül majd kipróbálom, de az eddig olvasottak alapján remélem lesz másik termékvonal is, mert ez messze nem fogja a többség igényeit kielégíteni. Vagy bevezetik, hogy csak minden második win verzió lesz desktopra optimalizálva? Vagy a Win7 örökre megmarad (kétlem)? Vagy cserélhető lesz a kezelőfelület az aero és a metro között? Tudom olvastam korábban, a kezelőfelület cseréről lehetőséget, csak remélem megmarad a végleges verzióban is és nem csak a tesztelések erejéig volt ilyen opció.

(#19) Namelesske válasza atti_2010 (#10) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Ez mind szép és jó, de a Windows 7 forgalmazása sem tart örökké. Lesz idő amikor nem vehetsz már csak a következő generációból. Engem nem nagyon zavarnak ezek az "újdonságok" én biztos vissza tudom majd állítani ha van rá mód.

De vannak olyan újdonságok ami miatt én elhagynám a Windows 7-et, már csak a gyorsabb indulás, beépített MSE és stb és stb miatt is megérné váltani.

Egyetlen reménységem, hogy hátha lesz valamilyen vállalati kiadás amiben nincsen metro gyárilag aktiválva. Azt kell valahogy otthonra beújítanom, ha lesz egyáltalán ilyen.

(#20) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Ne mondjátok már, hogy ti napi rendszerességgel használjátok a startmenüt...
Egy értelmes dolog volt benne, az a keresés, ami biztos megoldott lesz másképp, a többi funkciót meg gyak. mindenki máshonnan használta már pár éve. Attól az 5000 (+- 1 000 000 :P ) embertől aki a starmenüben él, pedig elnézést kérek. ;]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#21) woland_y2k válasza Gabás (#12) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

valahogy igy fog kinezni a kereses.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#22) gerbaudhu válasza golya87 (#4) üzenetére

gerbaudhu
(kvázi-tag)

Én a 7-es beta 2-esét jó ideig élesben használtam, azóta is azt mondom, a hülyeségei ellenére a legjobb windowsom volt! Olyan hibája volt pl, hogy az iexplorerben ha le akartam menteni egy fájlt, akkor az az eredeti fájlnév helyett egy 8 karakterből álló nevet adott neki alapértelmezésből, amit persze rögtön át kellett írni, és kiterjesztést adni neki, hogy el ne vesszen az ember. Ezt leszámítva a legreszponzívabb windows verzió volt szerintem. Egy csomó biztonsági szolgáltatás nem futott még rajta, meg egy halom másfajta sem, ezért a hardveremet alig terhelte. Nagyon vártam a végleges kiadást, és mikor megjelent kissé csalódtam, mert az már tohonya volt ahhoz képest. Szóval várjuk a bétát, érdemes!

(#23) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

public beta-ban lesz metro jui?

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#24) atti_2010 válasza Namelesske (#19) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Egy exe fájlal deaktiváltam a metrot kb fél perc alatt, nem kell beszarni.

(#25) woland_y2k válasza enginev3.0 (#23) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

lesz.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#26) Kopi31415 válasza h-yle (#20) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem még a gyorsbillentyük, start menün belüli struktúrák is hiányoznak.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#27) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Én örülnék neki, ha továbbra is ott lenne, fixen, de ez van....

(#28) DS39 válasza HummeRC (#18) üzenetére

DS39
(fanatikus tag)

ha nem fog tetszeni az embereknek majd a 7-es is egy 10 évig használatos oprendszer lesz, mint az XP.

(#29) DS39 válasza h-yle (#20) üzenetére

DS39
(fanatikus tag)

hát én elég sokszor, a gyakran használt programokat onnan indítom, mert az a leggyorsabb és hát az újraindítás és a leállítás is onnan elérhető :)
(pl a cikkben lévő képből kiindulva, az nem tudom hova kerül)

[ Szerkesztve ]

(#30) Xirtam válasza Duree (#13) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Haladni kell a korral. :K MINDENEK oka van! :)

[ Szerkesztve ]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#31) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

cikkhez:

"A Windows 8 legutóbbi, az internetre a hétvégén kiszivárgott tesztváltozatának"

nem igazan pontos ez igy. nem szivargott ki semmilyen tesztvaltozat, van egy - ket szemely akik valahogy hozzajutnak a belso tesztelesre szant valtozatokhoz es ezekbol tesznek kozze kepeket, de az adott buildet nem teszik elerhetove, letolthetove.

"Ez az OS-verzió már a consumer preview nevet viseli, azaz a rendszer február végén kiadni tervezett nyilvános bétájának egyik előzetese lehet."

szinten nem pontos. jelenleg tobb verzio is viseli ezt a nevet, azert, mert ezekbol fogjak kivalasztani a vegleges consumer preview-et. valoszinuleg ez lesz a megnevezes a beta helyett.

[ Szerkesztve ]

(#32) gban válasza DS39 (#29) üzenetére

gban
(őstag)

Amikor kijött az első Win8 béta vagy hogy hívták, ki is próbáltam, de az istennek se találtam a leállítást az egérrel, maradt az Alt - F4, vagy a PC gombja a leállításhoz.
Tényleg, valaki tudja hogy hol van a leállítás? :B

Postázást nem vállalok.

(#33) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szvsz ez sem fog így széles körben elterjedni mint klasszikus PC-s oprendszer.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#34) Lenry válasza gban (#32) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a bejelentkező képernyőn

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#35) woland_y2k válasza gban (#32) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

lehuzod a bal also sarokba az egermutatot, settings --> power, emlekeim szerint.

(#36) BRIKLY

BRIKLY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy linket tud valaki, ahonnan letölthető? :)

(#37) pzstm válasza atti_2010 (#1) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd ha az ms is végzett az utolsó tesztekkel és kiválasztották a candidate-ek közül a végleges BETA-t (Consumer preview-t)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#38) woland_y2k válasza BRIKLY (#36) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

(#39) Namelesske válasza h-yle (#20) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Ne mondjátok már, hogy ti napi rendszerességgel használjátok a startmenüt...

De.

(#40) BRIKLY válasza woland_y2k (#38) üzenetére

BRIKLY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ezt. hanem ami a cikkben van. :U " Consumer Preview "

(#41) woland_y2k válasza BRIKLY (#40) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

[link]

(#42) negyedes válasza BRIKLY (#40) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

mond valamit az,hogy meg nem erheto el hivatalosan? :U

[ Szerkesztve ]

powerd by mango, no more droid

(#43) atti_2010 válasza negyedes (#42) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az a legnagyobb baj hogy nemhivatalosan sem.

(#44) h-yle válasza DS39 (#29) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Rögzíted a Win7 "tálcára" (más a neve, de érted...), és wingomb+szám kombóval hipergyorsan indítható. Leállítás meg Alt+F4 aztán Enter.

Persze minden megszokás kérdése. :)

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#45) negyedes válasza atti_2010 (#43) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Na az meg miert baj?

(#46) FTeR válasza Namelesske (#9) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

ms nem a keménymagnak fejleszt, a prioritási lista alsó felén vannak ezek a szempontok.

(#47) atti_2010 válasza negyedes (#45) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Mert most lenne jó kipróbálni, így viszont még várhatunk vagy 2-3 hetet.

(#48) negyedes válasza atti_2010 (#47) üzenetére

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Es??? Ennyire ki akarod probalni?Nem mindegy,hogy most vagy 3 het mulva probalod ki?Nem ertem minek ennyire suregtni a dolgokat vagy csak frenkizni kell a haverok elott?E-penis enlargement... :U

(#49) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

R.I.P. Start menü, hiányozni fogsz :O

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#50) atti_2010 válasza negyedes (#48) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem ertem minek ennyire suregtni a dolgokat vagy csak frenkizni kell a haverok elott

Most lenne időm és alkalmam tesztelni, de gondolom ez téged nem zavar.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.